14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Τον ψιλοκάλυψε ο Λουτσέσκου. Είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα από την προετοιμασία. Αλλά αν αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί τον ξεκίνησε;

Τρία χρόνια δικαιολογίες
Απορώ τι κάθεστε και συζητάτε, το φωνάζω απ' το 2020 ότι δεν είναι τόσο φοβερός παίκτης όσο τον θεωρούμε
Έχει κάποια καλά στοιχεία και δατς ιτ
Απορώ τι κάθεστε και συζητάτε, το φωνάζω απ' το 2020 ότι δεν είναι τόσο φοβερός παίκτης όσο τον θεωρούμε
Έχει κάποια καλά στοιχεία και δατς ιτ
Συμφωνώ απόλυτα rain μαζί σου. Έπαιξε τα πρώτα 10 μάτς μετά είναι 1 παίζω 10 είμαι άφαντος και κάποτε και 20 άφαντος. Πληρώνουμε υπεραξία ξεκάθαρα για μέτρια ποιότητα. Καλό είναι να τα συνειδητοποιούμε αυτά.

-
Ε οκ ναι ήταν άρρωστος. Αλλά οι δικαιολογίες τώρα τι να μας κάνουν. Ας έμπαινε αργότερα αν δεν ήταν καλά.Photis έγραψε:Τον ψιλοκάλυψε ο Λουτσέσκου. Είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα από την προετοιμασία. Αλλά αν αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί τον ξεκίνησε;
ΠΩΛΗΣΗ και αντικατάσταση πρίν είναι αργά.
Μέχρι 15.09. είναι ανοιχτή η αγορά,ο παίκτης δέν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει.
Μέχρι 15.09. είναι ανοιχτή η αγορά,ο παίκτης δέν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει.
Μαλλον ειναι καμμενος απο περσι οπως λεγανε καποιοι γτ ειχε παιξει πολλα λεπτα...τοσα μπορει τοσα κανει δυστυχως..δεν αξιζει σιγουρα τα λεφτα που περνει.
Θα είναι έγκλημα να πουληθεί ο Αντρίγια πριν βρεθεί αντικαταστάτης στην θέση του δεξιού αμυντικού εξτρέμ.
Τίποτα, εγώ είμαι ο πρώτος που τον θεωρεί ψιλοαπατη για τα λεφτά που παίρνει. Δίνει και ο παίκτης δικαιώματα όταν έχει τόσο καιρό να κάνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Αργός, άνοστο, ανούσιος. Τον λες περισσότερο αμυντικό πάρα επιθετικό με τον τρόπο που παίζει. Εξτρεμ πάντως δεν είναι και δεν είμαι σίγουρος και τι κάνει εκεί μπροστά. Περισσότερο μπακ θα τον έβαζα ειλικρινά πάρα μπροστά. Εκεί θες παικταρά διεμβολιστη, να χει το ένας με έναν. Κάτι σαν Βιειρινια στα καλά του. Ξέρω ιεροσυλία, αλλά όσο ζεις ελπίζεις.BlackFriday έγραψε:Ε οκ ναι ήταν άρρωστος. Αλλά οι δικαιολογίες τώρα τι να μας κάνουν. Ας έμπαινε αργότερα αν δεν ήταν καλά.Photis έγραψε:Τον ψιλοκάλυψε ο Λουτσέσκου. Είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα από την προετοιμασία. Αλλά αν αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί τον ξεκίνησε;

-
- GREATANASTASIOS