Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από dragon »

Το κυκλοφορουν τα σκουλικια τις τελευταίες μέρες
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Το ζήτημα είναι άλλο.
Σε 15 μέρες τί θα θυμόμαστε και τί θα έχει γίνει?
Εγώ πιστεύω ότι κανένας δεν θα θυμάτε τίποτα μόνο ίσως να λένε ο κακός Σαββίδης παντού. Εδώ εγώ όποιον φυσιολογικό πολίτη Αθηνών και Πειραιά ξέρω, γνωρίζει για όλη την δράση του χοντρού ξέρει τί καλός χαρακτήρας είναι και πόσο βοήθησε στις Ελληνικές μεταφορές ζάχαρης, ή πόσο μπλεγμένος ήταν με άσπρα αυτοκίνητα λαού σε φιλικές επισκέψεις σε φούρνους. Ο Ελλήνας δεν πολυνοιάζεται για αυτά, και 100% εκτός από τους συνδεσμίτες και τους Τσουκλαλάδες και τους κίτρινους εξωγήινους της θεσσαλονίκης κανένας δεν θα ασχοληθεί. Ο χασοδίκης δεν βλέπω πώς μπορεί να δέσει με φωτογραφίες τέτοιου είδους μια υπόθεση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Συγνώμη κιόλας αλλά η οικογένεια μέσα στον πόνο της πρέπει να δεί την προσωπική ατζέντα του δικηγόρου της και το ποσό αποκλίνει από τα θέλω της
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Και φυσικά ούτε συζήτηση πλέον για την έκδοση του ΠΔ για το γήπεδο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

renegade έγραψε:Συγνώμη κιόλας αλλά η οικογένεια μέσα στον πόνο της πρέπει να δεί την προσωπική ατζέντα του δικηγόρου της και το ποσό αποκλίνει από τα θέλω της
Μην ρίχνουμε ευκολα ευθυνη στην οικογένεια. Δυσκολα μεσα στον πονο του να σκεφτουν κάτι παραπανω. Δεν ξέρουμε ποσο τους χειραγωγεί ο κοντός όπως ότι ίσως σκέφτονται οτι δυσκολα θα βρουν δικηγορο τέτοιου βεληνεκούς κ τσάμπα.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

GEOL έγραψε:Και φυσικά ούτε συζήτηση πλέον για την έκδοση του ΠΔ για το γήπεδο :mrgreen:
Α καλαααα. Αυτό εννοείται! Σιγα μην δώσουμε άδεια να κάνουν γήπεδο άτομα που ανεβάζουν μαχαίρι στο ινστα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Φοβούνται και τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Οπότε ως λαμόγια που είναι, λειτουργούν αναλόγως.

Νίκη αύριο!
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

alexgarcia6 έγραψε: Αναλαμβάνει δωρεάν και οικειοθελώς ο Κοντός την οικογένεια. ΟK. Αν είναι για να βρεθουν οι δολοφονοι, καλως. Στην πραγματικοτητα; Εχει ήδη μεσα σε μιση βδομάδα πει σοβαρότατα ψέματα (π.χ απειλούνται οι γονείς του παιδιού, το διαψευσαν οι ιδιοι) και έχει αφήσει ουκ ολίγες φορές υπονοούμενα οτι υπάρχουν "εντολές" και το δικαστήρια είναι "πιασμένα", και φωτογραφίζει τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Όλα αυτά εννοείται τα κάνει σε ζωντανές δηλώσεις στην τηλεόραση, κυρίως στο Μεγάλο Κανάλι.

Το χειρότερο δε, είναι οι απο δίπλα, και δεν μιλώ καν για τους οργανωμένους, αλλα για τους "απλούς οπαδούς". Βγείτε ρωτήστε κάντε ότι θέλετε, θα καταλάβετε οτι η κατάσταση είναι τραγική. Κάποιες απο τις θέσεις τους: "Μια πόλη, πολλοί δολοφόνοι", "Φιλικό με δολοφόνους ποτέ". Μέχρι και οι πιο "λάητ" συμπολίτες, έχουν ενστερνιστεί το δόγμα οτι ο Ιβάν (ναι, ο Ιβαν) όχι μόνο παρέχει προστασία στους δολοφόνους, αλλά είναι η μαφία η ίδια και έχει αγοράσει δικαστήρια αστυνομία κλπ και δίνει αυτος τις εντολες. Πολλοί γράφουν οτι δεν θα υπάρξει δικαιοσύνη, παραμόνο όταν οι ηθικοί αυτουργοί καταδικαστούν
Αυτά εγραψα χθες.

Εαν δειτε τα σχολια στις κιτρινόμαυρες σελιδες, κατω απο δημοσιεύσεις που αφορούν το παραλήρημα του Κοντού, θα καταλάβετε οτι εχει χαθεί κάθε πιθανότητα για «συμφιλίωση», διοτι οι ανθρωποι έχουν πραγματικά σαλτάρει και τα φαντάσματα που βλεπουν δεν εχουν προηγουμενο

Για 4η συνεχόμενη χρονια ο ΠΑΟΚτσης βρισκει τον εαυτο του να πρεπει να απολογείται για τα φαντάσματα που βλεπουν οι υπόλοιποι, ειτε αυτο λέγεται «τρομοκρατία στην τούμπα», «πούλημα Μακεδονίας», «πηρε ο ανιψιός το σαλέ», «η μαυρη σακούλα στο Μίκελ» μεχρι το τωρινό «η ΕΟ του ΠΑΟΚ».

