Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από gash04 »

Μα αυτό είναι το θέμα και για αυτό περιμένω ανακοίνωση της ΠΑΕ γιατί τίθεται θέμα αξιοπιστίας προέδρου.
8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παντως καποιος που τοσο καιρο ειχε καταπιει την γλωσσα του, σημερα δημοσιευσε (και καλα) την απαντηση του σχετικα με την νεα ανακοινωση...

Αποριας αξιον πως τοσο καιρο δεν μπορουσε να μαθει μια κουβεντα απο τον Ζαγορ και χθες το βραδυ εμαθε και σημερα το πρωι μας το παρουσιασε..!!!

Κοιτα να δεις κατι πραγματα που γινονται...

Εν αναμονη της επισημης ανακοινωσης της ΠΑΕ οποτε βγει αυτη και κανενος αλλου ..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν ξέρω για ποιον λες ρε Μοϊκανέ, αλλά μήπως ο άνθρωπος ακολούθησε τις συμβουλές του Ζ; :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ...... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μηπως ειναι καιρος να κλειδωθει η διοικητολαγνεια και να επικεντρωθουμε σε οτι μας εμεινε την υπολοιπη σεζον?
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

joshua έγραψε:Σχετικα με την σταση της διοικησης μετα και την χτεσινη εξελιξη το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εξαιτιας της τραγικης οικονομικης καταστασης της ομαδας ακομα και ενα 5% πιθανοτητων να εχει μεινει για θετικη καταληξη δεν εχει σκοπο να το καψει με πιθανη δηλωση περι τελους.Θα προτιμησει μεσω διαρροων να δηλωνει σταση απομακρηνσης και συνεχισης του εργου της βασιζομενης στις δικες της δυναμεις,σταση δηλαδη που θα μπορει να μαζευτει ευκολα αν χρειαστει.
Διαφωνώ στο σημείο αυτό. Η ομάδα με την παρούσα διοίκηση δημιούργησε ένα άνοιγμα 2,5 περίπου μυρίων. Το αν αυτό θα μεγαλώσει φέτος δεν το ξέρουμε, αν και δε βλέπω το λόγο, μιας και η λιτότητα συνεχίζεται. Αλλά ας πούμε ότι πάει στα 4 μύρια. Πάλι η κατάσταση δεν είναι τραγική από την άποψη ότι είναι μόλις το 20% των ετήσιων εσόδων. Επιπλέον, η ομάδα έχει "αντίκρυσμα" για να υπερκαλύψει το άνοιγμα. Το πρόβλημα είναι τα παλιά χρέη, που κάποια στιγμή θα πρέπει να "ρυθμιστούν" οριστικά. Και με αυτά ακόμη, πάλι δεν είμαστε σε τραγική κατάσταση (τραγική από την άποψη να περιμένουμε το "μάνα" από τον Κόλπο για να σωθούμε). Ας πούμε λοιπόν ότι τα συνολικά χρέη είναι 25 μύρια...Θέλεις να μου πεις, ότι αν πας σε μια τράπεζα και ζητήσεις ένα δάνειο 25.000 με απόδειξη ετήσιων εσόδων 20.000 δεν θα το πάρεις..?

Γράφω πράγματα τα οποία τα γνωρίζουμε όλοι...θέλοντας να τονίσω ότι μπορούμε άνετα να συνεχίσουμε να είμαστε στο σημερινό πάνω κάτω επίπεδο στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις...

Η σημαντική παράμετρος είναι τα 20 μύρια έσοδα...και πως αυτή θα παραμείνει σταθερή ή θα αυξηθεί...

Ας αναρωτηθούμε κάποια στιγμή (μέσα στη ζάλη που δημιουργούν τα πετροδόλλαρα και τα μεγάλα στάδια) πως καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ... Σε κάτι πιστέψαμε και πίσω από κάποιους ανθρώπους στοιχηθήκαμε...Αυτή είναι για μένα η συνταγή...Αυτή τη συνταγή θα πρέπει να βγάλουμε πάλι από το συρτάρι (κυρίως η διοίκηση), όταν καταλαγιάσει κάποια στιγμή η σκόνη της Ανατολής...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Γιατι ρε παιδια να κλειδωθει?
Τι εγινε απογοητευτηκαμε?

