Πονάει χέρι κόβει κεφάλι ο συλλογισμός σου.joshua έγραψε:Το βαζω και εδω...Oπως μου ανεφερε και ενας φιλος μεταξυ αλλων στην ανακοινωση καυτηριαζεται το γεγονος της τριετους ανανεωσης Βαρελα και σκεφτομαι εγω τωρα...Στα χρονια της παρουσιας του Βαρελα στην ομαδα,αυτη εχει κατακτησει 5 απο τους 11 τιτλους της και νωπες ειναι στο μυαλο μου οι εικονες του να σκοραρει να παιρνει αγκαλια το παιδι του και να κλαιει,να χτυπιεται και να βγαζει πυρινους λογους στα αποδυτηρια,να βγαζει απιστευτη ενταση μετα απο πετυχημενο τακλιν στο ματς τιτλους απεναντι στην ΕΑ,να σκοραρει γκολ τιτλου και να κανει σαν τρελος απεναντι στη χαρτινη και να του το κλεβουν και αναρωτιεμαι...Τι στο διαολο παραπανω εχει κανει ο Γκαρσια και αυτος ειναι ιερο προσωπο τον οποιο δεν ειχε δικαιωμα να απομακρυνει ο Σαββιδης και του συμπεριφερθηκε ανηθικα, ενω ο Βαρελα καποιος αναλωσιμος που ηταν μια χαρα ηθικο να μην τον ανανεωσουμε? A la carte ηθικη?
Pablo Gabriel García Pérez II
- Salvador Allende
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Salvador Allende την Παρ 28 Μάιος 2021, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Parolos πολλοί βάζουν τον Γκαρσια πάνω από την ομάδα ,μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας,σε μια επέκταση του βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Από εκεί και πέρα έχεις δίκιο πως να συμφωνήσουμε δεν πρόκειται ,άλλωστε εμένα δεν με ενοχλεί ουτε ο parolos,ουτε ο Dim,ουτε οι περισσότεροι από όσους φέρνουν αντιρρήσεις εδώ μέσα για ότι έγινε. Η συντριπτική πλειοψηφεια στο τέλος της ημέρας θα βάλει τη πίκρα του στην άκρη και θα δει το μέλλον. Αυτούς τους λίγους, που όπως έγραψα και πριν ,βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα και είναι ικανοί να κάνουν κακό στην ομάδα ,όπως πολλές φορές έχει γίνει στο παρελθόν θέλουν να προλάβουν όσοι βρίσκονται στην άλλη πλευρά για να καταλάβουν αυτοί οι λίγοι πως δεν παίζουν μόνοι τους.
- V-olakiotis
Άλλο η ταύτιση απόψεων και η θέση του καθενός κι άλλο η εικόνα που έχει ο κόσμος για τον Γκαρσία.joshua έγραψε:Kαλο ειναι να μην τζουβαλιαζουμε τον λαο του ΠΑΟΚ...Εχεις καταλαβει ακομα και απο οσα γραφονται εδω μεσα πως δεν υπαρχει ταυτιση αποψεων και σε αυτο το θεμα.Και δεν ειπε κανεις να μην εχει ο παοκτσης ψηλα στην εκτιμηση του τον Γκαρσια αλλα να μην τον βαζει πανω απο την ομαδα.
Αυτή δεν αλλάζει όσο κι αν πολεμάει ο KOSTAS κι όποιος άλλος...
Κι αυτό δεν αλλάζει όσο ο Γκαρσία είναι αδικημένος - στην παρούσα φάση - ακόμα κι από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ...
Και πρόσεξε, ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα εκτός από το όλα καλά. Η φασαρία γίνεται από τον κόσμο που τον εκτιμάει.
Για αυτό και θα παραμείνει η ίδια εκτίμηση ότι κι αν κάνει, είτε πάει στη Β ομάδα, είτε πάει σε άλλη ομάδα...
Σε μια ομάδα που έχει βιώσει άδικες επί αδικιών επί δεκαετίες, ο Γκαρσία έδειξε πως αντιδράς στην αδικία επί τόπου και λατρεύτηκε δικαίως από τη μεγάλη μερίδα των ΠΑΟΚτσηδων.
Μπορεί η αντιδραση αυτή να μην είχε ουσία, να ήταν απλά μια εικονα, μια στιγμή ανάτασης για έναν λαό που υπεφερε, αλλά ήταν η εικόνα που έλειπε από αυτόν τον κόσμο.
