Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
-
black death
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Η εμβέλεια του Μαρινάκη είναι πολύ μεγαλλίτερη από όση αντιλαμβανόμαστε.pgetsos έγραψε:Αρμαγεδδών, η εμβέλεια του Μαριδάκη δεν είναι όση φαίνεται. Έχει θέματα, να είσαι σίγουρος
Και ξέπλυμα κάνουν πολύ μεγαλύτερες εταιρείες
Θέματα μπορεί να έχει αλλά δεν διαφέρουν από αυτά που έχουν παρόμοιοι όμιλοι.
Οποιος έχει τις γνώσεις και την διάθεση ας δει τα στοιχεία της ναυαρχίδας του Capitalpplp (εισηγμένη στον NASDAQ με τρέχουσα αξία τον Μάιο 2014, πάνω από 953 εκ δολλάρια).Είναι η πιό ''σημαντική'' εταιρεία του (holding), και η παρουσία της στον NASDAQ εγγυάται την συμμόρφωση της με πολύ αυστηρούς όρους λειτουργίας.
http://www.capitalpplp.com/overview.cfm
http://files.shareholder.com/downloads/ ... tSheet.pdf
Τα αναφέρω γιατί θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος να υποτιμάμαι τους εχθρούς μας.
Οσο για τον αν ξεπλένει ή όχι, κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει επιχειρηματίας που αν του δοθεί η ευκαιρεία να ξεπλύνει με ελεγχόμενο ρίσκο, δεν θα το κάνει.
ΥΓ http://en.wikipedia.org/wiki/NASDAQ
Δεν μιλάω για οικονομικά θέματα, είχε και τέτοια αλλά τα ξεπέρασε
Με την δικαιοσύνη θα έχει, είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό, και τα στημένα δεν είναι η μόνη αιτία
Με την δικαιοσύνη θα έχει, είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό, και τα στημένα δεν είναι η μόνη αιτία
- thanos-xanthi
εχουν ανεβασει οι Κερκυραιοι στον αγωνα με τον Πανθρακικο, πανο που λεει
Ενα νησι, μια ομαδα
τρελιτσα πανε να πουλησουν, αλλα ουτε κι αυτοι το πιστευουν
οταν ολοι εκει ειναι πρωτα βρωμογαβροι, και μετα αοκ..
Ενα νησι, μια ομαδα
τρελιτσα πανε να πουλησουν, αλλα ουτε κι αυτοι το πιστευουν
οταν ολοι εκει ειναι πρωτα βρωμογαβροι, και μετα αοκ..
-
Μπαρκαρούτσος
Θα ιδρύσω κι εγώ μια Π.Α.Ε. σε μια βραχονησίδα με άλλους 30 ναυαγούς (20 roster, 3 άτομα Δ.Σ. μαζί με εμένα και οι άλλοι οπαδοί) και θα φωνάζω "Ένα νησί μια ομάδα!"...
Θυμάμαι (το 2006/7 νομίζω), που είχαμε παίξει στο κοτέτσι τους και ήμασταν καμμιά 400αριά στην σκαλωσιά που είχαν για τους φιλοξενούμενους.
Το παιχνίδι 0-0 με πονόματο και αυτοί έφευγαν από το γήπεδο από το 75' για να πάνε να δουν ολυμπι@κός-παν@θηναικός που ξεκινούσε αμέσως μετά. Ξεφτίλες εντελώς.
Τους φωνάζαμε "Γαμιέται ο θρ*λος κι ο Πειραιάς" και δεν απαντούσαν. Αφού το επαναλάβαμε τρεις-τέσσερις φορές, καμμιά εικοσαριά από αυτούς απάντησαν με το ίδιο σύνθημα (και καλά ότι δεν είναι γ@ύροι, αλλά κερκυραίοι). Τότε φωνάξαμε "Γαμιέται ο π@ο κι η λεωφ*ρος" και έσκασαν κι αυτοί οι είκοσι.
Φλώροι και υποτελείς του κάθε νταβατζή είναι. Και το "Ένα νησί μια ομάδα" μια μπαρούφα είναι που πετώντας την νομίζουν ότι θα γίνουν ξαφνικά άντρες.
