16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από barlow4 »

rainmaker έγραψε: Είναι πραγματικά σοκαριστικό το πως φέρεται η ομάδα και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτό ΔΕΝ είναι επιλογή του Σαββίδη. 1000%
ασε μας ρε rain.
τι ειναι ο σαββιδης καθυστερημενος?αμπαλος ειναι και δε νοιωθει τιποτα.
με τη λογικη σου ουτε ο παπαγεωργοπουλος εφταιγε για την υπεξαιρεση.οι ταμιες την εκαναν.
οσο φταιει ο βρυζας και η μαρια που κοντευουν να κανουν τον ΠΑΟΚ τραβελι αλλο τοσο φταιει και ο σαββιδης.
πηραν δλδ ο ζβ κ η μαρια μονοι τους την αποφαση να πεταξουν το λινο σαν βρωμικη σερβιετα.αντε καλα.
με τα λεφτα μπορει να αγοραζεται υπομονη ανοχη στηριξη σιωπη ευγνωμοσυνη και πολλα αλλα.σεβασμος ομως και αυτοσεβασμος δεν αγοραζονται.αν θελει ετσι να το παει το καραβι με γεια του με χαρα του.αλλα κανεναν σεβασμο δε θα κερδισει.και ευθυνη φερει παντα ο επι κεφαλης.ασχετα που σε αυτην τη χωρα δεν δεν υφισταται ευθυνη του επι κεφαλης ποτε.
υγ.σιχαμενε σπυροπουλε αν εχεις τσιπα σηκω και φυγε.εχουν απο μπροστα σου 2 (δυο) διεθνη μπακ.δε θα παιξεις ποτε.αργομισθε κηφηνα.δεν εισαι τσικο να περιμενεις ολη τη χρονια μπας και παρεις ευκαιρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 09 Ιούλ 2014, 12:55, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πάντως ειλικρινά έχω σκάσει με αυτό το θέμα..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Η μόνη, ΜΟΝΗ δικαιολογία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ για την εξέλιξη της περίπτωσης Λίνο, είναι να το κάνει για παραδειγματισμό. Να θεώρησε δηλαδή προσπάθεια εκμετάλλευσης απο την πλευρά του παίκτη τα όσα έγιναν, και να δείχνει με αυτό τον τρόπο οτι δε σηκώνουμε πολλά στις απαιτήσεις για λεφτά. Γιατί ούτως ή άλλως οι ομάδες είναι έρμαια των μάνατζερ. Ακόμα και τότε βέβαια δεν θα καλυπτόταν τελείως η ΠΑΕ αλλά τέσπα θα λέγαμε οτι υπάρχει μια κάποια λογική, ή τακτική.

Απο εκεί και πέρα, αυτό που γίνεται φέτος, δεν έχει προηγούμενο. Κάθε περίπτωση και μια σκιά.
[/b]
ειναι πολυ κακο να μιλαμε τετοια ωρα για δικαιολογιες της παε.
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να παραμενει ο τουριστας σπυρο αντι του λινο.
παραδειγματισμο σε ποιους?
αυτη τη στιγμη στον ροστερ του ΠΑΟΚ υπαρχουν νεαροι-ξενοι που στην ομαδα δενεχουν κλεισιε πανω απο 6μηνο και ο σαλπιγγιδης.
σε ποιους να στειλουν το μυνημα?
αλλα ο λινο δεν εχει κανεναν μανατζερ απ αυτους που μπαινοβγαιναν στα γραφεια να του τελειωσει την δουλεια σε 5 λεπτα

για μενα η μονη λυση ειναι να ξεφτιλισουν την παε οι ιδοι οι οπαδοι. δωρο στην ομαδα το συμβολαιο του λινο.
εγω προτιμω να δωσω λεφτα για να ανανεωσει ο λινο παρα να παρω το διαρκειας μου και απο αυτο να πληρωνεται ο σπυροπουλος και η αποζημιωση για τους χακομπο-λοπεθ
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

