Μπορεί την Τρίτη (2/1) τα Πολωνικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γουλβς προς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο τα αγγλικά media, την Τετάρτη (3/1)… ανατρέπουν τα δεδομένα.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το νησί, η άνθρωποι της Γουλβς κατέληξαν στον παίκτη για τον οποίο θα κινηθούν, ώστε να ενισχύσουν την επίθεση τους, στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στην Premier League και αυτός δεν είναι ο Πρίγιοβιτς, αλλά ο Ράφα Μιρ της Βαλένθια.
Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός αποτελεί επιθυμία του προπονητή των «λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που τον γνωρίζει από την παρουσία του στην Βαλένθια και εισηγήθηκε την απόκτηση του, αφού το συμβόλαιο του με τις «νυχτερίδες» λήγει το καλοκαίρι.
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Παντως ινΠΑΟΚ γραφει αλλα για Γουλφς-Πριγιοβιτς.
despe υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος που λέει ότι ο Βελλιος είναι Έλληνας που μάλιστα έχει ζήσει-παίξει στην πόλη (δεν ξέρω αν είναι από τη Θεσσαλονίκη;;) με γνώση του πρωταθλήματος,άρα μηδέν χρόνος προσαρμογής.
Πάντως οι δηλώσεις του Σέρβου μοιάζουν να ειναι αποχαιρετηστηριες,το ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς αλλά έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο,καμία ομάδα του κόσμου δε μπορεί να κρατήσει κανέναν όταν καλυφθεί η ρήτρα του.
Πάντως οι δηλώσεις του Σέρβου μοιάζουν να ειναι αποχαιρετηστηριες,το ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς αλλά έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο,καμία ομάδα του κόσμου δε μπορεί να κρατήσει κανέναν όταν καλυφθεί η ρήτρα του.
Θεωρητικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ανανεωση συμβολαιου με αυξημενες αποδοχες Μπανε, αλλα και παλι δεν νομιζω να μεταπεισεις τον Πριγιο που δειχνει στην εως τωρα του καριερα να ψαχνει συνεχως...σκαλοπατια για να φτασει στο πιο ψηλο επιπεδο, που μπορει να αγωνιστει.
Τελος παντων θα ακουστουν σιγουρα πολλα.
Εγω πιστευω και θελω να πιστεψω πως θα επικρατησει η λογικη απο ομαδα και παικτη, να μεινει μεχρι το τελος να το σηκωσουμε και βλεπουμε.
Υγεια να εχει, και εμεις θα κερδισουμε και αυτος περισσοτερα αν φυγει το καλοκαιρι και οχι τωρα.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Τελος παντων θα ακουστουν σιγουρα πολλα.
Εγω πιστευω και θελω να πιστεψω πως θα επικρατησει η λογικη απο ομαδα και παικτη, να μεινει μεχρι το τελος να το σηκωσουμε και βλεπουμε.
Υγεια να εχει, και εμεις θα κερδισουμε και αυτος περισσοτερα αν φυγει το καλοκαιρι και οχι τωρα.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Αυτόν τον είχε τάχα κλεισμένο η Ρεάλ.DimitrisS έγραψε:Παντως ινΠΑΟΚ γραφει αλλα για Γουλφς-Πριγιοβιτς.
Μπορεί την Τρίτη (2/1) τα Πολωνικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γουλβς προς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο τα αγγλικά media, την Τετάρτη (3/1)… ανατρέπουν τα δεδομένα.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το νησί, η άνθρωποι της Γουλβς κατέληξαν στον παίκτη για τον οποίο θα κινηθούν, ώστε να ενισχύσουν την επίθεση τους, στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στην Premier League και αυτός δεν είναι ο Πρίγιοβιτς, αλλά ο Ράφα Μιρ της Βαλένθια.
Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός αποτελεί επιθυμία του προπονητή των «λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που τον γνωρίζει από την παρουσία του στην Βαλένθια και εισηγήθηκε την απόκτηση του, αφού το συμβόλαιο του με τις «νυχτερίδες» λήγει το καλοκαίρι.
Με δεκα μυρια πολλα μπορείς να κάνεις αλλά και τίποτα,ειδικά αυτή την περίοδο.
Αν πουληθεί ο Πριγιο πιστεύω θα πάρουμε δύο,τον Βελλιο για να μειωθούν οι πονοκέφαλοι του προπονητή για τους λόγους που έγραψα παραπάνω,αλλά και έναν ακόμα.
Εγώ έτσι το βλέπω.
Ελπίζω να πάρουν σωστές αποφάσεις.
Να σταματήσει η γκρίνια και να στηρίξουμε όλοι την ομάδα.
Είμαστε καλύτεροι από όλους και θα το δείξουμε στη γήπεδο.
Αν πουληθεί ο Πριγιο πιστεύω θα πάρουμε δύο,τον Βελλιο για να μειωθούν οι πονοκέφαλοι του προπονητή για τους λόγους που έγραψα παραπάνω,αλλά και έναν ακόμα.
Εγώ έτσι το βλέπω.
Ελπίζω να πάρουν σωστές αποφάσεις.
Να σταματήσει η γκρίνια και να στηρίξουμε όλοι την ομάδα.
Είμαστε καλύτεροι από όλους και θα το δείξουμε στη γήπεδο.
χαλκιδικιωτης ειναι βασικαobanebane έγραψε:despe υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος που λέει ότι ο Βελλιος είναι Έλληνας που μάλιστα έχει ζήσει-παίξει στην πόλη (δεν ξέρω αν είναι από τη Θεσσαλονίκη;;) με γνώση του πρωταθλήματος,άρα μηδέν χρόνος προσαρμογής.
- ΑποστόληςΑ
Ο Prijo μετά το Mundial θα δεχθεί πολλές προτάσεις. Γιατί να δεχθεί τώρα να πάει σε ομάδα της Premier; Και τη ρήτρα να δώσουν οι Άγγλοι (προσωπικά αμφιβάλλω) θα πρέπει ο Σέρβος να πει το ναι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά δεν είμαι φαν του πριγιοβιτς και επιθετικών του δικού του στυλ. Προτιμω πολύ περισσότερο επιθετικους άλλου στυλ,τύπου αιλτον για παράδειγμα και δεν θα χαλαστω καθόλου αν φύγει ο Σέρβος.
Απλά θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του με έναν πολύ καλό επιθετικο και όχι με κάποιο στοίχημα.
Ο Βέλλιος θεωρώ ότι είναι κατάλληλος για αναπληρωματικός σε μια ομάδα που πηγαίνει για το πρωτάθλημα όπως ο ΠΑΟΚ
Απλά θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του με έναν πολύ καλό επιθετικο και όχι με κάποιο στοίχημα.
Ο Βέλλιος θεωρώ ότι είναι κατάλληλος για αναπληρωματικός σε μια ομάδα που πηγαίνει για το πρωτάθλημα όπως ο ΠΑΟΚ
- BlackBlockAttack
Αν ερθει το ποσο ρητρας οχι μονο ναι θα πει αλλα τρεχωντας θα παει απο οπου και αν ειναι η προταση.....Μανατζερ οικογενεια ομαδα κλπ ολοι μαζι θα υπογραψουν...
Συμφωνω. Πιστευω οτι ο Αλεχαντρο θα θελει κιολας να το σηκωσει εδω να συνεχισει να σκοραρει και σιγουρα θα βρει και καλυτερες προσφορες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Prijo μετά το Mundial θα δεχθεί πολλές προτάσεις. Γιατί να δεχθεί τώρα να πάει σε ομάδα της Premier; Και τη ρήτρα να δώσουν οι Άγγλοι (προσωπικά αμφιβάλλω) θα πρέπει ο Σέρβος να πει το ναι.
