Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Θάνο ντροπή σου
Πρώτον λες ψέμματα ΔΕΝ μίλησα με τέτοιο ύφος
Είπα ξεκάθαρα οτι με σεβασμό στο σύλλογο έχουμε μια ενημέρωση και τη μεταφέρουμε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ σοβαρά και χωρίς να κοροϊδεύουμε
ΑΝ ο ΠΑΟΚ για δικούς του λόγους επέλεξε σε όλους να μεταφέρει τις ίδιες ψευδείς πληροφορίες δεν θα μας γυρίσει και μπουμερανγκ
Ο αρνητισμός και το κράξιμο στους ΑΡΔ δεν γεννήθηκε επειδή έπεσαν έξω στις μεταγραφές αλλά επειδή διαχρονικά έχει αποδειχτεί ο ύποπτος ρόλος τους και τα στημένα ρεπορτάζ που κανουν
Εμμένω ΑΠΟΛΥΤΑ σε όσα είπα τις τελευταίες μέρες.
Ρόλος και ευθύνη των ποδοσφαιρικών αρμόδιων είναι να πουν τι σκεφτόντουσαν και τι άλλαξε
ΠΟΤΕ δεν το παίξαμε έξυπνοι εδώ μέσα με τις μεταγραφές. Μόνο ένας παλιος μοντ με άθλια συμπεριφορά που ευτυχώς έφυγε χρόνια τώρα. Κανείς άλλος δεν το έχει παίξει ξερόλας.
Είπα ξεκάθαρα οτι με σεβασμό στο σύλλογο έχουμε μια ενημέρωση και τη μεταφέρουμε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ σοβαρά και χωρίς να κοροϊδεύουμε
ΑΝ ο ΠΑΟΚ για δικούς του λόγους επέλεξε σε όλους να μεταφέρει τις ίδιες ψευδείς πληροφορίες δεν θα μας γυρίσει και μπουμερανγκ
Ο αρνητισμός και το κράξιμο στους ΑΡΔ δεν γεννήθηκε επειδή έπεσαν έξω στις μεταγραφές αλλά επειδή διαχρονικά έχει αποδειχτεί ο ύποπτος ρόλος τους και τα στημένα ρεπορτάζ που κανουν
Ρόλος και ευθύνη των ποδοσφαιρικών αρμόδιων είναι να πουν τι σκεφτόντουσαν και τι άλλαξε
ΠΟΤΕ δεν το παίξαμε έξυπνοι εδώ μέσα με τις μεταγραφές. Μόνο ένας παλιος μοντ με άθλια συμπεριφορά που ευτυχώς έφυγε χρόνια τώρα. Κανείς άλλος δεν το έχει παίξει ξερόλας.
Ε;obanebane έγραψε:Παλικάρια, έχει ξεφύγει η κατάσταση με την γκρίνια.
Δε γίνεται να γράφουμε αρλούμπες,πιστεύοντας ότι κάνουμε τη διαφορά.
- Amsterdamer_87
Φετος θα το παρουμε bersekeros. Γραψτο αυτο που σου λεω[/quoteaivas19 έγραψε:bersekeros έγραψε:Εγώ έχω την ακλόνητη αίσθηση ότι άρχισε να χτίζεται η ομάδα που τη σεζόν 2021-2022 θα πάρει το Πρωτάθλημα.
Αν δεν ηταν τα παραμαγαζα και οι θυγατρικες του εσκομπαρ 100% προλαβαιναμε να το σηκωσουμε στο ντεμαραζ..με -10 ειναι αργα πλεον μονο φιλκα εχουν να παιξουν τα σιχαματα
Μετά από μέρες ξηρασία σκάνε σήμερα ονόματα και πιθανές μεταγραφές. Και μάλιστα από «πάνω» ράφι σε σχέση με αυτά που ψάχνουμε. Την ίδια μέρα πιο νωρίς βγήκε άρθρο που αναφέρει ότι ο Ιβαν τα παρατάει....
Νομίζω κάποιος άκουσε για το άρθρο ,πήρε ενα τηλ ,είπε απλά πάρτους όλους και το έκλεισε... Έτσι απλά γιατί νευρίασε με τις @@ που διάβασε !!
Νομίζω κάποιος άκουσε για το άρθρο ,πήρε ενα τηλ ,είπε απλά πάρτους όλους και το έκλεισε... Έτσι απλά γιατί νευρίασε με τις @@ που διάβασε !!
Πως ;teod1980 έγραψε:Ε;obanebane έγραψε:Παλικάρια, έχει ξεφύγει η κατάσταση με την γκρίνια.
Δε γίνεται να γράφουμε αρλούμπες,πιστεύοντας ότι κάνουμε τη διαφορά.
