Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

kataramenos5 έγραψε:Μπλα μπλα μπλα ο κουτσιας
μπλα μπλα μπλα η Λεφσκι
μπλα, μπλα μπλα τσιγγαρας..
3 χρονια στον ΠΑΟΚ, δυο νταμπλ(το ενα κλεμμενο), μια 2η θεση και προκριση στους 8 του κονφερενς.
Καληνυχτα ΠΑΟΚ και καλη τυχη.
Ναι αλλά δεν παίζει καλή μπάλα..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Λεμεσος4 έγραψε:Παιδια απλα παραθετω την σκεψη μου και λεω τι βλεπω και τι πιστευω. Σεβομαι την δικη σας. Δεν θα μπω στην διαδικασια να συζητω με κανενα. Ο χρονος και τα αποτελεσματα θα δειξουν ποιος εχει δικαιο. Αν ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο που βλεπετε σεβαστο. Εγω δεν ειμαι. Πιστευω οτι με τα λεφτα που ξοδευει ο Σαββιδης η ομαδα επρεπε να ειναι 2 κλασεις ανωτερη και ευθυνη του Ρουμανου γι αυτο ειναι τεραστια.
Φιλε μου Λεμεσος δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης,σεβασμου, η το ποιος εχει δικιο.
Ο Λου ειπε αρκετα πραγματα για τον Κουαλιατα στην συνεντευξη του που ισως δεν τα διαβασες.
Γι αυτο εκανα το σχολιο στο ποστ σου για να δεις τι ειπε και να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη για το πως βλεπει τον παικτη ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λεμεσος4 έγραψε:Παιδια απλα παραθετω την σκεψη μου και λεω τι βλεπω και τι πιστευω. Σεβομαι την δικη σας. Δεν θα μπω στην διαδικασια να συζητω με κανενα. Ο χρονος και τα αποτελεσματα θα δειξουν ποιος εχει δικαιο. Αν ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο που βλεπετε σεβαστο. Εγω δεν ειμαι. Πιστευω οτι με τα λεφτα που ξοδευει ο Σαββιδης η ομαδα επρεπε να ειναι 2 κλασεις ανωτερη και ευθυνη του Ρουμανου γι αυτο ειναι τεραστια.
Αν φερνεις εναν σεφ που μαγειρευει καλα το κρεας δε γινεται να του φερνεις για υλικο ψαρι. Η φερνεις τα κρεατα που θελει η φερνεις αλλο σεφ. Τοσο απλα.
Υπαρχει κι η περίπτωση αν πιστευεις τοσο στις δυνατοτητες του να τον ζορισεις για να μαθει να ψηνει και το ψαρι. Αυτο ομως σημαινει οτι παιρνεις μεγαλο ρισκο. θα χασεις και χρονο και πελατες μεχρι να τα καταφερει.

ΥΓ Κουβεντα κανουμε.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Είσαι προπονητάρα Λουτσεσκου !!! Μην ακούς κανέναν !!! Μιλάν για εσένα τα αποτελέσματα και η σκληρή προπόνηση που κάνεις σε όλες τις ομάδες που έχεις δουλέψει !!! Πάμε σημερά για την δεύτερη νίκη δεν βλέπουμε κανέναν μόνο την ομάδα μας !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τέλος πάντων κανείς δεν απάντησε στην ουσία της ερώτησης μου.

Γιατί αυτός ο άνθρωπος δήλωσε τις όποιες ελλείψεις έχει το δυναμικό της ομάδας τέλη Αυγούστου και μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος. Επίσης γιατί το έκανε με αυτόν τρόπο, μέσω τηλεοράσεως όπου μας ακούν όλοι. Εκτός αν η νέα μόδα στην Ομάδα, για να επικοινωνούμε, είναι να φωνάζουμε ο ένας στον άλλο δημόσια.

Όπως και να έχει θα δεχτώ για την οικονομία της συζήτησης ότι αυτού του ανθρώπου του λείπει κάποιος Ποδοσφαιριστής, κάπου εκεί μεσοεπιθετικά και προς τα αριστερά. Και το λέω αυτό γιατί πολλά άτομα που τα σέβομαι εδώ μέσα για τις γνώσεις τους (John4serres, Johndag. Obanebane, Renegade, Gpap, Joshua και άλλοι, συμφωνούν ότι κάτι λείπει εκεί). Δεν ξέρω.

