Răzvan Lucescu
- buffalobill4
Re: Răzvan Lucescu
Γιατι ρε παιδιά που ακουσατε επαγγελματικη ομαδα να κάνει μια προπόνηση την ημερα;
- buffalobill4
Vs40, μπορω ομως κ εγω να σου φερω παραδείγματα ομαδων που εκαναν το μπαμ τους κ την υπέρβαση τους λογω τδ. Η σεβιλλη του μοντσι είναι το πιο τρανταχτο παράδειγμα. Οι προπονητες ερχοντσι κ παρερχονται ειδικα σε μας. Αυτος που πρεπει να είναι επικεφαλης κ ρυθμιστής του πλάνου της παε ειναι ο τδ. Ειναι δηλαδη τα ματια και τα χερια τηα Διοίκησης στο αγωνιστικο τμημα. Σε μας βέβαια δεν ισχυει αυτο καθως ειναι ενας ακομη αναλώσιμος που απολυεται πριν ή μετά τον προπονητη αφου πρωτα εχει παροπλιστει κανα διμηνο. Να κατι σαν και αυτο που γινεται τωρα με τον μιχελ
Αυτο που γινεται με τον Μιχελ παντως δεν ειναι καθολου ωραιο. Ανοιξε η γη και τον καταπιε, ενα πραμα.
Δεν λεω αλλο οφφ τοπικ γιατι μου την εχει στημενη Αυτος και θα ζηταει και σουβλακια ο Χασιο.
Δεν λεω αλλο οφφ τοπικ γιατι μου την εχει στημενη Αυτος και θα ζηταει και σουβλακια ο Χασιο.

- ΑποστόληςΑ
Ο Μίχελ ψάχνει τον νέο προπονητή. Κατά τον ΠΟΡΚΥ τον Saaf, ή τον ΓΧ. Κατ' άλλους τον Ivic.
Επιτελους καταλαβα γιατι πηραμε Λουτσεσκου.
Ο Γιωργης γνωριζοντας πως θα μετακομισουμε στο καυταντζογλειο, ήθελε προπονητη που να εχει νικες εκει, οποτε εβαλε στο google "καυταντζογλειο προπονητης νικες".
Βγαζει νικη της Ξανθης 0-1 στις 3-1-17 με Ρ.Λ.
Ο Γιωργης γνωριζοντας πως θα μετακομισουμε στο καυταντζογλειο, ήθελε προπονητη που να εχει νικες εκει, οποτε εβαλε στο google "καυταντζογλειο προπονητης νικες".
Βγαζει νικη της Ξανθης 0-1 στις 3-1-17 με Ρ.Λ.
- Dinos_Liverpool
sic-4 έγραψε:...
Απ' ότι μου είπανε, σε σώζει το κεφαλαίο Α στο "Αυτός"...
- hasio_john
Σωστός εννοείτε, αλλά όταν όμως λόγω κάκιστης προετοιμασίας από τον προηγούμενο (ΔΕΝ έχω κάτι μαζί του πραγματικά, αλλά το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα) βλέπεις μια ομάδα να σέρνετε κυριολεκτικά και να μην έχει ανάσες μετά από 20 λεπτά, τότε κάπως σου ακούγετε το "διπλές προπονήσεις" ! Μπορεί και να μην ισχύει αυτό ρε συ Μπιλ, τι να πω. Έχουμε όλοι ξενερώσει με αυτό που βλέπουμε και όλο σενάρια τριγυρνάνε στο μυαλό μας.buffalobill4 έγραψε:Γιατι ρε παιδιά που ακουσατε επαγγελματικη ομαδα να κάνει μια προπόνηση την ημερα;
Στην τελική τι σημασία έχει τι λέμε εδώ στο φόρουμ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΖΒΑΝ την δουλειά του σωστά, ας μας παρουσιάσει στο χόρτο ένα σύνολο φωτιά και ας τους κάνει και .... τριπλές προπονήσεις!

