7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλα προφανως και ειναι αστειο να λεμε οτι αυτο ειναι το peak του Ντελια. Και κανεις μεσα απο την ΠΑΕ δε το πιστευει. Μην λεμε οτι θελουμε.
Οπως καταλαβαινω εγω την φαση που εχει δημιουργηθει απο αυτα που λεγονται, λογικα η πλευρα του παικτη εχει αποφασισει πλεον την αποχωρηση.
Οπως ειπα και χθες εγω στην ομαδα θελω παικτες διψασμενους. Γιατι το να επαναλαβεις το φετινο και του χρονου θα ειναι απειρως δυσκολοτερο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

aivas19 έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι; Ονοματα. Γιατι με αυτα που λες εννοεις οτι ο Ιβαν θελει να τον πουλησει σαν τρελος. Επιβεβαιωσε το

ΥΓ: Τον Τζολη ποιος τον εδωσε αρον αρον; Αφου ο ιδιος παρακαλουσε να φυγει αμεσα
ΥΓ2: μια λες θελουν να τον κανουν ταλαρα, μετα λες διαπραγματευονται. Αν ηθελαν να τον κανουν ταλαρα θα ειχαν δεχτει ηδη την προσφορα.
Τι εννοεις ονοματα; Τα ανωτατα στελεχη της ΠΑΕ, με ευθυνη του Ιβαν. Αν τελικα φυγει, θα ειναι με αποφαση Ιβαν. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι κι αυτος δεν επηρεαζεται απο οσα του μεταφερουν. Ουτε οτι δεν υπαρχουν προσωπικα οφελη-στρατηγικες των στελεχων, οπως σε καθε επιχειρηση. Δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα στον κοσμο μας.

ΥΓ1. Ε και; Οποιος θελει δηλ να φυγει φευγει; Τοτε να μην υπογραφουμε συμβολαια. Αυτο λειτουργει μονο one way;
Γιατι μπορω να θυμηθω απειρα παραδειγματα παικτων που ηθελαν να φυγουν, αλλα τελικα εμειναν και εν τελει ανανεωσαν κιολας. Εμεις τι ειμαστε; Φουρνος; Οποιος θελει, μπαινει, παιρνει μια τυροπιτα και φευγει; Δεν εχουμε συμβολαια-πλανα-στοχους;

ΥΓ2. Η πειρα μου στις διαπραγματευσεις ( και εχω καποια πειρα λογω εργασιας, δε λεω μουφες) μου λεει οτι οταν καθεσαι στο τραπεζι κατα πασα πιθανοτητα θα τα βρεις. 2 πανω 2 κατω, εφοσον υπαρχει θεληση θα γινει η δουλεια. Αν δεν θελεις, το διαχειριζεσαι οπως τη ( φημολογουμενη) προταση της Μπεσικτας προς το Λουτσεσκου. Το κοβεις αμεσως και αντε γεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrisitsapa την Παρ 31 Μάιος 2024, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

xrisitsapa έγραψε: Αυτοι που εδωσαν αρον-αρον τον Τζολη, για να φερουν τον Μιτριτσα.

Το οφελος του ΠΑΟΚ ειναι προφανες και ΔΕΝ ειναι η πωληση του αυτη τη στιγμη. Το peak που λεμε, δεν ειναι τωρα, ειναι ΑΦΟΥ θα εχει σοβαρες συμμετοχες σε Ευρωπη και Εθνικη.

