northend4 έγραψε:Τριλοφιώτη συνήθως συμφωνώ μαζί σου για να μην σου πω παντα.
Όμως στο συγκεκριμένο ίσως υπερβάλεις λίγο. Ναι μεν στο διαδίκτυο γίνεται της πόπης από τον κάθε λογής άσχετο και κακοπροέραιτο όμως στο paokmania (επειδή είμαστε άτομα που μπορούμε να καταλαβαινόμαστε πανω κατω(λόγω κοινής αγάπης σε μια ομάδα)) δεν είναι τόσο κακό να γίνεται κάποια κριτική για παίκτες μας. Άλλο να λοιδωρεί κάποιος(εκεί μαζί σου) και άλλο να έχει μια κριτική για τις ικανότητες η μή κάποιου παίκτη.
Εγώ ξέρω ότι ο παίκτης τιμάει το συμβόλαιο του. Το τιμάει την φανέλα του ΠΑΟΚ πλέον είναι λίγο δυσεύρετο. Για να τιμήσει κάποιος την φανέλα πρέπει να φάει πολλά ψωμιά. Πρέπει να το δείξει η ιστορία. Το ότι κάποιος έπαιξε σε 2-5-15 αγωνες η σε 1-2 χρονιες και φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι απαραίτητα την τίμησε.
Πάντα με σεβασμό φίλε
Δε διαφωνώ κ εγώ με όσα λες. Άλλωστε όταν γινεται
κριτική στους παίχτες μας, όσο σκληρή και να ειναι δε πρόκειται να πω τιποτα, γιατι ειναι δικαίωμα του καθενός να λεει τι πιστεύει. Άλλο κριτική όμως και άλλο πιάνομαι απο ΕΝΑ πράμα και ξεχνάω 10, ή θυμάμαι ορισμένα απο πέρσυ επιλεκτικά και κατα τα λοιπα αλζχάιμερ.
Πχ Αμα πω ότι
ο Μπερμπάτοφ ειναι άμπαλος επειδή δε μαρκάρει, γιαπί και να φυγει ΧΘΕΣ, θα έχω άδικο στο ότι δε μαρκάρει; ΟΧΙ. Ειναι αυτο κριτική; Ε ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
Ε, κάτι αντίστοιχο (όχι τοσο εξόφθαλμο

) γίνεται και εδώ.
Ελπίζω να γινομαι κατανοητός.
Και για το ότι τιμάει το συμβόλαιο και τη φανέλα, κατανοώ πως το βλέπεις, ίσως έχεις δίκιο αλλα για να βρεις άτομα να τιμάνε τη φανέλα με τον τρόπο που λες, ειναι όντως ψιλοαπίθανο.. Άν ερχόταν φέτο ο Βιειρίνια και παρατούσε τις δοξες και τις μπουντεσλίγκες για να παίζει με το δικέφαλο στις λάσπες και τα χωριά, τότε ναι. Αλλιώς δε ξέρω κανεναν που να τιμησε ποτε τη φανέλα με τον τρόπο που αναφέρεις..

Γι αυτο και έχω εγώ πιο "χαλαρά" κριτήρια για να το πω

.
* Έγιναν άραγε ΟΛΑ όσα ακουστηκαν για το Τζαβέλλα, έγιναν κάποια, τίποτα; Ανάλογα τι ΕΠΙΛΕΓΕΙ ο καθενας να πιστευει γιατι κανενας δε ξέρει πραγματικα...