Με ξέρεις για καλαμπουρτζή;nikolasf έγραψε:Πλάκα μας κάνεις!DC έγραψε:Ένα πουλάκι έκανε τσίου ότι ο Βαλβέρδε θεώρησε διαβατήριο.
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
- trel@menos
δυστυχως πολλοι τον περιμεναν στη γωνια για κραξιμο μετα απο ηττα. βασικα απο την αρχη που ηρθε τους εκατσε ασχημα και απλα ψαχνουν αφορμες.
απλα αυτη τη φορα εκανε κανα διμηνο να χασει και αρκετοι ειχαν χαλαστει και σημερα ξεχαρμανιαζουν.
νταξει με γαυρο θα βαλει αλλαγη τον σουαρες και οχι τον γιαννου και θα το παρουμε το ματσακι.
απλα αυτη τη φορα εκανε κανα διμηνο να χασει και αρκετοι ειχαν χαλαστει και σημερα ξεχαρμανιαζουν.
νταξει με γαυρο θα βαλει αλλαγη τον σουαρες και οχι τον γιαννου και θα το παρουμε το ματσακι.
- kataramenos5
- buffalobill4
εννοειται φιλε.Karelias έγραψε:Λάθος αυτή η αλλαγή.
εντελως λαθος η αλλαγη.καλυτερα να εβαζε τον κιτσιου να ειχαμε λιγο κεντρο αφου ο γιαννου ως γνωστον ειναι σαν να μην υπαρχει.
πραγματικα ειναι να απορεις τι βλεπουνε σ αυτον τον παιχτη
και δεν περιμενα το σημερινο.
- buffalobill4
εγω τον εκραξα και ειπα να φυγει πανω στα νευρα μου.trel@menos έγραψε:δυστυχως πολλοι τον περιμεναν στη γωνια για κραξιμο μετα απο ηττα. βασικα απο την αρχη που ηρθε τους εκατσε ασχημα και απλα ψαχνουν αφορμες.
δεν ειμαι σιγουρος οτι τωρα θα βοηθησει η αποπομπη του, αλλα πλεον εχει χασει τα αποδυτηρια εντελως.
Εγώ προσωπικά και πρωτάθλημα να πάρει, τον ιούλιο στην ομάδα δεν τον θέλω.
Είχα γράψει πριν 2 εβδομάδες:
Μετά από 11 αγωνιστηκές => 15 επίσημα παιχνίδια δεν έχω δει κάτι από αυτά. Ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες, ούτε ακόμα και στο γεμάτο πάθος ημίχρονο με 10 στην κρήτη.
Έγραψα σήμερα στον νήμα του αγώνα ότι θέλουμε 3χαφ. Εάν όμως ήταν μόνο θέμα ρόστερ δεν θα χρειαζόταν ποτέ να είχαμε προπονητή. Μόνο παίκτες να παίρναμε και ο Χάβος ήταν υπεραρκετός. Με το υπάρχον ρόστερ χρειαζόμαστε και προπονητή, ο αυτόματος δεν είναι αρκετός.
Για αυτό όσοι πιστεύουν ότι περιμένουμε την στραβή για να την πούμε στον Sir Donis βγάλτε το από το μυαλό σας. Ονειρευόμαστε έναν Π.Α.Ο.Κ. που ο Δώνης δείχνει να μην μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα προς εκεί. Είναι αγγλικής φιλοσοφίας και εμείς δεν είμαστε αγγλάκια.
Για όσους πιστεύουν ότι η δυναμική των αντιπάλων δεν παίζει ρόλο, πάλι θεωρώ ότι κάνουν λάθος. Από θέμα ρόστερ μόνο 3ις ομάδες ήταν πιο συμπαγές από εμάς στην αρχή της σεζόν. Στις 2 χάσαμε και έχουμε την 3η εντός την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό όμως που το κάνει άξιο αναφοράς είναι ότι χάσαμε κατά κράτος. Σε αυτό φταίει ο προπονητής.
