Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από obanebane »

Να πληρωσει η γαλατα τη ρητρα του Γκαρι για να πληρωθει ο Τζαβελλας. :opaokara:
Περα απο τη πλακα,ελπιζω να μη παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι,την περιοδο του Ιανουαριου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Υποθετικά Κλαίμε δηλαδή δίνουμε κατάρες κόκκινες κάρτες κλπ ωραίοι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:
navigator11 έγραψε: Υγ: Δεν είναι μέρες τώρα να θυμηθούμε τις καλοκαιριάτικες (επι)κρίσεις, που δεν "πολεμήσαμε" να πάρουμε κάποιους από τους παιχταράδες του hyper scouter Αλαφουζου, που θα του εξασφάλιζαν το πρωτάθλημα! Χρυσόψαρα δεν είμαστε!

Χοχοχοχο

Καλή χρονιά!
;)

SM-G935F

Έχω άδικο, πιλοτε μου; Θυμάσαι κι εσύ ή να φρεσκάρω λίγο το λευκό πουκαμισάκι το οπισθόδετο;

Καλή χρονιά, εννοείται. Σε όλους, χαλαρότερους και πιο ... ξαναμμένους.
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

joshua έγραψε:Θα επιμεινω παντως ποδοσφαιρικα και θα πω πως με τον Στοχ να ειναι μολις 1 χρονο μεγαλυτερος του Ροντριγκεζ,η αντικατασταση του ενος απο τον αλλον δεν θα με χαλουσε σχεδον καθολου.Καθαρα αγωνιστηκα θεωρω την ποιοτητα του Σλοβακου το ταβανι του Καποβερντιανου,απλα εμπλεξε οπως εγραψε και ο πιλοτος στο νεκροταφειο παικτων της Τουρκιας, εκει που οδευει και ο Γκαρυ.

Σαν ποιότητα είναι καλύτερος ο Στοχ αλλά σαν αθλητές έχουν αρκετή διαφορά.
Ο Ροντρίγκες τρέχει 90 λεπτά και προσφέρει σε όλους τους τομείς. Με αντοχή στην ταχύτητα σαν 200άρης.
Ο Στοχ κάνει ένα ξεπέταγμα και σταματάει και δεν ασχολείται να μαρκάρει κτλ.
Για μένα ο Ροντρίγκες είναι ο μισός ΠΑΟΚ φέτος.
Και ο Στοχ βέβαια παιχταράς αλλά ο Γκάρι προσφέρει περισσότερα νομίζω
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
pilotos έγραψε:
navigator11 έγραψε: Υγ: Δεν είναι μέρες τώρα να θυμηθούμε τις καλοκαιριάτικες (επι)κρίσεις, που δεν "πολεμήσαμε" να πάρουμε κάποιους από τους παιχταράδες του hyper scouter Αλαφουζου, που θα του εξασφάλιζαν το πρωτάθλημα! Χρυσόψαρα δεν είμαστε!

Χοχοχοχο

Καλή χρονιά!
;)

SM-G935F

Έχω άδικο, πιλοτε μου; Θυμάσαι κι εσύ ή να φρεσκάρω λίγο το λευκό πουκαμισάκι το οπισθόδετο;

Καλή χρονιά, εννοείται. Σε όλους, χαλαρότερους και πιο ... ξαναμμένους.
Καθόλου άδικο!!!
Και συνεχίζουν να μας τα κάνουν μπαλόνια με τον ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ βικιγκ... Μόνο μπάλα δεν παίζει, αλλά σπρωξιες κλπ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Να ξέρετε αν φύγει ο Γκάρι τώρα...θα σπάσουν πολλοί
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

vs40 έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:ο ΛΑΙΦΗΣ έχει 7 εκ ρήτρα!
Ισχύει. :lol: :lol: Τα γέλια πάνε στα χάλια μας..

μαλλον παει στο ...χαλι σου.....

http://www.reporter.com.cy/sports/footb ... bolaio-toy

οχι 7 ρε 47 ειναι η ρητρα του
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

eorptol1 έγραψε:Υποθετικά Κλαίμε δηλαδή δίνουμε κατάρες κόκκινες κάρτες κλπ ωραίοι
Είναι κακό να εκφράζεις την άποψη σου σε περίπτωση που γίνει κάτι;Όλοι μίλησαν υποθετικά και εξέφρασαν την άποψη τους.Δεν βλέπω κάτι μεμπτό,λογικό το βρίσκω και εποικοδομητικό να υπάρχει πολυφωνία.

