Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Οπαδικα, καφενειακα, όπως πρόσεξα τα βιντεάκια του Ράφα.
Να ομολογήσω εξαρχής ότι ιδιαίτερη εντύπωση μου είχε κάνει ο αλγερινος αριστερός μπακ που έπαιξε στα μίντια χθες, προχθές.
Λοιπόν ένα στρωτό αριστερό μπακ. Αρκετά χρονάκια με παιχνίδια στα πόδια του σίγουρα σε καλύτερα πρωταθλήματα.
Ούτε γρήγορος ούτε αργός.
Δεν έχει ιδιαίτερα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
Σίγουρα είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με Σιντκλεη.
Θα πω, χωρίς να γνωρίζω την φετινή παρουσία των δύο μας μπακ από την άλλη πλευρά, Λυρατζη και Σαστρε, ότι θα είμαστε σε μια ισορροπία και στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ η ομάδα από τις προσθήκες μεσοεπιθετικά.
Να κλείσω λέγοντας αυτό που επίσης ξεχώρισα στον Ράφα είναι η ταχύτητα που βγαίνει πάνω στον επιτιθέμενο την ώρα που παίρνει την μπάλα.
Αυτό μου άρεσε.
Να ομολογήσω εξαρχής ότι ιδιαίτερη εντύπωση μου είχε κάνει ο αλγερινος αριστερός μπακ που έπαιξε στα μίντια χθες, προχθές.
Λοιπόν ένα στρωτό αριστερό μπακ. Αρκετά χρονάκια με παιχνίδια στα πόδια του σίγουρα σε καλύτερα πρωταθλήματα.
Ούτε γρήγορος ούτε αργός.
Δεν έχει ιδιαίτερα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
Σίγουρα είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με Σιντκλεη.
Θα πω, χωρίς να γνωρίζω την φετινή παρουσία των δύο μας μπακ από την άλλη πλευρά, Λυρατζη και Σαστρε, ότι θα είμαστε σε μια ισορροπία και στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ η ομάδα από τις προσθήκες μεσοεπιθετικά.
Να κλείσω λέγοντας αυτό που επίσης ξεχώρισα στον Ράφα είναι η ταχύτητα που βγαίνει πάνω στον επιτιθέμενο την ώρα που παίρνει την μπάλα.
Αυτό μου άρεσε.
- Σουριναμέζος
Ο Φρανκ Αρνεσεν έφερε τους Ροντρίγκεζ, Τσιμιροτ, Λεοβατς, Όλσεν, Ζαϊρο, Τέρι Αντόνις, Σαμπο. Από αυτούς οι δύο πρώτοι ήταν πετυχημένες μεταγραφές που πρόσφεραν και αγωνιστικά και έφεραν έσοδα. Ο Όλσεν ήταν κωμικοτραγικός αλλά τουλάχιστον ο Αρνεσεν χειρίστηκε σωστά την πώληση του στην Κοπεγχάγη με αποτέλεσμα να πάρουμε καλά λεφτά από το ποσοστό που κρατήσαμε όταν πήρε την ακριβή μεταγραφή στην Ρόμα. Ο Λεοβατς θα πω ότι ήταν υποφερτή μεταγραφή αλλά σίγουρα δεν άξιζε τα 2 εκατομμύρια που δόθηκαν στην Ριέκα. Οι άλλοι τρείς ήταν παίκτες για Β Εθνική.Asimos έγραψε:Πήγε ο Φρανκ Άρνεσεν πριν 4 χρόνια στη φέγενορντ, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά, να φέρνει αγνώστους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους κάνει ονόματα και να πολλαπλασιάζει αξίες.
Εδώ αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μία χρονιά με προπονητή Τούντορ εμείς φέραμε το Βεζυρτζή να ξεσκονίσει συμβόλαια. Ποιον το βεζυρτζή, να κάνει τι, να ξεσκονίσει συμβόλαια. Που οι επιλογές Άρνεσεν σχεδόν τριπλασίασαν τις επενδύσεις του ιδιοκτήτη όταν ήρθε η στιγμή να πουληθούν.