Υ.Γ.
στον εαυτό μου που δεν άντεξα μέχρι τον Μάη.
Είχα γράψει πριν 2 εβδομάδες:
Να προσθέσω και τα αποδυτήρια που πλέον τα έχει χάσει και με τις δηλώσεις του.Ale3 έγραψε:Εγώ θέλω να βλέπω έναν Π.Α.Ο.Κ. που κρατάει μπάλα και ξέρει τι να την κάνει.
Όταν το παιχνίδι είναι ροντέο, να μπορεί να βγεί με 3-4ις πάσες στην επίθεση και να εκμεταλευτεί τους χώρους με προϋποθέσεις. Έστω 4/10 θα γίνουν ευκαιρίες.
Όταν κάνουμε οργανωμένη επίθεση, κρατάμε μπάλα, να έχουμε γρήγορες εναλλαγές μπάλας και θέσεων παικτών για να δημιουργούμε ρήγματα στις άμυνες των αντιπάλων. Με μία αλλαγή παιχνιδιού ή κάθετη πάσα να βρίσκουμε αποδιοργανωμένη άμυνα. 2/10 τουλάχιστον να επιτύχουν.
Θέλω οι παίκτες να ξέρουν που να βρίσκονται, πως να κινηθούν και που να πετάξουν την μπάλα, στον χώρο, για να ακυρώσεις 1 ή 2 αμυνώμενους παίκτες του αντιπάλου. Κοινός αυτοματισμοι-τριγωνάκια κτλ κτλ. 1 να σου πετύχει έχεις δημιουργήσει ρήγμα.
Θέλω πρέσσινγκ σε όλο το γήπεδο, για να κλέψουμε την μπάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θέλω όλοι οι παίκτες να ξέρουν που και πως θα κινούντε σε θέση άμυνας. Να μειωθούν οι πιθανότητες τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα.
Αυτά πιστεύω ότι ο όποιος παίκτης, καλός ή κακός, μπορεί να τα μάθει και να δείξει κάτι μέσα στο γήπεδο.
Δεν μιλώ για την απόλυτη εμφάνιση. Θέλω όμως οι παίκτες να δείχνουν όλο τους το πάθος, προσπαθούν να το βγάλουν σε δουλεμένες φάσεις. Και ας έρθουν τα λάθη και οι γκέλες. Θα έχω όμως την ελπίδα ότι κάποια στιγμή αυτά θα τους γίνουν βιώματα και οι κινήσεις από μνήμη μυών.
Δεν κρίνω αν τα είδα ή όχι. Λέω τι θέλω να δω. Κοινός το μακρύ και το κοντό μου....
Μετά από 11 αγωνιστηκές => 15 επίσημα παιχνίδια δεν έχω δει κάτι από αυτά. Ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες, ούτε ακόμα και στο γεμάτο πάθος ημίχρονο με 10 στην κρήτη.
Έγραψα σήμερα στον νήμα του αγώνα ότι θέλουμε 3χαφ. Εάν όμως ήταν μόνο θέμα ρόστερ δεν θα χρειαζόταν ποτέ να είχαμε προπονητή. Μόνο παίκτες να παίρναμε και ο Χάβος ήταν υπεραρκετός. Με το υπάρχον ρόστερ χρειαζόμαστε και προπονητή, ο αυτόματος δεν είναι αρκετός.
Για αυτό όσοι πιστεύουν ότι περιμένουμε την στραβή για να την πούμε στον Sir Donis βγάλτε το από το μυαλό σας. Ονειρευόμαστε έναν Π.Α.Ο.Κ. που ο Δώνης δείχνει να μην μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα προς εκεί. Είναι αγγλικής φιλοσοφίας και εμείς δεν είμαστε αγγλάκια.
