Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Πάντως δεδομένου ότι Σαβινι και Τσιρίλο έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Παστορέλο, να επισημάνω ότι κάποιες φορές γίνονται συνεννοήσεις με τους μανατζαραίους τύπου "θα σου φέρω αυτόν τον παικταρά αλλά θα πάρεις και το άλλο το σαπάκι που δεν έχω που να το σπρώξω" ή "θα πάρω αυτόν (Τσιρίλο) αλλά και εσύ θα πάρεις πίσω τον άλλον (Σαβίνι) που δεν έχω τι να τον κάνω"...
Δηλαδή για παράδειγμα... Μια περίπτωση είναι να δώσω 250.000 για τον βασικό στόπερ μου και 150.000 για τον 4ο και άλλα 100.000-150.000 (και πάλι ΑΝ δεχτεί) στον Σαβίνι για απαλλαγώ απο το συμβόλαιο του (είναι 350.000), σύνολο τουλάχιστον 500.000 και θα έχω στο ρόστερ μου ένα καλό στόπερ των 250.000 και ένα σαπάκι των 150.000 (τύπου Λαζαρίδη ή Φυντανίδη)...
Μια άλλη περίπτωση θα είναι να δώσω 250.000 για τον βασικό στόπερ μου και άλλα 200.000 στον Τσιρίλο (που ήδη έχει βγεί στην αγορά και έχει καταλάβει ότι δεν έχει πιθανότητες να βρει αξιοπρεπή ομάδα και αξιοπρεπές συμβόλαιο ταυτόχρονα) για 3ο-4ο και άλλα 50.000 στον Σαβίνι (αφού θα έχει γίνει η "συνεννόηση" με τον Παστορέλο) για απαλλαγώ απο το συμβόλαιο του, σύνολο πάλι 500.000 και θα έχω στο ρόστερ μου ένα καλό στόπερ των 250.000 και τον Τσιρίλο με 200.000 που είναι μια λύση συγκεκριμένων δυνατοτήτων αλλα σίγουρη... Με τα ίδια λεφτά δηλαδή μπορώ να έχω μια πλήρη "φροντ λάιν" που θα απαρτίζεται απο τους Κοντρέρας, Μαλεζά, Τσιρίλο, μια μεταγραφή των 250.000 και έναν πιτσιρικά τύπου Κουρδάκη... Αρκετά καλό μου ακούγεται... Μιλάμε πάντα για την περίπτωση που θα καταστεί εφικτό οι περιπτώσεις των Τσιρίλο και Σαβίνι να προχωρήσουν παράλληλα, προς αντίθετες κατευθύνσεις βέβαια... Αν δεν δεχτεί ο Παστορέλο τότε προσωπικά σαφώς και δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να μείνει ο Τσιρίλο και να φεσωθούμε ταυτόχρονα και τον Σαβίνι...
Δηλαδή για παράδειγμα... Μια περίπτωση είναι να δώσω 250.000 για τον βασικό στόπερ μου και 150.000 για τον 4ο και άλλα 100.000-150.000 (και πάλι ΑΝ δεχτεί) στον Σαβίνι για απαλλαγώ απο το συμβόλαιο του (είναι 350.000), σύνολο τουλάχιστον 500.000 και θα έχω στο ρόστερ μου ένα καλό στόπερ των 250.000 και ένα σαπάκι των 150.000 (τύπου Λαζαρίδη ή Φυντανίδη)...
Μια άλλη περίπτωση θα είναι να δώσω 250.000 για τον βασικό στόπερ μου και άλλα 200.000 στον Τσιρίλο (που ήδη έχει βγεί στην αγορά και έχει καταλάβει ότι δεν έχει πιθανότητες να βρει αξιοπρεπή ομάδα και αξιοπρεπές συμβόλαιο ταυτόχρονα) για 3ο-4ο και άλλα 50.000 στον Σαβίνι (αφού θα έχει γίνει η "συνεννόηση" με τον Παστορέλο) για απαλλαγώ απο το συμβόλαιο του, σύνολο πάλι 500.000 και θα έχω στο ρόστερ μου ένα καλό στόπερ των 250.000 και τον Τσιρίλο με 200.000 που είναι μια λύση συγκεκριμένων δυνατοτήτων αλλα σίγουρη... Με τα ίδια λεφτά δηλαδή μπορώ να έχω μια πλήρη "φροντ λάιν" που θα απαρτίζεται απο τους Κοντρέρας, Μαλεζά, Τσιρίλο, μια μεταγραφή των 250.000 και έναν πιτσιρικά τύπου Κουρδάκη... Αρκετά καλό μου ακούγεται... Μιλάμε πάντα για την περίπτωση που θα καταστεί εφικτό οι περιπτώσεις των Τσιρίλο και Σαβίνι να προχωρήσουν παράλληλα, προς αντίθετες κατευθύνσεις βέβαια... Αν δεν δεχτεί ο Παστορέλο τότε προσωπικά σαφώς και δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να μείνει ο Τσιρίλο και να φεσωθούμε ταυτόχρονα και τον Σαβίνι...
