11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Εμένα πάλι δεν με νοιάζει εάν ασχοληθούνε με τις συνεντεύξεις με τον Ζλάταν. Αν και καταλαβαίνω τον ερμό της σκέψεως σας πως το λέτε.
Το θέμα είναι, ο φόβος μου ότι μένουμε στα λόγια του τύπου αν βάλει 1-2 γκολάκια, που καλά κάνουμε και πιστεύουμε και στηρίζουμε τον παίκτη μας. Άλλα στην πράξη ο Ζλάταν μας δείχνει άλλα.
Για να αποφύγω την παρεξήγηση, τον στηρίζω εως και την ημέρα που θα ανακοινώση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Την καλή συνέχιση της καριέρας του.
Το θέμα είναι, ο φόβος μου ότι μένουμε στα λόγια του τύπου αν βάλει 1-2 γκολάκια, που καλά κάνουμε και πιστεύουμε και στηρίζουμε τον παίκτη μας. Άλλα στην πράξη ο Ζλάταν μας δείχνει άλλα.
Για να αποφύγω την παρεξήγηση, τον στηρίζω εως και την ημέρα που θα ανακοινώση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Την καλή συνέχιση της καριέρας του.
- paok4kyriakos
Δεν ξεχνάς πως είναι να παίζεις τη θέση σου. Τώρα θα φανώ κάπως αλλά πέρισυ όταν ο Ζλάταν έπαθε την πρώτη θλάση γνωστός μου γιατρός έτυχε να βρεθεί κοντά σε γιατρούς που τον εξέτασαν και (ο φίλος ΠΑΟΚ είναι) και μου είπε ότι έχει ευαισθησία στο μυ και θα παθαίνει συχνά θλάσεις. Τότε τον έβρισε και ε'ιπα υπερβάλλει αλλά τελικά αυτό συμβαίνει. Τότε δεν ακουγότανε τίποτα για κακή ζωή και τίποτα ότι δε σκοράρει. Τότε ήταν ο Ζλάταν το αλάνι. Τώρα τον βρίζουμε και τον κοροιδεύουμε... Δε μιλάω για σένα φίλε συγκεκριμένα. Τυχαία 'ήσουν εσ'υ που έγραψα το σχόλιο απλά μην καταδικάζουμε κάποιον έτσι. Ήταν άτυψχος και σε κάποιες ευκαιρίες που δεν το παστέλωσε στο 2 γύρο πέρισυ και έδεσε το γλυκό.Aureliano Buendia έγραψε:Φίλε teod1980,
Αν ανατρέξεις σε παλιά μου ποστ σε αυτό το τόπικ, θα διαπιστώσεις πως δεν υπήρξε πιο υπομονετικός και θερμός υποστηρικτής του Ζλάταν. ΑΛΛΑ..
Α) Ακόμη και αν δεν έχει ξεχάσει πως είναι ποδοσφαιριστής, σίγουρα έχει ψιλοξεχάσει πως είναι σέντερ φορ. Τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα την 18η περσινή αγωνιστική, το πρώτο γκολ με Πανθρακικό.
Β)Οι τραυματισμοί του είναι αποκαρδιωτικοί. Η συχνότητα και ο τρόπος καταδεικνύουν ευπαθή οργανισμό, εύθραυστο, με κακό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Γ)Η εξωγηπεδική του ζωή δεν είναι και ακριβώς το υπόδειγμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Επαναλαμβάνω δε είμαι εμπαθής μαζί του, το αντίθετο. Ο περσινός κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ς του πρώτος γύρος με στοιχειώνει. Όταν επιστρέψει, πάλι θα τον στηρίξω με όλη μου την καρδιά.
Ηρεμία με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
- Aureliano Buendia
Το ρήμα "ξεχνώ" το χρησιμοποιώ μεταφορικά για να καταδείξω πως δεν προσφέρει την ουσία της θέσης που αγωνίζεται, δηλαδή το γκολ.
Γενικά, κάθε ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα μας, τη στιγμή που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, στα μάτια μου μετατρέπεται σε Μέσι, τον στηρίζω, τον εμψυχώνω, προσπαθώ να τον κάνω να βγάλει το 120% των δυνατοτήτων του, δεν τον μειώνω ποτέ και επ' ουδενί.
Τον Ζλάταν τον έχω πιστέψει αδιανόητα πολύ και ακόμη τρέφω ελπίδες για την ανάστασή του. Θεωρώ πάντως πως η υπερβολική πίστη στις δυνατότητες του ήταν ένα από τα μείον του σχεδιασμού. Ανησυχώ πολύ πως θα τα βολέψουμε επιθετικά μέχρι τον Ιανουάριο
Γενικά, κάθε ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα μας, τη στιγμή που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, στα μάτια μου μετατρέπεται σε Μέσι, τον στηρίζω, τον εμψυχώνω, προσπαθώ να τον κάνω να βγάλει το 120% των δυνατοτήτων του, δεν τον μειώνω ποτέ και επ' ουδενί.