Τον Τζολη που τον εσπρωξαν για 3.5εκ χθες, στο peak τον πουλησαμε; Εμεις πηραμε συνολικα μαζι με τα μπονους και το ποσοστο 13εκ απο την Νοριτς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι; Ονοματα. Γιατι με αυτα που λες εννοεις οτι ο Ιβαν θελει να τον πουλησει σαν τρελος. Επιβεβαιωσε το

ΥΓ: Τον Τζολη ποιος τον εδωσε αρον αρον; Αφου ο ιδιος παρακαλουσε να φυγει αμεσα
ΥΓ2: μια λες θελουν να τον κανουν ταλαρα, μετα λες διαπραγματευονται. Αν ηθελαν να τον κανουν ταλαρα θα ειχαν δεχτει ηδη την προσφορα.
Τι εννοεις ονοματα; Τα ανωτατα στελεχη της ΠΑΕ, με ευθυνη του Ιβαν. Αν τελικα φυγει, θα ειναι με αποφαση Ιβαν. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι κι αυτος δεν επηρεαζεται απο οσα του μεταφερουν. Ουτε οτι δεν υπαρχουν προσωπικα οφελη-στρατηγικες των στελεχων, οπως σε καθε επιχειρηση. Δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα στον κοσμο μας.

ΥΓ1. Ε και; Οποιος θελει δηλ να φυγει φευγει; Τοτε να μην υπογραφουμε συμβολαια. Αυτο λειτουργει μονο one way;
Γιατι μπορω να θυμηθω απειρα παραδειγματα παικτων που ηθελαν να φυγουν, αλλα τελικα εμειναν και εν τελει ανανεωσαν κιολας. Εμεις τι ειμαστε; Φουρνος; Οποιος θελει, μπαινει, παιρνει μια τυροπιτα και φευγει; Δεν εχουμε συμβολαια-πλανα-στοχους;

ΥΓ2. Η πειρα μου στις διαπραγματευσεις ( και εχω καποια πειρα λογω εργασιας, δε λεω μουφες) μου λεει οτι οταν καθεσαι στο τραπεζι κατα πασα πιθανοτητα θα τα βρεις. 2 πανω 2 κατω, εφοσον υπαρχει θεληση θα γινει η δουλεια. Αν δεν θελεις, το διαχειριζεσαι οπως τη ( φημολογουμενη) προταση της Μπεσικτας προς το Λουτσεσκου. Το κοβεις αμεσως και αντε γεια.
Γιατι δεν γραφεις ονοματα μετα απο 4 σχολια δεν καταλαβαινω ειλικρινα, εφοσον φανηκες τοσο σιγουρος. Ποιοι ειναι αυτοι και τι προσωπικα οφελη εχουν; Ειναι απλες ερωτησεις αλλα δεν τις απαντας. Γραψε πχ ο ΚυρΚυρ θελει να τον πουλησει για να βγαλει 5%. Αφου τα ξερεις

Καλα εφοσον εχεις και πειρα στις διαπραγματευσεις και αναφερεις το παραδειγμα του Λουτσε, γιατι ξεχνας οτι υπαρχει ρητρα; Αν την διναν και ηθελε να φυγει, εφευγε σημερα οτι και να εκανε η ΠΑΕ. Αλλα οκ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 31 Μάιος 2024, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

xrisitsapa έγραψε:
Ναι οπως στο λεω. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο οποιος θελει να φυγει φευγει. Τελεια.
Οι παικτες πιεζουν τις ομαδες και στο τελος το καταφερνουν γιατι κανενας δεν θελει ξενερωμενο παικτη που να εχει αλλου το μυαλο του.

2 περιπτωσεις που ΔΕΝ εφυγαν.
Μπαπε, ηθελε να φυγει αλλα δεν τον αφηνε η παρι, παιζει κανονικα, αλλα φευγει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και χωρις κανενα οφελος για την ρεαλ. Οικονομικα ειναι εγκλημα γιατι θα μπορουσε να ειχε παρει καμια 200 μυρια..
Καμαρα του ολυμπιακου. Πιεζε να φυγει, δεν τον αφηναν, και τελικα του καρφωσαν το δελτιο. Ο παικτης ειναι εκτος πρωτης ομαδας και φευγει ελευθερος.