Εκτος κι αν ειμαστε ακομη πολυ ρομαντικοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 03 Ιαν 2018, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημήτρη έγινε ήδη αυτό και μάλιστα πρόσφατα,ο παίχτης είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει,ούτε πρωταθλήματα τον νοιάζουν ούτε τίποτα.
Θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο,δέχθηκε να αυξηθεί η ρήτρα του και αυτο είναι προς τιμήν του,σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ όσο λίγοι.
Μακάρι να μείνει να το σηκώσουμε μαζί.
Θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο,δέχθηκε να αυξηθεί η ρήτρα του και αυτο είναι προς τιμήν του,σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ όσο λίγοι.
Μακάρι να μείνει να το σηκώσουμε μαζί.
- desperando
- Επικοινωνία:
Το χω πει και άλλη φορά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Prijo μετά το Mundial θα δεχθεί πολλές προτάσεις. Γιατί να δεχθεί τώρα να πάει σε ομάδα της Premier; Και τη ρήτρα να δώσουν οι Άγγλοι (προσωπικά αμφιβάλλω) θα πρέπει ο Σέρβος να πει το ναι.
Πιο ανασφαλείς από τους επαγγελματίες αθλητές δεν υπάρχει.
Καλά τα λες εσύ,ότι μετά το μουντιάλ θα δεχτεί προτάσεις κτλ, αλλά ξέρεις πως σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής?
Το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι ο σοβαρός τραυματισμός.
Αν πρίν πάρω μεταγραφη τραυματίστω σοβαρά και χάσω και τα μεγάλα συμβόλαια και τη εκαιρία να αγωνιστω σε τόσο μεγάλο επίπεδο?
Αυτή είναι μόνιμη σκέψη των ποδοσφαιριστών
Τι ακριβώς περιμένετε να κάνει ο Πριγιοβιτς στο Μουντιάλ ως αναπληρωματικό φορ μιας μέτριας ομάδας; Να είμαστε ειλικρινείς ,ο Πριγιοβιτς είναι καλός παίκτης αλλά με πολλά κουσούρια και οι συγκυρίες τον έχουν φέρει σε limit up που δύσκολα έχει παραπάνω...
- ΑποστόληςΑ
Λάθος έγραψα: Championship ήθελα να πω και όχι Premier. Η Γουλβς παίζει στην Championship, έστω και αν είναι πρώτη.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν στο μυαλό τους ότι όταν μπορείς να πάρεις το χρήμα και τη δόξα τα παίρνεις, δεν το αναβάλλεις, γιατί οι μετοχές ανεβαίνουν και πέφτουν κι ένας τραυματισμός μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα πάντα. Πέρα απ αυτό η Αγγλία είναι όνειρο για καθένα, τι να λέμε τώρα. Ειδικά για παίχτες όπως ο Πρίγιο που έχουν παίξει σε κάθε απίθανο μέρος μέχρι να γίνουν γνωστοί. Εκτός απ αυτό, με μεταγραφή σε ομάδα της Αγγλίας σιγουρεύει και την κλίση του στο Μουντιάλ.
Αν έρθει πρόταση στη ρήτρα, φεύγει και είναι όλοι ευχαριστημένοι και γίνεται μία από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις της ομάδας. Κι αν υπάρχει γνώση και ικανότητα έρχεται κάποιος ισάξιος ή καλύτερος. Τα περί Γενάρη δεν τα λαμβάνω υπόψη, κι ο Πρίγιο Γενάρη ήρθε.
Αν έρθει πρόταση στη ρήτρα, φεύγει και είναι όλοι ευχαριστημένοι και γίνεται μία από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις της ομάδας. Κι αν υπάρχει γνώση και ικανότητα έρχεται κάποιος ισάξιος ή καλύτερος. Τα περί Γενάρη δεν τα λαμβάνω υπόψη, κι ο Πρίγιο Γενάρη ήρθε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Τετ 03 Ιαν 2018, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.