Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
15_50

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από 15_50 »

gergeo4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Μόλις ανέβασε άρθρο ο Πόκλας, που εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρει πως αριστερό εξτρέμ ΔΕΝ θα έρθει.
Αυτός που θα παίζει αριστερά είναι ο Δώνης.
Εκεί που περιμέναμε δηλαδή να πέσουν λεφτά σε δυνατό συμβόλαιο, θα έρθει ένα από τα χειρότερα εξτρέμ που θα μπορούσαμε να φέρουμε.
Γνωρίζει κανείς αν ισχύει;;;;;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΊΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Ποκλα κοίτα να προσπαθήσεις να ξανατρυπισεις τον ΠΑΟΚ όπως προσπάθησες να το κάνεις και το 2017 με τον Τσιχλάκια και τον νταβά σου τον Κουλοπέτρο.

.... την κίτρινη κουμπάρα σου και σένα μαζί.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

renegade έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Για τους συγκεκριμένους και καθαρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμιά λογική η αποκτησή τους.

Δώνης: Τον παίρνουμε ως εξτρέμ ενώ εξτρέμ δεν είναι. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο απο το 18. Καριέρα σε συνεχη πτωτική πορεία.

Κάργας. 27 χρονών στοπερ. Έχει παίξει μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Έχει κάνει μία καλή χρονιά (πέρσυ).

Εκτός αν τους παίρνεις για αλλάγή της αλλαγής. Τότε θα προτιμούσα κάποιον απο τους μικρούς μας.
Για τον Δώνη τίποτα βαπο αυτά που γράφεις δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Το πιο αστείο βέβαια απ' όλα είναι το δεν είναι εξτρέμ.
Πείτε ότι θέλετε,για τον μπαμπά του,για τα τουιτ του,για το κεφάλι του το κλουβιο,αλλά αν είναι να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο να μην λέμε ότι να ναι επειδή ανοίξαμε ένα Wikipedia η Transfermarkt .
Και ναι η τριετία στην Γαλλία τον πήγε πολύ πίσω. Αλλά να σου πω ένα μυστικό. Αν συνέχιζε να κάνει τις εμφανίσεις που έκανε τα δύο χρόνια στην Μπουντεσλίγκα δεν θα μπορούσες να τον φτάσεις οικονομικά και διπλή υπέρβαση να έκανες.
Δηλαδή πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό στο ποδόσφαιρο?
Ένας παίκτης να πάει σε ένα περιβάλλον ,σε μία ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα και να μην πιάσει?
Ο παίκτης αυτός που θεωρείται σαπακι στο σούπερ αθλητικό γαλλικό πρωτάθλημα είχε κοντά 10;τριπλές ανά 90λεπτο με πάνω από 50% επιτυχία και τα εκπληκτικά πάνω από 5 progressive Runs,και index 1,47.
Φυσικά έχει και τα αρνητικά του,όπως το ότι δεν σεντραρει καλά ή το ότι η τελική του πάσα είναι προβληματική...ε λογικό είναι. Αν είχε διορθώσεις αυτά του τα μειονεκτήματα δεν θα έψαχνε η γαλλιδουλα να τον ξεφορτωθεί

