László Bölöni

niks

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από niks »

Ευρωπη ή πρωταθλημα;
Και τα δυο

και αν δεν μας κατσει με την 1η ή 2η αυτή ειναι η κατευθυνση προς την οποια πρεπει να δουλευουμε

τωρα ποτε ο προπονητης κανει ροτεισον και ποτε οχι, κατι παραπανω ξερει/βλεπει
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Πραγματικά,δεν έχω δει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από αυτόν τον προπονητή.

Ομάδα καφενείο στο πρωτάθλημα,σάκος του μποξ της κάθε τελειωμένης ομαδούλας με υπηρεσιακούς προπονητές....της Κέρκυρας,του Εργοτέλη,του ΠΑΣ κλπ

Κανένα σχέδιο,καμία ανάπτυξη,αλλαγές της πλάκας,πλάνο και τακτική αλάνας....

Σε συνδυασμό με τα αστειάκια στις συνεντεύξεις,τα πειράγματα σε γκόμενες κλπ μου δίνει την εντύπωση ότι ήρθε να πάρει ένα γερό ΕΦΑΠΑΞ στην ηλιόλουστη χώρα μας....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μηδενιζεις τωρα αρμαγεδονα......οτι κανει λαθη εννοειται..αλλα το σχεδιο που θελει να εφαρμοσει απαιτει και υλικα κπς ποιοτητας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Armagedonas έγραψε:Πραγματικά,δεν έχω δει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από αυτόν τον προπονητή.

Ομάδα καφενείο στο πρωτάθλημα,σάκος του μποξ της κάθε τελειωμένης ομαδούλας με υπηρεσιακούς προπονητές....της Κέρκυρας,του Εργοτέλη,του ΠΑΣ κλπ

Σε συνδυασμό με τα αστειάκια στις συνεντεύξεις,τα πειράγματα σε γκόμενες κλπ μου δίνει την εντύπωση ότι ήρθε να πάρει ένα γερό ΕΦΑΠΑΞ στην ηλιόλουστη χώρα μας....
Ανάσταση Μπαλάφα, ανακάλυψη Σταφυλίδη, πετυχημένες μεταγραφές (Spadacio, Lazar), ανανεωμένο στυλ παιχνιδιού με βάρος στην επίθεση δεν είδες;; Τι να πω...
Άσε που ΕΦΑΠΑΞ δεν δίνει το κράτος, οπότε δεν ήρθε γι'αυτό σίγουρα...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Armagedonas έγραψε:Πραγματικά,δεν έχω δει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από αυτόν τον προπονητή.

Εισαι μηδενιστικός και ειναι άδικο!!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Ρε πάτε καλά!

Οι αριθμοί του προπονηταρά μας! σε νίκες-ισοπαλίες-ήττες και πείτε μου αν σας χαλάει

Νίκες:10
Ισοπαλίες: 7
Ήττες: 4

μια χαρά είναι. της ελλάδας είναι που το χαλάει 4-4-4
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο αραμαγεδόνας ως δια μαγείας εμφανίστηκε μετά το σημερινό παιχνίδι...
Φαίνεται προχθές δεν θα μπορούσε να μπει...
Τελος παντων συνηθίσαμε..

Ένα πράγμα δεν μου άρεσε.
Που δεν ξεκίνησε ο Μπαλάφας...
Έχει κάνει καλά παιχνίδια, ο ΤΣΙΡΊΛΟ τι παραπάνω θα προσφέρει?
Να κάτσει πάγκο για τον Κοντρέρας ναι, αλλά για τον Τσιρίλο δεν συμφωνώ και το ίδιο θα έλεγα και αν κερδίζαμε..
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

α μπραβο ρε μοικαν. Ο αρμαγγεδωνας περιεργος ειναι εδω και καιρο. ουστ ρε στην τρυπα σου! ΜΠΟΛΟΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εμενα,γιατι οι αντιδρασεις καποιων,μου θυμιζουν τις αντιδρασεις για τον Σαντος,την πρωτη χρονια?........αραγε?....
rickly4

Δημοσίευση από rickly4 »

Παρακαλείτε ο αρμαγεδών να παραδώσει την ταυτότητα του Κ.Μπόλονι.....αλλιώς να βρει προπονητή για την ομάδα και να τον πληρώνει ο ίδιος....

i dont have second team ειπε ο προπονητης στην συνεντευξη τύπου στο Λονδίνο, αυτούς έχει, αυτούς βάζει, είτε καλούς, ειτε κακούς, ειτε τραυματίες , ειτε κουρασμένους...

