Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
A ρε και να βγει κανας Μινος εκτακτο αθλητικο στις 12, με μουσικό χαλί Take my breath away, να ανακοινώνει Breathwait
- paokovios1974
α ρε Πορκυ, ξενερωσες πολυ κόσμο, όλοι ήθελαν τον takemybreathaway
ένα της παρηγοριας για την προκειμένη περίπτωση
[youtube]ynwl2xwNchY[/youtube]
- paokovios1974
-
Μ' αρέσει το προφίλ του Αλβάρο και μ'αρέσει που δεν πάμε σε κολώνα, ούτε σε κοντοπούτανο αλλά κάτι ενδιάμεσο. Μην ξεχνάτε ότι ο Γκάρι ήρθε με χειρότερες περγαμηνές από πριμέρα και τώρα είναι ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ.
Κι όπως σωστά είπε ο Μπάνε (νομίζω), αν ο παίχτης είχε 10 και 15 γκολ το χρόνο στην πριμέρα, δεν θα έκανε 3 αλλά 30 και 50 (βλέπε πχ. Αλκαθέρ που πάει Μπάρτσα με 11 πρόπερσι και 13 πέρσι).
Κι όπως σωστά είπε ο Μπάνε (νομίζω), αν ο παίχτης είχε 10 και 15 γκολ το χρόνο στην πριμέρα, δεν θα έκανε 3 αλλά 30 και 50 (βλέπε πχ. Αλκαθέρ που πάει Μπάρτσα με 11 πρόπερσι και 13 πέρσι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 29 Αύγ 2016, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
αν λεει κατι ο βαθκεθ ηταν ψηλα στην περσινη λιστα αρνεσεν οπως και ο κρεσπο. το αποτελεσμα των περσινων κρουσεων και στους δυο αρνητικο. φετος?
Φίλε τον M'bokou τον είχα παρακολουθήσει σε αγώνες. Δεν τον είχα αναφέρει ΠΟΤΕ, γιατί απλά δεν πίστεψα ότι μπορεί να έρθει αυτός ο παίκτης Ελλάδα. Αυτό που σου λέω μέχρι το 2014. Είχε κάνει πολύ εντύπωση που δεν πήγε στο μουντιάλ με εθνική Βελγίου. Μετά δεν το έχω δει ξανά αγωνιζόμενο, παρά μόνο στα βίντεο που είδαμε τώρα και τον θυμήθηκα. Τέτοια ταλέντα στο μάνατζερ μόνο μπορούσα να χτυπάω όταν ητάν νεαροί. Φυσικά η καριέρα του δεν πήγε όπως πολλοί περίμεναν. Είχε potential σχεδόν σαν του Baloteli νεαρός. Προφανώς τώρα για να έρχεται έπεσε. Για αυτό βλέπεις στο τράσφερ μόνο 3,5Μ αξία, ενώ το 2014 είχε 5Μ ως 22χρονος!sic-4 έγραψε:Τον Εμποκου τον ηθελες και απο πριν ή απο σημερα που ακουστηκε για βαζελο; Τον ειχες αναφερει και νωριτερα;vs40 έγραψε:Χαρακτηριστικά ζητάμε είπαμε. Ο Τιάμ είναι το μίνιμουμ ποιότητας σε αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάμε. Ιδανικά θέλω Μπάμπακαρ, Εμποκού, Λουιζ Αντριάνο.
Ρωταω, δεν ειναι ειρωνια. Αν τον ειχες αναφερει οκ. Αν οχι ομως και τον βαζεις σημερα στην προταση με Μπαμπακαρ και Αντριανο που συζητωνται εδω μεσα για εμας, ειναι λιγο καπως μια και ενισχυει αυτην την ακατανοητη υφερπουσα βαζελολαγνεια που κυκλοφορει εδω μεσα.
Τα χαρακτηριστικά αυτών των παικτών αναδυκνύονται στη Σουπερλιγκ, όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ (οι μαυρούκοι Γάλλοι Β διαλογής που αποδίδουν στη λίγκα μας). Αν έρθει ο Μπαλοτέλι, όλη μέρα σούρα να είναι, το καλύτερο 9άρι του πρωταθλήματος θα είναι. Πιστεύω δηλαδή ότι ο Μποκού είναι η ιδανική κίνηση με μεταγραφή ή δανεισμός και ρήτρα για μόνιμη απόκτηση. Τέτοιοι παίκτες εδώ βρίσκουν ρυθμό κα μετά κάνουν παπάδες.
Δε μπορεί έμμεσα να με κατηγορείτε (δε λέω εσένα) ότι όταν ένας παίκτης πάει σε μια ομάδα του ΠοΚ τον λέω παικταρά και όταν είναι για εμάς σαπάκι. Γράφω 9 χρόνια στο Φόρουμ. Βρείτε μου μία μαμημένη φορά που το έκανα. Μία όχι 2. Για τον Μποκού γράφω γιατί δεν έκλεισε ακόμη και ελπίζω να τους τρυπήσουμε, γιατί τους έχω άχτι. Τόσα μας κάνανε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά μετά τη δυσφήμηση του Ιβάν από το ΣΚΑΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 29 Αύγ 2016, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ανα γεια σου κι ελεγα που τον ξερω.. ο μπουζουκτσης των Duran Duran, πες ετσιGoMaRoS έγραψε:α ρε Πορκυ, ξενερωσες πολυ κόσμο, όλοι ήθελαν τον takemybreathaway
- buffalobill4
μιας και ειστε πολλοι μπλε μαζεμενοι καντε κατι ρε παιδια για να μπορουμε να ποσταρουμε φωτο απευθειας απο το ιντερνετ χωρις λινκ. ολο κατι για 800 παλτος μου βγαζει και εκνευριζομαι με αποτελεσμα να πεταω το λινκ οπως ειναι μετα
*οχι παλτος, πλατος.