- thanos-xanthi
rainmaker έγραψε:Θάνο ντροπή σου
το υφος σου και νωριτερα και τωρα δεν ειναι υφος για συνοπαδο
αν με θεωρεις περιεργο πες το, λες και μπηκαμε χτες εδω μεσα και θελουμε το κακο εμεις του ΠΑΟΚ
δεν θα διαβαζω κι εγω τετοια χαζα ομως για δημιουργιες εντυπωσεων και για μιρλα
δημιουργια εντυπωσεων ειναι και να μεταφερεται κατι και τελικα να προκυπτει κατι αλλο
συντελει στη δημιιουργιας αρνητικου κλιματος... αρα μεταφερεις κατι τετοιο με δικη σου ευθυνη
αναφερθηκα προσωπικα σε σενα οπως επιτεθηκες προσωπικα σε μενα
Ο Καγκάβα επέλεξε να πάει στην Σεγκούντα και την Σανταντέρ γιατί ήταν το όνειρό του να παίξει στην Ισπανία. Έφυγε από την Ντόρτμουντ και πήγε εκεί χάνοντας πολλά λεφτά.
Το κακό με την Ισπανία είναι πως έχουν περιορισμό τριών (3) μη-κοινοτικών στην ΛαΛίγκα, και 2 στην Σεγκούντα. Οπότε δεν βρέθηκε ομάδα στην πρώτη κατηγορία που να ρισκάρει μία από αυτές τις θέσεις για τον Καγκάβα που ήταν σε περίεργη φάση της καριέρας του. Αντίθετα η Σανταντέρ το έκανε και πλήρωσε 3Μ στην Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσει.
Εκεί έκανε ένα κακό πρώτο μισό, αλλά μετά τον κόβιντ τελείωσε δυναμικά την σεζόν.
Είχε συμβόλαιο 700Κ και ήθελε να μείνει ακόμα και με μείωση στα 450Κ, αλλά το κλαμπ επέλεξε να τον αποδεσμεύσει γιατί ήθελε άλλους παίκτες για τις θέσεις των μη-κοινοτικών.
Επειδή το όνειρό του είναι να παίξει στην Ισπανία, έμεινε και μετά τη λήξη του συμβολαίου του εκεί, και ήταν κοντά στο να κλείσει με την Σαμπαντέλ με 100Κ τον χρόνο, ενώ είχε προτάσεις από το Κατάρ με 3 εκατομμύρια (!!!!) ετησίως. Εκτός των άλλων, είχε προτάσεις από το MLS και τον ΠΑΟΚ, αλλά ήθελε να βρει ομάδα στην Ισπανία.
Δεν πήγε στην Σαμπαντέλ επειδή ήθελε ομάδα που θα πάλευε για την ανοδο και όχι για τον υποβιβασμό. Τελικά η πρόταση που έψαχνε από την Ισπανία δεν ήρθε, και κατέληξε σε εμάς.
Ο παίκτης έχει χάσει την ταχύτητα και την ευκινησία που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και γι'αυτό δεν παίζει σε τοπ ομάδα. Όμως παραμένει φουλ εργατικός και θεωρώ πως στέκεται άνετα στο πρωτάθλημά μας.
Εγώ τον γουστάρω γιατί μου θυμίζει τον Παρκ της PSV και της γιουνάιντεντ, έναν σκύλο που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ του.
Πιστεύω θα πιάσει και ελπίζω να γουστάρει την ομάδα μας. Μπορεί να παίξει εδώ για πολλά χρόνια αν μείνει υγιής.
Το ότι επέλεξε να "αρνηθεί της σιγουριάς τα κυβικά" για να παίξει στην Ισπανία που ήταν το όνειρό του, τον ανεβάζει στα μάτια μου.
Το κακό με την Ισπανία είναι πως έχουν περιορισμό τριών (3) μη-κοινοτικών στην ΛαΛίγκα, και 2 στην Σεγκούντα. Οπότε δεν βρέθηκε ομάδα στην πρώτη κατηγορία που να ρισκάρει μία από αυτές τις θέσεις για τον Καγκάβα που ήταν σε περίεργη φάση της καριέρας του. Αντίθετα η Σανταντέρ το έκανε και πλήρωσε 3Μ στην Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσει.
Εκεί έκανε ένα κακό πρώτο μισό, αλλά μετά τον κόβιντ τελείωσε δυναμικά την σεζόν.
Είχε συμβόλαιο 700Κ και ήθελε να μείνει ακόμα και με μείωση στα 450Κ, αλλά το κλαμπ επέλεξε να τον αποδεσμεύσει γιατί ήθελε άλλους παίκτες για τις θέσεις των μη-κοινοτικών.
