Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
-
john4serres
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από σήμερα κιόλας θα έβαζα μπρος την πώληση Mini-διαρκείας.
Πρωτάθλημα (γαύρος, αεκ, άρης, παο)
Κύπελλο (γαύρος)
Ευρώπη (Marseille, Feyenoord/Slavia)
Και θα πετύχει συσπέιρωση του κόσμου με γεμάτη Τούμπα, αλλά και την ασφάλεια μετά το ΠΑΟΚ-άρης και τα σχετικά που είδαμε τον τελευταίο καιρό.
Κύπελλο (γαύρος)
Και θα πετύχει συσπέιρωση του κόσμου με γεμάτη Τούμπα, αλλά και την ασφάλεια μετά το ΠΑΟΚ-άρης και τα σχετικά που είδαμε τον τελευταίο καιρό.
οχι η προεδρος της δημοκρατιας κλαιει για την γενοκτονια των εβραιων ......βεβαια κανενα δακρυ για την γενοκτονια των ποντιων δεν ειχε ριξει ,αλλα ειναι απασχολημενη θελω να πω ,που καιρος για γηπεδα προεδρικα διαταγματα κλπ. παοκτσηδες νεοδημοκρατες σας φτυνει στα μουτρα ο κουλης ,γαιτι ? γιατι ξερει οτι οτι και να κανει εσεις θα τον ψηφισεται ......
-
john4serres
Επιστρέφει η πληρότητα στο 100%john4serres έγραψε:Αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από σήμερα κιόλας θα έβαζα μπρος την πώληση Mini-διαρκείας.
Κύπελλο (γαύρος)
Just saying...
- stravostomis
Αυτά είναι πολύ προχωρημένα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...john4serres έγραψε:Αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από σήμερα κιόλας θα έβαζα μπρος την πώληση Mini-διαρκείας.
Κύπελλο (γαύρος)
Αμπερ αλέρτ. Αγνοείται Π.Δ. εδώ και ένα εξάμηνο.
Το δούλεμα πάει σύννεφο και δεν βλέπω κινητοποίηση απο την παε.
Το δούλεμα πάει σύννεφο και δεν βλέπω κινητοποίηση απο την παε.
Μαρινάκειο διάταγμα αγνοείται...
Και η μηδενική πίεση από την παε ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν καιγομαστε και ιδιαίτερα.
Το Π.Δ. παράπεσε σε κάποιο αμπάρι ποντοπόρου πλοίου! Μόλις με το καλό επιστρέψει και αδειάσει κάποιους τόνους ζαχαροπλαστικής σκόνης, θα πάει βουρ για υπογραφή. Αν βρεθεί φυσικά 
ναι αλλα αυριο θα ψηφιστεί το π.Δ για τον βαζελο .
ποιος ΠΑΟΚ και ποια θεσσαλονίκη μωρέ
πως να πιεσει η ΠΑΕ μην γραφετε οτι ναναι ,μονο ο κοσμος με ντου στους μουγγους πολιτικους μας.....η παε την μονη πιεση που μπορει να κανει και την κανει ειναι να δημισιευει καθε εξελιξη η μη εξελιξη στο θεμα αυτο......ηδη η κυβερνηση μητσοτακη την συοχοποιει αυτην και τον Ιβαν σε καθε ευκαιρια.....Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?ΠΟΥ ΣΤΟ 60% ειναι ΝΔ φανατικα ,που ειναι ? η παε φταιει για τιςτοποθετησεις κουλη που ελεγε οτι μεχρι τελη δεκεμβριου θα ειχει βγει το ΠΔ ......αμαν αυτη η εσωστρεφεια να αθωωσουμε τα κοπροσκυλα που μας δουλευεουν και να τα χρεωσουμε ολα στον συλλογο,μηπως εισαι και εσυ της αποψης οτι πλεον δεν θελει ο Ιβαν ? ο κουλης ερχετε παλι πανω ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ....Geor1926 έγραψε:Μαρινάκειο διάταγμα αγνοείται...