Ο Τσιρίλο νομίζω ότι έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Σαβίνι δυστυχώς δύσκολα τον βλέπω να φεύγει. Πάντως για ρεζέρβα δεν είναι κακώς γιατί παίζει και σε δύο θέσεις.
Ο Σαβινι δεν βρίσκει πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά σύμφωνα με τον μάνατζερ του.
Πέρσι προσπάθησαν να του λύσουν το συμβόλαιο και απέτυχαν γιατί είπε ότι μένει και ας παίζει σαν αλλαγή.
Το πιο λογικό είναι να του προτείνουν μείωση με ένα συμβόλαιο τύπου 1+1 . Δηλαδή εκεί που θα στοιχήσει 400.000 για άλλο ένα χρόνο να πάρει 400.000 σύνολο για δύο χρόνια.
Έτσι δεν θα χάσει τα λεφτά του. Και στον ΠΑΟΚ ο Σαβίνι θα στοιχίζει 200.000 τον χρόνο για τις 10 συμμετοχές που θα έχει κάθε χρόνο. Σαν σεντερ μπακ είναι καλός για αλλαγή.
Πάντως δύσκολα να απαλλαγείς από αυτόν....
Ο Σαβινι δεν βρίσκει πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά σύμφωνα με τον μάνατζερ του.
Πέρσι προσπάθησαν να του λύσουν το συμβόλαιο και απέτυχαν γιατί είπε ότι μένει και ας παίζει σαν αλλαγή.
Το πιο λογικό είναι να του προτείνουν μείωση με ένα συμβόλαιο τύπου 1+1 . Δηλαδή εκεί που θα στοιχήσει 400.000 για άλλο ένα χρόνο να πάρει 400.000 σύνολο για δύο χρόνια.
Έτσι δεν θα χάσει τα λεφτά του. Και στον ΠΑΟΚ ο Σαβίνι θα στοιχίζει 200.000 τον χρόνο για τις 10 συμμετοχές που θα έχει κάθε χρόνο. Σαν σεντερ μπακ είναι καλός για αλλαγή.
Πάντως δύσκολα να απαλλαγείς από αυτόν....
Αυτο το συναποφασισαν κωνσταντινιδης και μπολονι οτι την θεση του επιτελικου θα την καλυψει ο φωτακης με τον ιβιτς μου αρεσε πολυ.Καντε καμια προσευχη να προχωρησει του επενδυτη και κυριως να ειναι ατομο σοβαρο σεβαστο και με οικονομικη επιφανεια, διαφορετικα εμενα προσωπηκα δεν θα μου προκαλουσε καμια εκπληξη αν ψαχνουμε για προπονητη σε κανα διμηνο.Εξακολουθω να πιστευω οτι καποιοι στην διοικηση νομιζουν οτι ο μπολονι ειναι θαυματοποιος και οτι μοναδικο περσινο προβλημα ηταν η ελειψη προπονητη και οχι η σταθερη πτωση στην ποιοτητα της ομαδας.Σκαουτινγκ ΜΗΔΕΝ,τολμη ειτε για κινησεις αποδεσμευσης και ταυτοχρονης απελευθερωσης χωρου στο budget,ειτε για καποια μεταγραφικη ενισχυση ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.Μονη παραφωνια στην ολη διοικητικη μιζερια ο λαος που δινει εκπληκτικο παρων.
Και εσυ που το ξερεις?
Πρωτον,γιατι θεωρεις ενα αρθρο του olapaok γραφειο τυπου?
Δευτερον,τι γνωριζεις για το σκαουτινγκ??Και πως λες αυτην την ανοησια για 0 τολμη σε αποδεσμευσεις???Περιμενεις να πανε ανθρωποι να απειλησουν τον Σαβινι για να φυγει χωρις να παρει λεφτα?
