Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω αυριο δε θελω χαζο κλιμα αισιοδοξιας κλπ οπως την προηγουμενη φορα...αληθειες και σχεδιο πραγματποιησιμο...επειτα εργα.....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Να μιλήσει να πει τι γίνεται και πως σχεδιάζει να λειτουργήσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και μετά τα αγωνιστικά που νομίζω άλλοι θα τα απαντήσουν.Το business plan ενδιαφέρει και η εξυγίανση.
:pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Οι σκέψεις μου για το πλάνο

Ελπίζω να μην έχουμε φτάσει σε σημείο να ξεφορτωνόμαστε συμβόλαια παρόλο που δεν θα υπάρχουν αγωνιστικοί ή εξωαγωνιστικοί λόγοι. Ελπίζω επίσης διοίκηση και προπονητής να έχουν συμφωνήσει στο που βρίσκεται η κόκκινη γραμμή.

Για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους φεύγουν κατά τη γνώμη μου Αρίας, Λεονάρντο (+ ένας από τους 3 τερματάδες αν φύγει). Για οικονομικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους φεύγει ο Σπαντάτσιο. Το εξωαγωνιστικούς το βασίζω στο ότι βρέθηκε αρκετές φορές εκτός αποστολής χωρίς να είναι τραυματίας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι παίχτες για την απομάκρυνση των οποίων ο προπονητής θέτει βέτο. Από τις περιπτώσεις αυτές Σάλπι και Κοντρέρας είναι αυτές για τις οποίες φαντάζομαι ότι γίνεται (περισσότερη) συζήτηση. Και οι δύο είναι περιπτώσεις διώχνω έναν αντί για πέντε. Το θέμα είναι βέβαια αν πρέπει να φύγουν 5 ή 10 για να επιβιώσει οικονομικά η Εταιρία (που λέει και ο Μπάνε). Εγώ πιστεύω ότι είμαστε οριακά και ότι για να γίνει το "χατήρι" του Μπόλονι θα χρειαστεί μια ακόμη υπέρβαση στο οικονομικό.

Το συμπέρασμα είναι ότι σφίγγουμε τα ζωνάρια και πάμε σε πολιτικές σμίκρυνσης. Μικρότερο ρόστερ, φθηνότεροι παίχτες, λιγότερα έξοδα. Κλεινόμαστε στο καβούκι μας δηλαδή μέχρι να περάσει η μπόρα. Το κακό είναι ότι του χρόνου τα οικονομικά πράγματα θα είναι χειρότερα.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν θα επιβεβαιωθώ αύριο, αλλά πιστεύω ότι οι ασυναρτησίες στις μεταγραφές του καλοκαιριού, έχουν μια εξήγηση. Εκεί που πηγαίναμε για οικονομική ελάφρυνση του ρόστερ, μας προέκυψε η ελπίδα των επενδυτών και χάσαμε έτσι ένα εξάμηνο. Βέβαια κάθε εμπόδιο σε καλό, αφού τώρα που ο Μπόλονι έχει πλήρη εικόνα του ρόστερ και θα δώσει πιο εύκολα την συγκατάθεσή του για τις όποιες αποδεσμεύσεις.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Απλα μη λετε τον ΠΑΟΚ εταιρεια.
Ξερω πως το εννοιτε σε αγωνιστικο επιπεδο αλλα...
Απλα μην το λετε ετσι.
ΠΑΟΚ ειναι προσωπικα η ζωη μου, και ειμαι σιγουρος και για σας . Οχι εταιρεια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αγαπητέ πρόεδρε, ελπίζω να έχεις καταλάβει πόσο σημαντική είνια η σημερινή συνέντευξη.
Βέβαια, δεν θα έχει καμιά σημασία αν δεν δούμε έργα και προκοπή.
Θα μπορούσα να πω τι θα ήθελα να ακούσω σήμερα, αλλά δεν έχει νόημα ιδιαίτερο.
Αυτό που όχι απλά θέλω, αλλά πλέον απαιτώ, είναι η πλήρης διαφάνεια, η αλήθεια για την οικονομική και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας κι ένα σχέδιο, ΞΕΚΑΘΑΡΟ, για το μέλλον του συλλόγου.
Δεν θα ανεχτώ στραβοστομίαση, λαϊκισμό, ξεσπάσματα περί δικαίων και αδίκων και ψέματα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μεχρι στιγμης,δεν εχω δει στοιχεια στραβοστομη και λαϊκιστη στο Ζαγορακη.Προσωπικα,θελω να ακουσω τα παντα για ΟΛΟΥΣ.

Μεγαλο θεμα για μενα ειναι η μπουτικ.Αυτο που εχουμε-δεν τολμω να το χαρακτηρισω μπουτικ- αποτελει ΝΤΡΟΠΗ για την ομαδα μας.Πιστευω-ειμαι σιγουρος-πως μια οργανωμενη μπουτικ θα απεφερε στον ΠΑΟΚ,πανω απο 500 χιλιαδες ευρω ΚΑΘΑΡΑ.Και θα περιμενα απο ανθρωπους που εχουν δει πως ειναι οι μπουτικ του εξωτερικου να ειχαν κανει κατι........
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

NikosGrobari έγραψε:Βγες και μιλισε ευθεως για οτι συμβαινει μην αφησεις κανενα ψεγαδι να διασυρει την φημη την δικη και του ΠΑΟΚ μας, αυριο πρεπει να εισαι αντρικειος παθιασμενος και αληθινος οπως τοτε που φορουσες το 7 στην πλατη και το περιβραχιονιο στο αριστερο μπρατσο... Σκύλε γερά σε πιστευουμε ακομη....
+1985
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

επειδη δεν το προλαβα μας χρωσταει λεφτα ο βιολιδης?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μας κοροιδευε ο ζαγορ 4 χρονια..δεν καναμε εξυγιανση λεει..θα πουλησουμε παιχτη λεει..ωχ θεε μου..
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

MANIAKOS έγραψε:επειδη δεν το προλαβα μας χρωσταει λεφτα ο βιολιδης?
235 χιλιάρικα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

gergeo4 έγραψε:μας κοροιδευε ο ζαγορ 4 χρονια..δεν καναμε εξυγιανση λεει..θα πουλησουμε παιχτη λεει..ωχ θεε μου..
μισα τα λες. "επιλεξαμε να μην κανουμε εξυγιανση (δλδ μειωσεις περικοπες κλπ) αλλα μεσω της αναπτυξης να ερθει η εξυγιανση". ετσι ειπε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Τρί 20 Δεκ 2011, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Θενκς Γιαννεν ...

απαραδεκτο τουλαχιστον///
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

χαχαχαχαχα

Λεει ο Προεδρος : πως λεγεται οταν αλλαζουν οι βουλευτες ολη την ωρα??

και πεταγεται ενας απο τους δημοσιογραφους (ο μηνος πρεπει να ταν) : Rotation..!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:opaokara: :opaokara: μπαμ παταγος
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

lefis έγραψε:
gergeo4 έγραψε:μας κοροιδευε ο ζαγορ 4 χρονια..δεν καναμε εξυγιανση λεει..θα πουλησουμε παιχτη λεει..ωχ θεε μου..
μισα τα λες. "επιλεξαμε να μην κανουμε εξυγιανση (δλδ μειωσεις περικοπες κλπ) αλλα μεσω της αναπτυξης να ερθει η εξυγιανση". ετσι ειπε....
αλλα μας ελεγε ομως 4 χρονια και σε 7-8 συνεντευξεις τυπου φιλε μου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”