Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ότι ο προπονητής υπολογίζει Φελίπε και Τσιγγαρα δλδ.. οκ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολοι αυτοι κανουν 1μιση παικτη φιλεΤρόμος έγραψε:Όχι μόνο τον Τσίμιροτ ούτε τον ΠΑΟΚ δεν παρακολουθούν ορισμένοι. Βασικό 6/8 έχουμε τον Αουγκούστο, αναπληρωματικό 6/8 γύρισε ο Τσιγγάρας, αναπληρωματικό 8 έχουμε τον Σβαμπ υπάρχει και πέμπτος χαφ ο Φελίπε που εάν πάει δανεικός θα καλυφθεί η θέση του 5ου από παίκτη του ΠΑΟΚ β. Υπάρχει δηλαδή μόνο ένα κενό στα χαφ και αυτό είναι το βασικό μας οκτάρι, ο αντί Κούρτιτς. Είναι ο Τσίμιροτ 8, πλέη μεηκερ με ασίστ και γκολ; ΟΧΙ!!
Ποιος φελιπε και ποιος τσιγγαρας και ποιος σβαμπ
Με αυτους θα κανεις πολυ ανωτερη πορεια του χρονου?
2 παικταραδες θες στο κεντρο
Φελιπε αουτ σβαμπ 4ος τσιγγαρας 5ος
-
Για να ειμαστε πληρεις στα χαφ και για
να μην παραπονιεται ο προπονητης οτι
γυρναει στον παγκο και βλεπει μονο τον
Μπισε και τον Καντουρι πιστευω οτι μας
χρειαζονται 5 κεντρικα χαφ του ροτεισον.-
Αν λοιπον θεωρησουμε οτι θα μεινει μονο
ενας εκ των Φιλιπε Σοαρες και Τσιγγαρα
(αν κι αυτο ακομα δεν ειναι σιγουρο) και
θα αποκτηθει χαφαρος box to box βλεπω
οτι ο Τσιμιροτ παραχωραει κιολας σαν
αντινταντας για μια σεζον 55+ αγωνων.-
Ας πει καποιος οτι ο Λουτσεσκου θα ειναι
καλυμμενος με Αουγκουστο-Σβαμπ-Φιλιπε
-Τσιγγαρα κι εναν box to box ο οποιος ΘΑ
αποκτηθει και θα παραδεχτω οτι λαθεψα.-
να μην παραπονιεται ο προπονητης οτι
γυρναει στον παγκο και βλεπει μονο τον
Μπισε και τον Καντουρι πιστευω οτι μας
χρειαζονται 5 κεντρικα χαφ του ροτεισον.-
Αν λοιπον θεωρησουμε οτι θα μεινει μονο
ενας εκ των Φιλιπε Σοαρες και Τσιγγαρα
(αν κι αυτο ακομα δεν ειναι σιγουρο) και
θα αποκτηθει χαφαρος box to box βλεπω
οτι ο Τσιμιροτ παραχωραει κιολας σαν
αντινταντας για μια σεζον 55+ αγωνων.-
Ας πει καποιος οτι ο Λουτσεσκου θα ειναι
καλυμμενος με Αουγκουστο-Σβαμπ-Φιλιπε
-Τσιγγαρα κι εναν box to box ο οποιος ΘΑ
αποκτηθει και θα παραδεχτω οτι λαθεψα.-
Ο Αουγκουστο ειναι τιμωρημενος για το ορωτο ευρωπαικο ματςNapoli4 έγραψε:Για φορ και χαφ δεν έχουμε χρόνο.
Στους μεσοεπιθετικούς κάπως θα την παλέψουμε με Ζιφκο-Ναρει-Ντελια-Ταισον μέχρι να έρθει ο παίκτης.
Αλλά στα χαφ με ποιους θα πάμε στα προκριματικά; Μόνο Ντουγκλας και Σβαμπ;
Στην επίθεση άστο, έχουμε μόνο Τζίμα.