Αυτό δεν αναπληρώνεται ούτε με χίλιες τριπλές. Και φαντάσου ότι όταν ο Γκαρσία τα έκανε αυτά στο γήπεδο, τα κύπελλο μας ήταν μείον πέντε...
Μην ψάχνεται γιατί είναι ιερό πρόσωπο, απλά προσπεράσετε το αν είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Παρ 28 Μάιος 2021, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κοιτάς λάθος το θέμα.joshua έγραψε:πολλοί βάζουν τον Γκαρσια πάνω από την ομάδα
Δεν βάζουμε τον Γκαρσία πάνω από την ομάδα. Βάζουμε τις αρχές του ΠΑΟΚ πάνω από τις αγωνιστικές επιτυχίες. Και όταν συμπεριφέρεσαι τόσο άδικα σε μία από τις σημαίες της ομάδας που έχει κάνει τόσα για την ομάδα, και όταν άλλα του λες μπροστά του και άλλα κάνεις πίσω από την πλάτη του, τότε προσβάλεις τα ιδανικά και τις αρχές που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.
Ναι πιστεύω και εγώ πως με τον Λουτσέσκου η ομάδα θα πάει καλύτερα την νέα χρονιά.
Δεν μπορούσαν όμως να πουν στον Πάμπλο από τον Φεβρουάριο ότι δεν θα μείνει την νέα χρονιά στην ομάδα αντί να δίνουν ψεύτικες ελπίδες πως με την επίτευξη των στόχων θα κερδίσει την ευκαιρία του; Και μιλάμε για τον άνθρωπο που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία και νιώθει από ΠΑΟΚ όσο λίγοι, ειδικά από όσους βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή. Όταν οι ίδιοι που του κάνανε τριετές συμβόλαιο και του έθεσαν στόχους τους οποίους και πέτυχε, συμφωνούν πίσω από την πλάτη του με άλλο προπονητή, το διαρρέουν σε όλη την πόλη και του το ανακοινώνουν παραμονές του τελικού, εγκληματούν κατά του ΠΑΟΚ, της ιστορίας, των αρχών και του λαού του.
Το ζήτημα είναι ηθικό και όχι αγωνιστικό. Και δεν έχει αν κάνει με τον Γκαρσία και τον Λουτσέσκου, αλλά με τον ίδιο τον σύλλογο και όσους τον εκπροσωπούν.
Joshua δεν ξερω αν περιλαμβανομαι κ εγω σε αυτους.Εγραψες ομως κατι για το βαρελα στο νημα των συνδεσμων.Πηγαινε αν δε σου κανει κοπος να δεις την εξελιξη.Ειρωνιες κ χλευασμος.
Δεν ξερω ποιος ειναι τοσο αρρωστος που θα βαλει τον γκαρσια πανω απο τον ΠΑΟΚ , ξερω ομως οτι τραβαει ενας εγωισμος κ απο τη μια κ απο την αλλη.Το να μιλανε για τον γκαρσια σαν να ειναι ο λεβεκ ειναι εξισου βαζω τον εαυτο μου πανω απο ολα.Μια διελκυστινδα ολη μερα εδω μεσα.
Δεν ξερω ποιος ειναι τοσο αρρωστος που θα βαλει τον γκαρσια πανω απο τον ΠΑΟΚ , ξερω ομως οτι τραβαει ενας εγωισμος κ απο τη μια κ απο την αλλη.Το να μιλανε για τον γκαρσια σαν να ειναι ο λεβεκ ειναι εξισου βαζω τον εαυτο μου πανω απο ολα.Μια διελκυστινδα ολη μερα εδω μεσα.
Δε γίνεται να δίνουμε σημασία σε κάθε σχόλιο.
Προσωπικά,όσο και να θέλω, κουράστηκα να το κάνω.
Προσωπικά,όσο και να θέλω, κουράστηκα να το κάνω.
Εν τω μεταξύ αυτοι που περιγραφεις ειχαν και σχετικη εντολη του απολυτου αφεντικου "στηριξη στον Γκαρσια"(τι οχι?), αλλα ταυτοχρονα του κοβαν τις μεταγραφες...prist64 έγραψε:δηλαδη,καποιοι που εχουν σχεση με το ποδοσφαιρο,οσο ο μεσος φιλαθλοςGINOLA έγραψε:καλό είναι να μην λέμε υποθέσεις για μανατζερόδουλειές.
