28.Evgen Shakhov
- PAOK_Antarctica
Re: 28.Evgen Shakhov
Αποκορύφωμα το "Ξημερώματα" που τραγούδησες υπό αμπαλαέα από τους οπαδούς όταν κατέβηκες από το βάθρο.
Άσε που σε ψάχναν οι φουσκωτοί να σε μεταφέρουν συνοδεία και εσύ έβγαζες σελφι με κάθε οπαδό...
Μορφή από τις λίγες.
Άσε που σε ψάχναν οι φουσκωτοί να σε μεταφέρουν συνοδεία και εσύ έβγαζες σελφι με κάθε οπαδό...
Μορφή από τις λίγες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 22 Απρ 2019, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιχταρά μου λαϊκά δικαστήρια για πάρτη σου άμα δε σε ανανεώσουν.
Θα αρχίσω να γράφω και εγώ ανοιχτά για εγκλήματα
Θα αρχίσω να γράφω και εγώ ανοιχτά για εγκλήματα
Π Ρ Ο Φ Η Τ Η . . . .wickerman έγραψε:Το έχω δει να το όνειρο να το καρφώνεις στη χάρτινη. Τώρα που ξεμπούκωσες επιτέλους βλέπω να τα βάζεις δύο δύο για να αναπληρώσεις τον χαμένο καιρό. Από την ώρα που έριξε το στρατιωτικό κούρεμα έχει γίνει τρελό μαχίμι.
![]()
![]()
![]()
![]()

M.V.P.ής....

Στο ματς που κλείδωσε οριστικά τον τίτλο, ξεκινώντας μάλιστα τον χορό των 5 γκολ και διώχνοντας το άγχος μας!!
Εύχομαι να συνεχίσει να βγάζει μάτια, για τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα, πάντα ντυμένος στα μαυρόασπρα...
Υ.Γ.
ABOLEYTOI έγραψε:Ευγένη, το μαστραπά να φέρεις, άντε τ'αγόριμ
- falconakis
Αγορίνα συνέχισε να κλείνεις στόματα...Είσαι αστέρι και υπόδειγμα συμπαίκτη...γέννηθηκες
ΠΑΟΚ απλά δεν το ήξερες μέχρι να έρθεις...Ξένος ξε ξένος εδώ θα μείνεις!!!

ΠΑΟΚ απλά δεν το ήξερες μέχρι να έρθεις...Ξένος ξε ξένος εδώ θα μείνεις!!!

Μπράβο ρε Ευγενιε είσαι ΠΑΟΚ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μείνεις για πάντα καρδιά μου εδώ να δίνεις χρώμα στην ασπρόμαυρηηηηη ζωηηηη μουυυ <3
Έχουμε ήδη για την επόμενη χρονιά τους Μαουρίσιο, Βερνμπλουμ και Μίσιτς. Οι πρώτοι δύο θα αργήσουν να μπουν, αλλά θα είναι βασικά γρανάζια στη συνέχεια. Ο Μίσιτς ελπίζω του χρόνου να είναι βελτιωμένος. Για μένα χρειάζονται άλλοι δύο χαφ: ο Ολιβέιρα και μια καινούργια μεταγραφή. Αν η μεταγραφή είναι επιπέδου Ολιβέιρα μαζεύονται 4 πρωτοκλασάτα ονοματα που θα δημιουργήσει θέμα κατά τα Χριστούγεννα. Το να μείνει και ο Σάκχοφ και να πάμε με 6 χάφ για 2 θέσεις ή με τριάδα Ολιβέιρα, Σάκχοφ και Μίσιτς και χωρίς άλλη μεταγραφή στα προκριματικά για μένα δεν είναι σωστό.
Αν θα προτιμούσα τον Ευγένιο αντί του Μίσιτς; Σίγουρα, αν και πριν απο 3 μήνες θα ελεγα με τιποτα. Δυστυχώς πιάνει και θέση ξένου και ίσως εμπλέξει αλλού τον σχεδιασμό. Θα δούμε. Ο προπονητής ξέρει, ο πρόεδρος τα χώνει, ξέρουν να εκτιμούν, οπότε δεν φοβάμαι.
Αν θα προτιμούσα τον Ευγένιο αντί του Μίσιτς; Σίγουρα, αν και πριν απο 3 μήνες θα ελεγα με τιποτα. Δυστυχώς πιάνει και θέση ξένου και ίσως εμπλέξει αλλού τον σχεδιασμό. Θα δούμε. Ο προπονητής ξέρει, ο πρόεδρος τα χώνει, ξέρουν να εκτιμούν, οπότε δεν φοβάμαι.
Δεν πιστεύω ότι ο Βέρνμπλουμ μπορεί πια να προσφέρει ως μέσος (σε σημαντικά ματς τουλάχιστον). Θεωρώ ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως επιλογή στα στόπερ, ίσως και ως φορ σε κάποια ματς που θα χρειάζονται κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή.gika έγραψε:Έχουμε ήδη για την επόμενη χρονιά τους Μαουρίσιο, Βερνμπλουμ και Μίσιτς. Οι πρώτοι δύο θα αργήσουν να μπουν, αλλά θα είναι βασικά γρανάζια στη συνέχεια. Ο Μίσιτς ελπίζω του χρόνου να είναι βελτιωμένος. Για μένα χρειάζονται άλλοι δύο χαφ: ο Ολιβέιρα και μια καινούργια μεταγραφή. Αν η μεταγραφή είναι επιπέδου Ολιβέιρα μαζεύονται 4 πρωτοκλασάτα ονοματα που θα δημιουργήσει θέμα κατά τα Χριστούγεννα. Το να μείνει και ο Σάκχοφ και να πάμε με 6 χάφ για 2 θέσεις ή με τριάδα Ολιβέιρα, Σάκχοφ και Μίσιτς και χωρίς άλλη μεταγραφή στα προκριματικά για μένα δεν είναι σωστό.