Ήρθαν επίσης εκείνη την χρονιά κάποιοι παίκτες από Ελλάδα από τους οποίους κάνεις δεν ήταν για το επίπεδο του ΠΑΟΚ, Κοροβέσης, Χαρίσης, Βελλίδης, Χατζηισαιας. Ενώ έγιναν και δύο κινήσεις που ήταν άσχετες με τον Αρνεσεν, η επιστροφή Μαλεζά και η έλευση του Μπερμπατοφ.
Ουσιαστικά τα κέρδη από την περίοδο Αρνεσεν ήταν ο Τσιμιροτ, ο Γκάρι και τα χρήματα που ήρθαν από τον τρόπο που χειρίστηκε τις μεταγραφές του Λούκας και του Όλσεν.
Το επόμενο καλοκαίρι άλλαξε όλη η ομάδα σχεδόν, όμως με τα έσοδα που είχαν έρθει (και τις ανεπανάληπτα πετυχημένες) επιλογές του Μιχελ στήθηκε το κορυφαίο ρόστερ του συλλόγου με επιλογές παικτών στην ηλικιακή ομάδα 27-30.
- potamda
- Bet Guru 2023
Asimos πολύ ενδιαφέροντα όσα γράφεις, αλλά κρατώ μια επιφύλαξη.Asimos έγραψε:Πήγε ο Φρανκ Άρνεσεν πριν 4 χρόνια στη φέγενορντ, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά, να φέρνει αγνώστους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους κάνει ονόματα και να πολλαπλασιάζει αξίες.
Εδώ αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μία χρονιά με προπονητή Τούντορ εμείς φέραμε το Βεζυρτζή να ξεσκονίσει συμβόλαια. Ποιον το βεζυρτζή, να κάνει τι, να ξεσκονίσει συμβόλαια. Που οι επιλογές Άρνεσεν σχεδόν τριπλασίασαν τις επενδύσεις του ιδιοκτήτη όταν ήρθε η στιγμή να πουληθούν.
Αυτή τη στιγμή η Φέγενορντ είναι γεμάτη με παίκτες που θα της φέρουν αρκετά καλά χρήματα στα ταμεία, που έπαιξαν ευρωπαϊκό τελικό, και τέλος πάντων ακολούθησαν ένα πάρα πολύ καλό πλάνο, πιστά και για όσο χρειάστηκε.
Ο Μπότο επίσης φημίζεται για αυτό, οπότε αυτή τη φορά δεν έχουμε παρά να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να απολαύσουμε ένα πλάνο ολοκληρωμένο.
Unpopular Opinion, αντιφορουμικη, αλλά για το Θεό, μετά από 10 χρόνια πρέπει να βάλουμε κάποια στιγμή μυαλό.
Θέλω να δω τη συγκεκριμένη ομάδα στο μέλλον. Αυτά τα τέσσερα χρόνια η Φεγενορντ δεν κατέκτησε κανένα τίτλο. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν ο τελικός του Κονφερενς.
Άν απλά πουλήσει παίχτες και παραμείνει στη μετριότητα, τότε το πλάνο Αρνεσεν (βλέπε Μποτο) δε μου αρέσει. Αν πλαισιωσει την ομάδα με παίχτες και πάρει τίτλους, θα το παραδεχτώ.
Εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο να αντικατασταθεί ο Κρέσπο από τον Νεσμπεργκ...μόνο και μόνο για να γλυτώσεις 2 κατοστάρικα.
Δεν μπορώ να φανταστώ αν η βασική επιλογή για τα αριστερά είναι ο Ράφα των 100 χιλιάδων από την Γκιμαράες ποιος θα είναι από πίσω του.
Ξέρω όμως ότι η φθηνια τρώει τον παρά.
Αν γίνει καμιά στραβή και δεν μπούμε ομίλους,όλοι αυτοί οι " φθηνοι" παίκτες θα μας βγουν πολύ ακριβοι
Δεν μπορώ να φανταστώ αν η βασική επιλογή για τα αριστερά είναι ο Ράφα των 100 χιλιάδων από την Γκιμαράες ποιος θα είναι από πίσω του.
