Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Συζητουσαν χτες ολη μερα και σημερα ξαφνικα βγηκε διαφορα στο οικονομικο;
Πολυ περιεργα πραγματα.
Μυριζει μπινια τελευταιας στιγμης απο κανα μανατζερ , και αν οντως ειναι ετσι καλα κανουν και δεν συμφωνουν.
Αν σου βγει το ονομα οτι υποκυπτεις και μαλιστα για τον Τζαβελλα , παει μετα το εχασες το παιχνιδι.
Πολυ περιεργα πραγματα.
Μυριζει μπινια τελευταιας στιγμης απο κανα μανατζερ , και αν οντως ειναι ετσι καλα κανουν και δεν συμφωνουν.
Αν σου βγει το ονομα οτι υποκυπτεις και μαλιστα για τον Τζαβελλα , παει μετα το εχασες το παιχνιδι.
Ε δεν ειναι δυνατον μετρημενοι ειναι οι παικτες που γουσταρω απο ελλαδα με εναν απο αυτους βρηκε να χαλασει,παιζουν με τα νευρα μου εκει στην παε,μηπως φταιει το οτι δεν εχει περασει απο τον βαζελο?
@Theos κοίταξε, επειδή ουσιαστικά είναι 2+σήμερα, ίσως παίζει και αυτό.
Αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ως εξέλιξη. Δεν ξέρω αν είναι εχουν κάποια σχέση τα εργομετρικά ή κάτι άλλο, αλλά ξέρετε ότι προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξος και να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Δυστυχώς αυτή τη φορά, δεν γίνεται......
εκτός αν η μη συνεργασία με τον Έλληνα διεθνή, σημαίνει ότι πάμε για συνεργασία με κάνα Ολλανδό, (πρώην) διεθνή......τότε επιστρέφω στην αισιοδοξία που με διακατέχει....
ΥΓ: ο Κουτσολιάκος ποιών παιχτών μας είναι μάνατζερ;;;;;;
ΥΓ2: εδώ υποκύψαμε αλλού και αλλού ρε μαν......
Αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ως εξέλιξη. Δεν ξέρω αν είναι εχουν κάποια σχέση τα εργομετρικά ή κάτι άλλο, αλλά ξέρετε ότι προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξος και να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Δυστυχώς αυτή τη φορά, δεν γίνεται......
εκτός αν η μη συνεργασία με τον Έλληνα διεθνή, σημαίνει ότι πάμε για συνεργασία με κάνα Ολλανδό, (πρώην) διεθνή......τότε επιστρέφω στην αισιοδοξία που με διακατέχει....
ΥΓ: ο Κουτσολιάκος ποιών παιχτών μας είναι μάνατζερ;;;;;;
ΥΓ2: εδώ υποκύψαμε αλλού και αλλού ρε μαν......
Εχουν μεινει 3 γαμημενες μερες για να τελειωσει το φετινο μαρτυριο επιτελους.. Για ακομη μια χρονια που πας να κανεις μια υπερβαση εκει στην ΠΑΕ τον παιζατε ομαδικα.. Κανονιστε να το σωσετε στο τελος τουλαχιστον..γιατι βλεπω πολλους Παναιτωλικους ακομη μες τη χρονια
Δηλαδη πως ειναι δυνατον να περνας εναν παικτη εργομετρικα να τον καλεις να υπογραψει και στο τελος να προκυπτει προβλημα? Αν δεν παρουσιασε ξαφνικα αυξημενες απαιτησεις ο Τζαβελας περιμενω με αγωνια να δω τι στο διαολο θα μας πουν.
Σχεδιασμος για κλοτσιες!ερασθτεχνες..εχουμε χρημα αλλα ανικανους να συννενοηθουν επιτελεις!ποιοι αραγε ασχολουντε με τις μεταγραφες?
- kataramenos5
Ή τα στάζεις και φέρνεις κανα παίκτη στύλ Αισάτι η παικτάκια απο ακαδημίες.Μετριότητες που δε κάνουν τη διαφορά η δημιουργούν προβλήματα(στυλ Σπυρό) δεν τις μπορώ πλέον.Στα "κόκκινα" δουλεύουμε απ την Τρίτη μη μας γ@ματε αλλο τη ζωή .
Το παλιοτόμαρο ρε γαμώτο, τόσους παίχτες έχει στην ομάδα ρε το παρτάλι. 700 τους ζήτησε σήμερα γιατί λέει του τα χρωστάει η Μονακό ρε ουστ ρε
joshua έγραψε:μηπως φταιει το οτι δεν εχει περασει απο τον βαζελο?