Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από riegel »

Εξτρέμ και γενικά παικτες που κάνουν νούμερα στην Αμερική δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Εκεί και ο Μιτριτσα έκανε παπάδες .

Οσο για το φορ καλώς ή κακώς οι φορ των μεγάλων ομάδων που ξεχωρίζουν και κάνουν νούμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχουν ένα συνδυασμό όγκου/δύναμης και κάποιας τεχνικής. Βλέπε Πριγιο, Μπεργκ, Γιοβιτς, ελ αραμπι, εκ κάαμπι. Τα ντελικάτα κορμιά τύπου Γερεμεγιεφ και αυτού του Ισπανού είναι μόνο για ειδικές περιπτώσεις του παιχνιδιού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Σάβ 04 Ιούλ 2026, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author riegel for the post:
Panostas1995
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

obanebane έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 10:39 https://www.transfermarkt.com/diego-lun ... ler/880626

Ρε παπά μήπως σου είπε γιαυτόν, αριστερό εξτρέμ που θέλουμε και λήγει το συμβόλαιο του σε 6 μήνες.

Ναι αλλα η ομάδα του έχει οψιόν ανανέωσης γι' άλλα δύο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κρίμα,καλός μου φάνηκε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Shivaspace έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 01:28 αυτός είναι ιδιος με τον ντράμερ των νιρβάνα..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

prist64 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 01:31 καλα που πηγε η παπαδιά στην αδελφη της
και πηρε και την ..........εχεμυθεια μαζι της
Ευτυχώς για μας.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 03:02 ...
Μια χαρά ήρεμος είμαι.
Αλλά ώρες ώρες κάποια πράγματα σε σένα δεν μπορώ να τα καταλάβω
Δηλαδή μου λες ότι βγαίνει ένα όνομα και δεν μπαίνεις έστω και λίγο να ψάξεις ποιος είναι?
Εντάξει δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό.
Καλημέρα ρε φιλαράκι.
Την ωρα που σε ρώτησα, ο αγώνας της Αργεντινής ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Είχα παρεΐτσα paokmania στο κινητό και το νου μου στο ματσάκι και είπα να τον δω μετά.
Εν τέλει δεν τον κοίταξα καθόλου για να μην χαλαστώ.
Θα μπω τώρα να κοιτάξω και για αυτόν και για τον Αιγύπτιο.
Και πάλι καλημέρα και καλό σουκου να έχουμε.

Υγ. Τι λένε στη Γερμανία για τον αποκλεισμό; Υπάρχουν φωνές και γκρίνια ή το αποδέχονται στωικά. Για να καταλάβω λίγο την ποδοσφαιρική τους κουλτούρα σε ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 08:47 Χθες ο Στ. Κολκας (όπως τα κατάλαβα εγώ), είπε ότι οι πληροφορίες που έχει και που ελπίζει να μην είναι ψέματα, λένε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ντεμαραζ αφίξεων. Οι "σίγουροι" είναι ο Χατζηδιακος και ένας Ευρωπαίος χαφ (εξαρι) που δεν έχει ακουστεί και από κει και πέρα, πιθανόν ο Σανταμαρια, ένας φορ και ο Γιαννούλης (με τη σειρά που τα γράφω, όπως τα κατάλαβα εγώ).

Α, επίσης είπε ότι σήμερα στο φιλικό με την Βεστερλο, θα δούμε και Ελουστόντο και Μιχαηλίδη και Χατσίδη και Γερεμέγιεφ...

Αμήν..++++++++++1926

Τέλος, να πω ότι υπάρχει μια έκπληξη και τα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, θα είναι ανοιχτά το Σαβ/Κυρ/κο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει..!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ilka4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 02:47 Εικόνα
δε ξερω ρε παιδια,τοσοι φορ υπαρχουν...Μακαρι να βγω λαθος εννοειται,εφοσον ερθει
Πράγματι τα νούμερα του παίκτη δεν σε ξιτάρουν. Απλά εκελι πντάρεις στον Λίσι, εφόσον είναι δική του επιθυμία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Panostas1995 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 08:30
zarathustra79 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 08:24 Δε θεωρω οτι ειναι απαραιτητα κακο το να ψαχνουμε τετοιους παικτες. ΟΚ για να ειχε παρει μεταγραφη 10Μ πριν μια πενταετια, κακος δε θα ειναι. Το οτι εκανε μια καλη χρονια περσι στα 30 του, εστω και σε σχετικα χαμηλο επιπεδο ειναι κι αυτο μια θετικη ενδειξη, δεν προκειται για συνταξιουχο.