Αυτες οι κατα φαντασιαν πληροφοριες κανουν κακο πρωτα απο ολα σε εσας..Καθεσαι και χαλας την διαθεση σου χωρις λογο.
Πρωτον,γιατι θεωρεις ενα αρθρο του olapaok γραφειο τυπου?
Δευτερον,τι γνωριζεις για το σκαουτινγκ??Και πως λες αυτην την ανοησια για 0 τολμη σε αποδεσμευσεις???Περιμενεις να πανε ανθρωποι να απειλησουν τον Σαβινι για να φυγει χωρις να παρει λεφτα?
Αυτες οι κατα φαντασιαν πληροφοριες κανουν κακο πρωτα απο ολα σε εσας..Καθεσαι και χαλας την διαθεση σου χωρις λογο.
Καλα για το σκαουτινγκ πρεπει να κανεις πλακα.Εχουμε κανει καμια 30ρια μεταγραφες τα τελευταια 3 χρονια και πρεπει να ειμαστε η μονη ομαδα που δεν εχει κανει μεταγραφη απο λατινικη αμερικη πλην του αριας.Επιπλεον η συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων κινησεων προερχονται απο το ελληνικο πρωταθλημα.Ακομα περιμενουμε τα αποτελεσματα του ταξιδιου του ζηση στην αργεντινη.Σχετικα με τις αποδεσμευσεις μονο ο σαβινι ειναι υποψηφιος? Τι κανει ο μπαλαφας ακομα στο ροστερ? Με 8 παικτες στο 6-8 και ενω ολοι γνωριζουμε το κενο στη θεση του επιτελικου γιατι δεν γινεται κινηση για αποδεσμευση καποιου εκ των φωτακη,ιβιτς? (ξεχασα ειναι τα δεκαρια μας).Ο παπαζογλου καλα ειναι? (α παλυ ξεχασα ειναι επιλογη του μπολονι και αυτος).Εξηγηστε μου κιολας γιατι πρεπει για να φυγει καποιος να το κανει χωρις λεφτα? Ο σαβινι κοστιζει 300.000.Αν του δωσεις τα 100 για να φυγει δεν βγαινεις κερδισμενος?Προτιμαμε να μεινει να παιξει 1-2 παιχνιδια και να τα παρει ολα?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
joshua έγραψε:Καλα για το σκαουτινγκ πρεπει να κανεις πλακα.Εχουμε κανει καμια 30ρια μεταγραφες τα τελευταια 3 χρονια και πρεπει να ειμαστε η μονη ομαδα που δεν εχει κανει μεταγραφη απο λατινικη αμερικη πλην του αριας.Επιπλεον η συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων κινησεων προερχονται απο το ελληνικο πρωταθλημα.Ακομα περιμενουμε τα αποτελεσματα του ταξιδιου του ζηση στην αργεντινη.Σχετικα με τις αποδεσμευσεις μονο ο σαβινι ειναι υποψηφιος? Τι κανει ο μπαλαφας ακομα στο ροστερ? Με 8 παικτες στο 6-8 και ενω ολοι γνωριζουμε το κενο στη θεση του επιτελικου γιατι δεν γινεται κινηση για αποδεσμευση καποιου εκ των φωτακη,ιβιτς? (ξεχασα ειναι τα δεκαρια μας).Ο παπαζογλου καλα ειναι? (α παλυ ξεχασα ειναι επιλογη του μπολονι και αυτος).Εξηγηστε μου κιολας γιατι πρεπει για να φυγει καποιος να το κανει χωρις λεφτα? Ο σαβινι κοστιζει 300.000.Αν του δωσεις τα 100 για να φυγει δεν βγαινεις κερδισμενος?Προτιμαμε να μεινει να παιξει 1-2 παιχνιδια και να τα παρει ολα?
φιλε εχεις αγνοια..δεν πειραζει.ΟΙ Φωτακης,ιβιτσ,παπαζογλου,σαβινι δεν φευγουν τζαμπα.Αν εσυ νομιζεις οτι εχουμε ενα 800 στην καλυτερη για αποδεσμευσεις τι να σου πω.Αν θεωρεις κακες τις επιλογες των τελευταιων 4 χρονων στον ΠΑΟΚ εξηγησε μου πως καταφεραμε να φτασουμε εκει που φτασαμε.
Για λατιν αμερικα ο αρης και η τριπολη..που παιρνουν πρωταθληματα.