Και δεν ειναι μονο αυτο. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι ποδοσφαιριστες εχουν τα παντα με το μερος τους.
Οπως λες υπογραφουν συμβολαια αλλα αυτα ειναι σχεδον παντα προς οφελος τους.
Τι εννοω?

Αν ενας παικτης παιρνει 200χιλιαρικα αλλα βγαζει ματια και εχει 3 ετες, θα γινει κατευθειαν αναπροσαρμογη κατα πολυ πανω. Αν ο ιδιος παικτης ειναι παλτο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και οφειλεις να του πληρωσεις και το τελευταιο ευρω.
Δηλαδη παιζω παραπανω απ οτι αξιζω, κατευθειαν νεο μεγαλυτερο συμβολαιο, παιζω λιγοτερο απο οτι αξιζω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Welcome to 2024 and modern capitalist world in football, this is how it is.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Άρχισε πάλι το παραμύθι των αστήρικτων κατηγοριών για ... προσωπικά οφέλη συγκεκριμένων φαντασμάτων χωρίς όνομα μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ, που προσπαθούν να υπονομεύσουν τον Ιβάν. Δεν έχετε κουραστεί, ειλικρινά απορώ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Αυτό που μερικοί νομίζετε ότι η παραμονή η όχι ενός παίκτη σε μια ομάδα εξαρτάτε από την ομάδα να το....πιάσετε από την αρχή....

Ο ντελιας αν φύγει θα γίνει γιατί το θέλει ο ίδιος...

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε....
xrisitsapa

@Aivas

To οτι δεν γραφω συγκεριμενα ονοματα ειναι γιατι δεν ειμαι παρων στις διαπραγματευσεις. Αυτο δεν με εμποδιζει να εχω κοινη λογικη και καποια εμπειρια ωστε να μπορω να κανω και καποιες βασιμες υποθεσεις.
Το επιχειρημα σου μου φαινεται λιγο αφελες. Σε πολλες διαπραγματευσεις, ειδικα για τετοια ποσα, υπαρχουν υλικα ή μη οφελη για τους εμπλεκομενους. Λες δηλ οταν αποφασιζει η Χ εταιρεια να προμηθευτει το Ψ υλικο, οτι δεν υπαρχει οφελος για τους εμπλεκομενους; Ειτε σαν μπονους ειτε σαν μιζα, κατω απο το τραπεζι ;; Τι περιμενεις σε αυτη την περιπτωση, αποδειξη ;;;
μαλλον πρεπει να σου επιστρεψω τα γελακια :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω δεν «ειπα» τιποτα. Εσυ ειπες, σε ρωτησα για διευκρινίσεις και απεφυγες να απαντησεις με ακριβεια. Καποιος καπου καποτε στις διαπραγματευσεις βιαζεται να πουλησει τον Ντελια για να εισπραξει ποσοστο και εχει φλομωσει και τον Ιβαν στο ψεμα για να ικανοποιησει το σκοπο του.

Οποτε απλα παραδεχεσαι οτι εκανες υποκειμενικη εκτιμηση που δε βασιζεται σε πληροφοριες. Ολα καλα, δεν ηθελα κατι αλλο[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
xrisitsapa

navigator11 έγραψε:Άρχισε πάλι το παραμύθι των αστήρικτων κατηγοριών για ... προσωπικά οφέλη συγκεκριμένων φαντασμάτων χωρίς όνομα μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ, που προσπαθούν να υπονομεύσουν τον Ιβάν. Δεν έχετε κουραστεί, ειλικρινά απορώ.

