Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Φίλε ZamanFou, αν κι εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία που προσπάθησε να προβλέψει το τι θα συμβεί με την έλευση του Βεζυρτζή, θεωρώ πως έχεις άδικο πάνω στο συγκεκριμένο.
Βλέπω άτομα του φόρουμ που στηρίζουν απόλυτα το project Arnesen παρά τη μέχρι τώρα κακή πορεία, να εκφράζουν την ανησυχία τους. Ούτε κακομοιριά είναι αυτό, ούτε μιζέρια.
Όταν έχεις προσλάβει ένα κορυφαίο όνομα στο χώρο των αθλητικών διευθυντών, ο οποίος μάλιστα στην πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της ΠΑΕ, δηλώνει ότι θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό και μετά από 5-6 μήνες ορίζεις τον Βεζυρτζή επικεφαλής, είναι παράλογο να υπάρχει μια γενική παγωμάρα;
Και είμαι σίγουρος ότι αν έβγαινε κάποιος εδώ μέσα και δήλωνε αυτά που δήλωσε δημόσια ο Βεζυρτζής πριν μερικές μέρες, αυτός θα χαρακτηριζόταν ως μίζερος. Και όχι άδικα.
Βλέπω άτομα του φόρουμ που στηρίζουν απόλυτα το project Arnesen παρά τη μέχρι τώρα κακή πορεία, να εκφράζουν την ανησυχία τους. Ούτε κακομοιριά είναι αυτό, ούτε μιζέρια.
Όταν έχεις προσλάβει ένα κορυφαίο όνομα στο χώρο των αθλητικών διευθυντών, ο οποίος μάλιστα στην πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της ΠΑΕ, δηλώνει ότι θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό και μετά από 5-6 μήνες ορίζεις τον Βεζυρτζή επικεφαλής, είναι παράλογο να υπάρχει μια γενική παγωμάρα;
Και είμαι σίγουρος ότι αν έβγαινε κάποιος εδώ μέσα και δήλωνε αυτά που δήλωσε δημόσια ο Βεζυρτζής πριν μερικές μέρες, αυτός θα χαρακτηριζόταν ως μίζερος. Και όχι άδικα.
Γενικα, ,πορει να ειναι ψιλο μιζερια οταν προεξοφλεις οτι θα παει αρνητικα κατι ...
Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση, συμμεριζομαι τις εντονες ανησυχιες των παιδιων γιατι η φαση στον ΠΑΟΚ και οι αποφασεις που κατα καιρους εχει παρει Ιβαν, εχει δειξει μια τρομακτικη επηρρεπεια στα αυτογκολ και μια ταση για αεναο γκρεμισμα-χτισιμο-γκρεμισμα..
Ας ελπισουμε να μην επιβεβαιωθουν οι φοβοι μας και ελπιζω μια αντιπροσωπεια οπαδων να καταστησει ξεκαθαρο πως αν με οποιοδηποτε τροπο καπελωθει και ακυρωθει ο ευρυτερος ρολος/δικαιοδοσια του Φρανκ, τοτε θα μεινουν εντελως μονοι τους με στρατηγους, παρατρεχαμενους, ζαγορακηδες και οικογενειακες κερκιδες στην 8..
Ας ελπισουμε να μην ισχυει το παρακατω
Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση, συμμεριζομαι τις εντονες ανησυχιες των παιδιων γιατι η φαση στον ΠΑΟΚ και οι αποφασεις που κατα καιρους εχει παρει Ιβαν, εχει δειξει μια τρομακτικη επηρρεπεια στα αυτογκολ και μια ταση για αεναο γκρεμισμα-χτισιμο-γκρεμισμα..
Ας ελπισουμε να μην επιβεβαιωθουν οι φοβοι μας και ελπιζω μια αντιπροσωπεια οπαδων να καταστησει ξεκαθαρο πως αν με οποιοδηποτε τροπο καπελωθει και ακυρωθει ο ευρυτερος ρολος/δικαιοδοσια του Φρανκ, τοτε θα μεινουν εντελως μονοι τους με στρατηγους, παρατρεχαμενους, ζαγορακηδες και οικογενειακες κερκιδες στην 8..
