Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Κανένας εισαγγελέας να τον μαζέψει αυτόν τον τύπο υπαρχει ; Δέστε τι ανέβασε ο τύπος που προκαλεί ανοιχτά,μιλάμε για την επίσημο εκπρόσωπο του γαβρου
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανεβάσω την αντιπαθεστατη φάτσα του καραπαπαρα με τα τατουάζ που λεει "τωρα αρχιζουν τα δύσκολα για τους αντιπάλους "και βάζει ενα γνωμικό δήθεν που λεει "τωρα που άρχισε ο πόλεμος δεν ενδιαφέρει ποιος εχει δικαιο αλλα ποιος θα μεινει ζωντανός " ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανεβάσω την αντιπαθεστατη φάτσα του καραπαπαρα με τα τατουάζ που λεει "τωρα αρχιζουν τα δύσκολα για τους αντιπάλους "και βάζει ενα γνωμικό δήθεν που λεει "τωρα που άρχισε ο πόλεμος δεν ενδιαφέρει ποιος εχει δικαιο αλλα ποιος θα μεινει ζωντανός " ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ
Re: Προπαγάνδα και
Ο νόμος της μαφίας!!!eorptol έγραψε:Κανένας εισαγγελέας να τον μαζέψει αυτόν τον τύπο υπαρχει ; Δέστε τι ανέβασε ο τύπος που προκαλεί ανοιχτά,μιλάμε για την επίσημο εκπρόσωπο του γαβρου
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανεβάσω την αντιπαθεστατη φάτσα του καραπαπαρα με τα τατουάζ που λεει "τωρα αρχιζουν τα δύσκολα για τους αντιπάλους "και βάζει ενα γνωμικό δήθεν που λεει "τωρα που άρχισε ο πόλεμος δεν ενδιαφέρει ποιος εχει δικαιο α8λλα ποιος θα μεινει ζωντανός " ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ
Εγκληματική οργάνωση γαρ!
Τι δεν κατάλαβες?
- Josey Wales
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Καραπαπάρα πάρε και τον Βαγγέλα και κρύψου, την Τετάρτη αρχίζει το κυνήγι της φάλαινας.
παντως αν το οπλο του φακλανα ειναι μονο η υποθεση ζωγραφου τον βλεπω να μη μενει ζωντανος.
ας κανει τωρα γκαλα με ευρωπαιους ιδιοκτητες ομαδων,τραπεζια σε πολιτικους γιατι μετα το μεσημεριανο καθε μερα την ιδια ωρα θα το τρωει.
ας κανει τωρα γκαλα με ευρωπαιους ιδιοκτητες ομαδων,τραπεζια σε πολιτικους γιατι μετα το μεσημεριανο καθε μερα την ιδια ωρα θα το τρωει.
Πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο στην Ελλαδα του 2014...
[img]Сhttp://im2ns5.27210.gr/sites/default/files/article/2014/48/164778g-screen_shot_2014-11-30_at_2.05.02_m.m..png[/img]
δηλ εγω αμα βγω έξω και ρωτήσω 100 θα βρω 2,5 αργιανα εδώ που μένω????
γκάλοπ "σοκ" λεει ο κόπρος
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... tin-ellada

δηλ εγω αμα βγω έξω και ρωτήσω 100 θα βρω 2,5 αργιανα εδώ που μένω????

γκάλοπ "σοκ" λεει ο κόπρος
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... tin-ellada

- kataramenos5
Αμα θελετε να δειτε πως ειναι ενα ΟΡΚ δείτε ΜΑΚtv .Ο διευθυντής του "Γαυρος"