Ολα καλα ..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

moican4 έγραψε:
Εν αναμονη της επισημης ανακοινωσης της ΠΑΕ οποτε βγει αυτη και κανενος αλλου ..
Μόνο αυτό +10000000
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Μηπως ειναι καιρος να κλειδωθει η διοικητολαγνεια και να επικεντρωθουμε σε οτι μας εμεινε την υπολοιπη σεζον?
το τοπικ δεν ηταν ποτε κλειδωμενο και δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να γινει κατι τετοιο τωρα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

DC έγραψε:Δεν ξέρω για ποιον λες ρε Μοϊκανέ, αλλά μήπως ο άνθρωπος ακολούθησε τις συμβουλές του Ζ; :D
Να σου πω την αληθεια εκανα μια σκεψη χθες, ισως και χαζη ισως και πολυ καλη για να ειναι αληθινη...
και λεω εγω με το μυαλο μου...
μαθαινουν ολοι οτι αραβες ερχονται στον ΠΑΟΚ και θα πεσει χρημα στην ομαδα...αβερτα..
ποιος παικτης που ανηκει στην ομαδα (οχι δανεικος) θελει να φυγει?κανεις...σου λεει κανω υπομονη, ερχονται τα πακετα, παιρνω τα δεδουλευμενα, παιρνω και μια καλη αποζημιωση και την κανω μετα...(για να μην παρεξηγηθω ειμαι υπερ των εργαζομενων και πρεπει ολοι να ειναι πληρωμενοι)
οι πολιτικοι σκεφτονται, τωρα που ερθουν τα πακετα θα πιεσω να παρω τα λεφτα που μου χρωστανε...σιγα μην τους κανω καμια ρυθμιση...
κ.ο.κ
μηπως,λεω εγω, με το να βγει προς τα εξω αυτη η αναβολη με προφαση τα χρεη ειναι καποιο τρικ??
με το να παει η οποια επενδυση μισο χρονο πισω δεν χαλαει ο κοσμος.Αλλωστε η χρονια ειναι πανω κατω προδιαγεγραμμενη..
ετσι, με τον τροπο αυτο και πιο ευκολα μπορεις να αποδεσμευσεις συμβολαια που δεν θελεις, εφοσον λεφτα δεν υπαρχουν και ειναι καλυτερο για καποιους να πανε καπου αλλου και να παιξουν αλλα και ειναι ενας μοχλος πιεσης προς την πολιτεια για τα χρεη..οπως και μια καλη αιτια για να ξεσηκωσει η ΠΑΕ τον κοσμο...(να βλεπετε;;ενδιαφερον υπαρχει αλλα κολλαει στα κομματα...ολοι στους δρομους...ποιος δεν θα βγει στον δρομο;;;)
ισως ολα αυτα ειναι στον φανταστικο μου κοσμο...ισως να ηθελα πολυ να βγει κατι θετικο απο την ιστορια...
δεν θα ηταν ομως μια πολυ εξυπνη κινηση;;;
περιμενω κι εγω οπως και ολοι την επισημη τοποθετηση της διοικησης...
μακαρι ολα να πανε καλα για τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Αν εξαιρεσεις εμας και τους αρδ(στα πρωινα φυλλα) πολυ ησυχια.
Ουτε ενας δικηγορος ουτε μια ΠΑΕ, τιποτα.
Τι λεει η παριμοια? μετα την ηρεμια ερχεται η καταιγιδα? (με την καλη εννοια)
Ευσεβεις ποθοι, δικοι μου, σιγουρα...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

D.A.A.T. έγραψε:
Petm έγραψε:
paok87 έγραψε:Ο Πανούτσος στη σημερινή σπορντει ξαναχτυπά, λέγοντας πως το τηλέφωνο επικοινωνίας που έδωσε ο Οντέι σε μια ελληνοαραβική συνάντηση, δεν ανήκε σε αυτόν, αλλά σε κάποιον αλέξανδρο κ...(δεν άκουσα καθαρά έκανε διακοπές το ιντερνετ)
Επίσης ξαναλέει για το κεφάλαιο 1000 λιρών της Crystregal και για το χρέος 20.000, για το οτι δηλώνει ως έδρα στην Αγγλία ένα σπίτι που μένουν 8 ιρακινοί κ.α.

Τα μεταφέρω με επιφύλαξη γιατί το άκουσα στο ράδιο πριν δευτερόλεπτα, αν κάποιος βρει το άρθρο ας το ποστάρει.
τα περισσότερα από αυτά είναι γνωστά σε οποιον ήθελε να τα γνωρίζει από τι πρώτη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση στα μέσα δεκεμβρίου. και είναι γνωστά γιατί αρκεί ένα απλό search στο internet. μερικά τα ποστάραμε μερικά τα κρατήσαμε για τον εαυτό μας. δεν έχω διαβάσει το κείμενο αλλα σε αυτά που αναφέρεις (με την εξαίρεση τον 8 ιρακινών) έτσι είναι χωρίς βεβαια αυτά να σημαίνουν απαραίτητα κάτι κακό.

