9. Fedor Chalov
-
deathmassious
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν γίνεται να συνεχίζεται άλλο αυτό. Στην τελική υπάρχει και ο Μύθου, δεν γίνεται να συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας αυτός ο άνθρωπος, φτάνει.
- PAOK_Antarctica
Μύριζε από την αρχή ότι ήταν παικτακι της σειράς. Ούτε ψυχολογικά έχει ούτε τίποτα. Αυτός είναι.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- giapas
Στην Β' ομαδα μαζι με τον Μουργκ και τον χειμωνα πακετο πισω. Οτι και να ειναι, πλεον δεν γυρναει αυτο το πραγμα. Εχει καει ο παικτης ειναι και λιγοψυχος και δεν αντεχει.
Πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα να παιζει. Μονο χειροτερη θα γινει η κατασταση.
Πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα να παιζει. Μονο χειροτερη θα γινει η κατασταση.
-
kokoblokos
Νομιζω είναι με διαφορά το χειρότερο φορ απο τον Πριγιοβιτς και μετά. Και για να το γενικευσω, ειναι ο χειρότερος παίκτης σε όλες τις γραμμές στην εποχή Ιβάν. Αν έχετε κατα νου, κάποιον αλλον χειρότερο πείτε μου.
Δεν αντέχεται άλλο. Μόλις μπήκε, η ομαδα ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.
Τι του βρίσκεις ρε Λουτσεσκου; Έσκασα....
Δεν αντέχεται άλλο. Μόλις μπήκε, η ομαδα ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.
Τι του βρίσκεις ρε Λουτσεσκου; Έσκασα....
ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα βρεθεί για να πει το κλασικό "όταν προσαρμοστεί θα γράψει πολλά..."
εαν γραψω, οτι βγηκε απο το στομα μου για σενα, θα φαω δια βιου μπαν σε χρονο ρεκορ.
Απλα αν εχεις λιγη τσιπα, ζητα να φυγεις και να μην ξαναπαιξεις μπας και δουμε τον Μυθου που εστω και ενα πραγμα θα το κανει καλα. ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΙΣΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΙΣΑΙ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ. ΦΥΓΕ
Απλα αν εχεις λιγη τσιπα, ζητα να φυγεις και να μην ξαναπαιξεις μπας και δουμε τον Μυθου που εστω και ενα πραγμα θα το κανει καλα. ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΙΣΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΙΣΑΙ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ. ΦΥΓΕ
Κάηκε και τον κάψαμε, παικτακι δεν ήταν ούτε είναι η πρώτη φορά αυτο με τον φορ. 1 Γενάρη πρέπει να έχουμε φορ, δεν λειτουργεί η φάση κ έχω κουραστεί και με τη μουρμουρα στη πρώτη λάθος πασα.
Προσπαθω να θυμηθω τελευταια φορα που παικτης μας εφαγε γιουχα. Οχι ολη η ομαδα, ενας παικτης μεσα στον αγωνα. Ουτε ο Μουργκ εφαγε γιουχα, ουτε ο Σαματα (το ακριβως αντιθετο) και δεν ξερω ποσο πισω πρεπει να παμε.