Τζαμπα χαλιεσαι ομως.Λογικα θα εχουμε λεφτα για μεταγραφες..
οποτε καλες καρδιες να εχουμε
οποτε καλες καρδιες να εχουμε

Αν διαβαζες καλα θα προσεχες οτι μιλησα για 3 χρονια.Εχεις δικιο μια χαρα ηταν οι επιλογες μας, γι'αυτο αλωστε μετα απο καμια 20ρια μεταγραφες, η εντεκαδα μας και φετος ηταν στα περισσοτερα παιχνιδια μας κατα τα 8/11 η ιδια με αυτη του 2008.Οσο δε για τις 800.000 που απαιτουνται για τις αποδεσμευσεις,αν πρεπει για να ελευθερωσουμε καποιους παικτες να τους δωσουμε το 100% των συμβολαιων τους να χαρω εγω διαπραγματευτες.
-
joshua έγραψε:Αυτο το συναποφασισαν κωνσταντινιδης και μπολονι οτι την θεση του επιτελικου θα την καλυψει ο φωτακης με τον ιβιτς μου αρεσε πολυ.Καντε καμια προσευχη να προχωρησει του επενδυτη και κυριως να ειναι ατομο σοβαρο σεβαστο και με οικονομικη επιφανεια, διαφορετικα εμενα προσωπηκα δεν θα μου προκαλουσε καμια εκπληξη αν ψαχνουμε για προπονητη σε κανα διμηνο.Εξακολουθω να πιστευω οτι καποιοι στην διοικηση νομιζουν οτι ο μπολονι ειναι θαυματοποιος και οτι μοναδικο περσινο προβλημα ηταν η ελειψη προπονητη και οχι η σταθερη πτωση στην ποιοτητα της ομαδας.Σκαουτινγκ ΜΗΔΕΝ,τολμη ειτε για κινησεις αποδεσμευσης και ταυτοχρονης απελευθερωσης χωρου στο budget,ειτε για καποια μεταγραφικη ενισχυση ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.Μονη παραφωνια στην ολη διοικητικη μιζερια ο λαος που δινει εκπληκτικο παρων.
.....ελεος........
Αντε μετα να ηρεμησεις........ρε Δαδαλιαρα τι ηταν αυτο που εγραψες;
Εφιαλτες στο δρομο με τον ...ΠΑΟΚ.
Ιβιτς Φωτακης για τη θεση του.....επι....επιτε... επιτελικου.....
..... τα χαπια μου....
joshua έγραψε:Αν διαβαζες καλα θα προσεχες οτι μιλησα για 3 χρονια.Εχεις δικιο μια χαρα ηταν οι επιλογες μας, γι'αυτο αλωστε μετα απο καμια 20ρια μεταγραφες, η εντεκαδα μας και φετος ηταν στα περισσοτερα παιχνιδια μας κατα τα 8/11 η ιδια με αυτη του 2008.Οσο δε για τις 800.000 που απαιτουνται για τις αποδεσμευσεις,αν πρεπει για να ελευθερωσουμε καποιους παικτες να τους δωσουμε το 100% των συμβολαιων τους να χαρω εγω διαπραγματευτες.
Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.Χαιρεσαι ή οχι ετσι ειναι.Για να φυγει παικτης με κλειστο συμβολαιο θελει λεφτα.Οι παικτες οι οποιοι δεν φυγανε απο την 11αδα ειναι γιατι κανενας δεν εψαχνε αντικαταστατη για αυτους.Ο ΠΑΟΚ ηταν ευχαριστημενος με τους περισσοτερους.Και φυσικα το 8/11 ειναι παπας.Δεν θα προσπαθησω να αλλαξω την μιζερια σου.
Απλα μετα απο καθε ψευδες ποστ που κανεις θα σου απανταω.

Οταν χρησιμοποιεις σαν δεδομενα αλλωστε , αρθρα απο ανθρωπους που αποδεδειγμενα γραφουν παπαδες ξεκινας σε λαθος βαση.Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι τους πιστευεις.Δεν ξεκιναω με τα ποσα που λες που ειναι ολα λαθος γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε.
Ειλικρινα δεν μπορω να μπω στο μυαλο σου.Ειναι σαν να εισαι 15 χρονων και να επηρεαζεσαι απο το μανατζερ.Αλλα επειδη μαλλον δεν εισαι τοσο πιτσιρικα ,δεν καταλαβαινω πως καταληγεις στα συμπερασματα που βγαζεις
Συμφωνω μαζι σου στο επιτελικο χαφ.Και εγω θελω.Αλλο αυτο και αλλο οτι αλλο γραφεις και προσωπικα μου προκαλεις απορια.
