χωρις ουτε εναν τραυματισμο στην Ιταλια πως ηταν γνωστο απο πριν?diniko80 έγραψε:o zlatan θελει να παει μουντιαλ....αυτο ειναι καλο για εμας....και για να παιξει καλα αλλα και για να φυγει (αν υπαρχει τετοι σεναριο).....παντως οτι ειναι επιρρεπης ειναι φανερο.......ηταν και γνωστο απο πριν ερθει σε εμας....
ιδωμεν......
11. Zlatan Muslimović
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα πώλησης του Μουσλίμοβιτς μιάς και δεν υπάρχει (ουσιαστικά) ενδιαφερόμενη ομάδα... Πάντως υπάρχει δυσαρέσκεια με τους τραυματισμούς του παίκτη, όπως υπάρχει και θέμα με το γεγονός ότι βάζει την εθνική ομάδα της χώρας του πάνω απο τον ΠΑΟΚ (που στο κάτω-κάτω της γραφής τον πληρώνει κιόλας)... Το γεγονός ότι πήγε εκεί για 10 μέρες χωρίς καν προοπτική να αγωνιστεί και άφησε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε (ότι και αν έκανε εκεί μόνος του εννοείται πως δεν ήταν το ίδιο με εδώ) είναι κάτι που ενόχλησε και ίσως το βρεί μπροστά του μελλοντικά... Τουλάχιστον αν πάει μουντιάλ με τη Βοσνία θα πάρουμε 200.000-300.000 ευρώ ώς "αποζημίωση" για τη συμμετοχή του... Και άλλα τόσα για καθέναν απο τους Κοντρέρας, Χαλκιά, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη (αν προκριθεί και η χώρα μας)...
Όσον αφορά το sportdog, σαφώς χωρίς να λέω ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο site, τουλάχιστον απο κάποια αθηναϊκά μέσα μπορεί να ακούσεις και κάτι που είναι "εκτός γραμμής", μιας και στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας ακούμε μόνο politically correct ειδήσεις, απόψεις και πληροφορίες... Η μόνη περίπτωση να ακούσεις κάτι διαφορετικό εδώ, είναι απο κάποιους γραφικούς (πχ Ραπτόπουλος, Μύρτσος, Ζαγόρας, κτλπ) που όμως κατα βάση (τι κατα βάση δηλαδή, κατα 99%) λένε γελοιότητες... Οπότε... Στρεφόμαστε και εκεί ενίοτε...
Όσον αφορά το sportdog, σαφώς χωρίς να λέω ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο site, τουλάχιστον απο κάποια αθηναϊκά μέσα μπορεί να ακούσεις και κάτι που είναι "εκτός γραμμής", μιας και στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας ακούμε μόνο politically correct ειδήσεις, απόψεις και πληροφορίες... Η μόνη περίπτωση να ακούσεις κάτι διαφορετικό εδώ, είναι απο κάποιους γραφικούς (πχ Ραπτόπουλος, Μύρτσος, Ζαγόρας, κτλπ) που όμως κατα βάση (τι κατα βάση δηλαδή, κατα 99%) λένε γελοιότητες... Οπότε... Στρεφόμαστε και εκεί ενίοτε...
απο τις συμμετοχες ρε desperanto......δηλαδη εσυ λες οτι ειναι ταυρος γενικα? μη τρελαθουμε κιολας
Εμένα δεν με νοιάζει εαν δεν τραυματίστηκε στην Ιταλία.desperando έγραψε:χωρις ουτε εναν τραυματισμο στην Ιταλια πως ηταν γνωστο απο πριν?diniko80 έγραψε:o zlatan θελει να παει μουντιαλ....αυτο ειναι καλο για εμας....και για να παιξει καλα αλλα και για να φυγει (αν υπαρχει τετοι σεναριο).....παντως οτι ειναι επιρρεπης ειναι φανερο.......ηταν και γνωστο απο πριν ερθει σε εμας....
ιδωμεν......
Με νοιάζει ότι ο Μούσλι περπατάει και τραυματίζεται.
Σήμερα η Βοσνία έχει τίτλους για τον Ζλάταν και είναι σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του.
Ο παίκτης σήμερα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μιας και είναι πολύ καιρό έξω από παιχνίδια.
Είναι δύσκολο για εμάς, μάλλον πόσο σύσκολο θα είναι για εκείνον. Είπαμε μακάρι να συνέλθει το παιδί και να τον δούμε να παίζει μπάλα. Βέβαια δεν είναι ο μόνος που τραυματίζεται είναι ένα περίεργο ερωτιματικό που έχω.
- Όποιος έχει πηγές ότι ο παίκτης είχε πολλούς τραυματισμούς στην Ιταλία και τον φώναζαν μάλιστα και "γυάλινο", τις παραθέτει εδώ.
Στην δική μου αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάτι αντίστοιχο.*
- Αντίστοιχα περιμένω από κάποιο μέλος του paokmania να μου πει ότι είδε ο ίδιος (όχι άκουσε, διάβασε, του είπε ένας που είναι "μέσα στα πράγματα" κλπ.) τον Μουσλίμοβιτς να ξενυχτάει και να μπεκρουλιάζει.**
- Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ανοησία του διαχωρισμού των διοργανώσεων "για στατιστικούς λόγους". Δεν υπάρχει λογική στη φράση "έχει να σκοράρει δέκα μήνες στο πρωτάθλημα", όταν το ίδιο χρονικό διάστημα έχει σκοράρει σε επίσημους αγώνες άλλης διοργάνωσης (Europa L. - Εθνική). Δεν εννοώ ότι είναι κανένας τεράστιος γκολτζής, γιατί δεν ήταν ποτέ*, αλλά ότι δεν υπάρχει καμία κατάρα που πρέπει να σπάσει, ούτε "ξέχασε" να παίζει ως φορ!
[offtopic]Αντίστοιχα παράλογο είναι να θεωρούμε "παράδοση" το αήττητο πέρασμα του γάβρου από την Τούμπα μόνο στο πρωτάθλημα. Αυτή η παράδοση έσπασε φέτος με την γκολάρα του Κονσεϊσάο στο 1-0 του κυπέλου. Με την ίδια λογική του παραλόγου, ο Απόλλων Καλ. διατηρεί το αήττητο με εμάς στην Καλαμαριά επί 20 χρόνια, από τον Φλεβάρη του 1990! Αυτό κι αν είναι "παράδοση" (άνευ όρων της λογικής).[/offtopic]
2004-05 Ρίμινι 32 ματς 15 γκολ.
2005-06 Μεσίνα 25 ματς 4 γκολ.
2006-07 Πάρμα 27 ματς 3 γκολ.
2007-08 Αταλάντα 10 ματς 2 γκολ. Τα λίγα ματς είναι γιατί δεν υπολογιζόταν ως βασικός. Γι' αυτό μας τον πούλησαν, γι' αυτό έφυγε από το campionato και ήρθε σε μας.
Σε 5 χρόνια: 124 ματς 30 γκολ. Diniko είσαι σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ! Αλλά επειδή συνήθως μ' αρέσουν οι απόψεις σου, συνεχίζω να σε στηρίζω ρε τσάκαλε!
Diniko-Diniko (κατά το Ζλάταν-Ζλάταν)!