όσο για τh stella, παιδιά μην ασχολείστε με τα λεγόμενα (από τους συμπολίτες) ποντίκια, ιδιαιτερα όταν αναφέρεται σε διοικητικούς χειρισμούς . το άτομο πριν αναλάβει ο ζαγοράκης τον προέτρεπε να μην αναλάβει γιατί θα το πληγώσουν οι διάφοροι και μόλις ανέλαβε έβγαζε ανύπαρκτα θέματα αραμπατζή, βγενόπουλου κτλ κτλ. σε ένα πράγμα μονο είχε δίκιο όταν έλεγε ότι ο γούμενος μας δουλεύει στο θέμα αγγελοπουλου αλλα εκεί είχε εκ τον έσω πληροφόρηση ,η οποια τελειωσε όταν τελειωσε και το πανηγύρι με τh γιάννα

δηλαδη ολοι εμεις οι μαγκες καναμε ενα σερφαρισμα και καταλαβαμε οτι προκειται για απατεωνα ενω ο ζαγορακης οχι???

με συγχωρειται αλλα εγω εκλαμβανω την αποψη ''ειναι ενα τρελος παπας που μας κοριδευει'' το ερμηνευω με 2 τροπους..ειτε ο προεδρος ειναι βλακας ,ειτε ειναι απατεωνας..

Συγχωρεσε με αλλα δεν πιστευω τιποτα απο τα 2
άντε πάλι.

DAAT, φιλικά όπως πάντα, βλέπεις να λέω στο post μου ότι ο οντάι είναι απατεώνας?
βλέπεις να λέω στο post μου ότι ο οντάι είναι παπας?

άυτo που λέω είναι ότι αυτά που άκουσε ο παοκ87 στο radio είναι πολύ εύκολα να τα βρείς στο internet και τα βρήκαμε πριν 1 μηνα. πάνε στο companycheck βάλε το crystregal και θα βρείς αυτά για τις 1000 λίρες , που δεν είναι 1000 λίρες αλλα 1150. πέρσι ήταν 300 κάτι, πρόπερσι 200κάτι και πριν 4 χρονια οποτε και ιδρύθηκε ήταν γύρw στο χιλiαρικο. τα πόσταρα αυτά πριν 1 μηνα και μας λέγαν ότι είμαστε οπισθοδρομικοί, κολλημένοι, και αλλα πικάντικα. δώσε 10 λίρες αγόρασε τους ισολογισμούς τις εταιρίας online και θα βρείς υποθέτω και τα αλλα στα οποια αναφέρεται ο A Π.

βάλε στο google greekarab forum και θα βρείς τον Οντάι τον αλέξανδρο και τα τηλεφωνα . θα βρείς και ένα email του οντάι που παραπέμπει σε κάποιον από το καλοχώρι.

αυτά όλα δε σημαίνουν ότι ο οντάι είναι απατεώνας. αυτά σημαίνουν ότι για τον οντάι δε μπορείς να βρείς τίποτε στο internet το οποιο να σου λέει ότι ο άνθρωπος είναι πολυεκατομμυριούχος η ότι εκπροσωπεί πολυεκατομμυριούχους.

μπορεί ο άνθρωπος να είναι τρισεκατομμυριούχος η να εκπροσωπεί τρισεκατομμυριούχους. περιμένω από το Ζαγοράκη να πει τι εχέγγυα πήρε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ζάμπλουτος η εκπροσωπεί ζάμπλουτους. και αυτό το περιμένω γιατί
1)ο ΠΑΟΚ και ουσιαστικά και τυπικά ανήκει στο κόσμο του και στους 15000 μετόχους. δεν είναι ιδιοκτησία Ζαγοράκη (η καλύτερα δεν είναι μονο ιδιοκτησία Ζαγοράκη). Αν θέλει ας το πει στη GS το ίδιο μου κάνει.
2) αν ο ΠΑΟΚ καταλήξει σε κάποιον που δεν έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει την ομάδα μπροστά τότε θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλη προσπάθεια να βγάλει το καρο από τα σκ@τα.

