Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
φταίει η προετοιμασία , φταίει αυτός που έκανε το roster τις ομάδας. are santos -βρίζα τι σας έμελλε να ακούσετε
Και νομίζω ότι πλέον ο Δερμι έχει μεγαλύτερο ρεύμα στην ομάδα κι από τον Ζαγόρ!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ενταξει αλλη φιλοσοφια εχει ο δερμι αλλη ο σαντος.....
λογικο ειναι να αλαξει κ το συστημα......
το θεμα ειναι οτι ελεγε οτι θα κρατησει το ιδιο συστημα ......
ενω τωρα λεει θα το αλαξει...........
λογικο ειναι να αλαξει κ το συστημα......
το θεμα ειναι οτι ελεγε οτι θα κρατησει το ιδιο συστημα ......
ενω τωρα λεει θα το αλαξει...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
free4 έγραψε:Είναι ιδέα μου ότι μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή με @ρχίδια????
Περίμενα τόση ώρα κ λέω , ένας ρε πούστη μου δεν έχει δει τίποτα καλό?
Είμαι ο 2ος μετά από σένα.
Δεν έχω δει πιο ντόμπρα κ αντρίκεια συνέντευξη από προπονητή.
παντως πρωτη φορα ακουω προπονητη του ΠΑΟΚ να μιλαει τοσο αναλυτικα με λα'ι'κο βεβαια τροπο ...το οποιο δεν με χαλαει.
Ρε παιδια,ειναι δυνατον να τον κρινουμε απτο αν τα λεει καλα??πριν ενα μηνα δεν ειπε πως θελει να παιζει ελκυστικο ποδοσφαιρο??το εκανε??οχι..αποτελεσματα πηρε στο πρωταθλημα???οχι..απο λογια χορτασαμε,ΠΡΑΞΕΙΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scorpio4 την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τωρα εβαλα να ακουσω... το πρωτο που ακουσα ειναι η φραση "δε φταιω εγω, το ροστερ το βρηκα". Κραζει αυτους που εφτιαξαν το ροστερ.
Ρε παιδια δεν ειναι προπονητης τελικα, η τεχνικος διευθυντης ειναι η προεδρος. Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλο ροστερ τελικα.Ε ρε πανηγυριαααααααααααααααααα