Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Σοβαρά έχω τρελαθεί με την πάρτη του. Υπάρχει ενδιαφέρον από Premier δε λέω είναι εύκολο, αλλά εφικτό. Με ενδιαφέρει να έρθει ο καλύτερος δυνατός παίκτης. Το να προτείνεις 27 ονόματα για το χαβαλέ δε μου λέει κάτι. 5 παίκτες ξεχώρισα για εξτρέμ, αυτός μου αρέσει πιο πολύ με διαφορά. Πέρα τούτου θέλει να φορέσει το νούμερο 14, αλλά αναγκάστηκε να πάρει το 11 στην ΑΙΚ, γιατί το είχε άλλος.... Πολλές οι συμπτώσεις!
http://en.wikipedia.org/wiki/Nabil_Bahoui
http://en.wikipedia.org/wiki/Nabil_Bahoui
Από contra.gr
oi-kathysterhseis-h-gkrinia-o-neto-kai-o-novareti.3272441
Τους καημένους τους προτάθηκε ξανά ο Κόστα αλλά ενώ ξέμειναν από στοπερ, δεν κάνανε προσφορά απλά για να χαλάσουν τη μεταγραφή ... , απλά δεν ασχολήθηκαν ...
Όπως και με μπλάκο παλι ...
oi-kathysterhseis-h-gkrinia-o-neto-kai-o-novareti.3272441
Εκεί ακριβώς το θέμα κάπου χάθηκε και εκεί ακριβώς προέκυψαν τα ερωτηματικά και οι αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού. Ο κόσμος είδε την ομάδα να πέφτει πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση και να αναρωτιέται πώς γίνεται ο ΠΑΟΚ να ασχολείται με την εύκολη υπόθεση του Ρικάρντο Κόστα, τον οποίο και έκανε δικό του. Η αλήθεια είναι -και έχει γραφτεί πολλάκις από τον Σταύρο Γεωργακόπουλο- πως ο Ρικάρντο Κόστα προτάθηκε ξανά στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες. Το γιατί ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε (ξανά) με την περίπτωσή του ουδείς γνωρίζει. Προφανώς γιατί άπαντες έχουν ως προτεραιότητα τον Λουίς Νέτο, μία ομολογουμένως δύσκολη περίπτωση.
Τους καημένους τους προτάθηκε ξανά ο Κόστα αλλά ενώ ξέμειναν από στοπερ, δεν κάνανε προσφορά απλά για να χαλάσουν τη μεταγραφή ... , απλά δεν ασχολήθηκαν ...
Όπως και με μπλάκο παλι ...
danirifle έγραψε:το κακό που μου χτύπησε το μάτι είναι ότι 2 φορές βγαίνου 2 με έναν και αντί να δώσει το εύκολο "πάρε βάλε", πάει σε ατομική....
πολύ κακό χούι
dani οι σωστοι επιθετικοι βεβαια οταν βρουν ευκαιρια να σκοραρουν σκοραρουν.. δεν το φοβουνται και δεν πανε στα σιγουρα.. καποιες φορες βγαινει καποιες οχι.. και ολα κρινονται με βαση την ροη του παιχνιδιου.. αν το ματς ειναι ηδη 2/3-0 ειναι διαφορετικο απο το να ειναι 1-1 ή 1-2.. προσωπικα μου αρεσει πολυ το ποδοσφαιρικο θρασος, αρκει να ακουει βεβαια και τις εντολες βαση πλανου του προπονητη.. σε καθε περιπτωση μακαρι ολα να πανε καλα στο τελος και ο απολογισμος που θα κανουμε να ειναι θετικος..
υγ. το εχω ξαναγραψει "κοντος" ψαλμος