*οχι παλτος, πλατος.

Φετος εχουμε τα 10 εκ εσοδα απο πωλησειςbuffalobill4 έγραψε:αν λεει κατι ο βαθκεθ ηταν ψηλα στην περσινη λιστα αρνεσεν οπως και ο κρεσπο. το αποτελεσμα των περσινων κρουσεων και στους δυο αρνητικο. φετος?
vs40 έγραψε:Φίλε τον M'bokou τον είχα παρακολουθήσει σε αγώνες. Δεν τον είχα αναφέρει ΠΟΤΕ, γιατί απλά δεν πίστεψα ότι μπορεί να έρθει αυτός ο παίκτης Ελλάδα. Αυτό που σου λέω μέχρι το 2014. Είχε κάνει πολύ εντύπωση που δεν πήγε στο μουντιάλ με εθνική Βελγίου. Μετά δεν το έχω δει ξανά αγωνιζόμενο, παρά μόνο στα βίντεο που είδαμε τώρα και τον θυμήθηκα. Τέτοια ταλέντα στο μάνατζερ μόνο μπορούσα να χτυπάω όταν ητάν νεαροί. Φυσικά η καριέρα του δεν πήγε όπως πολλοί περίμεναν. Είχε potential σχεδόν σαν του Baloteli νεαρός. Προφανώς τώρα για να έρχεται έπεσε. Για αυτό βλέπεις στο τράσφερ μόνο 3,5Μ αξία, ενώ το 2014 είχε 5Μ ως 22χρονος!sic-4 έγραψε:Τον Εμποκου τον ηθελες και απο πριν ή απο σημερα που ακουστηκε για βαζελο; Τον ειχες αναφερει και νωριτερα;vs40 έγραψε:Χαρακτηριστικά ζητάμε είπαμε. Ο Τιάμ είναι το μίνιμουμ ποιότητας σε αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάμε. Ιδανικά θέλω Μπάμπακαρ, Εμποκού, Λουιζ Αντριάνο.
Ρωταω, δεν ειναι ειρωνια. Αν τον ειχες αναφερει οκ. Αν οχι ομως και τον βαζεις σημερα στην προταση με Μπαμπακαρ και Αντριανο που συζητωνται εδω μεσα για εμας, ειναι λιγο καπως μια και ενισχυει αυτην την ακατανοητη υφερπουσα βαζελολαγνεια που κυκλοφορει εδω μεσα.
Τα χαρακτηριστικά αυτών των παικτών αναδυκνύονται στη Σουπερλιγκ, όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ (οι μαυρούκοι Γάλλοι Β διαλογής που αποδίδουν στη λίγκα μας). Αν έρθει ο Μπαλοτέλι, όλη μέρα σούρα να είναι, το καλύτερο 9άρι του πρωταθλήματος θα είναι. Πιστεύω δηλαδή ότι ο Μποκού είναι η ιδανική κίνηση με μεταγραφή ή δανεισμός και ρήτρα για μόνιμη απόκτηση. Τέτοιοι παίκτες εδώ βρίσκουν ρυθμό κα μετά κάνουν παπάδες.
Δε μπορεί έμμεσα να με κατηγορείτε (δε λέω εσένα) ότι όταν ένας παίκτης πάει σε μια ομάδα του ΠοΚ τον λέω παικταρά και όταν είναι για εμάς σαπάκι. Γράφω 9 χρόνια στο Φόρουμ. Βρείτε μου μία μαμημένη φορά που το έκανα. Μία όχι 2. Για τον Μποκού γράφω γιατί δεν έκλεισε ακόμη και ελπίζω να τους τρυπήσουμε, γιατί τους έχω άχτι. Τόσα μας κάνανε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά μετά τη δυσφήμηση του Ιβάν από το ΣΚΑΙ.
ok, ειναι φανερο οτι ξερεις τον παικτη, ομως ρε συ, θα εχεις παρατηρησει κι εσυ αυτην τη βαζελολαγνεια που ψιλοπαιζει εδω μεσα.. και οταν ξαφνικα μεσα στα ονοματα που λες οτι θα ηθελες βαζεις και αυτον μολις ακουστηκε για βαζελο, ε χτυπαει λιγο ασχημα. Δεν σε κατηγορω οτι κανεις αυτο το πραγμα για τις ομαδες του ποκ. Δεν σε θυμαμαι να κανεις κατι τετοιο, μονο για το συγκεκριμενο περιστατικο σχολιαζω. Και οκ, ακουγεται αλλιως τωρα που λες οτι το ανεφερες απο το αχτι σου.
- paokovios1974
O mikoy Με ψηνει πιο πολυ.
Να το κοιταξω λετε?
Να το κοιταξω λετε?
Ο Μικου ειναι παιχταρας ΠΑΟΚοβιε.
Λαθος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ειναι.
Λαθος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Δευ 29 Αύγ 2016, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.