Τον Ζλάταν τον έχω πιστέψει αδιανόητα πολύ και ακόμη τρέφω ελπίδες για την ανάστασή του. Θεωρώ πάντως πως η υπερβολική πίστη στις δυνατότητες του ήταν ένα από τα μείον του σχεδιασμού. Ανησυχώ πολύ πως θα τα βολέψουμε επιθετικά μέχρι τον Ιανουάριο
Μπα μην το λες κοίτα παλιά Βρύζα. Στην Ιταλία ο Πρόεδρος μας έπαιξε μπάλα και σκόραρε σε άμυνες που είναι για σεμηνάριο. Και σε εμάς παραπατούσε. Μήπως τελικά τώρα που το θυμάμε είμαστε ο φόβος και δίνουμε κόμπλεξ στους ίδιους μας τους παίκτες; Αλλά δεν νομίζω το ΖΛΑΤΑΝ - ΖΛΑΤΑΝ ζει ακόμη.paok4kyriakos έγραψε:Δύσκολα πλέον να γίνει ο παλιός καλός Ζλάταν....
Πιστεύω ακόμη στον Ζλάταν αν και η αλήθεια είναι άρχισε να έρχεται ο φόβος του τύπου ώχ, όταν την παίρνει την μπάλα μην τραυματιστεί. Όταν έχει την μπάλα για να σουτάρει περιμένω το επόμενο δευτερόλεπτο να την δω στα δύχτια.
- PABLO GARCIA1
Eβλεπα και χθες εκείνο το σέντερ-φορ της Σταντάρ τον Κογκολέζο-Μπογκανί νομίζω τον λένε-και μελαγχόλησα ακόμα περισσότερο.....που τους βρίσκουν οι @#%^%$$#@@&^% κάτι τέτοιους να πάμε να πάρουμε και μεις κανα δυό???
- ΑποστόληςΑ
- Aureliano Buendia
Συμπάσχω μαζί σου φίλε Orwell. Φανταστικός παίκτης αυτός ο Μπογκανί, θα πάει σίγουρα σύντομα σε μεγάλη ομάδα.Orwell έγραψε:Eβλεπα και χθες εκείνο το σέντερ-φορ της Σταντάρ τον Κογκολέζο-Μπογκανί νομίζω τον λένε-και μελαγχόλησα ακόμα περισσότερο.....που τους βρίσκουν οι @#%^%$$#@@&^% κάτι τέτοιους να πάμε να πάρουμε και μεις κανα δυό???
Ως Κογκολέζος πάντως, είναι λογικό να τον παρακολουθήσει και να τον αρπάξει κάποια βέλγικη ομάδα. Η αποικιοκρατία ζει και βασιλεύει με πολλούς τρόπους.
Ο Μουσλίμοβιτς, ο νέος τραυματισμός, το συμβόλαιο και οι σκέψεις αντικατάστασής του
"Ο Μουσλίμοβιτς έχει παράπονα από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ γιατί παθαίνει, όπως λέει, συνεχείς θλάσεις. Πιστεύει ότι ήταν ελλιπής η φροντίδα στις περιπτώσεις που τον απασχόλησαν, γι' αυτό και φρόντισε να συμβουλευτεί δικούς του γιατρούς.
Ο Σάντος και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι δυσαρεστημένοι μαζί του γιατί τους αγνόησε όταν του ζήτησαν να μη φύγει, πριν 10 μέρες, για την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκουραστεί και να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε.
Ο Μουσλίμοβιτς πήγε στη Βοσνία για τους δύο τελευταίους συνεχόμενους αγώνες της Εθνικής, αλλά δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε ούτε καν στην αποστολή.
Στον ΠΑΟΚ λένε ότι υποβλήθηκε σε άσκοπη ταλαιπωρία, αλλά και ότι, γενικότερα, με τη στάση του, δείχνει ότι δεν έχει διάθεση να προσπαθήσει για να επανέλθει δριμύτερος.
Την Τρίτη ο Μουσλίμοβιτς υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και διαπιστώθηκε πως υποφέρει από διάταση στον δικέφαλο, έναν εντελώς νέο δηλαδή τραυματισμό, που θα του κοστίσει καθυστέρηση ακόμη 15 ημερών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών.