Λάζλο μην μασάς, εσυ ξέρεις....
thief

Δημοσίευση από thief »

Σπάνια γράφω σε τόπικ προπονητών γιατί απλούστα δεν κατέχω τεχνικές γνώσεις. Είναι πάντως άδικο να καταφερόμαστε εναντίων του προπονητή μας (παρόλο την κάκιστη συγκομιδή βαθμών) γιατί και έργο (νομίζω) μας έχει παρουσιάσει αλλά και η πορεία στην Ευρώπη είναι σφραγίδα Μπολονι. Μπορεί και πέρυσι να κάναμε γαμάτη πορεία με Χαβο και Δερμιτζάκη αλλά ειδικά ο πρώτος είχε την σφραγίδα της τακτικής Σάντος. Φετος όμως βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ στην Ευρώπη απίστευτο όχι όμως με αντάρτικο ή κλέψιμο αποτελέσματος αλλά με την σφραγίδα της ανώτερης ομάδας χωρίς κόμπλεξ και χωρίς φοβίες...

Συνεπώς θεωρώ ότι ο Μπόλονι θέλει το χρόνο του. Μην ξεχνάμε είναι προπονητής που δεν γνωρίζει την Ελληνική παραγματικότητα και συνεπώς δικαιολογείται 100% για μερικές λανθασμένες αποφάσεις του. Ας ελπίσουμε να τον βοηθήσουμε και να προσαρμοστεί γρήγορα γιατί θεωρώ ότι αξίζει την υπομονή μας. :pano:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

χωραφι απο πατατες ειπε ο θεος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αχχααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: χαχαχαχαχαχααχ
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

thief έγραψε:Σπάνια γράφω σε τόπικ προπονητών γιατί απλούστα δεν κατέχω τεχνικές γνώσεις. Είναι πάντως άδικο να καταφερόμαστε εναντίων του προπονητή μας (παρόλο την κάκιστη συγκομιδή βαθμών) γιατί και έργο (νομίζω) μας έχει παρουσιάσει αλλά και η πορεία στην Ευρώπη είναι σφραγίδα Μπολονι. Μπορεί και πέρυσι να κάναμε γαμάτη πορεία με Χαβο και Δερμιτζάκη αλλά ειδικά ο πρώτος είχε την σφραγίδα της τακτικής Σάντος. Φετος όμως βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ στην Ευρώπη απίστευτο όχι όμως με αντάρτικο ή κλέψιμο αποτελέσματος αλλά με την σφραγίδα της ανώτερης ομάδας χωρίς κόμπλεξ και χωρίς φοβίες...

Συνεπώς θεωρώ ότι ο Μπόλονι θέλει το χρόνο του. Μην ξεχνάμε είναι προπονητής που δεν γνωρίζει την Ελληνική παραγματικότητα και συνεπώς δικαιολογείται 100% για μερικές λανθασμένες αποφάσεις του. Ας ελπίσουμε να τον βοηθήσουμε και να προσαρμοστεί γρήγορα γιατί θεωρώ ότι αξίζει την υπομονή μας. :pano:
Ετσι ακριβως.Ο ανθρωπος ερχεται απο αλλες νοοτροπιες.Και αυτο φαινεται σε καθε του κινηση.Οταν εγω ειχα 180 σφυγμους,με την Τοτεναμ,αυτος μιλουσε με τον Ρεντναπ και γελουσε.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Και εγώ από τεχνικής φύσεως θέματα δε σκαμπάζω...
Δηλώνω σαντοσκυλο.
Γιατί ο Santos πραγματικά είχε καταφέρει να βγάζει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή και να το μοιράζει στο σύνολο.
Αυτό φαινόταν στο γήπεδο.
Και ο Μπόλονι έχει κατά την ταπεινή μου γνώμη λίγο καλύτερο υλικό.
ΑΛΛΑ:
Ποτε ο Santos έπαιξε με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο....;
ΠΟΤΕ !!!.... Ούτε Σεπτέμβριο δεν έκανε στην Ευρώπη !
Οποτε η σύγκριση του Μπόλονι με το Santos είναι παντελώς άδικη....μονο με Λες Σανόν....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

baneprelevic361 έγραψε:Ρε πάτε καλά!

Οι αριθμοί του προπονηταρά μας! σε νίκες-ισοπαλίες-ήττες και πείτε μου αν σας χαλάει

Νίκες:10
Ισοπαλίες: 7
Ήττες: 4

μια χαρά είναι. της ελλάδας είναι που το χαλάει 4-4-4
Και ποια είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες;

Ο ΠΑΟΚ φυσικά! η ΑΕΚ έχει 9 νίκες (8+1 στα προκριματικά), ο ΟΣΦΠ επίσης 9 (7+2) και ο ΠΑΟ 8
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”