Για όσους πιστεύουν ότι η δυναμική των αντιπάλων δεν παίζει ρόλο, πάλι θεωρώ ότι κάνουν λάθος. Από θέμα ρόστερ μόνο 3ις ομάδες ήταν πιο συμπαγές από εμάς στην αρχή της σεζόν. Στις 2 χάσαμε και έχουμε την 3η εντός την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό όμως που το κάνει άξιο αναφοράς είναι ότι χάσαμε κατά κράτος. Σε αυτό φταίει ο προπονητής.
Υ.Γ.
Εγώ και 2-3 ακόμα 2 μήνες τα λέμε, ποια γωνία και ποιοι έχουν χαλαστεί, τι λες τώρα?trel@menos έγραψε:δυστυχως πολλοι τον περιμεναν στη γωνια για κραξιμο μετα απο ηττα. βασικα απο την αρχη που ηρθε τους εκατσε ασχημα και απλα ψαχνουν αφορμες.
Στο πρώτο σοβαρό (λέμε τώρα) παιχνίδι, ήσουν για κανένα τάλιρο και μιλάς για αφορμές?
έλεος..
- Dinos_Liverpool
Το ότι έκανε πολλά λάθη ΚΑΙ αυτός χθες, είναι γεγονός.
Το ότι δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος, είναι γεγονός.
Το ότι τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας δεν υπάρχουν σε πολλά παιχνίδια, όπως και στο χθεσινό, είναι γεγονός.
Το ότι η ψυχραιμία μας – ΚΑΙ εδώ μέσα - έχει πάει περίπατο, είναι γεγονός.
Το ότι τον πολεμάνε αρκετοί – ΚΑΙ εδώ μέσα – από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του το καλοκαίρι, χωρίς να περιμένουν να δουν πρώτα αποτελέσματα, είναι , επίσης, γεγονός.
Φταίει στις επιλογές του στην 11άδα, που δεν τον δικαιώνουν βάσει απόδοσης, φταίει με συστήματα και πειραματισμούς που θα έπρεπε να σχεδιάζονται και να αλλάζουν ανάλογα με την ποιότητα του υλικού που διαθέτουμε. Φταίει στα θέματα πειθαρχίας που δείχνουν προς τα έξω την εικόνα του ξέφραγου αμπελιού! Φταίει σε πολλές από τις δηλώσεις που κατά καιρούς κάνει, δείχνοντας ξεκάθαρα μία απόρριψη των δικών του ευθυνών για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θαρρείς και είναι άλλος ο προπονητής της ομάδας!
Τι νόημα έχει, όμως, να αναπολούν νοσταλγικά (!!!) ορισμένοι, έναν προπονητή που είχε πολύ χειρότερα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο πέρσι και έδειχνε αμήχανος και ανήμπορος να βρει λύσεις ? Προσέφερε αρκετά στον α’ γύρο, αλλά από μια στιγμή και μετά έδειχνε να δέχεται τα αποτελέσματα μοιρολατρικά. Ψέματα είναι ? Μήπως, τέλος πάντων, πρόκειται να γυρίσει πίσω ? Δεν τον εμπιστεύεται κανείς από τους νυν διοικούντες, οπότε πορευόμαστε με Δώνη γιατί οποιαδήποτε άλλη λύση τώρα δεν βοηθάει. Κρίνεται η συνολική πορεία του στο τέλος και το καλοκαίρι παίρνονται οι αποφάσεις από τους αρμόδιους.
Το ότι τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας δεν υπάρχουν σε πολλά παιχνίδια, όπως και στο χθεσινό, είναι γεγονός.
Το ότι τον πολεμάνε αρκετοί – ΚΑΙ εδώ μέσα – από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του το καλοκαίρι, χωρίς να περιμένουν να δουν πρώτα αποτελέσματα, είναι , επίσης, γεγονός.