Η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο παραπονο των γραφείων είναι ότι ο Γκαρσία έκοβε παρά πολλές προτάσεις παικτων και οι παίκτες που ο ίδιος πρότεινε τους θεωρούσαν ανεπαρκείς .
Το ποιος έχει δίκιο και αν υπάρχει κακός σκοπός δεν μπορούμε να το ξέρουμε
κανανε μουτρακια επειδη απερριπτε παικτες
αυτος ο οποιος εβαλε το κεφαλι του στο ντορβα και ανελαβε να τραβηξει το καρο απο την λασπη
και να ρισκαρει το επαγγελματικο του μελλον
και κρινανε ανεπαρκεις τους παικτες που ηθελε για επιτελεσει το εργο του
ο καθ΄υλην αρμοδιος
τι πιο φυσιολογικο απο αυτο
αφου δεν γινανε και ξεσκονιστες συμβολαιων............
Ενδιαφεροντα πραγματακια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
volakioti,gika,barlow θα πρεπει να καταλαβετε οτι αυτα περι ηθικης ,αρχων του ΠΑΟΚ,αντιδρασης κατα της αδικιας καποιοι ανθρωποι τα βλεπουν αλλιως ,χωρις νομιζω να πιστευετε οτι αυτοι ειναι ανηθικοι.Υπαρχουν αντικειμενικοι κανονες ηθικης και υποκειμενικοι.Καποιοι βλεπουν την μπουνια στον Ντιογκο σαν αντιδραση στην αδικια,καποιοι βλεπουν τα κλωτσιδια που εριξε στη ζωη του σε ουκ ολιγους παικτες ομαδων που καμια σχεση ειχαν με ομαδες οπως ο γαυρος και βλεπουν εναν παικτη που τρεφοταν απο το εγω του,μην πω γενικα εναν ανθρωπο με προβληματικη συμπεριφορα.Ποσο ηθικη ηταν αληθεια η σταση Γκαρσια απεναντι στον προπονητη Δωνη? Αν δει κανεις συνολικα την αντιμετωπιση του Γκαρσια απο τη διοικηση Σαββιδη θα ηταν αστειο να μιλησει για ανηθικοτητα.Κανενα θεμα ηθικης δεν υπαρχει.Υπαρχει θεμα αγαπης για πολλους,που και αυτο ειναι ενα τεραστιο συναισθημα και απολυτα κατανοητο για καποιους.Ο Σαββιδης εκανε μια ψυχρη,χωρις συναισθηματισμους ειναι αληθεια επιλογη.Να εμπιστευτει την τεραστια επενδυση του σε εναν πιο εμπειρο προπονητη.Αμηχανια για καποιους? ,ΝΑΙ Στενοχωρια? ΝΑΙ.Ολα τα αλλα ειναι φορτισμενα λογια.
- V-olakiotis
Είστε μειοψηφία, συμφωνείς;joshua έγραψε:volakioti,gika,barlow θα πρεπει να καταλαβετε οτι αυτα περι ηθικης ,αρχων του ΠΑΟΚ,αντιδρασης κατα της αδικιας καποιοι ανθρωποι τα βλεπουν αλλιως ,χωρις νομιζω να πιστευετε οτι αυτοι ειναι ανηθικοι.Υπαρχουν αντικειμενικοι κανονες ηθικης και υποκειμενικοι.Καποιοι βλεπουν την μπουνια στον Ντιογκο σαν αντιδραση στην αδικια,καποιοι βλεπουν τα κλωτσιδια που εριξε στη ζωη του σε ουκ ολιγους παικτες ομαδων που καμια σχεση ειχαν με ομαδες οπως ο γαυρος και βλεπουν εναν παικτη που τρεφοταν απο το εγω του,μην πω γενικα εναν ανθρωπο με προβληματικη συμπεριφορα.Ποσο ηθικη ηταν αληθεια η σταση Γκαρσια απεναντι στον προπονητη Δωνη? Αν δει κανεις συνολικα την αντιμετωπιση του Γκαρσια απο τη διοικηση Σαββιδη θα ηταν αστειο να μιλησει για ανηθικοτητα.Κανενα θεμα ηθικης δεν υπαρχει.Υπαρχει θεμα αγαπης για πολλους,που και αυτο ειναι ενα τεραστιο συναισθημα και απολυτα κατανοητο για καποιους.Ο Σαββιδης εκανε μια ψυχρη,χωρις συναισθηματισμους ειναι αληθεια επιλογη.Να εμπιστευτει την τεραστια επενδυση του σε εναν πιο εμπειρο προπονητη.Αμηχανια για καποιους? ,ΝΑΙ Στενοχωρια? ΝΑΙ.Ολα τα αλλα ειναι φορτισμενα λογια.