Εγώ ξέρω ότι ζω σε μια μπανανία που για να διεκδικήσεις να πετύχεις το αυτονόητο χρειάζεται 365 μέρες πίεση μέσω των μμε προς τους υπεύθυνους σε κοματικο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο.Για ποιο λόγο πήρε οπεν και εφημερίδες, για να τα οικονομησει ή για να ενημερώσει τον κυρ Μπάμπη; Οταν κάνεις μουγκα στη στρούγκα τότε αποδεικνυεις ότι δεν σε πολυκαιει το θέμα ή δεν έχεις τη δύναμη για μετωπική σύγκρουση ή θέλεις να την αποφύγεις κάνοντας την πάπια λόγω άλλων επιχειρηματικων συμφερόντων.Καλά κάνουν και μας δουλεύουν,λοιπόν.
- Montrealiotis
Ωραία όλα αυτά, ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ που είναι σε όλα αυτά;;;Geor1926 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ζω σε μια μπανανία που για να διεκδικήσεις να πετύχεις το αυτονόητο χρειάζεται 365 μέρες πίεση μέσω των μμε προς τους υπεύθυνους σε κοματικο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο.Για ποιο λόγο πήρε οπεν και εφημερίδες, για να τα οικονομησει ή για να ενημερώσει τον κυρ Μπάμπη; Οταν κάνεις μουγκα στη στρούγκα τότε αποδεικνυεις ότι δεν σε πολυκαιει το θέμα ή δεν έχεις τη δύναμη για μετωπική σύγκρουση ή θέλεις να την αποφύγεις κάνοντας την πάπια λόγω άλλων επιχειρηματικων συμφερόντων.Καλά κάνουν και μας δουλεύουν,λοιπόν.
Αρα, ο Ιβαν φταιει και δεν καιγεται κιολας; Καθε μερα τον σπιλωνουν αλλα καθεται για να μας δουλευει και να μην καιγεται. Το οτι δεν εχεις δυναμη για μετωπικη φαινεται οπως και το οτι δεν βοηθαει κανεναν να κανει ο ΠΑΟΚ αντιπολιτευση στην κυβερνηση (γιατι ετσι το παρουσιαζει η ιδια η κυβερνηση του αληθινου πρωθυπουργου). Παλι ΝΔ θα βγαλεις Β. Ελλαδα, ουτε ενας βουλευτης πρωωθει τα συμφεροντα σου
α ωραια ο ιβαν φταιει λογω επιχειρηματικων συμφεροντων....εχει τα 150 λεει ειναι ετοιμος και ΕΣΥ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΗ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΙ ? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ.....ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΩΛΥΣΥΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ......ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ......ΕΝΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΝΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ.....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ......Geor1926 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ζω σε μια μπανανία που για να διεκδικήσεις να πετύχεις το αυτονόητο χρειάζεται 365 μέρες πίεση μέσω των μμε προς τους υπεύθυνους σε κοματικο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο.Για ποιο λόγο πήρε οπεν και εφημερίδες, για να τα οικονομησει ή για να ενημερώσει τον κυρ Μπάμπη; Οταν κάνεις μουγκα στη στρούγκα τότε αποδεικνυεις ότι δεν σε πολυκαιει το θέμα ή δεν έχεις τη δύναμη για μετωπική σύγκρουση ή θέλεις να την αποφύγεις κάνοντας την πάπια λόγω άλλων επιχειρηματικων συμφερόντων.Καλά κάνουν και μας δουλεύουν,λοιπόν.
Ο Ιβάν τα κονομάει.
Κάνει μούγκα στη Στρούγκα.
Νοιάζεται μόνο για τη μπίζνα.
Είναι και λίγος μπροστά σε μεγέθη άλλων.
Ακούς ΠΑΟΚΤΣΗ?
Εδώ θα τα μάθεις όλα.
Αυτά για τα λεφτά στην ΠΑΕ μην τα ακούς.
Τον ΠΑΟΚ τον έχει γραμμένο.
Για όλα αυτά τον αγαπάνε οι Αθηναίοι και τον λιβανιζουν κάθε μέρα.
Κάνει μούγκα στη Στρούγκα.
Νοιάζεται μόνο για τη μπίζνα.
Είναι και λίγος μπροστά σε μεγέθη άλλων.
Ακούς ΠΑΟΚΤΣΗ?
Εδώ θα τα μάθεις όλα.
Αυτά για τα λεφτά στην ΠΑΕ μην τα ακούς.
Τον ΠΑΟΚ τον έχει γραμμένο.
Για όλα αυτά τον αγαπάνε οι Αθηναίοι και τον λιβανιζουν κάθε μέρα.