31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι η ποδοσφαιρικη του ικανοτητα αλλα ο χαρακτηρας του εντος αποδυτηρίων κυρίως .
Μεχρις στιγμης τουλαχιστον φαινεται να μαστε καλα και στα δυο.Μη κολλάτε στην περσινή "παλαβή" κατασταση.

άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα μας
νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα... ξέρουμε για παράδειγμα ότι ο Τζαβέλας δημιουργει προβλήματα στα αποδυτήρια.
τώρα από που το ξέρουμε δεν έχει καμία σημασία, εμείς έχουμε κάνει τους εαυτούς μας να πιστέψουμε ότι τα ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Υπάρχει καμία αντίρρηση να σβήσω ορισμένα σχόλια που τα γράψατε... κατά λάθος και που σίγουρα ΔΕΝ τα γράψατε εσείς, όπως εγώ σας ξέρω εδώ μέσα;

Ευχαριστώ πολύ και ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΛΚΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

northend4 έγραψε:Τριλοφιώτη συνήθως συμφωνώ μαζί σου για να μην σου πω παντα.
Όμως στο συγκεκριμένο ίσως υπερβάλεις λίγο. Ναι μεν στο διαδίκτυο γίνεται της πόπης από τον κάθε λογής άσχετο και κακοπροέραιτο όμως στο paokmania (επειδή είμαστε άτομα που μπορούμε να καταλαβαινόμαστε πανω κατω(λόγω κοινής αγάπης σε μια ομάδα)) δεν είναι τόσο κακό να γίνεται κάποια κριτική για παίκτες μας. Άλλο να λοιδωρεί κάποιος(εκεί μαζί σου) και άλλο να έχει μια κριτική για τις ικανότητες η μή κάποιου παίκτη.
Εγώ ξέρω ότι ο παίκτης τιμάει το συμβόλαιο του. Το τιμάει την φανέλα του ΠΑΟΚ πλέον είναι λίγο δυσεύρετο. Για να τιμήσει κάποιος την φανέλα πρέπει να φάει πολλά ψωμιά. Πρέπει να το δείξει η ιστορία. Το ότι κάποιος έπαιξε σε 2-5-15 αγωνες η σε 1-2 χρονιες και φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι απαραίτητα την τίμησε.
Πάντα με σεβασμό φίλε

Δε διαφωνώ κ εγώ με όσα λες. Άλλωστε όταν γινεται κριτική στους παίχτες μας, όσο σκληρή και να ειναι δε πρόκειται να πω τιποτα, γιατι ειναι δικαίωμα του καθενός να λεει τι πιστεύει. Άλλο κριτική όμως και άλλο πιάνομαι απο ΕΝΑ πράμα και ξεχνάω 10, ή θυμάμαι ορισμένα απο πέρσυ επιλεκτικά και κατα τα λοιπα αλζχάιμερ.

Πχ Αμα πω ότι ο Μπερμπάτοφ ειναι άμπαλος επειδή δε μαρκάρει, γιαπί και να φυγει ΧΘΕΣ, θα έχω άδικο στο ότι δε μαρκάρει; ΟΧΙ. Ειναι αυτο κριτική; Ε ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
Ε, κάτι αντίστοιχο (όχι τοσο εξόφθαλμο :P) γίνεται και εδώ.

Ελπίζω να γινομαι κατανοητός.

Και για το ότι τιμάει το συμβόλαιο και τη φανέλα, κατανοώ πως το βλέπεις, ίσως έχεις δίκιο αλλα για να βρεις άτομα να τιμάνε τη φανέλα με τον τρόπο που λες, ειναι όντως ψιλοαπίθανο.. Άν ερχόταν φέτο ο Βιειρίνια και παρατούσε τις δοξες και τις μπουντεσλίγκες για να παίζει με το δικέφαλο στις λάσπες και τα χωριά, τότε ναι. Αλλιώς δε ξέρω κανεναν που να τιμησε ποτε τη φανέλα με τον τρόπο που αναφέρεις.. :roll: Γι αυτο και έχω εγώ πιο "χαλαρά" κριτήρια για να το πω :lol: .

* Έγιναν άραγε ΟΛΑ όσα ακουστηκαν για το Τζαβέλλα, έγιναν κάποια, τίποτα; Ανάλογα τι ΕΠΙΛΕΓΕΙ ο καθενας να πιστευει γιατι κανενας δε ξέρει πραγματικα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τριλοφίτη και δικηγόρε δεν θέλω να ξαναδιαβάσω από εσάς τίποτα που να το γράψατε εν θερμώ.

Τριλοφίτη, ο παπάς θίχτηκε και εν μέρει έχει και ένα δίκιο. Περίμενα πιο ψύχραιμη αντίδραση από εσένα.

Paoki, μην το ξαναβάλεις αυτό το βίντεο, σε παρακαλώ πολύ.