Και γω δεν θέλω να τον δω στα ασπρόμαυρα αλλά όχι γιατί είναι κακός παίκτης ή κακό πρότζεκτ
Γνώμη σου και γνώμη μου. και όχι δεν στηρίζομαι μόνο στο τρασνφερμαρκτ και στο wiki.
Τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους. 3 χρόνια μηδέν. Εγώ αυτό βλέπω. και θα σου έρθει τώρα για να αναστήσει την καριέρα του σε σένα και θα κόψει άλλη κίνηση απο τα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Gospi έγραψε:Ας μου λυσει καποιος την εξης απορια.
Πως ακριβως θα φερεις κι αλλο εξτρεμ και μαλιστα βασικο οταν εχεις στα αριστερα Καντουρι με σβολαιο ενα 700αρι μεσα στο νερο, και πιθανον τον Δωνη?
Που ακριβως θα χωρεσει?
Δλδ αν ερθει αλλο βασικο εξτρεμ ο Καντουρι που θα παιξει?
Στα αριστερά
ειμενω πως οσο υπαρχει ο Καντουρι η κενη θεση ειναι μονο μια. Αν αυτη καλυφθει απο τον Δωνη, εγω θεωρω πως καλυπτεται λαθος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και οι 2 ομως που αναφερεις εχουν ιστορικο τραυματισμων,αρα μια χαρα χωραει ακομα ενας.
Ασε που νομιζω ο Δωνης,αν εντελει υπογραψει - που το απευχομαι - θα εχει τον ρολο που ειχε κ ο Καρελης.
Εμενα με ανησυχει λιγο ο Κοταρσκι,πολυ επιπολαιος με τα ποδια και με καμποσα τσαφ,εφτασα σχεδον 40,δεν θελω να αποκτησω θεμα με την καρδια μου.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Παιδιά, ψυχραιμία. Υλοποιείται ένα πλάνο μάλλον πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ομάδας μας, με επικεφαλής έναν άνθρωπο γνώστη του ποδοσφαίρου και της αγοράς. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να το κρίνουμε, αφού απέχει από την ολοκλήρωσή του. Προφανώς θα γίνουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις, αφού παίκτες όπως ο Μουργκ, ο Ζαμπά, ο Λάμπρου, ο Τσόλακ, ο Τέϊλορ, ο Μπίσε, κλπ., ίσως να μην αποτελούν μέρος του ρόστερ σε λίγο καιρό. Πολλά πράγματα σίγουρα δεν τα ξέρουν και οι ΑΡΔ. Και εμένα προσωπικά κάποιες κινήσεις με ξενίζουν ή τέλος πάντων είμαι αρκετά επιφυλακτικός με αυτές, αλλά πρέπει να δω συμπληρωμένο το παζλ για να εκφέρω γνώμη. Υπομονή λοιπόν, να δούμε την τελική μορφή του εγχειρήματος και φυσικά στήριξη. Κριτική βεβαίως να ασκείται σε κινήσεις που ολοκληρώνονται, αλλά δε νοείται εμείς ως οπαδοί να μην στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα αυτή προσπάθεια!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

proedros έγραψε:
dragon έγραψε:Υπάρχει πιθανοτητα να είναι αλήθεια το σενάριο για τραμπα τσολακ πελκα κ δεν είναι εδώ ακόμα ο πελκας;
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομ….Βγήκε και το διέψευσε ο Κουλιανός που μίλησε με Πέλκα νωρίς το μεσημέρι ..Μάλιστα ανέφερε πως ο Ζέσους και ο Μπράνκο τον υπολογίζουν για βασικό και πως δεν πρόκειται να φύγει..
χλωμο
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Δε θέλω να δίνω τροφή σε αρνητικές σκέψεις αλλά ο Δώνης με δίνει την εντύπωση πως είναι δύσκολος χαρακτήρας και απροσαρμοστος. Δεν πιστεύω πως θα μας βγει η συγκεκριμένη κίνηση. Μακάρι να βγω λάθος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

dragon έγραψε:Υπάρχει πιθανοτητα να είναι αλήθεια το σενάριο για τραμπα τσολακ πελκα κ δεν είναι εδώ ακόμα ο πελκας;
Παντρεύεται την Κυριακή στο Πατριαρχείο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Parolos έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ποια καριέρα έχει ο Δωνης ρε παλικαρια, τι είναι αυτά που γράφετε;

Μια συμπαθητική χρόνια στην Μπουντεσλιγκα το 18/19 με 1124 λεπτά και 5 γκολ/2 ασιστ.

Από κει και πέρα το απόλυτο τίποτα.

Πτωτική πορεία χωρίς σταματημό.

Το μόνο θετικό είναι ότι είναι γηγενής (ελπίζω) και προφανώς φτηνός καθώς θα καλύψουμε απ ότι διαβάζω μέρος του συμβολαίου του.

Υ.Γ. Δεν θα ρθει άλλο αριστερό εξτρεμ, δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσει ο Κολκας. Φως φανάρι είναι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό.

Επίσης δεν είναι γηγενής το είπαν και στα ρεπορτάζ, ότι δεν έρχεται γι αυτό το λόγο.

Τελευταία 3 χρόνια έχει 18 90λεπτα με 0 όλα.

Η μεταγραφή είναι κακή απ' όπου κι αν την πιάσεις.

Αν δώσουμε το 50% του συμβολαίου και πάρει απλά 10 συμμετοχές οκ, αλλά να στηριχτεις σε τέτοιο παίχτη?
Καλά θα πάει αυτό.
Αρχικά να ξεκαθαρίσω οτι ούτε εγώ τον θέλω αλλά από κει και πέρα πως ξέρουμε οτι θα ναι βασικός άρα θα στηριχτείς πάνω του;Αλλά ακόμη και να είναι πως προδικάζεις το καλά θα πάει αυτό;Τον γκαρι η τον μακ η τον αντρε τον ήξερε έστω ένας πριν τους φέρουνε;Αντε ίσως μόνο ο μακ είχε συμπαθητική καριέρα …
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ο Πέλκας να κάτσει εκεί που είναι.
Αρκετά πόνεσε το κεφάλι μας.
Είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
makedonas1926