Ας ελπισουμε να μην ισχυει το παρακατω
Να δοθούν τα κλειδιά του αγωνιστικού σ' έναν άνθρωπο σαν τον Άρνεσεν. Και φοβάμαι ότι μέσα σε ένα εξάμηνο, έχουμε βγάλει κι όλας αντικλείδια και σε άλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 07 Δεκ 2015, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1926ZamanFou έγραψε:Δεν σας καταλαβαινω..!Πραγματικα..!!
Γιατι τοση μιζερια και κακομοιρια ρε σεις..?Τι πικρα ειναι αυτη που βγαζετε για την ομαδα..?
Ολοι εχετε γινει μεντιουμ και εχει γεμισει ο τοπος ξερολες..!!Απιστευτο πραγματικα..!!!
Που να δει προκοπη αυτη η ομαδα μετα..
Και ΝΑΙ ξερω οπως και εσεις ετσι και εγω εχουμε ολοι μας δει και βιωσει τι εχει γινει τα προηγουμενα χρονια στην ομαδα αλλα μην "καιτε" εν τη γεννεσει της καθε προσπαθεια που παει να γινει..Σε ολα τα επιπεδα..Γιατι ξεπερναει τα ορια της καλοπροαιρετης ανησυχιας για την ομαδα και αγγιζει τα ορια της τρελας και της παρανοιας..
Τοσο πολυ σας εχουν γ@....σει τον εγκεφαλο οι στημενοι & οι τρυπιοι που γυρνανε πεινασμενοι γυρω απο τον ΠΑΟΚ..Τους κανετε να γελανε και να τριβουν τα χερια τους πισω απο τις πλατες σας..Μια ζωη για κοροιδα θα μας περνανε..?Σταματηστε να παιζετε το παιχνιδι τους..Και αφηστε μια γ@μημενη φορα την ομαδα σε ησυχια..
Με την μιζερια και την γκρινια ποτε κανεις δεν πηγε μπροστα..Οσο ποιο γρηγορα το καταλαβουμε οι περισσοτεροι θα ξυπνησουν και αλλοι..Μπας και δουμε καμια ασπρη μερα..
ΝΙΩΣΤΕ ΠΑΟΚ
Όσο ο λαός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αποτελεί υποχείριο Ραπτοπουλαίων, Κολκαίων και λοιπών φαιδρών υποκειμένων δύσκολα θα δούμε χαΐρι...
- buffalobill4
Απο τα γεγονοτα κρινοντας παντως Αποστολε προφανως και δεν γνωριζει απο ποδοσφαιρο, προφανως και δεν γνωριζει απο στελεχωση ΠΑΕ (εννοωντας μονο το αγωνιστικο), προφανως και οι επιλογες του ειναι αντικρουομενες και αλλαζουν καθε 6μηνο-7μηνο. Απο τα γεγονοτα παντα
Παιδια και γω μαζι σας ειμαι..!!
Οπως και εσεις ετσι και εγω εχω πολλες ανησυχιες μετα την δηλωση βεζυρτζη περι υπευθυνου του αγωνιστικου τμηματος οπως επισης δεν μου καθισε καλα το ολο πισωγυρισμα με ξαναζεσταμενα φαγητα τυπου κουδα-βεζυρτζη κτλ..Αλλα τους περισσοτερους απο μας που εχουμε ανιδιοτελη αγαπη για αυτη την ομαδα μας εχει φθειρει το να προδικαζονται ολα απο την αρχη και να πεφτει ο ευρυτερος κοσμος στο τριπακι της καταστροφολογιας προτου ακομη δουμε το τι θα γινει..
Τα παραδειγματα πολλα και διαφορα τοσο χρονια..!απο παιχτες,προπονητες μεχρι διοικηση και στελεχη..
