70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Ettien26 »

Η περίπτωση Σαμάτα (όπως και του Εκονγκ και του Μάρκος Αντώνιο) ας γίνει μάθημα σε όλους ότι το ακριβοπληρωμένο δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Το καλύτερο είναι αυτό που ταιριάζει στην ομάδα, αυτό για το οποίο ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει.

Για παράδειγμα αν είχαμε αντί για Σαμάτα και Τόμας, τον Μιριτέλο και τον Οζντέγκοβιτς, ή τον Μορόν των 350 χιλ. (τυχαία τα ονόματα, βάλτε όποιους θέλετε) θα ήμασταν τώρα 3-4 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα και πιθανόν στο τελικό κυπέλου.

Θαμπωνόμαστε όμως εύκολα από τους παίκτες του 1 μυρίου plus...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Σας ευχαριστώ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Κι όμως παιδιά εγώ δεν θα τον κράξω πλέον.
Γιατί τα.ποδοσφαιρικα δείγματα του παίχτη τα έχουμε δει πριν την μεταγραφική περίοδο.

Για κράξιμο είναι ο προπονητής και η διοίκηση που άφησαν την ομάδα γυμνή την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, όντως μέσα και στους τρεις στόχους.

Οι ανταγωνιστές μας έκαναν ότι μπορούσαν για να καλύψουν τα κενα και εμείς το παιζαμε τρελιτσα.

Αν στην διοίκηση δεν τους ενδιαφέρουν οι τίτλοι, θα κάθομαι εγώ και θα σκάω και να στεναχωριέμαι;

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε θα τρελαθώ . Να στηρίξω έναν παίχτη επειδή κάτι θα μου δώσει. Κάτι έχω να περιμένω. Μήνα Μαρτη σχέδον , μετά από 7-8 μήνες που τον έχουμε δει να τον στηρίξω για πιο λόγο; Να δώσει τι; Να τον στηρίξω σε βάρος της ομάδας; Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. Κάναμε μ@λακια. Τεράστια. Το αποδεχόμαστε και τέλος. Αυτός στην εξέδρα κι εμείς με Τσίμα που κάτι έχω να περιμένω.

Μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά. Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ομάδα ο Σαματά δεν θα ξανά έβλεπε αποστολή ποτέ.

Δεν είναι ψυχολογικο το πρόβλημα. Είναι παρά πολύ κακός παίχτης.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι πλέον ούτε ο ίδιος θέλει να παίζει. Τσίμπησε το εκατομμύριακι του , το τελευταίο κανονικό συμβόλαιο λογικα , γιατι αποκλείεται να βρει ομάδα που να του δώσει πάνω από 50-100κ πλέον και δεν νομίζω να τον χαλάσει να τον αφήσουμε στην ησυχία του.

Το έχει παρατήσει και ο ίδιος το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εδώ καμιά 15ριά σελίδες, στου Baba νομίζω 4.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Sera4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ο άνθρωπος μπήκε μέσα,αμέσως χάσαμε μέτρα στο γήπεδο, και στο 20λεπτο αγκωμαχουσε από την κούραση.

Δεν προσφέρει τπτ. Είναι ατεχνος,στατικος και απορώ πως γίνεται να ειναι 31 ετών.

Και το πέναλτι δεν το έχασε, οι αλλοι τα χάσανε, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝ.

Ούτε σε προπόνηση, απορώ γιατί σήμερα έβαλε αυτήν την τρικλοποδια στον εαυτό του ο προπονητής. Ο οποίος προφανώς όλα τα υπόλοιπα τα έκανε αψογα.

Η μεταγραφή αυτή είναι η πιο αστεία με διαφορά από την δεύτερη των τελευταίων ετών και απορώ πως είναι δυνατόν να φέρνουν έναν τέτοιο τύπο στην Τούμπα.θα πήγαινε σε καμία Αραβία,δεν θα έκλαιγε κάνεις, αυτή την στιγμή και εμείς και αυτός υποφέρουμε (με την διαφορά ότι αυτός τσιμπάει και κοντά ένα μύριο,το γράφω και ανατριχιάζω).
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα μου και μένα φίλε. Στεκόμαστε στο πεναλτυ και χάνουμε το δάσος. Μπήκε και η ομάδα έχασε το γήπεδο. Καταλήξαμε να παίζουμε με αυτόν στα πλάγια και το Μουργκ στην κορυφή σε κάποια φάση.

Με Ολυμπιακό είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα 2 κρύα γκολ που δεχόμαστε.

Είναι ο επιθετικός με τις λιγότερες επαφές στην περιοχή σε ΌΛΗ τη σούπερ λιγκ. Είναι μονίμως εκτός φάσεων δεν τον θυμάμαι να απειλεί ουσιαστικά ποτέ. Οι κινήσεις του όλες είναι προς τα πίσω.

Ο Σαματά δεν πρέπει να ξαναπαίξει γιατι είναι κακός παίχτης, αλίμονο αν σταθούμε στο πεναλτυ (που αν κάτι είναι να σχολιάσει είναι ότι πήγε να βαρέσει τελευταίος, πράγμα πρωτοφανές για σέντερ φορ).
Αυτό το στατιστικό με τις επαφές ισχύει?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη λαλακια που μπορεί μα κάνει ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι να δει τον Σαματά να μπαίνει μα παίξει στην τούμπα. Τέτοιο τελειωμένο παίκτη δεν έχει κανένας γαι Σέντερ φορ. Αυτός πρέπει να τελειώσει πάραυτα. Και όχι μόνο για το πέναλτυ.
kos

Δημοσίευση από kos »

Sera4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ο άνθρωπος μπήκε μέσα,αμέσως χάσαμε μέτρα στο γήπεδο, και στο 20λεπτο αγκωμαχουσε από την κούραση.