Ότι είναι μία τρίχα από τα @ρχίδια του μεγάλου Όλυμπου Κέρκυρας, αυτό θα είναι μία ζωή η αιτία του κόμπλεξ τους.
Το παιχνίδι 0-0 με πονόματο και αυτοί έφευγαν από το γήπεδο από το 75' για να πάνε να δουν ολυμπι@κός-παν@θηναικός που ξεκινούσε αμέσως μετά. Ξεφτίλες εντελώς.
Τους φωνάζαμε "Γαμιέται ο θρ*λος κι ο Πειραιάς" και δεν απαντούσαν. Αφού το επαναλάβαμε τρεις-τέσσερις φορές, καμμιά εικοσαριά από αυτούς απάντησαν με το ίδιο σύνθημα (και καλά ότι δεν είναι γ@ύροι, αλλά κερκυραίοι). Τότε φωνάξαμε "Γαμιέται ο π@ο κι η λεωφ*ρος" και έσκασαν κι αυτοί οι είκοσι.
Φλώροι και υποτελείς του κάθε νταβατζή είναι. Και το "Ένα νησί μια ομάδα" μια μπαρούφα είναι που πετώντας την νομίζουν ότι θα γίνουν ξαφνικά άντρες.
Ότι είναι μία τρίχα από τα @ρχίδια του μεγάλου Όλυμπου Κέρκυρας, αυτό θα είναι μία ζωή η αιτία του κόμπλεξ τους.
ο γαυρος παιζει με δεκα ξενους....ελληνας μονο ο διαμαντακος που αν ειχαν παρει σεντερφορι δε θα επαιζε ουτε αυτος
-
Μπαρκαρούτσος
Στις διαφημίσεις του αγώνα με τη Zimbru στο ημίχρονο, είχε trailer για τον αγώνα του χανουμιού με τη σχεδόν-συνονόματή-μου Roma.
Στο τέλος του trailer έδειχνε ώρες κτλ και είδα ότι είχε pre-game ΚΑΙ post-game!!!
Είναι να τρελαίνεσαι για το πόσο γραμμένους στα *ρχίδια τους μας έχουν (για το Zimbru - Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε pre-game).
Στο τέλος του trailer έδειχνε ώρες κτλ και είδα ότι είχε pre-game ΚΑΙ post-game!!!
Είναι να τρελαίνεσαι για το πόσο γραμμένους στα *ρχίδια τους μας έχουν (για το Zimbru - Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε pre-game).
3-0 ο γαυρος στο μισαωρο ..... τα βλεπεις αγγελε αυτο πρεπει να κανεις και εσυ με κατι καλλονες ζιμπρου και νικες βολου
-
τσιριγώτης
-
Asimos
Κύριοι, ο λόγος των προ και μετά των αγώνων αναλύσεις που δεν έχουν στον ΠΑΟΚ είναι καθαρά οι πελατειακές σχέσεις που είναι μηδενικές με τα Αθηναϊκά κανάλια και την υπόλοιπη Ελλάδα.
To EL να πάρει ο Αστέρας θα ασχοληθουν με το αιώνιο ΠΟΚ που τους πληρώνει.
Χατ τρικ στον τελικό να κάνει ο φορ του Αστέρα με το κατσίκι που θα έχουν για φορ στον γκει θα ασχολούνται.
Ίσως θα ήταν καλό κάποια στιγμή να πάψουμε τον έκπληκτο εκνευρισμό μας για παρόμοια γεγονότα και να ασχοληθούμε με την ομάδα μας που δεν έχει αντικειμενική ενημέρωση από τα ΜΜΕ της Θεσσανονίκης, όχι της Αθήνας που μας έχει γραμμένη πατόκορφα στα τέτοια της.
Το έχω πει πολλές φορές και μου κάνει εντύπωση που είναι σαν μην γράφω. Νομίζω πως καταβάθος θέλουμε το κράξιμο και όχι την αιτία των όσων συμβαίνουν.