Αυτο που θελω να εκφρασω εν ολιγης ειναι πως πεφτουμε σε μια παγιδα ολοι μας λιγο-πολυ πως ολα ειναι μαυρα και μας κυνηγανε θεοι και δεμονες,με αποτελεσμα να μην μπορουμε να χαρουμε πολλες φορες εστω και καποιες λιγοστες επιτυχιες της ομαδας μας..Αυτο ειναι αρρωστια..Θεμιτες οι ανησυχιες αλλα ακομη μεγαλυτερη αναγκη εχουμε την λογικη και την ηρεμια..
Θελω να πιστευω πως ο Δανος εχει ενημερωθει & εχει μιλησει με τον βεζυρτζη..Μακαρι να πανε ολα καλα και η συνυπαρξη των 2 να ειναι αρμονικη και ευεργετικη για τον συλλογο..Οτιδηποτε αλλο θα ειναι καταστροφη και φαυλος κυκλος..
Υ.Γ..:Η προσωπικη μου αποψη για την προσληψη του εν λογο ανθρωπου αυτην την στιγμη στην δομη της ομαδας ειναι αρνητικη..Μπορει να εχει προσφερει 1002 καλα στον ΠΑΟΚ μπορει να ειναι ΠΑΟΚτσης πραγματικος,μπορει να θελει να προσφερει αλλα το DNA σε ενα συλλογο που τεινει να χασει την ταυτοτητα του και τον προσανατολισμο δεν το επαναφερεις με ατομα που "νιωθουν" ΠΑΟΚ στην διοικηση της ομαδος,ουτε και με ΠΑΟΚαρχες..Εκει θελεις καθαρα τεχνοκρατες και επιστημονες αρμοδιους για την αναπτυξη του συλλογου βαση σωστου και δομημενου πλανου..Οπως γινετε στις μεγαλες επιτυχημενες εταιριες ανα τον κοσμο..!!
Αν ψαχνεις το DNA του ΠΑΟΚ θα το βρεις στα τσιμεντα του ναου να παλαιτε και να χοροπηδα..Μονο ο κοσμος μπορει να δωσει σε ολους να ΝΙΩΣΟΥΝ το τι εστι ΠΑΟΚ και αυτο θα το καταφερεις φερνοντας τον κοσμο πισω στο γηπεδο μεσα απο το πλανο που εχεις εκπονησει και σταδιακα στεφετε με επιτυχια σε βαθος χρονου απο τις προαναφερομενες νοοτροπιες..
Οπως και εσεις ετσι και εγω εχω πολλες ανησυχιες μετα την δηλωση βεζυρτζη περι υπευθυνου του αγωνιστικου τμηματος οπως επισης δεν μου καθισε καλα το ολο πισωγυρισμα με ξαναζεσταμενα φαγητα τυπου κουδα-βεζυρτζη κτλ..Αλλα τους περισσοτερους απο μας που εχουμε ανιδιοτελη αγαπη για αυτη την ομαδα μας εχει φθειρει το να προδικαζονται ολα απο την αρχη και να πεφτει ο ευρυτερος κοσμος στο τριπακι της καταστροφολογιας προτου ακομη δουμε το τι θα γινει..
Τα παραδειγματα πολλα και διαφορα τοσο χρονια..!απο παιχτες,προπονητες μεχρι διοικηση και στελεχη..
Αυτο που θελω να εκφρασω εν ολιγης ειναι πως πεφτουμε σε μια παγιδα ολοι μας λιγο-πολυ πως ολα ειναι μαυρα και μας κυνηγανε θεοι και δεμονες,με αποτελεσμα να μην μπορουμε να χαρουμε πολλες φορες εστω και καποιες λιγοστες επιτυχιες της ομαδας μας..Αυτο ειναι αρρωστια..Θεμιτες οι ανησυχιες αλλα ακομη μεγαλυτερη αναγκη εχουμε την λογικη και την ηρεμια..
