Συμφωνώ! Άλλωστε δεν έχω πρόβλημα με τον Σαλπιγγίδη ως ποδοσφαιριστή, απλά κατακρίνω τις υπερβολές των δημοσιογράφων..Realcon έγραψε:Ότι τίτλο και να δίναν. Παιζει σε εμάς. Ξέρεις πόσοι ζηλεύουν με την είδηση αυτή; χιλιάδες άνθρωποι. Πίστεψε με θα ζήλευα και εγώ αν έβλεπα έναν παίκτη από άλλη ομάδα να ασχολείται η FIFA με την στατιστική του. Αυτό λέει πολλά. Κάποτε έλεγαν το όνομα του ΠΑΟΚ μόνο για προσφυγές, όταν αναφερόταν σε παίκτη μας. Αυτά δεν μπορώ να τα ξεχάσω!!!RoMaN έγραψε:Απλά για ρεκόρ συμμετοχών και γκολ σε UEFA και EL λέει.
Απλή αναφορά στατιστικών την βάφτισαν υπόκλιση...
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Dino τί το κακό είχε το .gif που ανέβασα δλδ??
Θα νομίζουν ποιος ξέρει τί είχε..
Και ο dim γέλασε με αυτό..
Μα αν είναι δυνατόν.. Αφού καλά το πας το moderating γενικά αυτά είναι περιττά "κοψίματα".. anyway..
Μα αν είναι δυνατόν.. Αφού καλά το πας το moderating γενικά αυτά είναι περιττά "κοψίματα".. anyway..
- Dinos_Liverpool
Βρε συ, είναι δυνατόν να δημοσιοποιούμε στραβοκλωτσιές του Μητσάρα και να αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά; Για άλλο το πήγαινε, άλλο του βγήκε... ε, δεν μου φάνηκε αστείο εμένα ούτε σωστό να περιγελούμε αποτυχημένες ενέργειες των ποδοσφαιριστών μας.
Μην το παίρνεις κατάκαρδα, Parole! Προχωράμε...
- Dinos_Liverpool
Οπαδικότατο που δεν δέχεται χλευασμούς και κοροϊδίες, είτε με λόγια είτε με εικόνες για κανένα μέλος της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ.! Υπάρχει καμία αντίρρηση επ' αυτού;
Επίσης, δεν δεχόμαστε εξυπνάδες σαν και αυτή μου μόλις πέταξες. Μην το ξανακάνεις, σε παρακαλώ πολύ!
Επίσης, δεν δεχόμαστε εξυπνάδες σαν και αυτή μου μόλις πέταξες. Μην το ξανακάνεις, σε παρακαλώ πολύ!
Ντινο, ναι ρε συ καλος μοντ εισαι, λιγο χαβαλε κανουμε κι εδω.Parolos έγραψε:Dino τί το κακό είχε το .gif που ανέβασα δλδ??
Τον πολυ τον κανουμε αλλου εκει που δεν μπορουν να τον βρουν οι παικτες.

Δηλαδη αμα δουμε πως ξεκινησαν αυτα τα τοπικ του Δ.Σ. και πως μιλαμε σημερα, ειναι τοσο υγιεις που σχεδον μυριζει φαρμακείο.
Καλα αν αρχίσουμε να δημοσιεύουμε στραβόκλωτσιες ποδοσφαιριστών δεν θα γλυτωσει ούτε ο μεσι ούτε ο CR7 ......Dinos_Liverpool έγραψε:Βρε συ, είναι δυνατόν να δημοσιοποιούμε στραβοκλωτσιές του Μητσάρα και να αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά; Για άλλο το πήγαινε, άλλο του βγήκε... ε, δεν μου φάνηκε αστείο εμένα ούτε σωστό να περιγελούμε αποτυχημένες ενέργειες των ποδοσφαιριστών μας.
Έχεις ένα θέμα εσυ με τα φάρμακα και τα φαρμακεια σήμερα η κανω λάθος ; Επιασες δουλεια στον γιανακοπουλοguardian4 έγραψε:Ντινο, ναι ρε συ καλος μοντ εισαι, λιγο χαβαλε κανουμε κι εδω.Parolos έγραψε:Dino τί το κακό είχε το .gif που ανέβασα δλδ??
Τον πολυ τον κανουμε αλλου εκει που δεν μπορουν να τον βρουν οι παικτες.![]()
Δηλαδη αμα δουμε πως ξεκινησαν αυτα τα τοπικ του Δ.Σ. και πως μιλαμε σημερα, ειναι τοσο υγιεις που σχεδον μυριζει φαρμακείο.

Δεν είναι ωραίο παιδιά να βάζουμε δικούς μας ποδοσφαιριστές και να γελάμε μαζί τους. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες. Δεν ήμαστε μόνοι μας. Και κάτι τελευταίο. Προσωπικά με ενοχλεί για τον κάθε Χ ποδοσφαιριστή μας να εμπαίζεται. Ο sotos 26 είπε κάτι πολύ σωστό. Εσύ τον ποδοσφαιριστή δεν τον πας, εγώ τον πάω, πως θα γίνει. Μιλάτε όμορφο μεταξύ σας.
Το χιούμορ είναι ωραίο αρκεί να μην ενοχλεί.
Το χιούμορ είναι ωραίο αρκεί να μην ενοχλεί.
- Sick Bastard
Συγνώμη, αλλά το χιούμορ είναι ωραίο, μόνο όταν ενοχλεί.Realcon έγραψε: Το χιούμορ είναι ωραίο αρκεί να μην ενοχλεί.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι κακία.Sick Bastard έγραψε:Συγνώμη, αλλά το χιούμορ είναι ωραίο, μόνο όταν ενοχλεί.Realcon έγραψε: Το χιούμορ είναι ωραίο αρκεί να μην ενοχλεί.
- Μπαρκαρούτσος
Sick Bastard έγραψε:Συγνώμη, αλλά το χιούμορ είναι ωραίο, μόνο όταν ενοχλεί.Realcon έγραψε: Το χιούμορ είναι ωραίο αρκεί να μην ενοχλεί.
To humor είναι ωραίο ΚΑΙ όταν ενοχλεί.
Απλώς όταν θέλεις να ενοχλήσεις με humor, πρέπει να το κάνεις έντεχνα ώστε να υπερτερεί το humor και να μην είναι παρεξηγήσιμο (πχ απέναντι στα ΑμΕΑ).