Το άρθρο δεν λέει τίποτα για ρήτρα.Μόνο οτι ο γαύρος θα ζητήσει 1,2.

Και μην επιτίθεστε σε προσωπικό επίπεδο και οι μεν και οι δε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

BlackBlockAttack έγραψε:Εαν δουμε και τη θετικη πλευρα καποτε οι καλυτεροι μας παικτες εφευγαν με τη ληξη του συμβολαιου και δεν ανανεωναν,στη συνεχεια ελευθεροι με προσφυγες,επειτα τους πουλουσαμε με τη πρωτη προταση που εσκαγε και σημερα το διαπραγματευομαστε....Θα ερθει και η στιγμη που θα πουλαμε στο χρονο που θελουμε με το ποσο που ζηταμε και με τον αντικαταστατη ετοιμο γιατι δε πρεπει να ξεχναμε οτι ολες οι ομαδες πουλανε και αγοραζουν

Η Γαλατα ηρθε ετοιμη 31 του μηνος και σου κανει προταση (γιατι μαλλον πουλαει τον Μπρουμα)με ψημενο τον παικτη απο οτι γραφετε να σε πιεσει...εμεις ξερουμε οτι θελουμε ενα σεντερ φορ και ενα οχταρο δεκαρι και χθες βγηκε μια διαρροη(ελπιζω να μην ισχυει)οτι παμε για 10 του μηνος....Ας τους τρεναρουμε και εμεις να σκασουν τη ρητρα
"Γιάννη Η-γούμενε"... :roll:
Μήπως ξέχασες ότι δεν είσαι ακόμα Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. και βγάζεις τέτοιο διάγγελμα??? :D :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Mpoz έγραψε:Μαγκες εχω μια απορία,δεν ξερω αν ειναι χαζη αλλα μου ηρθε τωρα.στην ρητρα ενος συμβολαιου εχει λογο και ο παιχτης η βαζει η παε απο μονη της;
Εννοειται οτι εχει.Ας πουμε αν του ζητας ρητρα 20 εκατομμυρια,ενω αυτος θελει 5,μπορει να μην υπογραψει το συμβολαιο
Ναι αλλα ο παικτης πως μπορει και "επεμβενει" στα οικονομικα της εταιριας;γενικα πάντως δεν ξερω πως ο σαμαρης πχ ειχε ρητρα 10+ και ο γκαρι δεν μπορεί να εχει μια ρητρα κοντα στα 10.και αν παει-οπως διαβασα εδω νομιζω- σε σχεση με το συμβολαιο,τι συμβολαιο ειχε ο καθε παιχτης του γαυρου για να εχει τετοια ρητρα;τωρα θα μου πειτε τι ψαχνεις και θα έχετε και δικιο.αν και πιστεύω οτι τα χρηματα που ακούγονται για γαυρο δεν ισχυουν.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ πιστεύω οτι καλά κάνει και πουλάει η ΠΑΕ το Γκάρυ, ειδικά τώρα και ειδικότερα στο ποσό που χρειάζεται για να κάνει το κρέμασμα συμβολαίου στο Τζαβέλλα.

Νομίζετε οτι είναι τυχαία όλα αυτά;

4 χαρτιά ο Γκάρυ, 4 θα πάρει και ο τσίχλας.

Στο καλό να πάει. Λες και χρειάζεσαι Γκάρυ για να βγεις 1ος στα π.ο με τα λιμά της ζέλας και της κούλας ή λες και με το Γκάρυ θα περάσεις στάνταρ τους Γερμανούς.

Κορδέλα και στο Ατατούρκ γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

goran 64 έγραψε:
cellophan έγραψε:Τη ρήτρα και να φύγει, αν θέλει και ο ίδιος. Το αγωνιστικό κενό, δεν καλύπτεται Γενάρη. Όχι μόνο γιατί οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά και για λόγους ομοιογένειας. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Αν μπορούσε να πουληθεί σήμερα και να συμφωνηθεί να δοθεί τον Ιούνιο, θα ήταν το ιδανικό. Προφανώς, αυτό είναι no deal για τους Τούρκους. Ότι είναι να'ρθει δε να' ρθει αλλιώς θα προσπεράσει που έλεγε και η Γιαγιά μου.

