Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μας παρακολουθούν...
Τι έχει ο Snowden να πει σχετικά μ'αυτό;;;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

shark4 έγραψε:
Realcon έγραψε:Εμένα μου συμβαίνει το εξής περίεργο κατ5, χωρίς πλάκα τώρα να το δουν οι μοντς

Εικόνα

Δεν ειναι θεμα μοντς.... :ugeek:
Δεν είπα να το διορθώσουν shark... Απλά εννοώ να ενημερώσουν.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Παρακαλώ θα ήθελα μια βοήθεια!Πως βάζουμε εικονίδια με τις φατσούλες σε Tapatalk;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από nico4 »

Πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και μετά το "εισάγετε το χαμόγελο" :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

nico4 έγραψε:Πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και μετά το "εισάγετε το χαμόγελο" :ugeek:
Και πως το εισάγω;Εκτος και αν θέλει κάποια άλλη ρύθμιση!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Για να ποσταρω αποκλειστικες φωτο μονο για το φορουμ χωρις να μπορει καποιος να το κανει copy paste υπαρχει τροπος η μπα? (δεν ξερω αν ειναι στο σωστο τοπικ)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μπορείς να βάλεις υδατογράφημα και να φαίνεται ότι είναι δικιά σου
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μεταφέρω την απάντηση του Αποστόλη στον Paoki1985 και παρακαλώ να λήξει το θέμα εδώ. Καθαρή παρεξήγηση Αποστόλη. Άλλο εννοεί ο φίλος και άλλο κατάλαβες εσύ. Ίσα-ίσα που σου λέει να βγεις να γράψεις και να το παραδεχθείς άμα παίξει, τελικά, ο Pablo στην Ξάνθη. Στο περιέγραψα καλύτερα παρακάτω, όπως φαίνεται στην παράθεση, κάνε τον κόπο να το ξαναδιαβάσεις, pls! Εννοείται ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Αλίμονο! Ευτυχώς ο φίλος επιβεβαίωσε αυτό που αρχικά κατάλαβα κι εγώ και έτσι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Βέβαια, όπως το έγραψε, ήταν πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί. Αυτά!
ΑποστόληςΑ έγραψε:
paoki1985 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Πιθανότατα, Αποστόλη, ο φίλος εξέλαβε τη δική σου θέση ότι εννοούσες πως δεν πιστεύεις ότι θα παίξει ούτε στην Ξάνθη. Τόσο πολύ τον υποτιμάς, δηλαδή, που θεωρείς ότι δεν θα μπορέσει να παίξει εκεί, οπότε σου λέει "αν τυχόν παίξει, να μην κρυφτείς, αλλά να βγεις να μας το πεις και να παραδεχτείς ότι τελικά έπαιξε με την αξία του".

Αυτήν την εκδοχή βλέπω εγώ ή, τουλάχιστον, θέλω να βλέπω. Εάν έχω δίκιο ή όχι, να μας το πεί, παρακαλώ πολύ, ο ίδιος ο Paoki1985 για να λυθεί η παρεξήγηση. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο φίλος εννοεί κάτι άλλο.
Αυτό ακριβώς εννοούσα Ντίνο. Και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το ύφος του Αποστόλη και του Ντεσπε. Πολύ ειρωνεία γενικά.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εγώ ήθελα να δω τον PG να παίζει στον ΠΑΟΚ αλλά μου έκανε εντύπωση που 2 προπονητές δεν τον έβαζαν μέσα. Η δήλωσή μου είχε καθαρά δόση περιέργεας, αν δηλαδή ο προπονητής της Ξανθης θα του δώσει την ευκαιρία. Το να λες όμως σε άλλον για να δούμε αν θα ξαναποστάρεις είναι απαράδεκτο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Από το μεσημέρι σήμερα, παρακάλεσα να μην έχουμε παραθέσεις και αντιπαραθέσεις στο τόπικ του Garcia. Το τόπικ θα κλείσει και όποιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον αρχηγό μας και να τον αποχαιρετήσει μπορεί να το κάνει. Αύριο το πρωί στις 08:00 το θέμα θα κλειδώσει. Δεν είναι καλύτερα να κλείσουμε με δυο καλά λόγια για ότι μας προσέφερε αυτά τα χρόνια; Δεν το αξίζει;

Ζητώ συγγνώμη από όλα τα παιδιά τα σχόλια των οποίων δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα που έχω εκθέσει παραπάνω και τα έχω διαγράψει για να κλείσουμε με το δέοντα σεβασμό που αρμόζει στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ PABLO GARCIA.