Καλα αυτα τα περι ψευδων ποστ αστα για αυτους με τις πληροφοριες απο μεσα.Ναι εχεις δικιο δεν ψαχναμε αντικαταστατες, μονο 3-4 δεξια μπακ πηραμε και ακομα ψαχνουμε γιατι τα αλλα τα διωξαμε,3-4 επιθετικους και ακομα ψαχνουμε γιατι ολοι εφυγαν ,3-4 εξτρεμ τα οποια και αυτα εφυγαν,το ιδιο και με τον παρτενερ του κοντρερας και και και.Οσο για τα 8/11 που ειναι και αυτο ψεμα εχουμε και λεμε, χαλκιας, κοντρερας, ιβιτς, γκαρσια, μουσλιμοβιτς, βιερινια, λινο, σναου ο βιτολο που ηρθε οντως το 9 και ηταν η μονη πετυχημενη μεταγραφη αλλα δεν νομιζω οτι ηταν επιλογη μετα απο σκαουτινγκ και δεν βαζω και τον μαλεζα.Εγω εχω βγαλει ενα συμπερασμα οτι οσον αφορα τον μεταγραφικο σχεδιασμο μετα το καλοκαιρι του 2008 ειμαστε για κλαμματα και κρινομαι.Εσυ προφανως βγαζεις αλλα και κρινεσαι και εσυ.Κατα τα αλλα, pls αυτους τους εγκαρδιους προβληματισμους για την ηλικια και τον τροπο σκεψης δεν τους μπορω,ας μενουμε στις διατυπωσεις των αποψεων μας.
Καλά όλα αυτά αλλά δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Ονουάτσι και να λέει ''με έχουν στο αύριο και στο αύριο''.
Για τον Ονουάτσι μιλάμε, έλα λιγάκι να ξυπνάμε στην ΠΑΕ.
Για τον Ονουάτσι μιλάμε, έλα λιγάκι να ξυπνάμε στην ΠΑΕ.
Χειρότερο μεταγραφικό σχεδιασμό δεν θυμάμαι εδώ και χρόνια...τη Δευτέρα είναι η πρώτη και η ομάδα δεν έχει κάνει μεταγραφή με τα κενά στα κεντρικά μπακ,στον επιτελικό και στην επίθεση να χάσκουν ορθάνοιχτα.
Παροιμιώδης η αδυναμία να διώξεις παίκτες σαν τον Σαβίνι ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα λάμψει με τις εμφανίσεις του για 3η χρονιά αμειβόμενος με 350 χιλ.
Πισωγυρίσματα με Τσιρίλο ο οποίος δεν είναι τόσο κακός παίκτης αλλά η όλη μεθόδευση με το φεύγει-το ξανασκεφτόμαστε μόνο μελαγχολία προκαλεί.
Αλοίμονο αν δεν μπορείς να βρείς παίκτη εκεί και αναγκάζεσαι να στηριχτείς στον 35χρονο Ιταλό.
Εκτός και αν είδαν και απόειδαν πως ο Σαβίνι δεν το κουνάει και λόγω κοινού μάνατζερ είπαν να τον καλοπιάσουν.
Πέρυσι ήταν το σήριαλ με τον προπονητή,φέτος με τις μεταγραφές.
Παροιμιώδης η αδυναμία να διώξεις παίκτες σαν τον Σαβίνι ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα λάμψει με τις εμφανίσεις του για 3η χρονιά αμειβόμενος με 350 χιλ.
Πισωγυρίσματα με Τσιρίλο ο οποίος δεν είναι τόσο κακός παίκτης αλλά η όλη μεθόδευση με το φεύγει-το ξανασκεφτόμαστε μόνο μελαγχολία προκαλεί.
Αλοίμονο αν δεν μπορείς να βρείς παίκτη εκεί και αναγκάζεσαι να στηριχτείς στον 35χρονο Ιταλό.
Εκτός και αν είδαν και απόειδαν πως ο Σαβίνι δεν το κουνάει και λόγω κοινού μάνατζερ είπαν να τον καλοπιάσουν.
Πέρυσι ήταν το σήριαλ με τον προπονητή,φέτος με τις μεταγραφές.