- kataramenos5
Τι έγινε εδώ πέρα....
Διαβάζω ένα άρθρο που βγήκε τυχαία στο sport24.gr και παρουσιάζει το θέμα του Κούδα από μια άλλη σκοπιά...
ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει τον Κουδα ως τεράστιο κολοτούμπα και ψεύτη...
λεει κάπου:
Σε συνέντευξή του τότε στην εφημερίδα “Το ΦΩΣ” και στον αείμνηστο Νικήτα Γαβαλά, δεδομένου ότι είχε μπει στο παιχνίδι για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Κούδας τονίζει: “Το έχω πει χιλιάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Είμαι Ολυμπιακός και θα πεθάνω Ολυμπιακός, είναι κωμικά τα περί μεταγραφής μου σε άλλη ομάδα. Στέλνω χιλιάδες φιλιά και την απέραντη αγάπη μου στους Ερυθρόλευκους φιλάθλους και τους υπόσχομαι να δείξω την αξία μου”.
Διαβάζω καλά???
εδώ είναι ολόκληρο το άρθρο:
http://www.sport24.gr/Columns/Labiris/o ... 74920.html
Διαβάζω ένα άρθρο που βγήκε τυχαία στο sport24.gr και παρουσιάζει το θέμα του Κούδα από μια άλλη σκοπιά...
λεει κάπου:
Σε συνέντευξή του τότε στην εφημερίδα “Το ΦΩΣ” και στον αείμνηστο Νικήτα Γαβαλά, δεδομένου ότι είχε μπει στο παιχνίδι για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Κούδας τονίζει: “Το έχω πει χιλιάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Είμαι Ολυμπιακός και θα πεθάνω Ολυμπιακός, είναι κωμικά τα περί μεταγραφής μου σε άλλη ομάδα. Στέλνω χιλιάδες φιλιά και την απέραντη αγάπη μου στους Ερυθρόλευκους φιλάθλους και τους υπόσχομαι να δείξω την αξία μου”.
Διαβάζω καλά???
- kataramenos5
Κοιτα μερα που θυμήθηκαν τετοια γεγονότα.Φοβερη σύμπτωση..
Σιγα μην ασχοληθούμε με οτι βλακεια εγραφε ο γαβαλάς γαι να πουλήσει καμια φυλλάδα.
Ο μόνος Γαβαλάς που έλεγε αλήθειες ήταν ο Πανος
[youtube]PhSQzEKz2gc[/youtube]
Και το γραψε για το σημερινο παιχνίδι
Σιγα μην ασχοληθούμε με οτι βλακεια εγραφε ο γαβαλάς γαι να πουλήσει καμια φυλλάδα.
Ο μόνος Γαβαλάς που έλεγε αλήθειες ήταν ο Πανος
[youtube]PhSQzEKz2gc[/youtube]
Και το γραψε για το σημερινο παιχνίδι

Σου απαντώ εγώ λοιπόν.
Ποιός ΠΑΟΚ;
Ο ΠΑΟΚ που σας γαμάει. Εντάξει τώρα;
-
Καλα το τι μ@λακιες εχουν γραψει οι γαυροι τις τελευταιες μερες για να πεισουν τον εαυτο τους για την π..τσα δεν περιγραφεται.
Δεν πειραζει αυτοι ας λενε οτι θα το γυρισουν, οι βαζελοι ας λενε οτι ειναι στο -1 και εμεις θα τα πουμε το Μαιο.
Δεν πειραζει αυτοι ας λενε οτι θα το γυρισουν, οι βαζελοι ας λενε οτι ειναι στο -1 και εμεις θα τα πουμε το Μαιο.
jrousis έγραψε:Τι έγινε εδώ πέρα....
λεει κάπου:
Διαβάζω καλά???
γνωστα εναι αυτα ευκολα θα βρεις και το αποκομα της εφημεριδας της εποχης
αλλα γιατι σε ενδιαφερει?
Και τι έγινε που το διαβάζεις καλά????????????????????jrousis έγραψε:Τι έγινε εδώ πέρα....
λεει κάπου:
Διαβάζω καλά???
Ναι ήταν γαύρος το παιδί που από 12 ετών μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια άλλαξε μαζί με τον αείμνηστο Μέγα Παντελάκη τον ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θες να το πιστέψεις με όσους ξερνούν εναντίον της πραγματικής και μοναδικής σημαίας του ΠΑΟΚ πίστεψέ το!!!!!!!!!!!