Θελω να πιστευω πως ο Δανος εχει ενημερωθει & εχει μιλησει με τον βεζυρτζη..Μακαρι να πανε ολα καλα και η συνυπαρξη των 2 να ειναι αρμονικη και ευεργετικη για τον συλλογο..Οτιδηποτε αλλο θα ειναι καταστροφη και φαυλος κυκλος..
Υ.Γ..:Η προσωπικη μου αποψη για την προσληψη του εν λογο ανθρωπου αυτην την στιγμη στην δομη της ομαδας ειναι αρνητικη..Μπορει να εχει προσφερει 1002 καλα στον ΠΑΟΚ μπορει να ειναι ΠΑΟΚτσης πραγματικος,μπορει να θελει να προσφερει αλλα το DNA σε ενα συλλογο που τεινει να χασει την ταυτοτητα του και τον προσανατολισμο δεν το επαναφερεις με ατομα που "νιωθουν" ΠΑΟΚ στην διοικηση της ομαδος,ουτε και με ΠΑΟΚαρχες..Εκει θελεις καθαρα τεχνοκρατες και επιστημονες αρμοδιους για την αναπτυξη του συλλογου βαση σωστου και δομημενου πλανου..Οπως γινετε στις μεγαλες επιτυχημενες εταιριες ανα τον κοσμο..!!
Αν ψαχνεις το DNA του ΠΑΟΚ θα το βρεις στα τσιμεντα του ναου να παλαιτε και να χοροπηδα..Μονο ο κοσμος μπορει να δωσει σε ολους να ΝΙΩΣΟΥΝ το τι εστι ΠΑΟΚ και αυτο θα το καταφερεις φερνοντας τον κοσμο πισω στο γηπεδο μεσα απο το πλανο που εχεις εκπονησει και σταδιακα στεφετε με επιτυχια σε βαθος χρονου απο τις προαναφερομενες νοοτροπιες..
- kataramenos5
Βρε Αποστολε μεχρι τωρα τα λεφτα του πιασαν τοπο?3 χρονια ειναι αυτα.Μακαρι να μαι εγω ο καχυποπτος που φανταζεται πραγματα και ολα τελικα να πανε κατ ευχην.Η προιστορια ομως και τα τερατα που εχουμε δει για αλλο με προδιαθετουν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς ο Ιβάν δεν έχει τις γνώσεις όσων γράφουν στο paokmania και κάνει πάντα ηλιθιότητες. Δεν λυπάται τα εκατομμύριά του, ούτε ξέρει από διοίκηση.
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Φέρε ένα 10αρι με λιγδιασμένο μαλλί και κοτσίδα απο αργεντινα δεν την παλεύουμε αλλο με πελκα δεν το βλέπεις?
δυό πραγματα μπορεί να συμβαίνουν.
είτε δεν το βλέπει; όπως ρωτάς.
είτε δεν μπορεί να κανει μεταγραφή εκτός μεταγραφικής περιόδου...

είτε δεν μπορεί να κανει μεταγραφή εκτός μεταγραφικής περιόδου...

-
K_geo έγραψε:δυό πραγματα μπορεί να συμβαίνουν.
είτε δεν μπορεί να κανει μεταγραφή εκτός μεταγραφικής περιόδου...![]()
μαλλον το δευτερο λεω εγω

Είτε δεν μπορεί να βρει 10άρι με λιγδιασμένο μαλλίK_geo έγραψε:δυό πραγματα μπορεί να συμβαίνουν.
είτε δεν μπορεί να κανει μεταγραφή εκτός μεταγραφικής περιόδου...![]()

αυτό δύσκολο. οι περισσότεροι έχουν να κάνουν με λογαριασμούς απο τράπεζες του εξωτερικού. οπότε το καπιταλ κοντρόλ δεν τους πιάνει. άλλο το τί γινόταν το καλοκαίρι και με τη γενικότερη αβεβαιότητα που υπήρχε.