ΥΓ. Δουλειά δεν είχε ο διάολος...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Εν μέρει του έδωσα δίκιο και ειπα και sorry αλλα τόσβησες. :D
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Trilofiotis έγραψε:...

Καλημέρα
Αντιπαρέρχομαι τους αστείους χαρακτηρισμούς σου
Το προηγούμενο σχόλιό μου στο θέμα ήταν αυτό:
Pa0ki έγραψε:Ό,τι και να κάνεις, μετά τα περσινά δε σε πάω μία
Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι είσαι βελτιωμένος φέτος....σήμερα μάλιστα είπες όχι και σε τσαμπουκά :lol:

όμορφα και ωραία, ούτε κράξιμο ούτε τίποτα, ίσα ίσα που του αναγνωρίζω και την βελτίωση

Εγώ φίλε λάθη συγχωρώ. Τα περσινά όμως δεν ήταν λάθη αλλά αδιαφορία και εγωισμοί με χαμένη την ομάδα
Αυτή είναι η γνώμη μου, κράτα εσύ τη δικιά σου και η ζωή συνεχίζεται

edit: Έσβησα το post του Trilofiotis αφού το έσβησε ο mod, μην πάρει η μπάλα όλο το μήνυμα :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pa0ki την Πέμ 15 Οκτ 2015, 10:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι η ποδοσφαιρικη του ικανοτητα αλλα ο χαρακτηρας του εντος αποδυτηρίων κυρίως .
Μεχρις στιγμης τουλαχιστον φαινεται να μαστε καλα και στα δυο.Μη κολλάτε στην περσινή "παλαβή" κατασταση.

νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα... ξέρουμε για παράδειγμα ότι ο Τζαβέλας δημιουργει προβλήματα στα αποδυτήρια.
τώρα από που το ξέρουμε δεν έχει καμία σημασία, εμείς έχουμε κάνει τους εαυτούς μας να πιστέψουμε ότι τα ξέρουμε

Με βαση αυτα που ειδαμε και διαβασαμε περσι μιλαμε.Αν εσυ που ξερεις καλυτερα γνωριζεις οτι ειναι διαφορετικα τα πραγματα καλο ειναι να μας ενημερωσεις εμας τους ασχετους.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Γιατι, εσύ γνωρίζεις ότι ειναι έτσι τα πράγματα; Ή άκουσες ότι ειπανε κάποιοι που ξέρουνε, ότι μάλλον έτσι φάνηκε.....;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Trilofiotis έγραψε:Εν μέρει του έδωσα δίκιο και ειπα και sorry αλλα τόσβησες. :D

:lol: :lol: :lol:

Έπρεπε να το είχα σβήσει εν μέρει...

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:

Με βαση αυτα που ειδαμε και διαβασαμε περσι μιλαμε.Αν εσυ που ξερεις καλυτερα γνωριζεις οτι ειναι διαφορετικα τα πραγματα καλο ειναι να μας ενημερωσεις εμας τους ασχετους.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά όταν κάτι βασίζεται σε αυτά που διαβάσαμε από αυτούς που όλη μέρα βρίζουμε τότε δεν είναι για μένα ότι πιο αξιόπιστο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειπα και ΕΙΔΑΜΕ ,στο γηπεδο(αδιαφορια).Τελος παντων ειπα στο προηγουμενο να μη κολλάμε κι ανοιξες θεμα να μου την πεις .Αστο θα φωναζει ο υπεργηρος Mod.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κατ ο τζαβελλας μιλησε για τα περσινα στο καναλι του ΠΑΟΚ,βεβαια δεν ειχαμε την απαντηση του Αγγελου για να βγαλουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη και αποτι φαινεται δε θα την εχουμε ποτε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Είμαστε... Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

KOSTAS54 έγραψε:ΑποστόληςΑ @
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία", Ισοκράτης (436 π.Χ - 338 π.Χ.)

Trilofiotiς @+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Εχουμε 2015 και ακομη αναπαραγεται και υιοθετειται αυτη η παραποιημενη μεταφραση-σκουπιδι του 'ελευθερου τυπου' της...γιαννας αγγελοπουλου.Η πραγματικη μεταφραση ειναι η παρακατω:

«Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (αναφέρεται στον Σόλωνα και τον Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Πέμ 15 Οκτ 2015, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Καλα έχει ξεφύγει το οφτοπικ... Μη με υποστηρίξει ένας Χριστιανος, αμέσως να τον φατε!

ΕΝΣΤΑΣΗ! :lol: :lol:

Οντοπικ, το ειχα ζητήσει και μετά το ματς:
Μήπως έχει βρει κανεις σε βιντεάκι/gifάκι ένα τρομερο τάκλιν που ειχε κάνει ο Τζαβέλλας στο ματς με τη Ντόρνμουντ στο 1ο ημίχρονο που του πήρε και το πορτοφόλι και κράτησε και τη μπάλα πάνω στη γραμμή του κόρνερ μας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”