Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ποιος Καβανι ρε σεις? Ας φερουμε κανονικα εξτρεμ και δεν χρειαζομαστε κανεναν Καβανι!
Πολυ αργουν τελευταια οι "κλεισμενες" μεταγραφες νας και κατανταει εκνευριστικο.
Αντε τελειωνετε με κοντο και Ναρει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ αργουν τελευταια οι "κλεισμενες" μεταγραφες νας και κατανταει εκνευριστικο.
Αντε τελειωνετε με κοντο και Ναρει!
Από πού κι ως που ο Καγκάβα μπαινει στην ίδια κουβέντα με Μπερμπα;
Τον μπερμπατοφ τον παρακαλούσαμε να έρθει και πηρε ένα σκασμό λεφτά, όταν δεν μπόρεσε να κλείσει συμβόλαιο Αγγλία.
Ο Ιάπωνας ήδη μια φορά τον είχαμε κόψει λόγω αμφιβολιών και ήρθε ΜΠΑΣ ΚΑΙ επανεκκινήσει την καριέρα του. Καμιά σχέση δηλαδή.
Τον μπερμπατοφ τον παρακαλούσαμε να έρθει και πηρε ένα σκασμό λεφτά, όταν δεν μπόρεσε να κλείσει συμβόλαιο Αγγλία.
Ο Ιάπωνας ήδη μια φορά τον είχαμε κόψει λόγω αμφιβολιών και ήρθε ΜΠΑΣ ΚΑΙ επανεκκινήσει την καριέρα του. Καμιά σχέση δηλαδή.
Απο τα 1000+ ποστ τα 800 ειναι παραθεσεις και αντιπαραθεσεις.Αυτο το κουμπι που γραφει παραθεση βγαλτε το να βρουμε την ηρεμια μας. Και σταματηστε να πιστευετε τον καθε ενα που λεει για παικτες 35 χρονων με 4 μυρια συμβολαιο. 

- pirate_salonica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χαλάρωσε σε παρακαλώ και μη χαρακτηρίζεις.Blackgr4 έγραψε:Καλά το ότι συζητάνε ορισμένοι εδώ μέσα για Καβάνι, Λιβάγια και να χαμε να λέγαμε, δεν σημαίνει κάτι για την ομάδα.
Το μόνο που προκύπτει από αυτό είναι πως οι ίδιοι δεν είναι και τα πρώτα μυαλά του τόπου (με το συμπάθιο κιόλας παίδες).
Ε ναι δεν γίνεται να φέρνει ο ΠΑΟΚ Ρικάρντους και Κουαλιάτες και εσείς να μιλάτε για Καβάνι. Ή δεν στροφάρετε ιδιαίτερα ή είστε βαλτοί. Τρίτη περίπτωση δεν παίζει.
Μόνο εκνευρισμό προκαλούν αυτές οι ανούσιες συζητήσεις. Ειδικά όταν παρουσιάζονται και ως ρεαλιστικές αντί για σενάρια βγαλμένα από όνειρα.
Έχεις δίκιο. Κακώς το έκανα. Δεν θα ξαναγίνει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Χαλάρωσε σε παρακαλώ και μη χαρακτηρίζεις.Blackgr4 έγραψε:Καλά το ότι συζητάνε ορισμένοι εδώ μέσα για Καβάνι, Λιβάγια και να χαμε να λέγαμε, δεν σημαίνει κάτι για την ομάδα.
Το μόνο που προκύπτει από αυτό είναι πως οι ίδιοι δεν είναι και τα πρώτα μυαλά του τόπου (με το συμπάθιο κιόλας παίδες).
Ε ναι δεν γίνεται να φέρνει ο ΠΑΟΚ Ρικάρντους και Κουαλιάτες και εσείς να μιλάτε για Καβάνι. Ή δεν στροφάρετε ιδιαίτερα ή είστε βαλτοί. Τρίτη περίπτωση δεν παίζει.
Μόνο εκνευρισμό προκαλούν αυτές οι ανούσιες συζητήσεις. Ειδικά όταν παρουσιάζονται και ως ρεαλιστικές αντί για σενάρια βγαλμένα από όνειρα.
- sourmenetes
- Moderator
Μη συνεχιστεί!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue έγραψε:kosths BXL έγραψε:ο κουρτιτς σιγουρα θα ερθει παικτης αν φυγει....

Κλαιω ρε μλκς με τον Yoda
Νομιζω δεν ειναι παραλογο οσοι τρεφουμε ακομα αυτη την ελπιδα οτι με εισοδο στους ομιλους θα ενεργοποιηθουν 1-2 πιο…δοκιμασμενες επιλογες στις θεσεις του στοπερ και φορ (ή ενα εκ των δυο, οπου δει η ομαδα κενα στους 6 πρωτους επισημους αγωνες + καλυψη πιθανης φυγης Κουρτιτς).
Το λοιπον, κεφαλι κατω και παμε να μπουμε ομιλους.

Νομιζω δεν ειναι παραλογο οσοι τρεφουμε ακομα αυτη την ελπιδα οτι με εισοδο στους ομιλους θα ενεργοποιηθουν 1-2 πιο…δοκιμασμενες επιλογες στις θεσεις του στοπερ και φορ (ή ενα εκ των δυο, οπου δει η ομαδα κενα στους 6 πρωτους επισημους αγωνες + καλυψη πιθανης φυγης Κουρτιτς).
Το λοιπον, κεφαλι κατω και παμε να μπουμε ομιλους.
- NikLiverpool
Ο Yoda τι θέση παίζει Btw? Θα φέρει σίγουρα εμπειρία. Όσο για το μποι meeh έχω Σολτέδο 

Λογικά σημερα θα ξέρουμε...
Εμείς θέλουμε
Αυτός θέλει
Η ομάδα του θέλει
Ε τι @@ατα;;;;
Εμείς θέλουμε
Αυτός θέλει
Η ομάδα του θέλει
Ε τι @@ατα;;;;
Πρόταση του ΠΑΣ Γιάννενα δέχθηκε ο ΠΑΟΚ για τον Παναγιώτη Τζίμα,αλλα αποφασίστηκε ο παίχτης να παραμείνει στο ρόστερ.
Θα δοκιμαστει ως δεξιος μπακ οπως ειπωθηκε στα ραδια?gergeo4 έγραψε:Πρόταση του ΠΑΣ Γιάννενα δέχθηκε ο ΠΑΟΚ για τον Παναγιώτη Τζίμα,αλλα αποφασίστηκε ο παίχτης να παραμείνει στο ρόστερ.