ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
K_geo έγραψε:την Κυριακή, μετά τον αγώνα με το γάβρο γύρισε σπίτι του, ξάπλωσε στο κρεβάτι του και η τελευταία εικόνα στο μυαλό του ήταν η Τούμπα που έβραζε.
Από τη μία σίγουρα θα..πέρασε καλά, τέτοια ήταν η φύση του.
Από την άλλη σίγουρα θα ήταν σκασμένος που η ΠΑΟΚΑΡΑ δεν κατάφερε να κερδίσει το σίχαμα.
Ο Μάκης, το Λυκόσκυλο της Βέροιας έφυγε στα 51 του χρόνια από καρδιά.
Ασπρόμαυρη, 110% καρδιά.
Με το Δικέφαλο να δεσπόζει στο δεξί του μπράτσο, την αστείρευτη όραξη του για χουλιαμά, την αέναη ενέργεια του για εκδρομές με τον ΠΑΟΚ, το μεράκι του στο φαί...
Ένας άνθρωπος που δεν είναι πιο κοντά μας αλλά πήγε στο ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου, εκεί -που όπως έλεγε ένα εκ των αγαπημένων του συνθημάτων που με τόση...έπαρση τραγουδούσε- σίγουρα πο#$#να θα τα κάνει.
Μάκη, Λυκόσκυλο, πάντα θα είσαι δίπλα μας, σε κάθε εκδρομή και σε κάθε μασλάτι.
Να αναπαυθεί η ψυχή σου εν ειρήνη και μακάρι η ομαδάρα μας να σου κάνει δώρο εκεί ψηλά ένα ακόμα κύπελλο.
Στο επανιδείν αδερφέ μας.
ΟΥΓΚ.
Καλο Ταξιδι στη σειρα μας,συλληπητηρια..
- PAOK - 1926-
Καλο ταξιδι χρησταρα μου ..δυστηχως δεν τα καταφερες φιλαρακι μου ..ενα τουμπιοτακη Π.Α.Ο.ΚΤΣΑΚΙ αρρωστο με τον Π.Α.Ο.Κ μας..τι να πρωτοθυμηθω γηπεδο ,εκδρομες ..τι να πω δν ξερω ..
- john4serres

27/8/2016
"Ένα σακίδιο μικρό με όνειρα γεμάτο, το κρεμασες στον ώμο σου, ξημέρωμα Σαββατο"
7 χρόνια από εκείνο το ξημέρωμα Σαββάτου που μαύρισε η ψυχή μας. Που διοργανώθηκε μεγάλη εκδρομή εκατοντάδων ατόμων από πολλά μέρη, με πούλμαν και με ότι μέσο βρήκαν, στη γενέτειρα σου, το Ροδολίβος Σερρών, είτε για να σε χαιρετήσουμε όπως σου ταίριαζε, εκδρομικά ΠΑΟΚτσηδικα, είτε γιατί μας ήταν αδύνατο να το πιστέψουμε, βασικά ακόμα αδύνατο μας είναι.
Η ζωή σου αφιερωμένη στον Δικέφαλο και στο οπαδικο του κίνημα, που πέρασες από 40 κύματα και έχασες άδικα και φασιστικά μέχρι και την ελευθερία σου (δεν ξεχνάμε το έκτρωμα Ορφανού που πολέμησες όσο λίγοι και βίωσες στο πετσί σου) ήταν τέτοια, που τα social media είναι πολύ φτηνό και ανάξιο μέσο για να την αναλύσουμε, και ποιοι είμαστε εμείς για να το κάνουμε. Αποτυπώνεται απλά στη φράση:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.
Ακόμα και εκείνο το τελευταίο σου καλοκαίρι, το πέρασες όπως όλη τη ζωή σου, γράφοντας χιλιάδες χιλιόμετρα στο όνομα του μεγάλου ΠΑΟΚ. Αρχικα εσκασες από τους πρώτους στο 3μερο κάμπινγκ μας, συζητούσες για τις ευρωπαϊκές εκδρομές που περιμέναμε στα κοντά. Μετά γράφτηκες με τη μία στο πούλμαν για το Άμστερνταμ, και μετά στο πούλμαν για Τιφλίδα, στην τελευταία από τις αμέτρητες εκδρομές σου.
7 χρόνια από τότε που σίγησε η βαριά, δυνατή και αυθεντική φωνή σου.
7 χρόνια από τότε που άδειασε η πρώτη θέση εκεί, στην πίσω πόρτα του πούλμαν, με προορισμό όπου καθόταν η μπίλια της ασπρόμαυρης ιδέας.
7 χρόνια από το φευγιο ενός σεμνου και αυθεντικού ανθρώπου που κέρδιζε πάντα την αγάπη και τον σεβασμό με τα έργα, τα χιλιόμετρα και την αγνή τρέλα του και ταυτόχρονα έδειχνε σεβασμό σε κάθε συνοπαδο - συνταξιδιώτη του στα πούλμαν, ανεξαρτήτως ονόματος και ηλικίας.
ΤΖΙΜΑΡΑ μας, ότι είσαι "μαζί μας σε όλη τη ζωή μας" δεν αποτελεί ένα μότο της σειράς. Για όσους σε ζήσαμε, λιγότερο η περισσότερο, είναι κάτι πολύ παραπάνω, αληθινό, όπως ήσουν εσύ, ένας από τους τελευταίους γνήσιους μάγκες μιας άλλης εποχής.
Αμβρασης Δημήτριος - ΑΘΑΝΑΤΟΣ
- Ουτοπία 1926
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
Α ρε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...