Επειδή το όνειρό του είναι να παίξει στην Ισπανία, έμεινε και μετά τη λήξη του συμβολαίου του εκεί, και ήταν κοντά στο να κλείσει με την Σαμπαντέλ με 100Κ τον χρόνο, ενώ είχε προτάσεις από το Κατάρ με 3 εκατομμύρια (!!!!) ετησίως. Εκτός των άλλων, είχε προτάσεις από το MLS και τον ΠΑΟΚ, αλλά ήθελε να βρει ομάδα στην Ισπανία.
Δεν πήγε στην Σαμπαντέλ επειδή ήθελε ομάδα που θα πάλευε για την ανοδο και όχι για τον υποβιβασμό. Τελικά η πρόταση που έψαχνε από την Ισπανία δεν ήρθε, και κατέληξε σε εμάς.
Ο παίκτης έχει χάσει την ταχύτητα και την ευκινησία που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και γι'αυτό δεν παίζει σε τοπ ομάδα. Όμως παραμένει φουλ εργατικός και θεωρώ πως στέκεται άνετα στο πρωτάθλημά μας.
Εγώ τον γουστάρω γιατί μου θυμίζει τον Παρκ της PSV και της γιουνάιντεντ, έναν σκύλο που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ του.
Πιστεύω θα πιάσει και ελπίζω να γουστάρει την ομάδα μας. Μπορεί να παίξει εδώ για πολλά χρόνια αν μείνει υγιής.
Το ότι επέλεξε να "αρνηθεί της σιγουριάς τα κυβικά" για να παίξει στην Ισπανία που ήταν το όνειρό του, τον ανεβάζει στα μάτια μου.
-
Phoenixgrg
Πάντως ο Ιάπωνας είναι στο γραφείο μάνατζερ που μας φόρεσαν το άλλο παλτό τον νομποα νομίζω λανθασμένη κίνηση να πάρουμε έναν παροπλισμένο και να τον αναστήσουμε ελπίζω όντως να μην χαλάσουμε το κλίμα στην θέση του 10 που παίζει ο ουαρντα και αρχίσουμε τίποτα τρέλα και τον κρατάμε στον πάγκο στην προσπάθεια να αναστήσουμε τον Ιάπωνα χάσουμε και τον ουαρντα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
To τι παιχταρα παιρνουμε φαινεται απο τον τροπο που το αντιμετωπιζουν τα αθηναικα μεσα.
Εχουν τρελαθει ολοι και παραδεχονται την κινηση.
Αντιθετα ακομη και site του ΠΑΟΚ αλλα και βορειοελλαδιτικα site το
εχουν παρει λες και κλεισαμε τον Λαμπρου.....
Μιλαμε για τρελο τρυπημα απο τα μεσα...
Εχουν τρελαθει ολοι και παραδεχονται την κινηση.
Αντιθετα ακομη και site του ΠΑΟΚ αλλα και βορειοελλαδιτικα site το
εχουν παρει λες και κλεισαμε τον Λαμπρου.....
Μιλαμε για τρελο τρυπημα απο τα μεσα...
- Amsterdamer_87
Αν δεν ηταν τα παραμαγαζα και οι θυγατρικες του εσκομπαρ 100% προλαβαιναμε να το σηκωσουμε στο ντεμαραζ..με -10 ειναι αργα πλεον μονο φιλκα εχουν να παιξουν τα σιχαματαaivas19 έγραψε:Φετος θα το παρουμε bersekeros. Γραψτο αυτο που σου λεωbersekeros έγραψε:Εγώ έχω την ακλόνητη αίσθηση ότι άρχισε να χτίζεται η ομάδα που τη σεζόν 2021-2022 θα πάρει το Πρωτάθλημα.
- abc_o_ karpouzas
για μενα αυτη ...του καγκαβα... ειναι μεταγραφη με αλλη σημασια απο τις συνηθισμενες..
ο ιαπωνας ειναι παικτης παγκοσμιου φημης... και το ονομα του ΠΑΟΚ θα ακουστει σε ολον τον ποδοσφαιρικο πλανητη...
ο ΠΑΟΚ θα αποκτησει και αλλους οπαδους στην ιαπωνια
μετα απο αυτον στο 19:35
https://www.youtube.com/watch?v=Yj005DDIEpI
ο ιαπωνας ειναι παικτης παγκοσμιου φημης... και το ονομα του ΠΑΟΚ θα ακουστει σε ολον τον ποδοσφαιρικο πλανητη...
ο ΠΑΟΚ θα αποκτησει και αλλους οπαδους στην ιαπωνια
μετα απο αυτον στο 19:35
https://www.youtube.com/watch?v=Yj005DDIEpI
-
Dimg4
Σημερα πεταγονται μαργαριταριαjoshua έγραψε:Παλτό ο Νομποα; Πως τα πετάτε έτσι βρε;
- Dimitris_L4