τζορτζ δε ξέρω. Ο Μπότο το είπε , καλά θα ήταν να του γινότανε μια διευκρινιστική ερώτηση. Δε ξέρω τι συμπεριλαμβάνει μέσα σε αυτό το ποσό. Ίσως εννοεί το Μπερναρ με πριμ υπογραφής , μανατζαραιους , κλπ κλπsourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε Γιάννη αλλά για ποια μεταγραφή έδωσε ο βαζελος 5εκ;giapas έγραψε:Δημήτρη αυτό που είπε για τη ζελα και το γαύρο τα έβγαλε από το μυαλό του ;
Είπε ψέμματα δηλαδή , ταυτόχρονας θίγοντας και το Σαββίδη ;
Μήπως είναι η αλήθεια;
Επίσης το σημείο που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το προπονητή και τη συνεργασία τους ; Χωρις βάση είναι θεωρείς;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jose Boto
Re: Jose Boto
Δεν χρειάζεται καν.giapas έγραψε:Διορθωσε τον
Στο 2022 ζούμε, όχι στο 1980.
https://www.transfermarkt.com/panathina ... verein/265
Δεν ξερω,ουτε με ενδιαφερει πως ειναι οι πρσωπικες σχεσεις Μποτο-Λουτσεσκου...Εγω ξερω πως σε σχετικη με το ροστερ ερωτηση ο δευτερος απαντησε πως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ...Που να μην ηταν και εξαιρετικες...
- HARISPAOK83
Εκτος βεβαια αν ο Λουτσεσκου δεν θεωρει υπευθυνο της μη αποκτησης τον Μποτο αλλα τον Ιβαν.
Μπορει ο Μποτο να βρηκε και αριστερο εξτρεμ και δεκαρι, αλλα να κοπηκαν ανωθεν. Γιατι να εχει θεμα σ αυτο το σεναριο ο Λουτσεσκου μς τον Μποτο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει ο Μποτο να βρηκε και αριστερο εξτρεμ και δεκαρι, αλλα να κοπηκαν ανωθεν. Γιατι να εχει θεμα σ αυτο το σεναριο ο Λουτσεσκου μς τον Μποτο?
το να ήθελε και ο Μποτο να αποκτηθει επιτελικος, να είχε δώσει λίστα στον Ιβάν, και ο Ιβάν να μην έδωσε το τελικό οκ,
δεν παίζει ως σενάριο;
edit. μολις ειδα το ποστ του HARIS. τα ίδια λέμε
δεν παίζει ως σενάριο;
Κανείς τ.δ δεν έχει πει κακή κουβέντα για προπονητή του αλλά και κανείς τ.δ δεν έχει πει ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο όταν έχει προβλήματα με τον προπονητή του.
Η όλη κοντρα ανάμεσα τους είναι μόνο στο μυαλό αυτών που πιστεύουν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο
Η όλη κοντρα ανάμεσα τους είναι μόνο στο μυαλό αυτών που πιστεύουν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο
Το σενάριο παίζει, αλλά του είχε φέρει άλλους 3 που μέχρι στιγμής η προσφορά τους είναι 0 κ ίσως μείνει κ εκεί.Logistis έγραψε:το να ήθελε και ο Μποτο να αποκτηθει επιτελικος, να είχε δώσει λίστα στον Ιβάν, και ο Ιβάν να μην έδωσε το τελικό οκ,
δεν παίζει ως σενάριο;
- ΑποστόληςΑ
Ας λήξει και η φετινή σεζόν και θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα έργα και τις ημέρες του Jose Boto.
Μέχρι τώρα πάντως οι (πρόωρες) απόψεις μου είναι διφορούμενες. Από την μία έκανε καλή δουλειά με Narey, Kotarski, Dantas, από την άλλη όμως έχουμε Sastre, F. Soares, R. Soares, Qualiata, Ricardo, Nasberg που έχουν προσφέρει από ελάχιστα έως καθόλου, ενώ μένει να κριθεί ο Brandon Thomas.
Πάντως σχετικά με τη θέση του στόπερ είχαμε σαφή αστοχία με δική του ευθύνη (αργοπορία έλευσης Nasberg που ήταν γνωστή, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη), ενώ στη θέση του φορ έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής. Για εξτρέμ έχει μεγάλη ευθύνη ο Boto που έφερε παίκτη δύσκολα εντάξιμο στην ομάδα, ενώ για 10ρι, η επιλογή Ricardo (ή Qualiata) είναι επιλογή που δεν λύνει άμεσα το πρόβλημα. Επίσης έχει ευθύνη και με την μη επίτευξη συμφωνίας με Fernandes.
Μέχρι τώρα πάντως οι (πρόωρες) απόψεις μου είναι διφορούμενες. Από την μία έκανε καλή δουλειά με Narey, Kotarski, Dantas, από την άλλη όμως έχουμε Sastre, F. Soares, R. Soares, Qualiata, Ricardo, Nasberg που έχουν προσφέρει από ελάχιστα έως καθόλου, ενώ μένει να κριθεί ο Brandon Thomas.
Πάντως σχετικά με τη θέση του στόπερ είχαμε σαφή αστοχία με δική του ευθύνη (αργοπορία έλευσης Nasberg που ήταν γνωστή, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη), ενώ στη θέση του φορ έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής. Για εξτρέμ έχει μεγάλη ευθύνη ο Boto που έφερε παίκτη δύσκολα εντάξιμο στην ομάδα, ενώ για 10ρι, η επιλογή Ricardo (ή Qualiata) είναι επιλογή που δεν λύνει άμεσα το πρόβλημα. Επίσης έχει ευθύνη και με την μη επίτευξη συμφωνίας με Fernandes.