Αν γίνει καμιά στραβή και δεν μπούμε ομίλους,όλοι αυτοί οι " φθηνοι" παίκτες θα μας βγουν πολύ ακριβοι
Ο Ράφα δεν είναι των 100 και έπαιξε και πριμερα, όχι ότι μου αρέσει σαν στοιχεία αλλά οι υπερβολές δεν κάνουν καλό ..
Ποιος εκοψε τον Ραφα περσι ενω ηταν βασικος στοχος και επιλεχθηκε ο Σιντκλει; Τι αλλαξε φετος;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όχι και 100 ρε Ρένε, το τέντωσες. Primera και Φούλαμ έχει παίξει ο άνθρωποςrenegade έγραψε:Εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο να αντικατασταθεί ο Κρέσπο από τον Νεσμπεργκ...μόνο και μόνο για να γλυτώσεις 2 κατοστάρικα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όχι και 100 ρε Ρένε, το τέντωσες. Primera και Φούλαμ έχει παίξει ο άνθρωποςrenegade έγραψε:Εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο να αντικατασταθεί ο Κρέσπο από τον Νεσμπεργκ...μόνο και μόνο για να γλυτώσεις 2 κατοστάρικα.
Δεν έχω καμία όρεξη να γίνω ο κουραστικός μ@λ@κ@ς που ποσταρει συνέχεια τα συμβόλαια παικτών.Demir έγραψε:Ο Ράφα δεν είναι των 100 και έπαιξε και πριμερα, όχι ότι μου αρέσει σαν στοιχεία αλλά οι υπερβολές δεν κάνουν καλό ..
Τουλάχιστον για παίκτες που παίζουν σε αναβαθμισμένα πρωταθλήματα μπορεί πολύ εύκολα ο καθένας να δει ποσά περίπου παίρνουν
Αυτό δεν λέει κάτι για την αξία του.
Έπαιρνε 100 Χιλ μένει ελεύθερος θα πάρει 400.
Ο Γιαννούλης πόσα έπαιρνε και έκανε μεταγραφή 9 εκατομμύρια και συμβόλαιο 800χιλ?
Έπαιρνε 100 Χιλ μένει ελεύθερος θα πάρει 400.
Ο Γιαννούλης πόσα έπαιρνε και έκανε μεταγραφή 9 εκατομμύρια και συμβόλαιο 800χιλ?
- Σουριναμέζος
Το θέμα με τον Ράφα Σοάρες είναι ότι πέρυσι ήταν σχεδόν κλεισμένος όμως η ομάδα προσπάθησε να εξαντλήσει τις πιθάνοτητες για Μπάμπα, μετά μπήκε στο κάδρο και ο Μπορίλ και ήταν η μία ή η αλλή μαζί με το Ράφα μέχρι που στο τέλος προτιμήθηκε ο Σιντκλέι (ανενεργός έναν χρόνο) ως καλύτερος και των δύο.
Είτε λοιπόν πρόκειτε για έναν πολύ μέτριο παίκτη είτε έγινε μεγάλο λάθος πέρυσι το καλοκαίρι.
Είτε λοιπόν πρόκειτε για έναν πολύ μέτριο παίκτη είτε έγινε μεγάλο λάθος πέρυσι το καλοκαίρι.