Ο νέος τραυματισμός του “φούντωσε” τα σενάρια περί προσπάθειας του ΠΑΟΚ να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα και περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση ενός άλλου κεντρικού επιθετικού. Αυτό, όμως, ούτε νέο είναι, ούτε άγνωστο.
Πριν καν αρχίσει το Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Μουσλίμοβιτς, εφ' όσον εκδηλωνόταν κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον, πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ.
Ακόμη, ο Ζήσης Βρύζας ήταν και εξακολουθεί πάντα να είναι σε αναζήτηση κάποιου ικανού σκόρερ, με λογικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ κόστος.
Εφ' όσον καταλήξει στην οριστική επιλογή του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι ο παίκτης αυτός να βρίσκεται στις τάξεις του ΠΑΟΚ από τις πρώτες κιόλας μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν θα είναι μόνο το κόστος για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα κατορθώσει ο ΠΑΟΚ να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βόσνιου φορ.
Το συμβόλαιο του Μουσλίμοβιτς λήγει το καλοκαίρι του 2011 και προβλέπει ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ... "
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111021
"Ο Μουσλίμοβιτς έχει παράπονα από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ γιατί παθαίνει, όπως λέει, συνεχείς θλάσεις. Πιστεύει ότι ήταν ελλιπής η φροντίδα στις περιπτώσεις που τον απασχόλησαν, γι' αυτό και φρόντισε να συμβουλευτεί δικούς του γιατρούς.
Ο Σάντος και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι δυσαρεστημένοι μαζί του γιατί τους αγνόησε όταν του ζήτησαν να μη φύγει, πριν 10 μέρες, για την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκουραστεί και να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε.
Ο Μουσλίμοβιτς πήγε στη Βοσνία για τους δύο τελευταίους συνεχόμενους αγώνες της Εθνικής, αλλά δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε ούτε καν στην αποστολή.
Στον ΠΑΟΚ λένε ότι υποβλήθηκε σε άσκοπη ταλαιπωρία, αλλά και ότι, γενικότερα, με τη στάση του, δείχνει ότι δεν έχει διάθεση να προσπαθήσει για να επανέλθει δριμύτερος.
Την Τρίτη ο Μουσλίμοβιτς υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και διαπιστώθηκε πως υποφέρει από διάταση στον δικέφαλο, έναν εντελώς νέο δηλαδή τραυματισμό, που θα του κοστίσει καθυστέρηση ακόμη 15 ημερών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών.
Ο νέος τραυματισμός του “φούντωσε” τα σενάρια περί προσπάθειας του ΠΑΟΚ να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα και περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση ενός άλλου κεντρικού επιθετικού. Αυτό, όμως, ούτε νέο είναι, ούτε άγνωστο.
Πριν καν αρχίσει το Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Μουσλίμοβιτς, εφ' όσον εκδηλωνόταν κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον, πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ.
Ακόμη, ο Ζήσης Βρύζας ήταν και εξακολουθεί πάντα να είναι σε αναζήτηση κάποιου ικανού σκόρερ, με λογικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ κόστος.
Εφ' όσον καταλήξει στην οριστική επιλογή του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι ο παίκτης αυτός να βρίσκεται στις τάξεις του ΠΑΟΚ από τις πρώτες κιόλας μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν θα είναι μόνο το κόστος για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα κατορθώσει ο ΠΑΟΚ να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βόσνιου φορ.
Το συμβόλαιο του Μουσλίμοβιτς λήγει το καλοκαίρι του 2011 και προβλέπει ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ... "
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111021
Αρη, γνωρίζεις κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά?
Αν φτάσουμε στη μεταγραφική περίοδο και ακόμα δεν έχει παίξει, ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί?
Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόσβαση σε καλούς γιατρούς.
Αν φτάσουμε στη μεταγραφική περίοδο και ακόμα δεν έχει παίξει, ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί?
Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόσβαση σε καλούς γιατρούς.
-
Αμα το λεει o sportdog ησυχασα...
Αφηστε ησυχο τον παικτη και θα επανελθει!!!
Αφηστε ησυχο τον παικτη και θα επανελθει!!!

o zlatan θελει να παει μουντιαλ....αυτο ειναι καλο για εμας....και για να παιξει καλα αλλα και για να φυγει (αν υπαρχει τετοι σεναριο).....παντως οτι ειναι επιρρεπης ειναι φανερο.......ηταν και γνωστο απο πριν ερθει σε εμας....
ιδωμεν......
ιδωμεν......
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να επανέλθει ο Μουσλι, αρκεί, όταν θα γίνει αυτό, να μην είναι αργά για να επανέλθει και ο ΠΑΟΚ!