ΥΓ. Ιδιαίτερα απολογούμαι στον φίλο τον ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ που μου εξέφρασε λίγο έντονα το παράπονό του, αλλά θέλω να με καταλάβει. Να του πω ότι η πρώτη φορά, όπως μου αναφέρει, ήταν προ ημερών και ήταν εντελώς άλλη περίπτωση.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω,οφειλω μια συγγνωμη αποκλειστικα σε σενα,γιατι δεν τηρησα αυτο που τοσο ευγενικα ζητησες!Καλα μου εκανες και τα εσβησες!

Ετσι απλα!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Από το μεσημέρι σήμερα, παρακάλεσα να μην έχουμε παραθέσεις και αντιπαραθέσεις στο τόπικ του Garcia. Το τόπικ θα κλείσει και όποιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον αρχηγό μας και να τον αποχαιρετήσει μπορεί να το κάνει. Αύριο το πρωί στις 08:00 το θέμα θα κλειδώσει. Δεν είναι καλύτερα να κλείσουμε με δυο καλά λόγια για ότι μας προσέφερε αυτά τα χρόνια; Δεν το αξίζει;

Ζητώ συγγνώμη από όλα τα παιδιά τα σχόλια των οποίων δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα που έχω εκθέσει παραπάνω και τα έχω διαγράψει για να κλείσουμε με το δέοντα σεβασμό που αρμόζει στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ PABLO GARCIA.

ΥΓ. Ιδιαίτερα απολογούμαι στον φίλο τον ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ που μου εξέφρασε λίγο έντονα το παράπονό του, αλλά θέλω να με καταλάβει. Να του πω ότι η πρώτη φορά, όπως μου αναφέρει, ήταν προ ημερών και ήταν εντελώς άλλη περίπτωση.
Sorry κι απο μενα Ντινο αν σ'εφερα σε δυσκολη θεση.η ολη φαση φταιει... :pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Φυσικά και σας ευχαριστώ, όπως και όλα τα παιδιά για την κατανόηση... Να είστε πάντα καλά, Παόκια!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να 'σαι καλά, Ντίνο!

Τι; Κι εγώ θα έγραφα κάτι αλλά δεν το έκανα επειδή είπες να μην το κάνουμε! :mrgreen: :)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

paokonovios1974 εγινε αδερφε.
obanebane έγραψε:Δε σε ξερει ρε γιαυτο,για φαντασου να ειχε κανει εγγραφη την εποχη που εγραφε ο Kolokotronis :lol:
Ο dc αδερφε μπάνε δεν συγκρινεται με κανεναν.

Τα φιλια μου επι ευκαιρίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ντινο να σε πω ρε φιλε.
Επιασε το ματι μου καπου στην κεντρικη κατι ΥΠΟΠΤΕΣ :lol: φιλικες συνομιλίες με το πλεον συμπαθες μελος ολοκληρης της κοινοτητας...
Δεν πιστευω να χουμε κανα αστείο εδωμεσα.... :lol:

Υ.Γ Δεν εχουμε π.μ. οποτε να μαστεεεεε....

Υ.Γ.2.Ο μοικαν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ???? Ε ΜΟΙΚΑΝ???? :D

εντιτ Υ.Γ.3 ΜΑ τον ΘΕΟ δεν ειχα δει οτι εγραψε στο τοπικ με το τι ακουμε..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και γιατί να μην έχουμε αστεία εδώ μέσα; Το χιούμορ δεν έβλαψε κανέναν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”