Προφανώς δεν θυμάσε ποιος ήταν ο επιδραστικοτερος παίκτης όταν αποκλείσαμε τους Βέλγους ; Κρίμα! Βιερίνια τον λένε κι μπορείτε όσοι δεν θυμάστε να αναζητήσετε την φωτογραφία με το μπαταρισμενο κεφάλι.Roarrr έγραψε:Εγώ θεωρώ σωστή την μη ανανέωση τους, αν και εφέσον μείνουν τα πράματα έτσι όπως έχουν. Κατα έναν χρόνο γηραιότεροι, πιθανότατα επιρρεπής στους τραυματισμούς σιν το ότι δεν θα έχουν να δώσουν πολλά αγωνιστικά. Στα καλά αποδυτήρια μπορούν να συμβάλλουν και χωρίς να φοράνε ποδοσφαιρικά.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση με ελ αραμπί και βαλ μπουενά των 2εκ. ο καθένας. Ο παγέτ τις μαρσέιγ μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ μέχρι τα 40. Τι σημαίνει αυτό, ότι μπορεί να το κάνει και ο βιερίνια η ο κρέσπο;
Είναι πάντως εξαιρετικά περίεργο να υπάρχει μια τόσο έντονη προσπάθεια αποδόμησης του ρόστερ κι ένα τσουβαλιασμα μεταξύ δικαίων κι αδίκων . Σας έχουν γράψει καμία εκατοστή φορές όλα τα παιδιά τους λόγους που θέλουν την παραμονή του αρχηγού ή του Κρέσπο στην ομάδα κι τραβάτε την συζήτηση σε απίστευτες ακρότητες . Σε δύο μήνες σκάρτα αρχίζουμε τα ευρωπαϊκά ματς . Δεν χωράει κανένας αποκλεισμός. Χρειάζεται να έρθουν οι μεταγραφές το συντομότερο δυνατόν κι να αρχίσουν να ενσωματώνονται στην ομάδα. Ε λοιπόν μας ενδιαφέρει πρωτίστως αυτή η ενσωμάτωση να γίνει όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Η επίδραση των Κρέσπο Βιερίνια κι μπισεσβαρ δεν έχει καμία σχέση με την επίδραση του μουργκ του Τσολάκ του μιτριτσα κι του σιντκλει καμία!! Ούτε γηροκομείο θα γίνουμε φυσικά ούτε δημόσιο να δίνουμε εφάπαξ. Αλλά υπάρχει και η Χρυσή τομή είμαστε όλοι εδώ για να δούμε τις μεταγραφές κι όλοι ευχόμαστε να είναι παικταραδες. Μέχρι όμως να μου έρθει το καινούριο ανταλλακτικό δεν πετάω το παλιό γιατί με αυτό πορευόμαστε. Κι κάτι για την Ευρώπη , έχουμε τρεις γύρους νομιζω μέχρι την είσοδο στους ομίλους. ΜΟΛΙΣ ΦΕΤΟΣ αποκτήσαμε ουσιαστικά το δικαίωμα σε καλύτερη κλήρωση λόγο της συγκομιδής που είχαμε . Άρα τα περί μπυραρίας ας λείπουν καλύτερα γιατί μπορεί η μπυραρία να προέρχεται από πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη κι εμείς να μην μπορούμε να σταυρώσουμε πάσα από την προετοιμασία.
Ας ξεκολλήσουμε λίγο λέω, ούτε Ιούνιος μπήκε και εμείς full γκρίνια
Ο Μπουο δηλαδή είναι μ@λ@κ@ς και το οποιο μπάτζετ έχει θα το μοίραζε μεταξύ Μπισεσβαρ και μια μέτρια επιλογή για κάλυψη; Και αν δεν έχει μπάτζετ γιατί πάει και δίνει λεφτά για να πάρει παίχτες;
Όλοι για εμάς είναι μέτριοι, λες και είμαστε η Ρεάλ να πούμε.
Εμείς θέλουμε το καλό και οι Λουτσεσκου, Μποτο στα παπάρια τους;
Άιντε έχει και ζέστη
Ο Μπουο δηλαδή είναι μ@λ@κ@ς και το οποιο μπάτζετ έχει θα το μοίραζε μεταξύ Μπισεσβαρ και μια μέτρια επιλογή για κάλυψη; Και αν δεν έχει μπάτζετ γιατί πάει και δίνει λεφτά για να πάρει παίχτες;
Όλοι για εμάς είναι μέτριοι, λες και είμαστε η Ρεάλ να πούμε.
Εμείς θέλουμε το καλό και οι Λουτσεσκου, Μποτο στα παπάρια τους;
Άιντε έχει και ζέστη