αν δε θέλει ο Ζαγοράκης ας μη το πει.
τι να κάνω εγώ τώρα? να πω ότι, ναι μάγκες ο οντάι είναι ο bill gates τις αραβίας.

υποθέτω ότι πίσω από τον οντάι βρίσκετε κάτι δυνατό. αλλα αυτό είναι υπόθεση. δεν είναι σιγουριά. τι σιγουριά θα την είχα αν έβγαινε ο Ζαγοράκης και έλεγε σε εμάς η στον τύπο μέσο διαρροών ότι μιλάμε με τον τάδε που εκπροσωπεί τον τάδε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 18 Ιαν 2011, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Το άρθρο του πανούτσου μόλις ανέβηκε

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=34780&autid=12&sn=13
Το κομμάτι που αναφέρεται στους άραβες είναι το παρακάτω:

Γράφει ο Αντώνης Πανούτσος:
Κανένας δεν μπορεί πια να αμφιβάλλει ότι ο consortium-fund που σκοπεύει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ είναι consortium-fun. Της πλάκας. Μετά και την τελευταία ανακοίνωση ότι θα πρέπει να περιμένουν όλοι μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου για να μπουν τα λεφτά η ιστορία γίνεται όλο και πιο διασκεδαστική. Οπως πλάκα έχει και η προσθήκη στο τέλος της ανακοίνωσης ότι στο consortium fund συμμετέχει η Crystregal, ο επιχειρηματικός γίγας της Αγγλίας, που ξεκίνησε από χίλιες λίρες για να χρωστάει σήμερα 28.000 και δηλώνει ως έδρα ένα σπίτι που το δηλώνουν ως κατοικία 8 Ιρακινοί. Αλλά όλα τα ερωτήματα μπορούν να λυθούν με ένα τηλέφωνο στον Αλ Σαμαρί. Μόνο που το τηλέφωνο που είχε δηλώσει όταν μετείχε στο ελληνοαραβικό forum ανήκε στον Αλέξανδρο Καλλιδόπουλο. Και το μόνο ερώτημα προς τον Αραβα Κροίσο είναι «δικό του τηλέφωνο έχει ή ξηγιέται τράκα κλήσεις;». Γιατί τα business plan δεν στοιχίζουν δεκάρα, αλλά οι κλήσεις πληρώνονται.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

- H περιπτωση Πανουτσου κινειται στα ορια της γελοιοτητας και της απυθμενης γαυρο-βλακειας . Για συζητησεις του τυπου " αν μπορουμε να βρουμε στο διαδικτυο τα περιουσιακα στοιχεια του Οντει και τα τηλεφωνα κλπ, κλπ ,κλπ " , θα απαντησω λεγοντας , οτι οποιος εχει προσβαση ας βρει πχ. τα περιουσιακα στοιχεια του Αμπραμοβιτς ( που ειναι και πασιγνωστος ), οπως επισης και σε ποιο τηλεφωνο μπορω να τον βρω ... :D
Αν πιστευει κανεις οτι τα οικονομικα στοιχεια μιας εταιριας μπορει να ειναι τοσο εμφανη στο διαδικτυο , ας μου βρει τα περιουσιακα στοιχεια του Τζοχατζοπουλου π.χ , να γινει και Εθνικος ηρωας ... Ελεος με τις βλακειες του ημιαμορφωτου πρωην μουτσου που αποφασισε να γινει αθλητικος δημοσιογραφος .
Απο εκει και περα συνοψιζω μεσω παραθεσεων :
Petm έγραψε:μπορεί ο άνθρωπος να είναι τρισεκατομμυριούχος η να εκπροσωπεί τρισεκατομμυριούχους. περιμένω από το Ζαγοράκη να πει τι εχέγγυα πήρε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ζάμπλουτος η εκπροσωπεί ζάμπλουτους.
Συμφωνω .
evripidis4 έγραψε:με το να παει η οποια επενδυση μισο χρονο πισω δεν χαλαει ο κοσμος.Αλλωστε η χρονια ειναι πανω κατω προδιαγεγραμμενη..
Και με αυτο επισης .
niko70 έγραψε:Το πρόβλημα είναι τα παλιά χρέη, που κάποια στιγμή θα πρέπει να "ρυθμιστούν" οριστικά.
Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια .
moican4 έγραψε:Εν αναμονη της επισημης ανακοινωσης της ΠΑΕ οποτε βγει αυτη και κανενος αλλου ..
Και εδω συμφωνω και επαυξανω .
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

shark διαφωνα και με κανεναν ρε φιλε... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”