- Παλαιολόγος
παντως ανεξαρτητως αν οντως ο κανονισμος δεν επιτασσει απωλεια βαθμων
αυτο που εκανε ο βοηθος του ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
και λιγο διαφορετικοι να ηταν οι κανονισμι θα βρισκαμε το μπελα μας
ποιος νομιζει πως ειναι και που θεωρει πως ηρθε; στην ξανθη;
ελπιζω να καταλαβε το λαθος
αυτο που εκανε ο βοηθος του ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
και λιγο διαφορετικοι να ηταν οι κανονισμι θα βρισκαμε το μπελα μας
ποιος νομιζει πως ειναι και που θεωρει πως ηρθε; στην ξανθη;
ελπιζω να καταλαβε το λαθος
Επειδη διαβαζω περι κακης προετοιμασιας απο τον Στανογεβιτς. Ειδατε καμια κλαταρισμενη ομαδα στην προκριση που.πηραμε? Του δοθηκε χρονος να αποδειχτει αυτο? Ησασταν στην προετοιμασια? Λετε περι αρδ αλλα τους απο τους δημιουργησατε αποψη. Γιατι ριχνουμε σταχτη στα ματια και δε βλεπουμε οτι η ομαδα δεν ξερει καν ποιος παιζει σε ποια θεση? Απο τη στιγμη που ο προηγουμενος κριθηκε με τα αυστηροτερα των κριτηριων, ο νυν εχει αποτυχει παταγωδως.
Ο Μακ που έβγαλε προετοιμασία με την Ζενίτ και όχι με τον Στανόγιεβιτς, μοιάζει να είναι στην χειρότερη κατάσταση από όλους.
Εγω ΔΕΝ πιστευω οτι ειναι θεμα προετοιμασιας. Μεχρι και η διαχειριση των ματς δειχνει τι φταιει
- hasio_john
Dim, δεν έχεις άδικο αδερφέ... , εννοείτε πως ΚΑΙ οι 2 κρίνονται με αυτά που βλέπουμε. Ούτε δικαστές είμαστε, ΟΥΤΕ δήμιοι! ΕΜΕΙΣ διώξαμε τον προηγούμενο??? (Αν έχει τόση δύναμη το φόρουμ, ελάτε να ενωθούμε να διώξουμε και κάνα πολιτικό
) ΠΡΟΦΑΝΩΣ η διοίκηση έστειλε τον προηγούμενο μιας και είδε από πρώτο χέρι την κατάσταση. Πέρα από αυτό, αν δεις μερικές συνεντεύξεις παιχτών μας έχουν αφήσει υπαινιγμούς για την κακή αγωνιστική κατάσταση που είναι όλη η ομάδα. Εντάξει, δεν είπαν όνομα, αλλά ποιον να λένε? Εμένα ή εσένα?
Όσο για το ότι οι παίχτες ακόμα και τώρα που γράφουμε, δε γνωρίζουν τις θέσεις τους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? Μέχρι και ο Ραζβαν συμφωνεί.
Κάτσε να δούμε τι θα παίξει μετά την διακοπή και πίστεψέ με όλοι θα τον κρίνουμε όπως πρέπει.
Τέρμα η περίοδος χάριτος. Τώρα επιβάλετε να δείξει έργο στο χόρτο!

Όσο για το ότι οι παίχτες ακόμα και τώρα που γράφουμε, δε γνωρίζουν τις θέσεις τους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? Μέχρι και ο Ραζβαν συμφωνεί.

Κάτσε να δούμε τι θα παίξει μετά την διακοπή και πίστεψέ με όλοι θα τον κρίνουμε όπως πρέπει.
Τέρμα η περίοδος χάριτος. Τώρα επιβάλετε να δείξει έργο στο χόρτο!
Αδερφε, αν ηταν τοσο ξενερωμενοι με τον στανο, τωρα απο εγωισμο και μονο θα επρεπε να σκυλιαζουν και οχι να τους κανει χαβαλε το καθε χωριο.
- hasio_john
Σωστό και αυτό. ΔΕΝ ξέρω ρε συ Ντιμ τι σκ@τά παίζει...
Είναι απίστευτο να έχουμε τέτοιο υλικό στην ομάδα και να κάνουμε αυτή τη συζήτηση!
Εμένα η γνώμη μου είναι πως (πλέον) είμαστε ένα κρουαζιερόπλοιο με καπετάνιο που έχει δίπλωμα για πλοιάριο.
Είναι απίστευτο να έχουμε τέτοιο υλικό στην ομάδα και να κάνουμε αυτή τη συζήτηση!
Εμένα η γνώμη μου είναι πως (πλέον) είμαστε ένα κρουαζιερόπλοιο με καπετάνιο που έχει δίπλωμα για πλοιάριο.