Φταίει στις επιλογές του στην 11άδα, που δεν τον δικαιώνουν βάσει απόδοσης, φταίει με συστήματα και πειραματισμούς που θα έπρεπε να σχεδιάζονται και να αλλάζουν ανάλογα με την ποιότητα του υλικού που διαθέτουμε. Φταίει στα θέματα πειθαρχίας που δείχνουν προς τα έξω την εικόνα του ξέφραγου αμπελιού! Φταίει σε πολλές από τις δηλώσεις που κατά καιρούς κάνει, δείχνοντας ξεκάθαρα μία απόρριψη των δικών του ευθυνών για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θαρρείς και είναι άλλος ο προπονητής της ομάδας!
Τι νόημα έχει, όμως, να αναπολούν νοσταλγικά (!!!) ορισμένοι, έναν προπονητή που είχε πολύ χειρότερα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο πέρσι και έδειχνε αμήχανος και ανήμπορος να βρει λύσεις ? Προσέφερε αρκετά στον α’ γύρο, αλλά από μια στιγμή και μετά έδειχνε να δέχεται τα αποτελέσματα μοιρολατρικά. Ψέματα είναι ? Μήπως, τέλος πάντων, πρόκειται να γυρίσει πίσω ? Δεν τον εμπιστεύεται κανείς από τους νυν διοικούντες, οπότε πορευόμαστε με Δώνη γιατί οποιαδήποτε άλλη λύση τώρα δεν βοηθάει. Κρίνεται η συνολική πορεία του στο τέλος και το καλοκαίρι παίρνονται οι αποφάσεις από τους αρμόδιους.
Χθες στο γήπεδο υπήρχαν 4 παίχτες.
Ο Σανθ (μέχρι το 85') ο Σάλπι και τα 2 CB.
Με 4 παίχτες και 7 σκιάχτρα, ούτε ο Μουρίνιο δε παίρνει ματς, just sayin.
Ο Σανθ (μέχρι το 85') ο Σάλπι και τα 2 CB.
Με 4 παίχτες και 7 σκιάχτρα, ούτε ο Μουρίνιο δε παίρνει ματς, just sayin.
Ντίνο τα λες όλα στην δεύτερη παράγραφο...
Τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα ανήκουν στο παρελθόν.
Εγώ όποια σύγκριση έκανα, το έκανα λόγω ρόστερ.
Το ρόστερ ίδιο ήταν, ίδιο είναι..
Εκτός και θεωρείς απώλεια, τον Τσιρίλο (έφερε τον Κουμαλό), τον Γεωργιάδη που είναι ανύπαρκτος...
Τώρα το ποια θα είναι η λύση και αν βοηθάει θα φανεί..
Τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα ανήκουν στο παρελθόν.
Εγώ όποια σύγκριση έκανα, το έκανα λόγω ρόστερ.
Το ρόστερ ίδιο ήταν, ίδιο είναι..
Εκτός και θεωρείς απώλεια, τον Τσιρίλο (έφερε τον Κουμαλό), τον Γεωργιάδη που είναι ανύπαρκτος...
Τώρα το ποια θα είναι η λύση και αν βοηθάει θα φανεί..
Στα αιτια της ηττας αναφερονται απο πλευρας του ΓΔ τα κατωθι:
- Πολλες κακες πασες
- Ο γρηγορος ρυθμος , που δεν μας συμφερει
- Και οτι δωσαμε πολλα πραγματα (
)
Αυτα και καθαρισαμε .....
Περιμενω την στιγμη που θα ακουσω απο το στομα του καλυτερου ελληνα προπονητη να λεει:" Αναλαμβανω την ευθυνη για την τραγικη εικονα της ομαδας και για το ατυχες αποτελεσμα "
Υ.Γ. Στις κλειστες αμυνες δυσκολευομαστε , στο γρηγορο ρυθμο δεν μπορουμε , τελικα τι μπορουμε ?
- Πολλες κακες πασες
- Ο γρηγορος ρυθμος , που δεν μας συμφερει
- Και οτι δωσαμε πολλα πραγματα (
Αυτα και καθαρισαμε .....