ΑΔΈΛΦΙΑ ΖΕΊΤΕ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΔΈΛΦΙΑ ΖΕΊΤΕ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ενα Ευχαριστω,ενα Respect,και ας ειναι ταμπου βριστε με ολοι,στη θυρα 7,στη ΠΑΕ Αρης και στους οπαδους του Ολυμπιακου Βολου.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Δεν χρειαζεται να ειναι ταμπου
Μπραβο τους
Ο σεβασμος στους νεκρους
πρεπει να ειναι παντα αμοιβαιος απο ολους μας
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
Μπραβο τους
Ο σεβασμος στους νεκρους
πρεπει να ειναι παντα αμοιβαιος απο ολους μας
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
- kataramenos5
Αυτο το αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε σορυ δε μου λεει και πολλα.
Μυστηριο τρενο συμπαθατε με.
Ομως καθε χρονο που βλεπω τις φωτογραφιες αναρωτιεμαι πως θα ταν τα παιδια σημερα,Καθε φορα ειναι σα να τους βλεπω μπροστα μου μεγαλωμενους πια.50ρης ο Δημητρης με γκριζα μαλια και φαλακριτσα.40 η Χριστινα με κουτσουβελα να χοροπηδανε διπλα της ...Το ιδιο και για τους αλλους.Καπου εκει υγραινονται τα ματια για το κριμα.
Δε προλαβαν να ζησουν να κανουν οσα κάναμε ,να χαρουν μ οσα χαρηκαμε.Μεγαλο κριμα.Να τους εχει καλα εκει πανω.Μονο αυτο.
Εγω πηγαινα καυτατζογριο να δω Βασια,στον τελικο με Λαρισα ημουν μαζι με αρειανους,μαζι και στο παλε με βαζελο,ερχοταν φιλοι αριανοι στην 4, στα φιλικα ΠΑΟΚ Αρης του καλοκαιριου.Καποτε ηταν νορμαλ ολα αυτα.
Μυστηριο τρενο συμπαθατε με.
Ομως καθε χρονο που βλεπω τις φωτογραφιες αναρωτιεμαι πως θα ταν τα παιδια σημερα,Καθε φορα ειναι σα να τους βλεπω μπροστα μου μεγαλωμενους πια.50ρης ο Δημητρης με γκριζα μαλια και φαλακριτσα.40 η Χριστινα με κουτσουβελα να χοροπηδανε διπλα της ...Το ιδιο και για τους αλλους.Καπου εκει υγραινονται τα ματια για το κριμα.
Δε προλαβαν να ζησουν να κανουν οσα κάναμε ,να χαρουν μ οσα χαρηκαμε.Μεγαλο κριμα.Να τους εχει καλα εκει πανω.Μονο αυτο.
Γιατι να σε βρισουμε ?Επιστροφη στην κανονικοτητα λεγεται αυτο.kayde έγραψε:Ενα Ευχαριστω,ενα Respect,και ας ειναι ταμπου βριστε με ολοι,στη θυρα 7,στη ΠΑΕ Αρης και στους οπαδους του Ολυμπιακου Βολου.
Εγω πηγαινα καυτατζογριο να δω Βασια,στον τελικο με Λαρισα ημουν μαζι με αρειανους,μαζι και στο παλε με βαζελο,ερχοταν φιλοι αριανοι στην 4, στα φιλικα ΠΑΟΚ Αρης του καλοκαιριου.Καποτε ηταν νορμαλ ολα αυτα.
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που απάντησαν στον kayde.
Συμφωνώ εν μέρει με Κατ και στο πρώτο που λέει για το "αδέρφια, ζείτε"... Προφανώς πέθαναν, όπως πέθαναν οι νεκροί του Καραϊσκάκης, πέθανε ο Παναγιώτης Κατσούρης, πέθανε ο Νάσος, ο Άλκης...
Ωστόσο, το "ζείτε" μας φέρνει λίγο πιο κοντά τους. Η αναφορά σε αυτούς, δίνει μια αίσθηση ότι κάπου εδώ τριγύρω είναι. Στην τελική, πεθαίνει κάποιος όταν τον ξεχάσουν εντελώς όλοι. Πώς είναι κάτι ηθοποιοί που νομίζεις ότι ζουν, αλλά έχουν πεθάνει πριν 3-4 χρόνια; Επειδή ακόμα τους αναφέρουν και τους θυμούνται.
Όταν διαγραφούν από τη μνήμη του τελευταίου ανθρώπου, τότε θα πεθάνουν εντελώς.
Συμφωνώ εν μέρει με Κατ και στο πρώτο που λέει για το "αδέρφια, ζείτε"... Προφανώς πέθαναν, όπως πέθαναν οι νεκροί του Καραϊσκάκης, πέθανε ο Παναγιώτης Κατσούρης, πέθανε ο Νάσος, ο Άλκης...
Ωστόσο, το "ζείτε" μας φέρνει λίγο πιο κοντά τους. Η αναφορά σε αυτούς, δίνει μια αίσθηση ότι κάπου εδώ τριγύρω είναι. Στην τελική, πεθαίνει κάποιος όταν τον ξεχάσουν εντελώς όλοι. Πώς είναι κάτι ηθοποιοί που νομίζεις ότι ζουν, αλλά έχουν πεθάνει πριν 3-4 χρόνια; Επειδή ακόμα τους αναφέρουν και τους θυμούνται.
Όταν διαγραφούν από τη μνήμη του τελευταίου ανθρώπου, τότε θα πεθάνουν εντελώς.