Οπότε καλά τα πράσινα φώτα, αλλά ας περάσουμε στο παρασύνθημα.
Δεν χωράει άλλος αποκλεισμός από την Ευρώπη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως μεγάλος έρωτας με τους παλιούς μας παίκτες που όταν ήταν στην ομάδα ήταν μετριότητες. Άντε, και σε λίγα χρόνια από τώρα, θα λέμε για επιστροφή μπράντον τόμας και θα χαιρόμαστε... Σαν να το βλέπω μπροστά μου... "Ναι, μπορεί να παίζει στη β' κατηγορία Φιλιππίνων, αλλά είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του, και μας χαλάει κιόλας;".
Στους κεντρικούς χαφ έναν παικταρά θέλουμε που θα πλαισιώνει τον Αγκούστο και τίποτε άλλο.
Υπάρχει και ο Τσιγγάρας για τον οποιο ξεχνάτε ότι προπερσι έγραψε 28 συμμετοχές.
Οπως και οι Φελίπε και Σβαμπ που καλώς ή κακώς είναι στην ομάδα και από την στιγμή που έχουν συμβόλαια υπολογίζονται και αυτοί.
Υπάρχει και ο Τσιγγάρας για τον οποιο ξεχνάτε ότι προπερσι έγραψε 28 συμμετοχές.
Οπως και οι Φελίπε και Σβαμπ που καλώς ή κακώς είναι στην ομάδα και από την στιγμή που έχουν συμβόλαια υπολογίζονται και αυτοί.
όχι και μετριότητα ο τσίμιροτ
από τους πρώην ούτε ο πέλκας είναι μετριότητα, ούτε ο γιαννούλης, ούτε ο μίσιτς ας πούμε
πρώην με πρώην έχει διαφορά
να πεις μετριότητα τον λέοβατς, να πω ναι
να πεις μετριότητα τον λημνιό, να πω ναι
και αν μας χαλάνε οι πρώην δηλαδή, να περιμένουμε απλά νέους παίχτες, αρκεί να είναι καινούργιοι?
να πανηγυρίσουμε δηλαδή που θα μας φέρουν τον νέο σβαμπ που δεν θα τρέχει και τον νέο ντάντας που δεν θα κόβει και θα απορούμε που θα τρώμε γκολ από τα χωριά και μόνο ο αουγκούστο θα τρέχει σαν τον βέγγο
από τους πρώην ούτε ο πέλκας είναι μετριότητα, ούτε ο γιαννούλης, ούτε ο μίσιτς ας πούμε
και αν μας χαλάνε οι πρώην δηλαδή, να περιμένουμε απλά νέους παίχτες, αρκεί να είναι καινούργιοι?
να πανηγυρίσουμε δηλαδή που θα μας φέρουν τον νέο σβαμπ που δεν θα τρέχει και τον νέο ντάντας που δεν θα κόβει και θα απορούμε που θα τρώμε γκολ από τα χωριά και μόνο ο αουγκούστο θα τρέχει σαν τον βέγγο
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πωληθεί ο Αουγκουστο ( κ έτσι πρέπει).
Μόλις ανανεωσε με συμβόλαιο εκ. χωρίς όμως να προσφέρει τα αναμενόμενα για τόσα λεφτά.
Το ποστ του πριν λίγες μέρες σαν αποχαιρετηστηριο μου φάνηκε.
Λογικά ο Ιβάν εκνευρίστηκε που για μια ακόμη φορά δεν πουλήσουμε όταν έπρεπε, τον Κουρτιτς.
Εδώ έχουμε περίπτωση παικτη που τόσα χρόνια είναι στάσιμος. Δεν θυμάμαι πότε σκόραρε τελευταία φορά.
Μόλις ανανεωσε με συμβόλαιο εκ. χωρίς όμως να προσφέρει τα αναμενόμενα για τόσα λεφτά.
Λογικά ο Ιβάν εκνευρίστηκε που για μια ακόμη φορά δεν πουλήσουμε όταν έπρεπε, τον Κουρτιτς.
