joshua έγραψε:Η απελπισία μας μιλάει...
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- ΑποστόληςΑ
-
panpangr77
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ε, όχι δα. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν από ΠΑPsuxo_logos έγραψε: Και πλήρη εικόνα να έχουν άλλο Πάφος και άλλο ΠΑΟΚ. Καμία απολύτως σχέση.
Η Πάφος λέγεται ΑΠΟΠ, χα χα. ΝΟμίζω. Συγκρίνεις ΑΠΟΠ με ΠΑΟΚ !!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, όχι δα. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν από ΠΑPsuxo_logos έγραψε: Και πλήρη εικόνα να έχουν άλλο Πάφος και άλλο ΠΑΟΚ. Καμία απολύτως σχέση.
-
burbu
Τσικινιο ίσωςpanpangr77 έγραψε:Η Μπενφίκα κλείνει Ντραξλερ ,τι θα ελευθερώσει να δούμε...
- FreeWatcher
Το χω ξαναγραψει. Τον τσικινιο τον φοβαμαι πιο πολυ απολους οτι θα καταληξει τελικα στον ΠΑΟΚ. Ασχετα με το ποιον παιχτη γουσταρει ο καθένας μας εδω μεσα, το στιλ του παιχτη ειναι πολυ κοντα στο τι θέλει ο Λουτσε πιστεύω...
- ΑποστόληςΑ
nunies4 έγραψε:Σε live chat του Μηλιου παντως στο sdna για τις μεταγραφες εγραψε οτι με Φερναντες τα εχουμε βρει σε ολα με τον Βολο πλην του οικονομικου
-
Luigi Vampa
Τόσο χάλια είναι κ φοβάσαι;FreeWatcher έγραψε:Το χω ξαναγραψει. Τον τσικινιο τον φοβαμαι πιο πολυ απολους οτι θα καταληξει τελικα στον ΠΑΟΚ. Ασχετα με το ποιον παιχτη γουσταρει ο καθένας μας εδω μεσα, το στιλ του παιχτη ειναι πολυ κοντα στο τι θέλει ο Λουτσε πιστεύω...
-
panpangr77
- ΑποστόληςΑ
ΩΧ!Dimg4 έγραψε:Μετα το κυριακατικο χ θα ανακοινωθει ο φερναντες
Τα έχουμε βρει σε όλα εκτός από το οικονομικό, αφού.
Του Ντάντας που είναι δανεικός, δεν μπορείς να το θεωρήσεις μόνιμο μέχρι να αποκτηθεί. Για μια χρονιά θα το πληρώσεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά ήρθαν άλλα 10 συμβόλαια.Blackgr4 έγραψε:...Δηλαδή έφυγαν κοντά στα 4 εκατομμύρια σε συμβόλαια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, εκεί γύρω είναι.
Από τους άλλους 9 ζήτημα να υπάρχει ένας, άντε δυο που να έχουν συμβόλαιο 400κ+.
Βέβαια ΠΑΟΚ είσαι, ποτέ δεν ξες. Μπορεί να είδαν τον Σάστρε και να του είπαν πάρε 600κ αφού ο Τέιλορ έπαιρνε 450..
Νομίζω πάντως πως το φετινό μπάτζετ έχει πέσει αρκετά.
- FreeWatcher
Όχι ρε συ, ουτως ή άλλως από βιντεακια τον ειδα τον παίχτη. Απλώς έχω ακόμα την ελπίδα για κάτι πιο "εκλεκτό"...Luigi Vampa έγραψε:Τόσο χάλια είναι κ φοβάσαι;FreeWatcher έγραψε:Το χω ξαναγραψει. Τον τσικινιο τον φοβαμαι πιο πολυ απολους οτι θα καταληξει τελικα στον ΠΑΟΚ. Ασχετα με το ποιον παιχτη γουσταρει ο καθένας μας εδω μεσα, το στιλ του παιχτη ειναι πολυ κοντα στο τι θέλει ο Λουτσε πιστεύω...
- FreeWatcher
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τετ 31 Αύγ 2022, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/ta ... i-sabbidi/astral έγραψε:300 έπαιρνε ο τέηλορ.
"Για την ακρίβεια ο Λούκας Τέιλορ αμείβεται ετησίως από τον ΠΑΟΚ με 550.000 ευρώ, ο Τόμας Μουργκ με 400.000 ευρώ και το… κερασάκι είναι τα 800.000 ευρώ του Λέο Ζαμπά."
Εγώ αυτό θυμάμαι πως είχα διαβάσει. Προφανώς δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.