Κε Προπονητά τι είδους φοβίες είναι αυτές που βγάζεις στην δεύτερη θητεία σου. Πάντα σε θαύμαζα και σε καμάρωνα για την διαχείριση του δυναμικού μας. Πάντα δικαιωνόσουν. Μωρέ πάντα. Τώρα αυτά τα καινούργια κόλπα δεν ξέρω τι είναι. Όχι δεν θέλεις μεσοβδόμαδο αγώνα, όχι πάντα σου λείπει κάποιος.

Θα πίστευε κάποιος ότι δύο άνθρωποι βουνά δεν μπορέσατε να στήσετε κάτι αξιοπρεπές από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα. Σύνελθε Razvan. Σε παρακαλώ πολύ σύνελθε.

ΚΩΣΤΑΣ2019 είσαι παράξενο είδος ενήλικα, το ξέρεις ε? :lol:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Οι δημοσιες δηλωσεις του μετα τον προηγουμενο
αγωνα αλλα και ο καταρτισμος της σημερινης
αποστολης εκτος απο ξεφωνητο της διοικησης
ειναι "πεταγμα γαντιου" προς το μερος του Μποτο!

Τουλαχιστον ετσι βλεπουν τα δικα μου ματια δηλαδη.-

Που θελει να το φτασει και γιατι αυτα μενει να φανουν!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λεμεσος4 έγραψε:Tο κακο με τις δηλωσεις του ειναι οτι στελνει τον Κουαλιατα στο εκτελεστικο μαζι και τον Μποτο.
Αντι να δουλεψει με τον μικρο και να τον αναδηξει τον κανει ψυχολογικα ερειπιο.
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις δηλώσεις του
«Είναι μόλις 22, είναι η πρώτη φορά εκτός της χώρας του, σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, διαφορετικές συνθήκες, ήταν ένα θέμα η προσαρμογή του. Είναι φυσιολογικό να έχει μια πτώση, ήταν πολύ άρρωστος για ένα διάστημα, επανέρχεται, ενδεχομένως να έχει τα χαρακτηριστικά να χρησιμοποιηθεί και σαν 10άρι, αλλά χρειάζεται υπομονή με αυτά τα παιδιά. Είναι διαφορετικός ο τρόπος διαχείρισής των παιδιών αυτών, παράδειγμα ο Κουλιεράκης που μπορεί να έχει απέναντι ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι και να μην καταλάβει τίποτα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τα αποτελεσματα θα φανουν στο γηπεδο. Εχει το ελαφρυντικο που δεν του φερνουν 2-3 παιχταραδες στα κενα μας αλλα στην Ελλαδα η 2η θεση μινιμουμ και το κυπελλο ειναι μονοδρομος.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Γερε, εσύ καθόλου.
Το ξέρω.
Έχω μια απέχθεια στο λαϊκισμό
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

kataramenos5 έγραψε:
Αν φερνεις εναν σεφ που μαγειρευει καλα το κρεας δε γινεται να του φερνεις για υλικο ψαρι. Η φερνεις τα κρεατα που θελει η φερνεις αλλο σεφ. Τοσο απλα.
Υπαρχει κι η περίπτωση αν πιστευεις τοσο στις δυνατοτητες του να τον ζορισεις για να μαθει να ψηνει και το ψαρι. Αυτο ομως σημαινει οτι παιρνεις μεγαλο ρισκο. θα χασεις και χρονο και πελατες μεχρι να τα καταφερει.

ΥΓ Κουβεντα κανουμε.

Βέβαια και τον Πριγιο(όπως και άλλους που δεν θυμάμαι), αυτό του έκανε, καψώνι μέχρι που να έρθει στα συγκαλα του αγωνιστικών εννοω, έβαζε τον Κουλουρη.
Βέβαια ο Πρίγιο, ήταν πιο μεγάλος σε ηλικία, από Ευρώπη, ίσως πιο δυνατός χαρακτήρας.. κλπ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αγαπητε Ραζβαν για να ειμαι ειλικρινης με μπερδευεις, και σε βρισκω και καπως ανακολουθο.
Περσι δηλωνες πληρως ικανοποιημενος απο το, σαφως, χειροτερο απο το φετινο ροστερ και πιστευες στο πρωταθλημα. Φετος δειχνεις να μην πιστευεις στο ροστερ αλλα ουτε και στον στοχο.
Περσι εφαγες σχεδον το πρώτο μισο της σεζον δινοντας ευκαιριες στον αμπαλο Εσιτι και στον Μουργκ, και στο δευτερο μισο δινοντας ευκαιριες στον τουριστα Ζαμπα. Φετος βλεπω πως δεν σκοπευεις να κανεις το ιδιο με τις επιλογες του Μποτο, και το καθιστάς με το καλημερα σαφες. Γιατι αραγε? Τι ηταν αυτο π εκανε αξιους ευκαιριων τους Εσιτι Ζαμπα και Μουργκ, και οχι τους Σοαρες Σαστρε Κουαλιατα κλπ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Dimg4 έγραψε:Τα αποτελεσματα θα φανουν στο γηπεδο. Εχει το ελαφρυντικο που δεν του φερνουν 2-3 παιχταραδες στα κενα μας αλλα στην Ελλαδα η 2η θεση μινιμουμ και το κυπελλο ειναι μονοδρομος.
Εάν ο ΠΑΟΚ φέτος βγει 2ος και πάρει το κύπελλο θα είναι λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Τουλάχιστον θα έχουμε δει ένα ωραίο όνειρο. :lol:

Ο μόνος στόχος φέτος πρέπει να είναι να φτιάξουμε ομάδα. Του χρόνου το καλοκαίρι να έχουμε ανάγκη 2-3 μεταγραφές μόνο (+ όσους χρειαστούν για να αντικαταστήσουν αυτούς που θα φύγουν). Το να θέτουμε μη ρεαλιστικούς στόχους στην ομάδα της κάνει κακό. Η ομάδα εσωτερικά μπορεί να κάνει ΟΤΙ θέλει. Να ονειρεύεται πρωτάθλημα αήττητο. Εμείς όμως δεν μπορεί να τους φορτώνουμε με βάρη που δεν μπορούν ακόμη να σηκώσουν.

Dimg4 φιλικά τα γράφω. Απλά χρησιμοποίησα το post σου για να εκφράσω μία άποψη. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τι λες. Όχι δεύτερη θέση. Πρωτάθλημα θα ήθελα και εγώ, και εσύ. Αν όμως το δούλε λίγο ψυχρά, αυτό δεν γίνεται. Χαμηλά την μπάλα και αγώνα-αγώνα να χτίσουμε χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Gospi έγραψε:Αγαπητε Ραζβαν για να ειμαι ειλικρινης με μπερδευεις, και σε βρισκω και καπως ανακολουθο.
Περσι δηλωνες πληρως ικανοποιημενος απο το, σαφως, χειροτερο απο το φετινο ροστερ και πιστευες στο πρωταθλημα. Φετος δειχνεις να μην πιστευεις στο ροστερ αλλα ουτε και στον στοχο.
Περσι εφαγες σχεδον το πρώτο μισο της σεζον δινοντας ευκαιριες στον αμπαλο Εσιτι και στον Μουργκ, και στο δευτερο μισο δινοντας ευκαιριες στον τουριστα Ζαμπα. Φετος βλεπω πως δεν σκοπευεις να κανεις το ιδιο με τις επιλογες του Μποτο, και το καθιστάς με το καλημερα σαφες. Γιατι αραγε? Τι ηταν αυτο π εκανε αξιους ευκαιριων τους Εσιτι Ζαμπα και Μουργκ, και οχι τους Σοαρες Σαστρε Κουαλιατα κλπ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην εισαι τοσο σιγουρος οτι το φετινο ροστερ ειναι καλυτερο. Οι παικτες που εμειναν στην ομαδα ειναι κατα ενα χρονο μεγαλυτεροι φετος και τα νεα αποκτηματα δεν εδειξαν μεχρι στιγμης οτι κανουν διαφορα,πλην ναρει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σήμερα παρα λιγο να βαλεις τρικλοποδια στον εαυτο σου και να αδικησεις μια μεχρι τοτε εξαιρετικη προσπαθεια ,τοσο δικη σου,οσο και της ομαδας. Δεν αλλαζεις βρε ελαφρα τη καρδια και τους τρεις του αξονα.Μπερδευτηκε το συμπαν σε ενα χρονικο σημειο που ο ατρομητος έμεινε με δεκα και αντι να παγωσουμε το ρυθμο βρεθηκαμε να ψαχνόμαστε...Τελος καλο,ολα καλα,παμε παρακατω...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν ήταν το πρόβλημα ότι άλλαξε και τους τρεις του άξονα, ξέμειναν από δυνάμεις και καλώς τους άλλαξε. Το θέμα είναι ότι οι Σοάρες και Σβαμπ που μπήκαν στη δυάδα των χαφ, γιατί ο Μπίσε δεν ήταν άσχημος, ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”