Ε ναι, γιατι ολοι μεσα στην ΠΑΕ ( η σε οποιαδηποτε εταιρια για να ειμαστε ειλικρινεις) δουλευουν με γνωμονα το καλο της, μακρια απο προσωπικα οφελη, γεματοι αλτρουισμο και ιδεολογια.
μακαρι να τα εβλεπα ετσι φιλε μου, αλλα στην ηλικια μου δεν εχω αυτη την πολυτελεια...
xrisitsapa

aivas19 έγραψε:Εγω δεν «ειπα» τιποτα. Εσυ ειπες, σε ρωτησα για διευκρινίσεις και απεφυγες να απαντησεις με ακριβεια. Καποιος καπου καποτε στις διαπραγματευσεις βιαζεται να πουλησει τον Ντελια για να εισπραξει ποσοστο και εχει φλομωσει και τον Ιβαν στο ψεμα για να ικανοποιησει το σκοπο του.

Οποτε απλα παραδεχεσαι οτι εκανες υποκειμενικη εκτιμηση που δε βασιζεται σε πληροφοριες. Ολα καλα, δεν ηθελα κατι αλλο[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Δεν ισχυριστηκα ΠΟΤΕ κατι αλλο. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι παραλογο αυτο που σκεφτηκα. Μακαρι να κανω λαθος.
Επισης δεν ισχυριζομαι οτι ο Ιβαν ειναι κανενας χανος. Ειπα οτι εν τελει η ευθυνη ειναι δικη του, μια που αυτος βαζει τα λεφτα.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν, αλλά μήπως τα δρεπανηφόρα του ελληνικού πρταθλήματος (και ειδικά το μαρκάρισμα με τον ρούλη που θα μπορούσε ακόμα και καριέρα να κόψει) συνετέλεσε στο να πιέζει η πλευρά του παίκτη για μεταγραφή από φέτος το καλοκαίρι ; Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ?

Ήταν δεδομένο ότι θα σκάσουν προτάσεις για τον παίκτη το καλοκαίρι. Ίσως η πλευρά του παίκτη να ταλαντευόταν αν θα φύγει στο εξωτερικό από φέτος ή από του χρόνου. Όμως μαρκαρίσματα σαν το τελεταίο ίσως να έγειραν τη ζυγαριά στο να φύγει από τώρα (αν βέβαια ισχύουν όλα αυτά για την πίεση να φύγει).
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

xrisitsapa έγραψε:
Δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ πιασει τον Ντελια και του πει :

1. Σε παω απο τα 550 στο 1εκ. Σου βαζω και μπονους αλλα 200 αν μπουμε CL κτλ κτλ
2. Του χρονου που θα εχεις παιξει Ευρωπη και Εθνικη, φευγεις σε μεγαλη ομαδα κατευθειαν.

Ο Ντελιας λες θα πει οχι ;;
Φίλε αν αλήθεια πιστεύεις ότι ο Ντέλιας θέλει να φύγει από Ελλάδα λόγω συμβολαίου και ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να τον κρατήσει επειδή δε θέλει να του δώσει 1 μύριο, τότε φιλικά είσαι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Εγώ δεν ξέρω παίκτη να έφυγε και να το μετάνιωσε.

Λέμε όλοι την πάτησε ο Τζόλης που βιάστηκε να φύγει, έπαιζε Β Αγγλίας και Γερμανίας. Ρώτησε κανείς τον Τζόλη αν προτιμά Β γερμανίας ή ΠΑΟΚ? Γιατί μόνο στην ερώτηση μπορεί να σκάσει στα γέλια ο μικρός.
xrisitsapa

Αυτο που λες εχει πολυ βαση, οπως και το ποσταρισμα για τα μαρκαρισματα πιο πανω.

Εδω για μενα υπαρχει μια ευθυνη των ακαδημιων, αν ο Τζολης οντως προτιμα τη Β Γερμανιας απο τον ΠΑΟΚ.
Πρεπει να μπορουμε να εμφυσησουμε στα παιδια και μια αγαπη για το συλλογο που τους ανεδειξε.
O Τζολης παντως εφυγε για την Premier, οχι για τη Β Γερμανιας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

[youtube]U8NxgBVVHBA[/youtube]

Ρε κάτσε εδώ λέμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”