Eiχα γραψει σε οσους το ειδαν εδω ενα post και ειπα (οποιος το ειδε φιλος παοκτζης); Nα πω μια πληροφορια που εχω κ μαλιστα απο ατομα πολυ κοντα στον ΠΑΟΚ το εγραψα προχθες? αλλα σιγουρα θα νομιζουν αρκετοι επειδη λεει εδω το κοντο του κ το μακρυ του ο καθενας οτι ειναι παππας και τελικα δεν ξανα ποσταρα(εβλεπα μονο εδω κ 2 μερες τι γραφει ο καθενας. Τελος παντον..
Αναφερομαι για τον Patricio Rodriguez που θα ελεγα προχθες και απο οτι βλεπω ολα τα παοκτσιδικα και gazzetta/sports24/sentragoal ktlp τα εχουν βγαλει για τον οντος ενδιαφερομενο. (που κοιταζει να τον παρει δανεικο)
Αλλα εχει κ εναν ακομα στο στοχαστρο που παρολα αυτα απο αυτα που γραφουμε (οπως ειπα κ εγω μαλλον θα εφερνε suljeimani/pizzi/ben hatira/vieirinha(ημουν αισιοδοξος αλλα οχι για πολυ τελικα δεν ερχεται)
Τελος παντον.. να αναφερω εδω τα αλλα 2 ονοματα που εχω ακουσει για αρ εξτρεμ? τα οποια αλλα περιμενουμε αλλα περνουν σιγουρα αλλα τωρα αν βγει παππας η το βαλουν σημερα αυριο τα sites I dont know..
Αναφερομαι για τον Patricio Rodriguez που θα ελεγα προχθες και απο οτι βλεπω ολα τα παοκτσιδικα και gazzetta/sports24/sentragoal ktlp τα εχουν βγαλει για τον οντος ενδιαφερομενο. (που κοιταζει να τον παρει δανεικο)
Αλλα εχει κ εναν ακομα στο στοχαστρο που παρολα αυτα απο αυτα που γραφουμε (οπως ειπα κ εγω μαλλον θα εφερνε suljeimani/pizzi/ben hatira/vieirinha(ημουν αισιοδοξος αλλα οχι για πολυ τελικα δεν ερχεται)
Τελος παντον.. να αναφερω εδω τα αλλα 2 ονοματα που εχω ακουσει για αρ εξτρεμ? τα οποια αλλα περιμενουμε αλλα περνουν σιγουρα αλλα τωρα αν βγει παππας η το βαλουν σημερα αυριο τα sites I dont know..
- john4serres
- Kostomanolis
το θεμα Βιερινια τελος απο την ΠΑΕ μετα τις τελευταιες δηλωσεις του παικτη...
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε δεν μπορω να καταλαβω ποτε ρωτας και ποτε οχι..Βαζεις σχεδον παντου ερωτηματικο ενω δεν ρωτας κατι..Με εχεις μπερδεψει.
Αν θες να πεις με επιφυλαξη τα ονοματα πες τα.
Αν θες να πεις με επιφυλαξη τα ονοματα πες τα.
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Αυτο το paoknextgeneration η χαρα του μεταγραφολαγνου παντως,σιγουρα δεν το εχει ο george4; Φερνει και Ουσερο και Ροντριγκεζ και αλλο εξτρεμ και αριστερο μπακ!!!

- GiorgosAtha
@ Мир...
Παρόμοιο άρθρο ανέβηκε ως δια μαγείας και στο χαζέτα.γρ την ίδια ώρα. Τυχαίο? Δεν νομίζω...
Απλά έπεσε "γραμμή" σε όλα τα προσκυ(νη)μενα ΜΜΕ να γράψουν κάτι μη και ξυπνήσουν τα πρόβατα.
Έστειλε το "αφεντικό" ένα προσχέδιο κειμένου και απλά αυτοί αλλάξαν λίγο τις λέξεις να μην είναι ίδια παντού...
Παρόμοιο άρθρο ανέβηκε ως δια μαγείας και στο χαζέτα.γρ την ίδια ώρα. Τυχαίο? Δεν νομίζω...
Απλά έπεσε "γραμμή" σε όλα τα προσκυ(νη)μενα ΜΜΕ να γράψουν κάτι μη και ξυπνήσουν τα πρόβατα.

Έστειλε το "αφεντικό" ένα προσχέδιο κειμένου και απλά αυτοί αλλάξαν λίγο τις λέξεις να μην είναι ίδια παντού...
DENLEW έγραψε:Eiχα γραψει σε οσους το ειδαν εδω ενα post και ειπα (οποιος το ειδε φιλος παοκτζης); Nα πω μια πληροφορια που εχω κ μαλιστα απο ατομα πολυ κοντα στον ΠΑΟΚ το εγραψα προχθες? αλλα σιγουρα θα νομιζουν αρκετοι επειδη λεει εδω το κοντο του κ το μακρυ του ο καθενας οτι ειναι παππας και τελικα δεν ξανα ποσταρα(εβλεπα μονο εδω κ 2 μερες τι γραφει ο καθενας. Τελος παντον..
εγω θα ελεγα να μην πει το παιδι ονοματα... 1 βδομαδα (και ουτε μπορουμε να περιμενουμε)..
προφανως και οτι πεις φιλε (αν τελικα πεις) θα ειναι με επιφυλαξη προς αποφυγην παρεξηγησεων γιατι.. ΠΑΟΚ εισαι

- pagotatzis
-
επειδη φιλοι μου παοκτσιδες δεν ειναι να το λεει καπου για αυτο και δεν ειπα τιποτα ηταν απλες πληροφοριες φιλε sourmenetes για αυτο ηθελα να απαντησει εδω ενας υπευθυνος σαν εσενα γιατι δεν γραφεται πουθενα και παλαιοτερα με ειχες πει να γραφω και απο που εναι οι πληροφοριες.
ασχολουντε με αλλους 2 παιχτες εκτος τον patito(santos) το παοκ νεξτ τζενερεισον το μαμησε λεει θα παρουμε και αλλον εκτος αυτον της σαντος 1 παιχτης θα ερθει κ ενα αρ. μπακ
ασχολουντε με αλλους 2 παιχτες εκτος τον patito(santos) το παοκ νεξτ τζενερεισον το μαμησε λεει θα παρουμε και αλλον εκτος αυτον της σαντος 1 παιχτης θα ερθει κ ενα αρ. μπακ