Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Σύμφωνα με το Μετρόπολις μας προτάθηκε ο Μανωλας [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
και οφ τοπικ, και εκ του πονηρού ανοίγουμε θέμα από ανυπόστατες φήμες στραβοστόμηδων???embuji έγραψε:Ρε μαγκες η φημολογια οτι μπορει να χαιρετησει ο Ρασβαν την επομενη βδομαδα φουντωνει ολο και περισσοτερο.... Κυριως λογω Ραγκατση. Εχουμε καποιον εδω που να ξερει κατι παραπανω και να μας ξεκαθαρισει εαν ειναι μπαρουφα;
η ΠΑΕ έχει ήδη απαντήσει
«Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά όλο το καλοκαίρι. Αυτό παίρνει τον τίτλο της επικότερης μπούρδας»
μπαίνουμε να διαβάσουμε για καμία μεταγραφή και διαβάζουμε να διακινούνται κι εδώ μέσα οι μπούρδες από καινούργιους λογαριασμούς..
ας τελειώσει σύντομα η Μειτιάδα θετικά, να δούμε και τις υπόλοιπες κινήσεις
οι 4 κινήσεις βάσει και αποχωρήσεων, με 2 σεντερ μπακ και 2 χαφ, είναι και θέμα χτισίματος κορμού και για του χρόνου...
όταν διαρρέεις ότι στο τέλος των μεταγραφών έχει ευκαιρίες, το αποδεικνύεις κιόλας...
ετοιμάζεις την ομάδα των πρώτων ευρωπαϊκών για του χρόνου, κι ας είναι η λίστα γεμάτη
το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο και στο αύριο
αντε να τελειώνουν οι μεταγραφες γιατι θα μας πεθανουν αυτοιJim_Chatz έγραψε:Σύμφωνα με το Μετρόπολις μας προτάθηκε ο Μανωλας [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Θα προτεινα να τον παρουμε πακετο με Παπασταθόπουλο........Jim_Chatz έγραψε:Σύμφωνα με το Μετρόπολις μας προτάθηκε ο Μανωλας [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Κανενας εκτος των δυο τους δεν γνωριζει τι γινεται και λεγεται μεταξυ τους.Μην πιστευετε τον καθε αρδ που για τα κλικ φορανε γουνες στην αριστοτελους.Πουλαει η ιντριγκα στον ΠΑΟΚ κι ακομη πιο πολυ η υποψια τρυπηματος κι αυτο το γνωριζουν πολυ καλα οι αρδ της πολης.Αυτο ταιζει τις οικογενειες τους χρονια τωρα...mbison έγραψε:Δεν θυμάμαι δήλωση του Ιβαν για τσ.λ.
Και την Μαλμε να περνούσαμε, θα επρεπε να περασουμ κ την Σπάρτα.
Η ομάδα δεν αποκλείστηκε λόγω έλλειψης παικτών, αλλά έδειξε να μην εχει τρεξίματα.
Αν ο Ιβαν εκνευρίστηκε με καποιον, αυτός θα ήταν το τεχνικό τιμ.
Δεν πιστευω λοιπόν ότι ο ίδιος ο Ιβαν πίστεψε ότι στόχος φέτος ηταν το τσ.λ., αλλά σίγουρα τον ενδιαφέρει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, σε οποιαδηποτε διοργανωση
Κανονίστε να αρχίσω ξανά τα ban και μετά να ρωτάτε γιατί.
Πέταξε κάποιος μία.. ας την πω εξυπνάδα για τον Λουτσέσκου και το ξεπατώσατε σε χρόνο μηδέν.
Μπορείτε να πάτε στο τόπικ του και να συζητήσετε ότι θέλετε.
Πέταξε κάποιος μία.. ας την πω εξυπνάδα για τον Λουτσέσκου και το ξεπατώσατε σε χρόνο μηδέν.
Μπορείτε να πάτε στο τόπικ του και να συζητήσετε ότι θέλετε.
Ο Αβρααμακος να παιζει ακομα αραγε;Logistis έγραψε:Θα προτεινα να τον παρουμε πακετο με Παπασταθόπουλο........Jim_Chatz έγραψε:Σύμφωνα με το Μετρόπολις μας προτάθηκε ο Μανωλας [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Ποδόσφαιρο ή στοίχημα;Daskalos_4 έγραψε:Ο Αβρααμακος να παιζει ακομα αραγε;Logistis έγραψε:Θα προτεινα να τον παρουμε πακετο με Παπασταθόπουλο........Jim_Chatz έγραψε:Σύμφωνα με το Μετρόπολις μας προτάθηκε ο Μανωλας [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
- WeWillRockYou
Από τους Τούρκους πλέον βγαίνει συμφωνία Κόλει με ΠΑΟΚ.
Και ότι πλέον μετά το σημερινό τους ματς, που θα είναι το τελευταίο του παίκτη με την Μπεσίκτας, θα έχουμε εξελίξεις, ώστε να έρθει στην Θεσσαλονίκη.
Και ότι πλέον μετά το σημερινό τους ματς, που θα είναι το τελευταίο του παίκτη με την Μπεσίκτας, θα έχουμε εξελίξεις, ώστε να έρθει στην Θεσσαλονίκη.
Το ότι μετά τις χθεσινές φημολογίες για Μειτε, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω, είναι ανησυχητικό.
Εκτός και αν το βγάλουν μετά τον αγώνα σήμερα
Πιστεύω τηρείται μιά σιγή γιατί μάλλον θα πρέπει να μείνει ελευθερος.Jim_Chatz έγραψε:Το ότι μετά τις χθεσινές φημολογίες για Μειτε, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω, είναι ανησυχητικό.
- WeWillRockYou
Η υπόθεση της απόκτησης του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, έχει μπει στο τελικό της στάδιο, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, για την ενίσχυσή του στον άξονα.
Οι δύο πλευρές πλέον, έχουν μπει σε τελικές διαπραγματεύσεις και πλέον απομένει η έγκριση του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου το όλο θέμα να ολοκληρωθεί.
Εφόσον υπάρξει η έγκριση του ιδιοκτήτη, ο παίκτης αναμένεται να έρθει άμεσα, με τον ίδιο τον Μπακαγιόκο να είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στον ΠΑΟΚ.
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τώρα, η υπόθεση αυτή είναι πολύ πιθανό να κλείσει ακόμα και μέσα στην ημέρα, με τον Μπακαγιόκο να «προβάρει» τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.
ΠΗΓΗ: paok24
- john4serres
Μην βιάζεστε να τον βγάλατε παλτό.
Μια χαρά παίκτης είναι, καλώς να ορίσει.
Μια χαρά παίκτης είναι, καλώς να ορίσει.