29.Róbert Mak
-
john4serres
-
Dimg4
Re: 11.Róbert Mak
Αν οντως εσπασες την αδεια σου για να ετοιμαστεις να βοηθησεις τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικα, τοτε χιλια μπραβο ρε φιλε
- Dimitris_L4
Εαν αυτο το εκανες για να βοηθησεις την ομαδα στο τσου λου εισαι μεγαλος μαγκας ρε φιλε..και για την αγαπη που δειχνεις πρεπει να μεινεις...εμενα με φαινεται πιο λογικο να πηγες να μιλησεις με κανενα μιχελ για τη μεταγραφη...μπραβο σου ρε μακ...
- Lacedaemonian
- painkiller4
Σωστός επαγγελματίας όπως πάντα, μπράβο σου ρε συ Ρόμπερτ...
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι όσο δεν έρχεται ικανοποιητική πρόταση για να φύγει σε μεγαλύτερη ομάδα-καλύτερο Πρωτάθλημα (που το θέλει σίγουρα από φέτος μετά από μια τόσο καλή χρονιά), τόσο σφίγγει ο κλοιός (και τα γάλατα
) με Τζάλμα να κάνει παπάδες μέχρι τώρα και Γκάρυ-Μύστα ανεβασμένους φυσιολογικά στην δεύτερη τους χρονιά στην ομάδα, για τυχόν παραμονή-πιθανή ανανέωση του (με τα χρήματα που ζητάει σε σχέση μ αυτά που του δίνουμε) οπότε η εν λόγω κίνηση πιθανά να έχει κι άλλες αναγνώσεις...

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι όσο δεν έρχεται ικανοποιητική πρόταση για να φύγει σε μεγαλύτερη ομάδα-καλύτερο Πρωτάθλημα (που το θέλει σίγουρα από φέτος μετά από μια τόσο καλή χρονιά), τόσο σφίγγει ο κλοιός (και τα γάλατα
-
Dimg4
Μακ, Γκαρι, Τζαλμα, Ντιεγκο... δε μπορω να θυμηθω ποτε ειχαμε τετοια υπεροπλια μεσοεπιθετικαpainkiller4 έγραψε:Ρε κρατήστε το ΠΑΟΚτσακι εδώ θέλει να μείνει λαιμαι
- Kostas_Peraia4
Παιδια,τα πραγματα ειναι απλα.
Ο Μακ σκεφτεται το καλυτερο για την καριερα του.
Σου λεει,θα παω,θα παιξω προκριματικα και αν βαλω και κανενα γκολακι,θα ανεβει το κασε μου και εκει που θα επαιρνα απο την νεα μου ομαδα κανενα εκατομμυριο,μπορει να παρω 1,2.
Ορθος σκεφτεται και δεν προκεται να τον κατηγορησω καθολου.Επαγγελματιας ειναι
Ο Μακ σκεφτεται το καλυτερο για την καριερα του.
Σου λεει,θα παω,θα παιξω προκριματικα και αν βαλω και κανενα γκολακι,θα ανεβει το κασε μου και εκει που θα επαιρνα απο την νεα μου ομαδα κανενα εκατομμυριο,μπορει να παρω 1,2.
Ορθος σκεφτεται και δεν προκεται να τον κατηγορησω καθολου.Επαγγελματιας ειναι
Όποιος κ αν είναι ο τελικός σκοπός του,αξίζει συγχαρητήρια.Δείχνει αν μη τι άλλο δέσιμο με τον σύλλογο και σεβασμό.
Μπράβο ρε Μακ.Δεν θα το έκανε κανένας σχεδόν αυτό που έκανες.
Μπράβο ρε Μακ.Δεν θα το έκανε κανένας σχεδόν αυτό που έκανες.
-
john4serres
Και αν πηγαινει για να αναγκασει τον Μιχελ για πωληση ;
Να κατεβασει την τιμη μηπως ;
Να κατεβασει την τιμη μηπως ;
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι μόλις πήγε ο Mixel Ολλανδια , ακολουθεί και ο Μακ. Νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή πρόταση και πάνε μαζί να την διαπραγματευτούν
-
john4serres