Εδώ έχουμε περίπτωση παικτη που τόσα χρόνια είναι στάσιμος. Δεν θυμάμαι πότε σκόραρε τελευταία φορά.
Όχι φίλε, ο Τσίμιροτ είναι μετριότητα στην καλύτερη. Ο Πέλκας είναι λίγο πάνω απ την μετριότητα. Οι άλλοι 2 είναι καλοί παίκτες και για αυτό δεν έχουν ακουστεί για επιστροφή. Στα χαφ θέλουμε παίκτη ένα επίπεδο πάνω απ' αυτούς που έχουμε. Το να πάρουμε παίκτη επιπέδου Σβάμπ (με άλλα χαρακτηριστικά, αλλά ίδιο επίπεδο), δεν είναι αναβάθμιση. Ο Τσίμιροτ δεν θα κάνει τη διαφορά. Παίκτης επιπέδου Μίσιτς και πάνω χρειάζεται.danirifle έγραψε:όχι και μετριότητα ο τσίμιροτ
να πανηγυρίσουμε δηλαδή που θα μας φέρουν τον νέο σβαμπ που δεν τρέχει και τον νέο ντάντας που δεν κόβει
Ναι, αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, αυτό που λείπει πραγματικά από την ομάδα, είναι να πουλήσει το καλύτερο του χάφ και ένα από τα 3 καλύτερα του πρωταθλήματος.
Αυτό θα μας λύσει αρκετά από τα θέματα που έχουμε.
Υ.Γ. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα Θεέ μου…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό θα μας λύσει αρκετά από τα θέματα που έχουμε.
Υ.Γ. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα Θεέ μου…
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
mbison έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πωληθεί ο Αουγκουστο ( κ έτσι πρέπει).

Ο Ντάγκλας ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος. Μα τι λες;
Ξεχνας οτι στα πρωτα προκριματικα μπορει να μην εχουμε ουτε Τζιμα...εκτος αν θελουμε να τον καψουμε τελειος μετα τα ματς της εθνικης για το euro.Napoli4 έγραψε:Για φορ και χαφ δεν έχουμε χρόνο.
Στους μεσοεπιθετικούς κάπως θα την παλέψουμε με Ζιφκο-Ναρει-Ντελια-Ταισον μέχρι να έρθει ο παίκτης.
Αλλά στα χαφ με ποιους θα πάμε στα προκριματικά; Μόνο Ντουγκλας και Σβαμπ;
Στην επίθεση άστο, έχουμε μόνο Τζίμα.
Οπότε καλά τα πράσινα φώτα, αλλά ας περάσουμε στο παρασύνθημα.
Δεν χωράει άλλος αποκλεισμός από την Ευρώπη.
Είχε πολύ μέτρια σεζόν στο Βέλγιο...γενικά δεν κάνει για πρώτος, δεν είναι ο παίκτης που θα ανεβάσει την ομάδα. Μια ψηλότερη και κάπως καλύτερη έκδοση του Τόμας μου φαίνεται ...αλλά κι εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι στο τέλος σε κάτι τέτοιο θα καταλήξουμε...FreeWatcher έγραψε:Μην έρθει και σαν πρώτος δέσποτα...prist64 έγραψε:Smail Prevljak
ληγει το συμβολαιο του,χαμηλο κασε,διεθνης,28 χρονων
σας κανει για δευτερος?
Κοιτουσα τη λιστα με τους ελευθερους και επεσε το ματι μου στον Αleix Garcia...Ποσα και ποσα ποστ ειχαμε γραψει εδω μεσα για πιθανη περιπτωση λαβρακι καθως βρεθηκε σε limit down σε μικρη ηλικια ενω υπηρξε τεραστιο ταλεντο...Θεωρητικα ειχε απασχολησει μαλιστα αρκετα...Πλεον επανηλθε και ειναι απλησιαστος...Εμεις ψαχνουμε ακομα χαφ και μιλαμε για τον Τσιμιροτ...Εγκληματα...