**Edit: Αν και το έγραψα για πλάκα (γι' αυτό και το emoticon στο τέλος), η απάντηση που πήρα από τον φίλο με έστειλε κι εμένα οφσάιντ 10 μέτρα!
Άλλοι πίνουν για να ξεχάσουν, τούτος εδώ για να θυμηθεί πώς μπαίνουν τα γκολ (στο πρωτάθλημα, για να μην ξεχνιόμαστε). Ζλάταν, γερά ο (άσπρος) πάτος είναι κοντά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Πέμ 22 Οκτ 2009, 01:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stephanos...σου εστειλα με PM email...ελπιζω για το 2 να μην θελεις και αλλες λεπτομερειες... αδερφε, η Θεσσαλονικη ειναι μικρη πολη...
- PABLO GARCIA1
Aπ' ότι ξέρω το ποσό για κάθε διεθνή που θα πάει Μουντιάλ είναι 150 χιλ.arisk έγραψε:Τουλάχιστον αν πάει μουντιάλ με τη Βοσνία θα πάρουμε 200.000-300.000 ευρώ ώς "αποζημίωση" για τη συμμετοχή του... Και άλλα τόσα για καθέναν απο τους Κοντρέρας, Χαλκιά, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη (αν προκριθεί και η χώρα μας)...
Και για την ώρα ο μόνος σίγουρος είναι ο Κοντρέρας....ο Κουτσια δύσκολα βλέπω να πηγαίνει Μουντιάλ με Ρεχάγκελ.
Το μεγαλύτερο κακό όμως δεν θα είναι τα ψωρο150 χιλ. που θα χάσουμε αν δεν πάνε Μουντιάλ.....θα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία ειδικά για τον Μούσλι,να κάνει καλές εμφανίσεις-αν και με τους άλλους που παίζουν Γερμανία και είναι βασικοί δύσκολα- να τον δει κανας μάνατζερ και να πάρουμε κανα φράγκο.....
+1...!!
dolphinto θέλω και εγώ το email...!! αν και φαντάζομαι για ποιό πράγμα μιλάς...

dolphinto θέλω και εγώ το email...!! αν και φαντάζομαι για ποιό πράγμα μιλάς...

ας σκοραρει κατα βουληση και κερναω ποτα.....
και γινομαι και κομανετσι......για το ΠΑΟΚ μονο

- Maximus
Ολα ειναι φημες και ψεματα!
Ο Ζλανταν πινει μονο φασκομηλο...(οχι ξεροσφυρι φυσικα)!!! Να και η παρεα του...

Ο Ζλανταν πινει μονο φασκομηλο...(οχι ξεροσφυρι φυσικα)!!! Να και η παρεα του...

- ΑποστόληςΑ
- PABLO GARCIA1
Πίνει το λεγόμενο Irish tea.....ίσως και λίγο ενισχυμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Πέμ 22 Οκτ 2009, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν... μα καλά δεν έγραφαν όλοι οι δημοσιογράφοι ότι αν προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Πάνθραξ θα είναι θάυμα;;; Δεν ξέρω πολλά περίεργα συμβαίνουν με τους τραυματισμούς και κυρίως με τις αποθεραπείες...
Mαλακία δεν είναι να τον βάλει με μόλις μία προπόνηση; Εντάξει έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να ξεκινήσει.