Dimg4 έγραψε:Alastor έγραψε:Στην Μπαγερν ο μεγαλυτερος ηλικιακα παικτης ειναι 32 χρονων ο Λεβαντοφσκι,ο καλυτερος φορ στον κοσμο.
Ειναι και ο Νοιερ 34,αλλα ο τερματοφυλακας μπορει να παιζει παραπανω χρονια απο τους υπολοιπους
Στην Λιβερπουλ ο Μιλερ ειναι μονο 34 και ειναι για σουτι φετος,ενω ολοι ειναι οι αλλοι 30 και κατω
Στην Μπαρτσα 33 ειναι μονο Ο Μεσι και ο Πικε,παικτες παγκοσμιου κλασσης και ολοι οι αλλοι μικροτεροι.
Δεν υπαρχει ομαδα που κανει πρωταθλητισμο και εχει 34αριδες στο ροστερ της και μαλιστα να τους υπολογιζει στα σοβαρα,ελαχιστες εξαιρεσεις μπορει να ναι Λεβαντοφσκιδες και Μεσσιδες,ολοι οι αλλοι οποια και να ναι στα 34 παιρνουν ποδι.
Εδω ο Μπερμπατοφ ηρθε στα 34-35 και μας βγηκε Περπατοφ,ενω στα 33 επαιζε Monaco.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να σταματησει να ναι γηροκομειο,η τελευταιες σοβαρες χρονιες στην καριερα ενος παικτη ειναι μεχρι τα 33. Μετα απλα δρομο η μονετη συμβολαια με εξευτελιστικα ποσα για να συμπληρωνουν διτερμα στις προπονησεις. Τελος
Λινο, Βιερινια..
ο Βιερινια ειναι να τον υπολογιζεις αγωνιστικα δηλαδη ? Να πεις οτι εχω Χ αγωνες,αλλα εχω βιερινια οποτε ειμαι καλυμενος ? Ο Βιερινια πρεπει να ναι ο 25ος παικτης που θα βουλωνει τις τρυπες και πληρωνεις και την ηγετικη προσωπικοτητα του στα αποδυτηρια
Ο Βιερινια απο περσι τον χειμωνα ειναι ΧΩΜΑ, ενω τις 2 χρονιες του νταμπλ ηταν ο καλυτερος μας παικτης. Κανενας δεν μπορει να τα βαλει με τον χρονο. Για τον Βαλμπουενα λετε που ειναι 32,αλλα μολις εχει ξαφνικη πτωση αποδοσης σε κανα χρονο απο τωρα,τα λευκα πολο θα κανουν βολτες στο σπιτι του για να λυσει το συμβολαιο του "κοινη συναινεση".
Τα χουμε δει δεκαδες φορες με δεκαδες παικτες για να χρειαζεται αποδειξεις για αυτο που λεω. Μπορουμε να επιλεξουμε τον δρομο του συναισθηματισμου με τον καθε Κρεσπο,Βαρελα,Μπισεσβαρ που τιμησε τα λεφτα του στον ΠΑΟΚ και να τον συνταξιοδοτουμε εδω η να επιλεξουμε τον δρομο του ρεαλισμου και να γινουμε επιτελους σοβαρη ομαδα.