Να στηριχθεις ομως επανω του ως 1η επιλογη; Νομιζω οτι ειναι μεγαλο ρισκο. Αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ ειναι αναβαθμιση σε σχεση με την πρηγουμενη χρονια. Πρεπει να βρεθει οπωσδηποτε ισαξιος ή καλυτερος του γιακουμακη. Και δεν το λεω απο αποψη πρεστιζ. Ας μην ειναι ονομα, να μην εχει αξια. Να πιστευουν Matos/Vieirinha οτι ο παικτης που θα παρουμε ειναι σαυτο το επιπεδο. Χθες υπηρξε διαρροη με τη θεση οτι δε θα παρουν παικτη υπό πίεση, θα πανε στην καλυτερη περιπτωση, όποτε αυτη ερθει. Ε το να κλεισει ο ισπανος για φορ, καπως ερχεται λιγο σε αντιθεση νομιζω.

@Panostas1995 Γιατι να αντικατασταθει ο Jeremejeff που εκανε τοσο καλο εξαμηνο περσι;
Γιατί θα κόψει ματς από τον Μύθου....εφόσον πάρεις δύο φορ (πχ ο Ισπανός και ο Γιακουμάκης) πρέπει ο τρίτος να είναι ο Μύθου....τώρα αν θέλει να κάτσει 4ο φορ και να παίξει μόνο αν λείψουν οι υπόλοιποι οκ
1. Δεν υπάρχει Γιακουμάκης προς το παρόν.
2. Μπορεί να συμβεί και το ανάποδο: Να κάνει τον Μύθου πιο ανταγωνιστικό.
Mula_4

Δημοσίευση από Mula_4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:02
Ilka4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 02:47 Εικόνα
δε ξερω ρε παιδια,τοσοι φορ υπαρχουν...Μακαρι να βγω λαθος εννοειται,εφοσον ερθει
Πράγματι τα νούμερα του παίκτη δεν σε ξιτάρουν. Απλά εκελι πντάρεις στον Λίσι, εφόσον είναι δική του επιθυμία.
Μπορεί να είναι επιλογή Λισι, αλλά δεν ξέρουμε ποιες ήταν οι άλλες επιλογές...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Panostas1995 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 10:33 Πέρσι πόσα λεπτά πήρε ο Μύθου;

Σε ομάδα που πήγαινε για πρωτάθλημα εε;

Φέτος ακόμη και αν ξεκινήσει σαν τρίτος θα έχει τουλάχιστον τα διπλάσια λεπτά από πέρσι....

Βέβαια εμένα δε με χαλάει και τόσο να μείνει για δεύτερος ο Μύθου αλλά στις στραβες μην ξεκινήσετε τα που πάμε με Μύθου και τα παιδάκια κτλ....
Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό φίλε. Μπορείς να ανατρέξεις στα παλαιότερα σχόλιά μου. Δεν θα βρεις ούτε ένα να μειώνει τον Μύθου, τον Χατσίδη, αντίστοιχα παλαιότερα τον Κωνσταντέλια, τον Κουλιεράκη, τον Τζόλη κι όλα τα πολύ ταλαντούχα παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες μας. Σίγουρα αυτό το μην αρχίσετε δεν μπορεί να το γράφεις σε εμένα.
These users thanked the author wickerman for the post:
Panostas1995
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φορ δεν ειδαμε τα τελ χρονια πλην Γιακουμ .Ισως και να έφταιγε το λουτσομπολ
και παικτες σαν τον Γερε να κανουν πλεον καλυτερα νουμερα.Δε με χαλαει.
Καλος ο ισπανος αλλα με δυο χιαστους στην πιο γκαντεμικη ομαδα......
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εγώ με φορ Μύθου, Γέρε και έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά σαν κι αυτόν θα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.

https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649

Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

@Ettien26 δύο χρόνια έχω που τον ανεβάζω ως επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά πλέον το έχω αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθούμε και σταμάτησα.
These users thanked the author wickerman for the post:
Ettien26
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Δυστυχώς, ο Ισπανός θα ήταν κίνηση επιπέδου Τρίπολης που κάθε χρονιά φέρνει μια καραβια ισπανους

Ελπίζω όχι να μην ισχύει, γιατί ο πριστ έχει πληροφορίες, αλλά εν τελεί να μην γίνει
These users thanked the author GianD for the post:
giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”