:pano:
Πολύ μεστό το απαύγασμα των σκέψεων σου φίλε @cellophan... :nairepaok:
Ειλικρινά σε τέσσερις γραμμές είπες όλη την ουσία του προκύψαντος θέματος!!!!

Το οξύμωρο όμως του όλου σκηνικού, για την πλειοψηφία θαρρώ των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., είναι ότι αν η Γιαγιά σου τα έλεγε σωστά (που θέφατα είναι σίγουρο), τότε μάλλον κάποιος άλλος έπεφτε έξω όταν δήλωνε πριν λίγο καιρό ότι "πέρασαν ανεπιστρεπτί οι καιροί που ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν έρμαιο των διαφόρων μάνατζερς"!!!! :oops:
Γιατί οι πρόσφατες περιπτώσεις του Γκάρυ και του ακατανόμαστου, τον διαψεύδουν δίχως δεύτερη κουβέντα!!!!

Υ.Γ. Εκτός βέβαια κι αν εννοούσε τον Φρανκ, οπότε "θα γενεί άλικος ο ουρανός" απ τις κόκκινες κάρτες... :( :evil:
Η Γιαγιά Γρηγόρη ήταν από την Αλεξάνδρεια και κουβαλούσε αρκετή σοφία μέσα της. Ο παπούς πρόσφυγας από την Ανατολική Θράκη.....όπως καταλαβαίνεις το μίγμα ήταν @@μησε τα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

goran 64 έγραψε:
BlackBlockAttack έγραψε:Εαν δουμε και τη θετικη πλευρα καποτε οι καλυτεροι μας παικτες εφευγαν με τη ληξη του συμβολαιου και δεν ανανεωναν,στη συνεχεια ελευθεροι με προσφυγες,επειτα τους πουλουσαμε με τη πρωτη προταση που εσκαγε και σημερα το διαπραγματευομαστε....Θα ερθει και η στιγμη που θα πουλαμε στο χρονο που θελουμε με το ποσο που ζηταμε και με τον αντικαταστατη ετοιμο γιατι δε πρεπει να ξεχναμε οτι ολες οι ομαδες πουλανε και αγοραζουν

Η Γαλατα ηρθε ετοιμη 31 του μηνος και σου κανει προταση (γιατι μαλλον πουλαει τον Μπρουμα)με ψημενο τον παικτη απο οτι γραφετε να σε πιεσει...εμεις ξερουμε οτι θελουμε ενα σεντερ φορ και ενα οχταρο δεκαρι και χθες βγηκε μια διαρροη(ελπιζω να μην ισχυει)οτι παμε για 10 του μηνος....Ας τους τρεναρουμε και εμεις να σκασουν τη ρητρα
"Γιάννη Η-γούμενε"... :roll:
Μήπως ξέχασες ότι δεν είσαι ακόμα Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. και βγάζεις τέτοιο διάγγελμα??? :D :D :opaokara: :opaokara:
Ο Ιωαννης θα τον ειχε πουλησει και με το 1/3 :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

eorptol1 έγραψε:
navigator11 έγραψε:"Μηχανικέ" μου μην την ψάχνεις! Έχει αλαλάξει μεγάλο μέρος του φόρουμ από την ... τσαπατσουλιά των υπευθύνων.

Ε ρε, και να γίνει κανένα αστείο και να μην κατατεθεί άμεσα ή και αργότερα η περιβόητη πρόταση ...

Υγ: Δεν είναι μέρες τώρα να θυμηθούμε τις καλοκαιριάτικες (επι)κρίσεις, που δεν "πολεμήσαμε" να πάρουμε κάποιους από τους παιχταράδες του hyper scouter Αλαφουζου, που θα του εξασφάλιζαν το πρωτάθλημα! Χρυσόψαρα δεν είμαστε!
Το κλάμα γιά την καλοκαιρινή ομαδάρα τού Ζελου ε ?
Δε χρειάζνται ειρωνίες. Ότι είναι να πείτε, πείτε το στα ίσια. Εγώ όντως θεώρησα καλές μεταγραφές του Ιμπάρμπο και του Εμποκού, και θεωρώ πολύ ποιοτικό το Μπεργκ, βάσει αυτών που έχει δείξει τόσα χρόνια. Ο βάζελος έκανε όντως all in και οι book makers τον είχαν φαβορί μετά το γαύρο για το πρωτάθλημα. Τώρα αν τους έχει απλήρωτους και είναι ένα μπουρδ@λο η ομάδα τους, είναι σοβαρή ποδοσφαιρική κριτική? Χρωστάνε σε όλους τους παίκτες και εκείνοι με τη σειρά τους έχουν ξενερώσει και δεν παίζουν μπάλα. Όπως τότε με Μπατατούδη που κάναμε τη γνωστή μας κοιλιά κάθε Γενάρη και περιμέναμε το κύπελλο.

