Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
GiorgosAtha Γιώργο νομίζω ότι μπορείς να βάλεις στα φορ τον Κουλούρη που γύρισε
500 χαρτιά δεν τον πουλάς

MANIAKOS έγραψε:Οποτε τον επιμένει τδ να τον φέρουμε με αλλη ιδιότητα αποβμαρη να μη χανουμε χρονο
Ουφφφφφφφ...Πάλι ξύπνησε μέσα μου ο Ραν Τα Πλαν...

Υou say (and you mean) what???

- zarathustra79
Mια χαρά στεκει. Ο ένας είναι τελειωμένος από την ομάδα του και ψάχνουν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν, ενώ ο άλλος είναι βασικός κ αναντικατάστατος, ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στην ομάδα σύμφωνα με το transfermakrt, ενώ πρόσφατα έκανε κ 3 συμμετοχές με την εθνική σερβίας.
Αυτο που εγινε φετος ηρθε ο μιχελ σαν πρόεδρος αλλα στην ουσια νέος τδ ενώ τδ ήταν ο φαgoran 64 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Οποτε τον επιμένει τδ να τον φέρουμε με αλλη ιδιότητα αποβμαρη να μη χανουμε χρονο
Ουφφφφφφφ...Πάλι ξύπνησε μέσα μου ο Ραν Τα Πλαν...![]()
![]()
Υou say (and you mean) what???
τα ποσα στεκουν. σχετικά έστω, γιατί τα 500 για κανά μπιγικ μου φαίνονται λίγα, βέβαια είναι ειδικές συνθήκες συν το συμβόλαιο που λήγει οπότε...
αυτό που δε μου στέκει είναι τα εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά των δυο παιχτών, με τον μεν σέρβο να είναι ένας εξαιρετικά τεχνίτης και κοντρολαρισμένος σεντερ μπακ με έφεση στο ψηλό παιχνίδι και τον μεν καμερουνεζογάλλο να είναι ένα ταχυδυναμικό στοπερ που δεν λεει και πολλά απο άποψη τεχνικής ή δημιουργίας παιχνιδιού απο πίσω... δλδ αν συζητούσαμε για δίδυμο θα έλεγα ότι είναι πολύ καλά αλληλοσυμπληρούμενοι και θα ήταν ωραίο σαν δίδυμο, αλλά ή τον ένα ή τον άλλο...δεν ξέρω...
τι να πω...
αυτό που δε μου στέκει είναι τα εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά των δυο παιχτών, με τον μεν σέρβο να είναι ένας εξαιρετικά τεχνίτης και κοντρολαρισμένος σεντερ μπακ με έφεση στο ψηλό παιχνίδι και τον μεν καμερουνεζογάλλο να είναι ένα ταχυδυναμικό στοπερ που δεν λεει και πολλά απο άποψη τεχνικής ή δημιουργίας παιχνιδιού απο πίσω... δλδ αν συζητούσαμε για δίδυμο θα έλεγα ότι είναι πολύ καλά αλληλοσυμπληρούμενοι και θα ήταν ωραίο σαν δίδυμο, αλλά ή τον ένα ή τον άλλο...δεν ξέρω...
τι να πω...

- GiorgosAtha
Θεωρητικά ο δανεισμός του λήγει στις 30/06, μέχρι τότε ανήκει στην Ανόρθωση... οπότε όσο και να είναι πολύ πιθανό -έως σίγουρο- να γυρίσει μόνιμα, θα τον προσθέσω τότε. Το ίδιο ισχύει και για Γιαννούλη (Βέροια).mike έγραψε:GiorgosAtha Γιώργο νομίζω ότι μπορείς να βάλεις στα φορ τον Κουλούρη που γύρισε
- και 1 επισκέπτης
- john4serres
Τον Σακοφ τον θελω ως αντι-Γκολασα.
Είναι απαραίτητη η προσθηκη ενος ικανότατου χαφ και δεν με καλυπτει ο ουκρανος.
Είναι απαραίτητη η προσθηκη ενος ικανότατου χαφ και δεν με καλυπτει ο ουκρανος.
- GiorgosAtha
@τζοναποσερρες
παντως σωματικά είναι πολύ κοντά στον Τζιόλη αλλά οι ικανότητες του είναι καλύτερες στο επιθετικό μισό παρά στο αμυντικό.
παντως σωματικά είναι πολύ κοντά στον Τζιόλη αλλά οι ικανότητες του είναι καλύτερες στο επιθετικό μισό παρά στο αμυντικό.
- john4serres