10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Αγαπητέ φίλε κ συμπαθέστατε κ φιλότιμε Τζαλμα.
Νομίζω ήρθε η ώρα να φέρεις καμία πρόταση να κοιτάζουμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας σιγά σιγά.
Ο Γκαρυ μπροστά σου θύμιζε Νειμαρ.
Νομίζω πως θελουμε εξτρέμ πολυ καλύτερο για να λέμε πως έχουμε πληθώρα παικτών στην θέση.
Νομίζω ήρθε η ώρα να φέρεις καμία πρόταση να κοιτάζουμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας σιγά σιγά.
Ο Γκαρυ μπροστά σου θύμιζε Νειμαρ.
Νομίζω πως θελουμε εξτρέμ πολυ καλύτερο για να λέμε πως έχουμε πληθώρα παικτών στην θέση.
- john4serres
- denyparxeisalio
Εγώ πάντως και έκλαψα και γέλασα στις ενέργειες του....joshua έγραψε:Δεν ηξερα αν επρεπε να κλαψω η να γελασω σε καποιες ενεργειες σου...
Στο τέλος βέβαια μόνο έκλαιγα αλλά δεν γαμείς

-
Ρε σεις ειλικρινα τωρα, εχετε δει πιο ατεχνο εξτρεμ στην ιστορια μας?Σοβαρα τωρα ακομα και ο τονι γκονζαλες ηταν 3 κλασεις πανω!
Και παιρνει 800χιλιαρικα???? Ειναι τρομακτικο..
Και παιρνει 800χιλιαρικα???? Ειναι τρομακτικο..
- john4serres
Djalma
55 συμμετοχές
5 γκολ
7 ασίστ
Σάλπι (2η θητεία)
221 συμμετοχές
51 γκολ
29 ασιστ
Και γηραιότερος και καλύτερος ο κοντός.
55 συμμετοχές
5 γκολ
7 ασίστ
Σάλπι (2η θητεία)
221 συμμετοχές
51 γκολ
29 ασιστ
Και γηραιότερος και καλύτερος ο κοντός.
- Sick Bastard
Αυτος ο παικτης δεν επρεπε να παιζει στον ΠΑΟΚ παρολα αυτα σημερα δεν ηταν τοσο κακος οσο αλλες φορες.
- ΑποστόληςΑ
Με στρατηγό τον Lucesku που απ' όλους τους παίκτες παίρνει το 20-30% δεν υπάρχει σωτηρία.
ο Campos πλέον μας είναι γνωστός, τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματα τα ξέρουμε. Είναι παίχτης μαχητής και συνεπής τακτικά. Όταν η ομάδα δεν έχει καθόλου τακτική ο παίκτης φαίνεται ανύπαρκτος σαν την τακτική της ομάδας μας. Αν έρθει προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Campos θα παίξει πάλι το ρόλο που μπορεί, θα ανεβάζει την ομάδα μέτρα, θα παίρνει φάουλ, θα κάνει τρίπλες και κάποιες ασίστ. Θα καλύπτει και θα αναδικνύει τον Μάτος.
Δεν ξέρω αν πρέπει να του γίνει μια μείωση αποδοχών, αλλά τέτοιος παίκτης χρειάζεται σε ομάδα που έχει τακτική.
Δεν ξέρω αν πρέπει να του γίνει μια μείωση αποδοχών, αλλά τέτοιος παίκτης χρειάζεται σε ομάδα που έχει τακτική.
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα ήσουν καλός. Ξεκίνησες πολύ καλά τον αγώνα συνεχισες με αρκετά κουλά, αλλά στο δεύτερο πήγες καλά. Πάντα τέτοια!
- desperando
- Επικοινωνία:
ήθελα να ξερα τι το καλο είδατε σημερα?? με διαφορα ο χειροτερος χαλούσε ολες τις επιθεσεις , κοντρολ ερασιτεχνη , χιλιες φορες να εβαζε απο την αρχη τον λημνιο. εκνευριστικα τσαπατσουλης
Εγω παλυ δεν τον ειδα καλο ουτε σημερα.Αυτο που παιζει δεν ειναι ποδοσφαιρο,απλα ειναι πολυ δυνατος και γενικα καλος αθλητης και μεσα στα απειρα μπουρδουκλωματα του θα βγαλει και 2-3 καλες στιγμες.Βεβαια θα ηταν πολυ χρησιμος με ταιρι εναν παλιο Βιερινια,ενα δαντελενιο εξτρεμ απο την αλλη πλευρα.