barlow4 έγραψε:
rainmaker έγραψε: Είναι πραγματικά σοκαριστικό το πως φέρεται η ομάδα και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτό ΔΕΝ είναι επιλογή του Σαββίδη. 1000%
ασε μας ρε rain.
με τη λογικη σου ουτε ο παπαγεωργοπουλος εφταιγε για την υπεξαιρεση.οι ταμιες την εκαναν.
οσο φταιει ο βρυζας και η μαρια που κοντευουν να κανουν τον ΠΑΟΚ τραβελι αλλο τοσο φταιει και ο σαββιδης.
πηραν δλδ ο ζβ κ η μαρια μονοι τους την αποφαση να πεταξουν το λινο σαν βρωμικη σερβιετα.αντε καλα.
με τα λεφτα μπορει να αγοραζεται υπομονη ανοχη στηριξη σιωπη ευγνωμοσυνη και πολλα αλλα.σεβασμος ομως και αυτοσεβασμος δεν αγοραζονται.αν θελει ετσι να το παει το καραβι με γεια του με χαρα του.αλλα κανεναν σεβασμο δε θα κερδισει.και ευθυνη φερει παντα ο επι κεφαλης.ασχετα που σε αυτην τη χωρα δεν δεν υφισταται ευθυνη του επι κεφαλης ποτε.
υγ.σιχαμενε σπυροπουλε αν εχεις τσιπα σηκω και φυγε.εχουν απο μπροστα σου 2 (δυο) διεθνη μπακ.δε θα παιξεις ποτε.αργομισθε κηφηνα.δεν εισαι τσικο να περιμενεις ολη τη χρονια μπας και παρεις ευκαιρια.
Ken ο Κος Σαββίδης ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει στηρίξει το μπάσκετ όταν δεν υπήρχε μια (κυριολεκτικά) και κινδύνευαν να χάσουν τον έλεγχο με τις εφορίες κτλ. Τα λεφτά αυτά τα ΠΕΤΑΕΙ. Να τα πάρει πίσω δεν παίζει με τη καμία. Να ΘΕΛΕΙ να πάρει το μπάσκετ ακόμα πιο χλωμό. Εκατό φορές θα το είχε πάρει.

Επομένως ΓΙΑΤΙ να βοηθάει στο μπάσκετ, χωρίς μάλιστα να το λέει (κάνε το καλό κτλ κτλ - από ΑΛΛΟΥΣ το μάθαμε) και εκεί που είναι ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ η αξιοπιστία και το image του, να ξεφτιλίζεται έτσι ; το βρίσκεις λογικό ; εγώ πάντως όχι.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

angelheart έγραψε:
barlow4 έγραψε:
ασε μας ρε rain.
Ken ο Κος Σαββίδης ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει στηρίξει το μπάσκετ όταν δεν υπήρχε μια (κυριολεκτικά) και κινδύνευαν να χάσουν τον έλεγχο με τις εφορίες κτλ. Τα λεφτά αυτά τα ΠΕΤΑΕΙ. Να τα πάρει πίσω δεν παίζει με τη καμία. Να ΘΕΛΕΙ να πάρει το μπάσκετ ακόμα πιο χλωμό. Εκατό φορές θα το είχε πάρει.

Επομένως ΓΙΑΤΙ να βοηθάει στο μπάσκετ, χωρίς μάλιστα να το λέει (κάνε το καλό κτλ κτλ - από ΑΛΛΟΥΣ το μάθαμε) και εκεί που είναι ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ η αξιοπιστία και το image του, να ξεφτιλίζεται έτσι ; το βρίσκεις λογικό ; εγώ πάντως όχι.
σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε.....απόλυτο δίκιο ο Angelheart

όσο για τα συμβόλαια των αχρηστων κατ εμέ Σπυροπουλου και Τζαβέλα (τουλάχιστον για την προηγουμενη χρονια) ας πρόσεχαν οι υπεύθυνοι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν ξερω ποιος από ολους ή ολοι ευθυνονται και δε με νοιαζει....δε μπαινω σε χαζοσυναισθηματισμους...αλλα π.χ περσι μη γωριζοντας τις ηλικιες των αρ μπακ ποιος θα λεγαμε ότι είναι είναι 37 ποιος 31 και ποιος 27? γιατι θα τρελαθούμε...ο τζαβελας που δεν περναει το κεντρο...? ο σπυρο που ειτε ηταν ειτε δεν ηταν το ένα και το αυτό..?...

Ο σπυρο ουτε καν ακουστηκε ότι είναι για διωξιμο...τοσο ευχαριστημένοι πια..

Πιστευω θα βοηθησει λογω αγγελου παραπανω φετος ο σπυροπουλος αλλα τη μαμημενη την ποιοτητα την εχεις ή δεν την εχεις...