To EL να πάρει ο Αστέρας θα ασχοληθουν με το αιώνιο ΠΟΚ που τους πληρώνει.
Χατ τρικ στον τελικό να κάνει ο φορ του Αστέρα με το κατσίκι που θα έχουν για φορ στον γκει θα ασχολούνται.
Ίσως θα ήταν καλό κάποια στιγμή να πάψουμε τον έκπληκτο εκνευρισμό μας για παρόμοια γεγονότα και να ασχοληθούμε με την ομάδα μας που δεν έχει αντικειμενική ενημέρωση από τα ΜΜΕ της Θεσσανονίκης, όχι της Αθήνας που μας έχει γραμμένη πατόκορφα στα τέτοια της.
Το έχω πει πολλές φορές και μου κάνει εντύπωση που είναι σαν μην γράφω. Νομίζω πως καταβάθος θέλουμε το κράξιμο και όχι την αιτία των όσων συμβαίνουν.
Δεν φορανε ολοι οι Ελληνες του γαυρου ερυθρολευκαche4 έγραψε:ο γαυρος παιζει με δεκα ξενους....ελληνας μονο ο διαμαντακος που αν ειχαν παρει σεντερφορι δε θα επαιζε ουτε αυτος
1) Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Αυτά τα κάνουν λαθρέμποροι και ουδέποτε έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο για τον περί ου ο λόγος.K_geo έγραψε: οσο δε για τα ποσα στις μεταγραφες του γαυρου, και ακομα περισσοτερο στο νταλαβερι των τελευταιων ετων με τη μπενφικα υπαρχουν οι εξης επιλογες:
1) γινεται ξεπλυμα χρηματων
2) τα ποσα που ακουγονται ειναι μεικτα, δλδ περιλαμβανουν εφοριες, υπογραφη συμβολαιου, μανατζερς, αεροπορικα εισητηρια, ποτα στο μπαρ, τσιγαρα κτλ κτλ
3) στην Μπενφικα ειναι ντιπ αμπαλοι, μλκες και εχουν λεφτα για ξοδεμα. αλλα τα ξοδεβουν μονο οταν νταλαβεριζονται με το γαυρο
διαλεγετε και παιρνετε....![]()
![]()
2) Πιθανόν. Σε κάθε μεταγραφή γνωστού παίκτη σε ομάδα του ΠΟΚ, οι ΑΡΔ έγραφαν συνολικό κόστος μεταγραφής, για να δείξουν ότι ο πρόεδρος τα χώνει. Έχει πολύ λίγα χρόνια που το ΑΡΔικό κατεστημένο έκανε μόδα τις πωλήσεις παικτών. Μέχρι πρότινος προπαγάνδιζαν ότι ο γάβρος «αγόραζε (σ.σ. ως επί τω πλείστον ελεύθερους έπαιρνε, άλλη κουβέντα), δεν πουλούσε και αυτό αποδείκνυε τί μεγάλη ομάδα που ήταν». Τώρα τί να πουν, ότι «η ομάδα μίκρυνε»;
3) Εμ, δεν είναι; Εδώ ήρθαν να πάρουν τον Σάμπρι και φορτώθηκαν και το τρελοΠΑΟΚι τον Ντάφυ.
Άσχετο, αλλά ον τόπικ. Ρε παιδιά, βγάζετε κανα γούστο με τα αργιανά εκεί στην Θεσσαλονίκη; Ήθελα πολύ να είμαι εκεί για να βλέπω τις φάτσες τους καθημερινά και να τους τσιγκλάω.
Υ.γ.: Στέφανε, μεγάλη αλήθεια η φάση με την Μπενφίκα και τις μεταγραφές της. Οι άνθρωποι είναι όχι άμπαλοι, αλλά ντιπ αόματοι. Εκτός από Ντάφυ (
), έχουν να "περηφανεύονται" για Φύσσα, Καραγκούνη κτλ...
Υ.γ.: Στέφανε, μεγάλη αλήθεια η φάση με την Μπενφίκα και τις μεταγραφές της. Οι άνθρωποι είναι όχι άμπαλοι, αλλά ντιπ αόματοι. Εκτός από Ντάφυ (