Φίλε σου προτείνω να ξαναδείς το ματς. Στο ημίχρονο είχα την ίδια άποψη διοτι μιλούσε η οργή μου που πάλι φάγαμε γκολ στο ξέφωτο από αυτούς και δεν ήμουν αντικειμενικός. Καθησα χθες και το ξαναείδα ήρεμος. Αν εξαιρέσεις τα πρώτα λεπτά που η χάρτινη μπήκε με ενθουσιασμό το ματς ήταν ισορροπημένο . Πατήσαμε περιοχή παρά πολλές φορές απλά κάναμε είτε λάθος στην τελική πάσα είτε δεν επιχειρούσαμε σουτ και προσπαθούσαμε να μπούμε με την μπάλα μέσα. Ειδικότερα από το γκολ και μετά είχαμε τον πλήρη έλεγχο μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο. Απειληθήκαμε ελάχιστα έως καθόλου .AlxNeapoli1 έγραψε:Τα στατιστικα δεν παιζουν παντα μπαλα. Το πρωτο ημιχρονο ηταν μια απο τα ιδια.
Οσον αφορα τον κυκλο του και αν εχει κλεισει, εκανα λαθος λογω των περσινων και προπερσινων καζων.
Είναι άδικο για την προσπάθεια να πούμε ότι πάλι τα ίδια πάθαμε. Και θα το έλεγα ακόμα και αν ακύρωνε πχ το γκολ του Οζντοεφ και χάναμε 2-1. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία για πειθαρχικό έλεγχο για φάουλ που δεν μας έδινε κλπ γιατί έχουμε μάθει να ζούμε και με αυτό ειδικά με τον συγκεκριμένο αντιπαλο .
Φέτος αντικειμενικά είμαστε καλύτεροι από όλους . Καλύτεροι από ότι νομίζουμε ότι είμαστε .Τι θα γίνει δεν ξέρω ούτε μπορώ να μαντέψω αλλά αγωνιστικά αυτή η ομάδα σε γεμίζει . Και όλα αυτά χωρίς τον καλύτερο σου παιχτη στο επιθετικό τρίτο.