Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Marianov6

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Marianov6 »

Τραγικο αυτο που διαβαζω για την αποφαση υπουργου για το φαιναλ φορ. Στην τελικη αν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα, ας στειλουν και Ελληνες αστυνομικους να βοηθησουν αφου στελνουν Ελληνικες ομαδες εκει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σωστή απάντηση έδωσαν. Παίκτης Εθνικής Αργεντινής είναι δυνατόν να μην είναι καλός;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Κύπρο θέλανε..
Τόσα γήπεδα έχει η Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Marianov6 έγραψε:
aver4a έγραψε:Επειδή ποτέ δεν γράφω ψέματα Ρώτησα κ με είπαν οτι πραγματικά είναι στόχος μας κ όταν Ρώτησα οτι δεν μου κάνει κ οτι πιστεύω οτι μέχρι κ ο σακογλου ειναι καλυτερος μου απάντησαν οτι οχι κ άθλιος παίχτης εθνικής Αργεντινής.
Καλμα, εσυ εδω? :mrgreen:
"Πρόεδρε" χρόνια πολλά για την γιορτή σου σήμερα...Κι εσύ εδώ??? :? 8-) :pano:
Καλά κάνει ο κόουτς Κάλμα κι έχει απαιτήσεις, back to back Πρωταθλητής είναι... :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

aver4a έγραψε:Επειδή ποτέ δεν γράφω ψέματα Ρώτησα κ με είπαν οτι πραγματικά είναι στόχος μας κ όταν Ρώτησα οτι δεν μου κάνει κ οτι πιστεύω οτι μέχρι κ ο σακογλου ειναι καλυτερος μου απάντησαν οτι οχι κ άθλιος παίχτης εθνικής Αργεντινής.
aver4a, επειδή είσαι ο πλέον ειδικός εδώ μέσα, ψάξτο λίγο, γιατί από ότι φαίνεται είναι πράγματι ο πρώτος στόχος της ομάδας!!! Περιμένω ενημέρωση...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Παιδια για τον Αργεντινο,φιλος μου βολλεικος δεν τον ξερει καν.... :?
Αλλα και γενικα που κοιταζω πολυ μετριος φαινεται..... :(
Να τον ακουτε το αβερ-καλμα!!!! :D

υγ: Με προβληματισε ακομα περισσοτερο οταν διαβασα το παρακατω σχολιο συνοπαδου:
"Είναι ενας διαγωνιος με μετρια καριερα δεν ειναι εν ενεργεια διεθνης, καρφώνει περιπου 20 ποντους χαμηλοτερα απο γκομεζ και 30 απο Αγκαμεζ και είναι μετριος και στο μπλοκ, Εχει μονο καλο τζαμπ σερβις. ...... Σε σχεση με τον Ιορντανοφ ειναι μια κλαση κατω....Υ.Γ. Ο Γκονζαλεζ του ΠΑΟ ειναι εν ενεργεια διεθνης και καλυτερος......"

:pano:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

teacher έγραψε:
aver4a, επειδή είσαι ο πλέον ειδικός εδώ μέσα, ψάξτο λίγο, γιατί από ότι φαίνεται είναι πράγματι ο πρώτος στόχος της ομάδας!!! Περιμένω ενημέρωση...
Στο πρώτο μου σχόλιο είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση διότι δική μου γνώμη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κ το πιστεύω..
Στο δεύτερο έψαξα κ με είπαν οτι είναι πρώτος μας στόχος τώρα που μιλάμε κ οτι μου λένε οτι είναι αρκετά καλός
Δεν, είχα την είδηση για τον παίχτη αν ήξερα θ έκανα όπως πάντα με γρίφους για να μην χαλάσω την μεταγραφή
Την, είδηση δεν, την έδωσαν μέσα απο την ομάδα να, το ξέρετε. Ο πρόεδρος στην ομάδα πού ανήκει θέλουν φράγκα κ πάτησαν κ, πάνω στο οτι αναζητάμε παίχτη
Παιδιά δεν μου κάνει μακάρι να, βγω ψεύτης
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Παιδες δεν ξερω απο βολει αλλα λεω αν ο Αργεντινος ειναι ψηλα στην μεταγραφικη λιστα οπως γραφεται λογικα ειναι επιλογη του Καλμα οπερ σημαινει οτι κατι περισσοτερο γνωριζει απο ολους μας και τουλαχιστον αυτον τον εμπιστευομαι στην κριση του.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

aver4a έγραψε:
teacher έγραψε:
Στο πρώτο μου σχόλιο είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση διότι δική μου γνώμη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κ το πιστεύω..
Στο δεύτερο έψαξα κ με είπαν οτι είναι πρώτος μας στόχος τώρα που μιλάμε κ οτι μου λένε οτι είναι αρκετά καλός
Δεν, είχα την είδηση για τον παίχτη αν ήξερα θ έκανα όπως πάντα με γρίφους για να μην χαλάσω την μεταγραφή
Την, είδηση δεν, την έδωσαν μέσα απο την ομάδα να, το ξέρετε. Ο πρόεδρος στην ομάδα πού ανήκει θέλουν φράγκα κ πάτησαν κ, πάνω στο οτι αναζητάμε παίχτη
Παιδιά δεν μου κάνει μακάρι να, βγω ψεύτης
Thanks
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σφιξαμε δηλαδή...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τι σφίξαμε ρε συ πάιλοτ??? Κάλμα έχω λέμε...Χαλαρά Πρωταθλητές again and again... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Ρε γκοραν....Θυμασαι κατι μπλουζες που ειχαμε παραγγειλει στην μπουτικ το καλοκαιρι??Ποτε δεν μου ηρθαν :lol: :evil: :lol: :( :lol: :evil: :lol: :cry:
Τον αλλο μηνα θα ανεβω για το ευρωπαικο το ποδοσφαιρικο,αλλα θα κατσω κανα 2 βδομαδες...Απο βολλευ εχω δει εχει εντος με κηφησια εκεινες τις μερες....Αν παω στην μπουτικ και τους δειξω τα μειλ παιζει να κανω τιποτα????????
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν ξέρω, ελπίζω στο τέλος να είμαστε έτοιμοι.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

pyrgioths έγραψε:Ρε γκοραν....Θυμασαι κατι μπλουζες που ειχαμε παραγγειλει στην μπουτικ το καλοκαιρι??Ποτε δεν μου ηρθαν :lol: :evil: :lol: :( :lol: :evil: :lol: :cry:
Τον αλλο μηνα θα ανεβω για το ευρωπαικο το ποδοσφαιρικο,αλλα θα κατσω κανα 2 βδομαδες...Απο βολλευ εχω δει εχει εντος με κηφησια εκεινες τις μερες....Αν παω στην μπουτικ και τους δειξω τα μειλ παιζει να κανω τιποτα????????
Δεν σε ειδοποίησαν ποτέ ε??? Σου είχα ξαναγράψει ότι εγώ την πήρα, δίχως να με ειδοποιήσουν βέβαια... 8-)
Πάντως όταν πήγα και την ζήτησα ο Σήφης είχε την λίστα με τις παραγγελίες και την βρήκε αμέσως... ;)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Αααα το θυμαμαι,αλλα νομιζα πως σε ειχαν ειδοποιησει....
Λες να στειλω την φιλη μου που εχω πανω να ρωτησει ή θα τα δωσαν τωρα??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”