Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Και εγώ επιμένω ότι αν δεν πάρουμε Φερνάντες θα μετανιωσουμε σε βάθος χρόνου. Αν τον έχει συμφωνημένο εγώ θα τον έπαιρνα γιατί παίζει όλες τις θέσεις μπροστά και θα κυνηγούσα και το μεγάλο 10 που λέει ο Μήλιος
Θα ήταν ότι πρέπει για εναλλακτική, ειδικά του Ζιβκο.
Για τον βαζελο άφησε να εννοηθεί ότι κυνηγάει μεγάλο λάτιν 8αρι που παίζει Ευρώπη.
Θα ήταν ότι πρέπει για εναλλακτική, ειδικά του Ζιβκο.
Για τον βαζελο άφησε να εννοηθεί ότι κυνηγάει μεγάλο λάτιν 8αρι που παίζει Ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 31 Αύγ 2022, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
ΠΑΟΚ είσαι, βεβαιότητα υπάρχει... ποιος κίνδυνος;adman έγραψε:Εγώ λέω να σοβαρευτούμε και να πάρουμε τον Φερνάντες. Και αν κάτσει και το όνομα καλώς. Αν τον αφήσουμε με σκοπό να πάμε σε κάτι καλύτερο, υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουμε με άδεια χέρια στο τέλος.
Είναι τόσο καλός ή μας ταιριαζει τόσο πολυ που θα το μετανιώσουμε;nunies4 έγραψε:Και εγώ επιμένω ότι αν δεν πάρουμε Φερνάντες θα μετανιωσουμε σε βάθος χρόνου.
Την έχω πει την γνώμη μου και θα γίνω κουραστικός στο τέλος
Τον θεωρώ τόσο καλό
Τον θεωρώ τόσο καλό
Ρομπέρτο Περέιρα ο μέσος που πάει να πάρει ο βαζελος από ότι κατάλαβα από τον Μηλιο
Edit. Μολις απάντησε ότι είναι ακριβός πολύ.
Πάντως για τον ΠΑΟΚ επιμένει ότι πάμε μόνο για 10αρι
Edit. Μολις απάντησε ότι είναι ακριβός πολύ.
Πάντως για τον ΠΑΟΚ επιμένει ότι πάμε μόνο για 10αρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 31 Αύγ 2022, 17:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Xeka, Rafinha λένε πως θέλει ο βάζελος.
Αυτός του Ajax πως τον λένε, δεν αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ γιατί αντιμετωπίζει χρόνιο όπως εικάζεται πρόβλημα στο γόνατο.
Αυτός του Ajax πως τον λένε, δεν αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ γιατί αντιμετωπίζει χρόνιο όπως εικάζεται πρόβλημα στο γόνατο.
Gaston Perreiro
καλος παικτης,νταμαρι,εχει και τα νουμερακια του
τελευταιος τραυματισμος κοντα 2 χρονια,δεν πολυπαιζει στην Καλιαρι
81΄λεπτα σε 3 αγωνες-1γκολ,αλλά παιρνει γυρω στα 2 μυρρια
και το αρχιδ...ο προεδρος τους δεν μας δινει τιποτε
τον θελει και η Σπετζια με ανταλλαγη
εγω ψηνομαι γι αυτον,ποιος θα τον πληρωσει δεν ξερω
καλος παικτης,νταμαρι,εχει και τα νουμερακια του
τελευταιος τραυματισμος κοντα 2 χρονια,δεν πολυπαιζει στην Καλιαρι
81΄λεπτα σε 3 αγωνες-1γκολ,αλλά παιρνει γυρω στα 2 μυρρια
και το αρχιδ...ο προεδρος τους δεν μας δινει τιποτε
τον θελει και η Σπετζια με ανταλλαγη
εγω ψηνομαι γι αυτον,ποιος θα τον πληρωσει δεν ξερω
- pirate_salonica
Αισιόδοξο σε βλέπω... ποιο Χ;Dimg4 έγραψε:Μετα το κυριακατικο χ θα ανακοινωθει ο φερναντες
Α και επειδή τον λογαριασμό τον ακολουθώ... ο συγκεκριμένος νομίζω απλά τρολάρει. Τουλάχιστον εγώ για τρολ τον ξέρω.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά ήρθαν άλλα 10 συμβόλαια.Blackgr4 έγραψε:...Δηλαδή έφυγαν κοντά στα 4 εκατομμύρια σε συμβόλαια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, εκεί γύρω είναι.
Για να φέρεις παίκτη σήμερα πρέπει να πληρώσεις αδρά.
Από αυτά που βλέπουμε να κάνει ο ΠΑΟΚ, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τις έξτρα 15 μέρες. Φυσικά ομάδες όπως ο Βόλος μπορεί να θέλουν να πουλήσουν σήμερα για να μην μείνουν με τον ... παίκτη στο χέρι.
Το ίδιο και μέις φυσικά (βλέπε Μούργκ).
Από αυτά που βλέπουμε να κάνει ο ΠΑΟΚ, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τις έξτρα 15 μέρες. Φυσικά ομάδες όπως ο Βόλος μπορεί να θέλουν να πουλήσουν σήμερα για να μην μείνουν με τον ... παίκτη στο χέρι.
Το ίδιο και μέις φυσικά (βλέπε Μούργκ).
- ΑποστόληςΑ