Καλη συνεχεια Λιναρα...πληρης σεβασμος από μεριας ολων....

ΥΓ μετα τον βουκα και ο λινο μιλαει για παλινωδιες της διοικησης οσον αφορα τις προτασεις......ας το κρατησουμε και αυτό....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Τώρα διάβασα αυτά που ανέφερες στο ραδιόφωνο libero ....

πόσο μεγάλος παίζει να είσαι ρε Λίνο ... και πόσο διαφορετικά είναι αυτά που λες εσύ με όλα όσα λένε τελευταία ένα κάρο ελληναράδες παίχτες, μικροί μεγάλοι ...

πόσο σεβασμό έχεις μέσα σου για τον ΠΑΟΚ ???? ένας από εμάς ... ένοιωσες ΠΑΟΚ και αυτό να είσαι σίγουρος ότι το έχουμε καταλάβει όλοι ...

ένας ακόμα μεγάλος που φεύγει χωρίς να τον χαιρετίσουμε όπως πρέπει .... πόσο μικρή ομάδα παίζει να είμαστε ρε σείς ... πόσο ξεφτίλες είμαστε ?????????

καθήστε τώρα με τα λοιμά ... τους αδιάφορους ... και τους δήθεν ...

υποσ.
τις σέντρες ασίστ για γκολ τώρα από αριστερά ποιος θα τις βγάζει ????
ποιον θα ψάχνουν όλοι φέτος να του δώσουν την μπάλα μπας και κάνει κάτι και βάλουμε γκολ ????
ποιος θα εκτελεί τα στημένα μισό γκολ ????

γελάω πραγματικά μαζί μας ... κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι έχει και πιο κάτω !!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της καριέρα σου. Κορυφαίο αριστερό μπάκ στην ιστορία μας πιθανότατα ιδίως από πλευράς θεάματος κυρίως και ποδοσφαιρικής ευφυίας.
:pano:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίνο, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ:
Για το αν φεύγει από τον ΠΑΟΚ: Ναι σας αποχαιρετάω. Το συμβόλαιο μου έχει φτάσει στο τέλος του.
Για το αν υπάρχει περιθώριο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ σε 15 ημέρες ή σε ένα μήνα: Στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο ΠΑΟΚ είχε κάνει κάποιες πρώτες επαφές μαζί μου και μία πρώτη συμφωνία. Στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα και δεν ίσχυσε αυτή η συμφωνία. Οι αρχικές συζητήσεις δεν οδήγησαν κάπου με την ομάδα.
Για το αν τον Μάιο υπήρχε οικονομική διαφορά με τον ΠΑΟΚ: Αρχικά είχα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και υπήρχε οικονομική διαφορά αρκετά μεγάλη. Εξετάζαμε όμως κάποια καινούργια δεδομένα στο συμβόλαιο μου. Επέστρεψα από τη Βραζιλία και ενώ ξαναμίλησα με τον ΠΑΟΚ και ήμασταν σε συζητήσεις η ομάδα με ειδοποίησε ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο γιατί δεν ήθελε να καλύψει την οικονομική διαφορά που υπήρχε. Πριν κάποιες μέρες επικοινώνησε μαζί μου ο Βρύζας και μου είπε ότι μάλλον ότι θα μου προσφέρουν καινούργιο συμβόλαιο. Όταν ξαναεπικοινώνησε μαζί μου, μου είπε ότι υπάρχει ένας παίκτης που αποκτήθηκε που υπολογίζεται ως βασικός και για αυτό δε θα μου ανανεωθεί το συμβόλαιο.
Για το αν ο Λίνο θα άλλαζε τώρα τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ κι αν θεωρεί ότι έγινε ένα λάθος από την πλευρά του με βάση τα τωρινά δεδομένα: Ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και νόμιζα ότι αυτό θα γίνει και θα μείνω και την ερχόμενη σεζόν. Θα μπορούσα να συνεχίσω με τα ίδια χρήματα, αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελε να μου κάνει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Συμφώνησε και η ομάδα μαζί μου αρχικά στις μεγαλύτερες αποδοχές. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησαν μαζί μου για ανανέωση. Εκτός από εμένα το ίδιο συνέβη και για τον Βούκιτς και τον Αθανασιάδη επίσης. Παρ' όλα αυτά η προσφορά του ΠΑΟΚ δεν με ικανοποίησε και θέλησα να το συζητήσουμε.
Για τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: Δε θα ήθελα να μπω σε διαμάχη με τον ΠΑΟΚ. Πέρασα εδώ από τα καλύτερα μου χρόνια ποδοσφαιρικά. Απλά αναφέρω ότι συνέβη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες μου. Τους είμαι ευγνώμων. Ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον είναι οριστικό ότι δε θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ.
Για τα αισθήματα του που δε θα ζήσει τον Γκαρσία ως προπονητή: Αισθάνομαι λύπη που δε θα μπορέσω να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τον Γκαρσία. Θα ήθελα να το ζήσω γιατί έμαθα ότι ο Γκαρσία επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.
Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο είναι η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί στον κόσμο και δεν μπορώ να τους ξεχάσω. Πέρασα πολύ καλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και πάντα θα τον θυμάμαι και θα τον παρακολουθώ. Απλά έτσι είναι τα πράγματα, η ζωή συνεχίζει.
Για το αν του έγινε πρόταση να συνεχίσει από άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ όταν τελειώσει την καριέρα του: Θα δεχόμουν ευχαρίστως να βοηθούσα τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσα ως κάτοικος Βραζιλίας να λειτουργήσω ως σκάουτερ του ΠΑΟΚ για παίκτες και σίγουρα θα το ήθελα.
Τέλος ο Λίνο επανέλαβε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, την οποία θέλει να κρατήσει, τονίζοντας: Να σας υπενθυμίσω ότι δε θέλω να μπω σε καμία διαμάχη. Κρατάω μόνο την αγάπη από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο λάτρεψα. Στον ΠΑΟΚ αναγεννήθηκα. Δε θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανέναν και κρατάω μόνο την αγάπη. Ήθελα να συνεχίσω λίγο ακόμα, αλλά δεν κατέστη δυνατό αυτό

ΛΙΝΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΛΙΝΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΥΓ μπραβο στην παε που μας εκανε ξανα υπερηφανους
16/9/53 ο ΠΑΟΚ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
"ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ"....
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ο Λίνο ειναι ο παίκτης που πρεπει να δείχνουν σε όλους τους νέους σαν παράδειγμα επαγγελματία αθλητή. Νοοτροπία, συμπεριφορά προς την κερκίδα, δουλεια...δουλεια.δουλεια.

Αυτός λοιπόν ο παίκτης αποτελεί κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν χωράει σε αυτήν την ομαδα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλα ισως περισσότερο σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ. Μακάρι όλα αυτα που έγιναν να μην κλείσουν την πόρτα για μια επάνοδο του απο άλλη θεση, γιατι ο ΠΑΟΚ για να ανεβεί επιπεδο σαν οργανισμός πέρα απο τα χρήματα που τώρα έχει χρειάζεται τέτοιες προσωπικότητες.

Η αστοχία στους χειρισμούς άρχισε απο περισυ όταν κανείς κλειστό συμβόλαιο σε έναν παίκτη στη θεση του Λίνο ο οποίος έχει να παίξει μπάλα σε υψηλό επιπεδο ούτε εγώ ξέρω απο τότε. Όλα τα περσινά λάθη θα φανούν περισσότερο τώρα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Διωχτε μωρέ τον Σπυρόπουλο ! Διώχτε τον!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κρίμα.
Να δω με τι μούτρα θα τον φωνάξουν στο καθιερωμένο τιμητικό τρίλεπτο των παλαιμάχων πριν τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Διωχτε μωρέ τον Σπυρόπουλο ! Διώχτε τον!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κρίμα.
Να δω με τι μούτρα θα τον φωνάξουν στο καθιερωμένο τιμητικό τρίλεπτο των παλαιμάχων πριν τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:τι να πει κανεις?
πραγματικα δεν μπορει εκει στην παε να βαζουν το ενα αυτογκολ πισω απ το αλλο
δεν μπορω να χωνεψω οτι ο ΠΑΟΚ του 14-15 θα εχει σπυροπουλο και οχι λινο.
απ οποια πλευρα και να το δεις ειναι παραλογο
εναν παικτη που εχει δωσει αυτα που εχει δωσει τα τελευταια 5,5 χρονια δεν τον συμπεριφερεσε ετσι,σιγουρα δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ που αγαπησαμε
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ΥΓ Ζηση ,μαλλον εισαι έτοιμος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”