Εγώ για παίκτες έχω κάνει προτάσεις τι ήθελα στον ΠΑΟΚ. Φυσικά και θα κάνω λάθη, όπως όλοι, ούτε έχω το feedback που έχουν οσoι εργάζονται σε ένα κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. πχ ο Εμποκού που ήθελα, αν δεις τι έκανε μέχρι το 2015, θα τρίβεις τα μάτια σου. Υπάρχουν βίντεο - μπορείς να τα δεις. Είναι και νέος. Τελικά ο χαρακτήρας του ήταν σαν του Μπαλοτέλι και δεν εχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Πάντα ένας παίκτης πρέπει να είναι πάνω από όλα σωστός αθλητής. Αυτό το feedback υποτίθεται το έχεις όταν δουλεύεις στον ΠΑΟΚ.

Πάλι οι δικές μου προτάσεις για βασικούς παίκτες ήταν οι: Στάντσιου στο 10 ή τον Ondrej Duda, ανανέωση Μακ, αγορά Τανάσε από Βιτορούλ, Βαρέλα και για φορ κάποιες επιλογές από Λατινική Αμερική + τον Άλιμπετς. Επέμενα πολύ στην απόκτηση wonderkids. Αυτά. Γράφετε απαξιωτικά και μεμονομένα. Δείτε λιγάκι τη σούμα. Ολοι κάνουμε λάθη. Έχω κρατήσει τη λίστα που έκανε από παίκτες που ήθελα το καλοκαίρι σε excel (δεν είχα κανέναν του βάζελου μέσα - όχι ότι αυτό λέει κάτι - θα μπορούσα να έχω γιατί δεν έχω κόμπλεξ):
Junior Sornosa
Haris Duljevic
Bauyrzhan Islamkhan
Ondrej Duda
Andrija Zivkovic
Nicolae Stanciu
Fernando Varela
Tino-Sven Susic
Nicolai Jörgensen
Denis Alibec
Óscar Scarione
Douglas (Dnipro)
Edwin Cardona
Andrija Balic
Lovre Kalinic
Florin Tanase
Razvan Marin (Viitorul AMC)
Miha Mevlja
Leandro Fernández
Bruno Vides
Sebastián Rincón
Jaime Ayoví
Luciano da Rocha 

Υγ: Οσο για τον Ιβάν εγώ συνεχίζω να τον στηρίζω για πολλούς λόγους και δεν είναι όλοι για το ποδόσφαιρο. Μοιράζομαι και το ίδιο επίθετο btw. Δεν γίνεται όμως να μην λέμε τα στραβά και να τα επαναλαμβάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 17:03, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK (δείτε εδώ) η Γαλατασαράι ετοίμαζε μεγάλη πρόταση για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Oι πιο ΠΑΟΚ Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις Δώρων στα PAOK FC Official Stores

Πλέον, το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι πήρε και επίσημη μορφή, αφού στη Μικράς Ασίας έφτασε η επίσημη πρόταση της «τσιμ-μπομ» για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Το ποσό που αναγράφεται σε αυτή είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ με τον ΠΑΟΚ όμως να δείχνει πως δεν του αρκούν αυτά και οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει σε συμφωνία.

Όπως ενημερωθήκατε και σε προηγούμενο κείμενο (δείτε εδώ), η ρήτρα του 26χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι εντελώς ξεκάθαρη, καθώς ξεκινάει από τα 4,5 εκατομμύρια, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για ημερομηνίες, που μπορεί να γίνει η αγορά, αλλά και άλλες λεπτομέρειες, που μπορούν να φτάσουν το ποσό της μέχρι και τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά την πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλατά με τις δυο πλευρές να είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς η πρόταση της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη είναι τόσο μεγάλη που είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί ο Ροντρίγκες

ινπαοκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”