Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από Lord »

Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς είναι ίσως και το πλέον καυτό. Ο Μάκης Χάβος, σύμφωνα με την Εξέδρα, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλου, εκτός και αν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αυτό θα ήταν και το ιδανικό σενάριο και για την διοίκηση, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα γλιτώσει αρκετά χρήματα, καθώς ένας νέος προπονητής που θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μάκη Χάβο θα κοστίσει και αρκετά περισσότερα.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/141 ... -paok.html

Εάν όντως ισχύει αυτό τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. :? :cry:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Δεν θα μεινει παιδια χαλαρωστε...
Το ειπε και η γατα σημερα.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Τετ 30 Μαρ 2011, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Καλά τον είχα ξεχάσει τόσες μέρες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η "έγκυρη" Γάτα γράφει σήμερα για Δώνη, ή μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Its for hercules! Not PAOK!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να 'σαι καλά, αδελφέ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αμάν ρε Αποστόλη, μου έκοψες τη χολή....Πρόσεξε τι διαβάζεις.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ρε Δημητρό και μόνο το ότι το έγραψε η Γατα (αν το είχε γράψει) δεν θα έπρεπε να μας ανησυχεί
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γνωμες ειναι αυτες ας πω και εγω τη δικη μου μιας και αναφερθηκατε στον δωνη, αν ντε και καλα επρεπε να επιλεξουμε προπονητη ελληνα με οτι αυτο συνεπαγεται νομιζω οτι ο συγκεκριμενος ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει συμπεριλαμβανομενου και του προπονητη του αρη.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κι εγώ επιθυμώ κάτι καλύτερο, αλλά μου φαίνεται λίγο αστείο να λέμε πως ο Δώνης είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ έχοντας βγάλει τη χρονιά με Δερμιτζάκη και Χάβο...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

obanebane έγραψε:Γνωμες ειναι αυτες ας πω και εγω τη δικη μου μιας και αναφερθηκατε στον δωνη, αν ντε και καλα επρεπε να επιλεξουμε προπονητη ελληνα με οτι αυτο συνεπαγεται νομιζω οτι ο συγκεκριμενος ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει συμπεριλαμβανομενου και του προπονητη του αρη.
+1
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/ ... 20075.html

ο δωνης συμφωνα με τη ΓΑΤΑ παιζει για εμας :redcard: σελ 10 ρεπορταζ ΠΑΟΚ σελ.11,17 ρεπορταζ ηρακλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 30 Μαρ 2011, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς είναι ίσως και το πλέον καυτό. Ο Μάκης Χάβος, σύμφωνα με την Εξέδρα, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλου, εκτός και αν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αυτό θα ήταν και το ιδανικό σενάριο και για την διοίκηση, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα γλιτώσει αρκετά χρήματα, καθώς ένας νέος προπονητής που θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μάκη Χάβο θα κοστίσει και αρκετά περισσότερα.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/141 ... -paok.html

Εάν όντως ισχύει αυτό τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. :? :cry:
αν ειναι δυνατον να περιμενουμε τα πλευ ωχ για να αποφασισουμε για τον προπονητη...ουτε για αστειο δε θελω να το σκεφτομαι....
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ελπιζω να εχει αρχισει ηδη να γινεται προεργασια στο συγκεκριμενο θεμα.....αν κ δν το βλεπω... :evil:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Η γνώμη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει μεγάλο ξένο κόουτς με παραστάσεις ώστε και σε περίπτωση μερικών κακών αποτελεσμάτων να λειτουργεί ως αμορτισέρ ως αντικραδασμικό για την ομάδα.
Ακόμα και ο ΣΑΝΤΟΣ αυτό το είχε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό παρά το ότι είχε μπει στο στόχαστρο πολλών αρδ και ραδ.παραγωγών.
Οπότε για μένα η όποια αναφορά στο να πάρει ο ΠΑΟΚ Έλληνα κόουτς την θεωρώ πισωγύρισμα και χωρίς όραμα για την ομάδα.Τα παραδείγματα πολλά :Παράσχος Καραγεωργίου Κωστίκος ακόμα και ο Άγγελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”