Περιμενω την στιγμη που θα ακουσω απο το στομα του καλυτερου ελληνα προπονητη να λεει:" Αναλαμβανω την ευθυνη για την τραγικη εικονα της ομαδας και για το ατυχες αποτελεσμα "
Υ.Γ. Στις κλειστες αμυνες δυσκολευομαστε , στο γρηγορο ρυθμο δεν μπορουμε , τελικα τι μπορουμε ?
-
Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
Τεράστια η αντιΔωνική λύσσα και το μένος παρόλα τα εμφανή λάθη του.
Καθώς κι έλλειψη ψύχραιμης αποτίμησης της όλης κατάστασης.
Φαντάσου να μην είμασταν και 2οι δηλαδή.
Τες πα, φέρτε τον επόμενο να τελειώνουμε. Εγώ λέω να φέρουμε τον Ρότσα να αλλάξει η ψυχλογιά μας πριν το ντέρμπι με τον γαύρο, oh wait.
Καθώς κι έλλειψη ψύχραιμης αποτίμησης της όλης κατάστασης.
Φαντάσου να μην είμασταν και 2οι δηλαδή.
Τες πα, φέρτε τον επόμενο να τελειώνουμε. Εγώ λέω να φέρουμε τον Ρότσα να αλλάξει η ψυχλογιά μας πριν το ντέρμπι με τον γαύρο, oh wait.
Είχα γράψει ότι αν είχαμε κάποια ελπίδα, αυτή ήταν το ανοιχτό παιχνίδι του βάζελου.
Τελικά ούτε αυτό ....
Οπότε ξαναγυρνάμε σε αυτό που λέμε πολλοί εδώ μέσα, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΜΑΣ.
Τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω, αν δεν κάνουν αυτοί την δουλειά τους, η μπάλα δεν θα φτάσει στον Κλάους για να κάνει και αυτός την δικιά του. Δεν έγινε ακόμα Ιμπραΐμοβιτς.
Φταίνε οι ελλείψεις και οι τραυματισμοί; Φταίει η ανεπάρκεια τον υφισταμένων χαφ και εξτρέμ; Φταίει ο κόουτς; Δεν έχω ιδέα. Ένας άμπαλος μοντ είμαι.
Αυτό που ξέρω, είναι ότι το πρόβλημα το είχαμε και πέρυσι: ατέλειωτο πάσινγκ γκέιμ αλλά δημιουργία μηδέν.
Τελικά ούτε αυτό ....
Οπότε ξαναγυρνάμε σε αυτό που λέμε πολλοί εδώ μέσα, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΜΑΣ.
Τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω, αν δεν κάνουν αυτοί την δουλειά τους, η μπάλα δεν θα φτάσει στον Κλάους για να κάνει και αυτός την δικιά του. Δεν έγινε ακόμα Ιμπραΐμοβιτς.
Φταίνε οι ελλείψεις και οι τραυματισμοί; Φταίει η ανεπάρκεια τον υφισταμένων χαφ και εξτρέμ; Φταίει ο κόουτς; Δεν έχω ιδέα. Ένας άμπαλος μοντ είμαι.
Αυτό που ξέρω, είναι ότι το πρόβλημα το είχαμε και πέρυσι: ατέλειωτο πάσινγκ γκέιμ αλλά δημιουργία μηδέν.
Η πλάκα φίλε μου είναι ότι τον Μπόλονι τον αναφέρουν οι υπερασπιστές του Δώνη λόγω έλλειψης επιχειρημάτων υπέρ του, πέρα από το φτωχό ρόστερ.Dinos_Liverpool έγραψε:Το ότι έκανε πολλά λάθη ΚΑΙ αυτός χθες, είναι γεγονός.
Πρόσεξε τον διάλογο όπως αναπτύσεται και θα δείς ότι οι υπέρ του Μπόλονι αναφορές είναι απαντήσεις στην παραπάνω λογική.