Συγνωμη το "μπορει" γιατι το λεμε; Αυτο δεν εγινε με τον Φαμπιο Μαρτινς; Ο παικτης ηταν συμφωνημενος η μεταγραφη ετοιμη, ο Ραζβαν συμφωνος αλλα το τελικο οκ δεν δοθηκε ποτε.HARISPAOK83 έγραψε:Εκτος βεβαια αν ο Λουτσεσκου δεν θεωρει υπευθυνο της μη αποκτησης τον Μποτο αλλα τον Ιβαν.
Γιατι να εχει προβλημα με τον Μποτο ο Ραζβαν (η το αντιθετο) λοιπον;
- keep_paokizein
Ιδού η απάντηση στο ερώτημα "τις πταίει;"
- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει;
Κανένα στόμα
δεν το 'βρε και δεν το 'πε ακόμα.
Κώστας Βάρναλης
- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει;
Κανένα στόμα
δεν το 'βρε και δεν το 'πε ακόμα.
Κώστας Βάρναλης
-
papwolf
Τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ Μπότο - Λουτσέσκου καθώς και τις σχέσεις τους με την ιδιοκτησία (Ιβάν) θα τις μάθουμε μόνο όταν κάποιος από τους δύο ή και οι δύο αποχωρήσουν. Οπότε υπομονή...
Η δική μου πάντως εικόνα είναι ότι ο Μπότο τους σφάζει όλους με το βαμβάκι, (Ιβάν, Λουτσέσκου, οπαδούς, περιβάλλον εργασίας - ελληνικό ποδόσφαιρο, διαιτησία) και δικαιολογεί τους παίκτες - επιλογές του και τον εαυτό του.
Δε θα επεκταθώ περισσότερο σε λεπτομέρειες και αναλύσεις, απλά αυτή τη γεύση μου άφησε.
Η δική μου πάντως εικόνα είναι ότι ο Μπότο τους σφάζει όλους με το βαμβάκι, (Ιβάν, Λουτσέσκου, οπαδούς, περιβάλλον εργασίας - ελληνικό ποδόσφαιρο, διαιτησία) και δικαιολογεί τους παίκτες - επιλογές του και τον εαυτό του.
Δε θα επεκταθώ περισσότερο σε λεπτομέρειες και αναλύσεις, απλά αυτή τη γεύση μου άφησε.
+++
Και εγώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αντιλαμβάνομαι τις δηλώσεις Μπότο.
Όπως για κάθε δυνατό αυτής της ζωής υπάρχει και ένας δυνατότερος, έτσι ακριβώς και για κάθε έξυπνο υπάρχει ένας εξυπνότερος.
Αν θελήσει να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, όλο το ρόστερ θα απαρτίζεται από παίκτες επιλογής του (και μόνο).
Και εγώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αντιλαμβάνομαι τις δηλώσεις Μπότο.
Όπως για κάθε δυνατό αυτής της ζωής υπάρχει και ένας δυνατότερος, έτσι ακριβώς και για κάθε έξυπνο υπάρχει ένας εξυπνότερος.
Αν θελήσει να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, όλο το ρόστερ θα απαρτίζεται από παίκτες επιλογής του (και μόνο).
-
Asimos
Διάβασα 2 φορές τη συνέντευξη.
Ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος. Υπερβολικά ξεκάθαρος ως προς το μοντέλο του επόμενου ΠΑΟΚ.
Για να μην προκαλέσω θα το θέσω κομψά. Αν δεν γουστάρω να δω την δημιουργία της ομάδας υπό αυτό το μοντέλο από την αρχή της, ας δω ΠΑΟΚ ξανά το 2024.
Ακόμη κι όσοι πιστέψαμε από την αρχή το πλάνο χωρίς να έχουμε εμπεδώσει τις αδυναμίες του, και ζητούσαμε αλλαγές και κεφάλια ας ξαναδιαβάσουμε τη συνέντευξη.
Και ναι, όσο νομίζουμε ότι κοιμούνται στην ΠΑΕ και δεν νοιάζονται αυτοί τρέχουν το πλάνο.
Ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος. Υπερβολικά ξεκάθαρος ως προς το μοντέλο του επόμενου ΠΑΟΚ.
Για να μην προκαλέσω θα το θέσω κομψά. Αν δεν γουστάρω να δω την δημιουργία της ομάδας υπό αυτό το μοντέλο από την αρχή της, ας δω ΠΑΟΚ ξανά το 2024.
Ακόμη κι όσοι πιστέψαμε από την αρχή το πλάνο χωρίς να έχουμε εμπεδώσει τις αδυναμίες του, και ζητούσαμε αλλαγές και κεφάλια ας ξαναδιαβάσουμε τη συνέντευξη.
Και ναι, όσο νομίζουμε ότι κοιμούνται στην ΠΑΕ και δεν νοιάζονται αυτοί τρέχουν το πλάνο.
- rade paprica
Καθησυχαστική η συνέντευξη του
μακάρι να είναι όπως τα λέει
τουλάχιστον δε φαίνεται να υπάρχει εμφανές ρήγμα
μεταξύ Μπότο - Λούτσε
μακάρι να είναι όπως τα λέει
τουλάχιστον δε φαίνεται να υπάρχει εμφανές ρήγμα
μεταξύ Μπότο - Λούτσε
- ΑποστόληςΑ