Τις προθεσεις αυτου του πολέμου φυσικα τις γνωριζουμε ολοι. Εγω αυτο που θέλω ειναι να κινηθούν γρηγορα οι αρμόδιοι και να προστατεύσουν τον σύλλογο απο συνομωσιολογιες άνευ προηγούμενου, και να μην πεσει ο κλήρος σε μας τους οπαδούς να πρεπει να αποδεικνύουμε οτι δεν ειμαστε δράκοι
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτογραφία με μαχαίρι σε post του Γιώργου Σαββίδη, στα τέλη Νοεμβρίου, που έδειξε στα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλάμε για ενα τριτοκοσμικό κράτος σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 08 Φεβ 2022, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

BlackFriday έγραψε:Δηλαδή ο Κούγιας είδε το στορι του Γιώργου πόσους μήνες πριν, έκανε screenshot για να το κρατήσει στα αρχεία του και να το παρουσιάσει τόσους μήνες μετά.... μάλιστα
Εκείνο το screenshot από το instagram story έπαιζε σε κάτι χαζά ρεπορτάζ, μετά το 0-1 στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Δεν θα πει οτι ηταν του Σαβιδη αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα πουν οτι ηταν κατι σαν συνθηματικο για να ξεκινησουν επιθεσεις.
Ο Κουγιας ακροβατει σε πολυ λεπτο σχοινι. Τοσες μερες το πηγαιναν γυρω γυρω. Σημερα ειπε φατσα φορα το ονομα του Γιωργου. Για εμενα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ η αμεση και σκληρη απαντηση της ΠΑΕ. Ειναι ντροπη ολο αυτο που στηνεται.
Και για το τελος αφηνω εδω κατι...γιατι αν το αναφερω αλου θα ειναι παρεξηγησιμο...
Αρχιζει και μου μυριζει η δουλεια. Δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω.
Ο Γιωργης αναρτα ενα πολυ συγκεκριμενο μαχαιρι, ο οποιος τυπος του μαχαιριου (καραμπιτ το ειπαν) ειναι ακριβως αυτος που εχει χρησιμοποιηθει στο φονικο (πραγμα που μαθαμε απο τα καναλια πριν ακομα καλα καλα γινει η 1η συληψη) και που ο δραστης περα απο κτηνος αποδεικνυεται και ηλιθιος και το εχει πεταξει 50 μετρα απο την περιοχη του φονου...
Πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω...
Η ουσια δεν αλλαζει βεβαια. Ενα παλικαρι εφυγε εντελως αδικα.

edit....Τωρα ειδα την φωτο καθαρα και δεν ειναι το ιδιο μαχαιρι....ο συλλογισμος μου εμπεριεχει ακροβασια και ειναι στα ορια του επιστημονικου σεναριου.

By the way ακομα και μεσα που "αντιπολιτευονται" τον ΠΑΟΚ δεν το εχουν σηκωσει ψηλα το θεμα, κατανοωντας μαλον ποσο πολυ ακροβατει ο Κουγιας κατανομαζοντας τον Γιωργη
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 08 Φεβ 2022, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από trouman »

Мир έγραψε:Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτογραφία με μαχαίρι σε post του Γιώργου Σαββίδη, στα τέλη Νοεμβρίου, που έδειξε στα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας.

??
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Επειδή δεν παρακολουθώ την συζητηση ,νομίζω απάντησε ο @nunnies και @eorptol σε σχόλιο μου και επιθετικά .Όταν λέω μην πέσουμε από τα σύννεφα δεν εννοώ εμπλοκή Σαββίδη,έχω κάνει το σχόλιο στην πληροφορία που λέει ότι στην παρέα του Άλκη ήταν άτομο που είχε επιτεθεί πέρσι στο άτομο που φέρετε ότι έκανε το φονικό. Δεν ξέρουμε όλα τα στοιχεία ας περιμένουμε .
Και ας ευχόμαστε να μην ξαναγίνει άλλο τέτοιο συμβάν .
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Parolos »

Мир έγραψε:Εισαγγελική παρέμβαση για τη φωτογραφία με μαχαίρι σε post του Γιώργου Σαββίδη, στα τέλη Νοεμβρίου, που έδειξε στα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας.

Ήμασταν φαντασιόπληκτοι όταν τα λέγαμε εδώ και τόσες μέρες για το πού πάει το πράγμα...

Με απαντήσεις "οι αρχες θα κάνουν το σωστό"...

οκ έγινε..

Μέχρι να ξυπνήσει ο ΠΑΟΚτσης... καληνύχτα.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

trouman έγραψε:

??
Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του κοντου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”