Δεν προσφέρει τπτ. Είναι ατεχνος,στατικος και απορώ πως γίνεται να ειναι 31 ετών.

Και το πέναλτι δεν το έχασε, οι αλλοι τα χάσανε, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝ.

Ούτε σε προπόνηση, απορώ γιατί σήμερα έβαλε αυτήν την τρικλοποδια στον εαυτό του ο προπονητής. Ο οποίος προφανώς όλα τα υπόλοιπα τα έκανε αψογα.

Η μεταγραφή αυτή είναι η πιο αστεία με διαφορά από την δεύτερη των τελευταίων ετών και απορώ πως είναι δυνατόν να φέρνουν έναν τέτοιο τύπο στην Τούμπα.θα πήγαινε σε καμία Αραβία,δεν θα έκλαιγε κάνεις, αυτή την στιγμή και εμείς και αυτός υποφέρουμε (με την διαφορά ότι αυτός τσιμπάει και κοντά ένα μύριο,το γράφω και ανατριχιάζω).
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα μου και μένα φίλε. Στεκόμαστε στο πεναλτυ και χάνουμε το δάσος. Μπήκε και η ομάδα έχασε το γήπεδο. Καταλήξαμε να παίζουμε με αυτόν στα πλάγια και το Μουργκ στην κορυφή σε κάποια φάση.

Με Ολυμπιακό είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα 2 κρύα γκολ που δεχόμαστε.

Είναι ο επιθετικός με τις λιγότερες επαφές στην περιοχή σε ΌΛΗ τη σούπερ λιγκ. Είναι μονίμως εκτός φάσεων δεν τον θυμάμαι να απειλεί ουσιαστικά ποτέ. Οι κινήσεις του όλες είναι προς τα πίσω.

Ο Σαματά δεν πρέπει να ξαναπαίξει γιατι είναι κακός παίχτης, αλίμονο αν σταθούμε στο πεναλτυ (που αν κάτι είναι να σχολιάσει είναι ότι πήγε να βαρέσει τελευταίος, πράγμα πρωτοφανές για σέντερ φορ).
Δυστυχώς όμως τόσο για την ομάδα, όσο και για τον προπονητή αυτό το όλα τα άλλα τα έκανε άψογα δεν είναι αρκετό. Και είναι φανερό σε όλους, εδώ και καιρό ότι έχουμε ξεπεράσει το σημείο που ο παίκτης δεν προσφέρει. Είμαστε στην φάση που ο παίκτης κάνει επανειλημμένα ζημιά στο σύνολο.

Το έχουν αντιληφθεί άπαντες. Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση. Και αν αυτή δεν είναι σε αυτή την φάση ο Τζήμας, ας είναι μια οποιαδήποτε άλλη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο χειρότερος παίκτης εβερ .. δεν πάει άλλο .. σε λίγο θα πέφτει γιούχα .. δεν αντέχεται ο τύπος .. παίκτη μηδέν σε όλα δεν έχω ξαναδεί στον ΠΑΟΚ ..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ούτε κοντρόλ,ούτε μια σωστή τοποθέτηση, ούτε μια υποδοχή, ούτε πίεση στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ούτε μια κερδισμένη μονομαχία.Καλα η εκτέλεση πέναλτι είναι για προσθήκη στα χαβαλετζιδικα βίντεο που έχουν φτιάξει οι Τούρκοι για πάρτη του.Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του ο Ραζβαν και τον πήρε αποστολή αντί του Τζίμα.Ο τύπος κάνει κάτι Frunza,Colak ,Salmon & Torghelle να φαντάζουν Nistelroy μπροστά του.Ισως ο χειρότερος φορ που έχω δει προσωπικά από το 1986 να φοράει την φανέλα μας.Ελπιζω να έχει πτήση απευθείας από Αθήνα για Τανζανία.Βαλτε Γκιτερσο η Πανιδη στην θέση του μέχρι τέλος της χρονιάς.Χειριτερα δεν γίνεται.Φτανει μην ξαναδώ αυτό το πράγμα με την φανέλα μας
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Κατι παει και του λεει ο σβαμπ την ωρα που εχει γυρισει απο το πεναλτι και τον σπρωχνει ο μουργκ που συμπαραστεκοταν στον σαματα..
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

[youtube]Jhon+Terry+missed+penalty&oq=Jhon+Terry+missed+penalty&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCTI1OTAxajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:bd942cc0,vid:kd2PPgLfMTE,st:0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το πεναλτυ ηταν το κερασακι στην τουρτα. Περαν του οτι ηταν τραγωδια και ο Λημνιος το χασε αλλα ηταν παντου στο γηπεδο

Διωχτε τον ειλικρινα

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ακόμη και ο Μαμε Τιαμ θα γελούσε με τον Σαμάτα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOK - 1926- έγραψε:Κατι παει και του λεει ο σβαμπ την ωρα που εχει γυρισει απο το πεναλτι και τον σπρωχνει ο μουργκ που συμπαραστεκοταν στον σαματα..
Ισχύει. Μου φάνηκε και εμένα περίεργο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”