Έτσι σε σέβομαι, αλλιώς συνεχίζουμε..
Αν λέμε η πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ οκ;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Jos, συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι η απόφαση αλλά ο τρόπος. Άλλο το να λες στον Πάμπλο Φλεβάρη μήνα ότι φιλαράκι η πορεία που κάνεις δεν είναι καλή, από σεβασμό θα τελειώσεις τη χρονιά, αλλά από του χρόνου θα πορευτούμε με κάτι πιο έμπειρο και σε θέλουμε στη Β ομάδα και άλλο να του υπογράφεις 3ετές να του λες θέλουμε 2η θέση και κύπελο και αν τα καταφέρεις θα πάρεις την ευκαιρία σου για τη νέα χρονιά, και τελικά παραμονές τελικού να υπογράφεις πίσω από την πλάτη του άλλον.
Καλα αυτά με τις πλειοψηφίες είναι λίγο αυθαίρετα.
Δηλαδη εγώ βλεπω τον Παμπλο τελείως διαφορετικά από τον joshua.
Ωστόσο, είμαι υπέρ της πρόσληψης Λουτσεσκου στη θέση του προπονητη. Και φυσικά δεν το θεωρώ ανήθικο (με τη βαρύτητα που εχει για μενα η λεξη). Άκομψο ναι.
Αυτο σε ποια πλειοψηφία ή μειοψηφία με κατατάσσει;
Δηλαδη εγώ βλεπω τον Παμπλο τελείως διαφορετικά από τον joshua.
Ωστόσο, είμαι υπέρ της πρόσληψης Λουτσεσκου στη θέση του προπονητη. Και φυσικά δεν το θεωρώ ανήθικο (με τη βαρύτητα που εχει για μενα η λεξη). Άκομψο ναι.
Αυτο σε ποια πλειοψηφία ή μειοψηφία με κατατάσσει;
Gospi, υπήρχε και ο Ρέμπε εκείνη την περίοδο, ο οποίος νομιμοποιούνταν να κόψει τις προτάσεις του προπονητή. Ο Ginola δεν ξέρω τι εννοεί με τη λέξη γραφεία.Gospi έγραψε:Εν τω μεταξύ αυτοι που περιγραφεις ειχαν και σχετικη εντολη του απολυτου αφεντικου "στηριξη στον Γκαρσια"(τι οχι?), αλλα ταυτοχρονα του κοβαν τις μεταγραφες...GINOLA έγραψε:καλό είναι να μην λέμε υποθέσεις για μανατζερόδουλειές.
Η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο παραπονο των γραφείων είναι ότι ο Γκαρσία έκοβε παρά πολλές προτάσεις παικτων και οι παίκτες που ο ίδιος πρότεινε τους θεωρούσαν ανεπαρκείς .
Το ποιος έχει δίκιο και αν υπάρχει κακός σκοπός δεν μπορούμε να το ξέρουμε
Ενδιαφεροντα πραγματακια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
volakioti αν το οτι βλεπω τη συνολικη εικονα ενος ανθρωπου,ενος ανθρωπου που ακριβως με τον ιδιο τροπο που επαιζε με τον αδικημενο ΠΑΟΚ, επαιζε με την ευνοημενη Ρεαλ και κρινω πως αυτο δειχνει οτι δεν προκειται για καποιου ειδους ιδελογικη σταση κατα της αδικιας ,αλλα για προσωπικο ταπεραμεντο και μαλιστα πολλες φορες προβληματικο ,με κανει μειοψηφια οκ δεκτον.
Μια σημαία υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Αυτή με τον δικέφαλο αετό.
Αυτή και καμιά άλλη.
Αυτή και καμιά άλλη.
Συμφωνώ με Napolitano.
Μη σου πω ότι είμαι ανάμεσα σε joshua και Napolitano,αυτό που με κατατάσσει;
Μη σου πω ότι είμαι ανάμεσα σε joshua και Napolitano,αυτό που με κατατάσσει;