Δημοσίευση από makedonas1926 »

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η λειτουργία της ΠΑΕ πλέον με ικανοποιεί. Υπάρχει όμως και ένα ποσοστό που είτε είναι άσχετοι ή στημένοι. Όταν από την μια πας να φέρεις τον δωνη που εύχεται ότι χειρότερο μπορεί σε οπαδό του ΠΑΟΚ και από την άλλη ένα μηνα μετά τον ΣΤΗΜΕΝΟ τελικό με τις ζελες δεν έχει κάνει τίποτα ακομα, τότε πρέπει να μάθουμε το γιατί.
Γιατί δεν μάθαμε ξανά νέα για την δήθεν καταγγελία κατά της αστυνομίας; Για τις κάμερες που ζήτησε ο ΠΑΟΚ; Τι απάντησε στα ερωτήματα του ΠΑΟΚ ο κλατενμπεργκ;(που με τόσο στόμφο τον καθιστούσε υπεύθυνο η ΠΑΕ για μελλοντικές συμπεριφορές)!
Γιατί πρέπει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας επειδή 1 ή 2 ή 5 άτομα δεν λειτουργούν σωστά;

ΥΓ: δεν δίνω ουτε 1% πιθανότητα ο μποτο να επέλεξε δωνη ή να βγει άκρη με τον τελικό.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Οι μεταγραφες τελειώνουν τον
Σεπτέμβριο, αλλά με την εμπειρία
όλων αυτών των ετών μόνο
το 2017 κάναμε σπουδαιες κινησεις
στο τέλος.

Επίσης, παίχτες και ονόματα
όπως Ναρευ, Νασμπεργκ, Ρεντε,
Δώνης, Καργάς, κλπ. δείχνουν
ότι δεν πάμε για σπουδαία πράγματα.

Ο Κουρτιτς και ο Ολιβέιρα
πέρυσι ήρθαν νωρίς.
Όταν θες να δώσεις μεγάλα
συμβόλαια τα δίνεις.

Ξαναγράφω ότι όλοι θέλουμε
και λέμε ότι θα στηρίξουμε
τα ταλέντα (Κουαλιατα,Κοταρσκι,
Νταντάς,κλπ. Αλλά οι παίχτες
που προανέφερα γιατί να στηριχτούν;

Και δεν είναι ένας.......
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πως ακριβως θα φερεις κι αλλο εξτρεμ και μαλιστα βασικο οταν εχεις στα αριστερα Καντουρι με σβολαιο ενα 700αρι μεσα στο νερο, και πιθανον τον Δωνη?
Που ακριβως θα χωρεσει?
Στα αριστερά
ειμενω πως οσο υπαρχει ο Καντουρι η κενη θεση ειναι μονο μια. Αν αυτη καλυφθει απο τον Δωνη, εγω θεωρω πως καλυπτεται λαθος.

Έτσι όπως το βλέπω:

Στο 10 έχεις Κουαλιάτα, Καντουρί, και επειδή τραυματίζεται συχνά ο Καντουρί, θα πάρει τις ευκαιρίες του ο Ρικάρντο. 3 παίκτες στο 10.
Στα αριστερά έχεις Δώνη για αναπληρωματικό, και έναν που θα έρθει για βασικό. 2 αριστερά
Στα δεξιά έχεις Ζίφκο & Νάρει. 2 δεξιά

Μέσα στην χρονιά από τους 7, θα παίζουν κυρίως οι 5, και οι Ρικάρντο-Δώνης θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Μπορεί να δούμε Ζίφκο-Νάρει μαζί στα εξτρέμ, μπορεί να δούμε Καντουρί-Κουαλιάτα μαζί στο 10&αριστερά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κολατε καποιοι στον ορο εξτρεμ...Το αν αυτος που θα ερθει χαρακτηριζεται ως εξτρεμ,ως επιτελικος η ως second striker δεν εχει και πολυ σημασια στο συγχρονο ποδοσφαιρο.Θα ερθει σιγουρα παικτης στη γραμμη,πιθανοτατα ενας,οχι και ακραιος και επιτελικος.

Υ.Γ Ο Ρικαρντο μηπως τελικα προοριζεται για τον ΠΑΟΚ Β? Συμφωνημενος απο τον Γεναρη γιατι ακομα δεν συμμετεχει στις προπονησεις?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, θα στηριχτουν γιατί θα παίζουν για τον ΠΑΟΚ.

Κρίσεις κάνουμε αλλά αφενός δεν είναι δεδομένο ότι είναι σωστές και αφετέρου δεν σημαίνει ότι επειδή μπορεί να έχουμε αρνητική άποψη για μια μεταγραφή δεν θα στηρίξουμε την ομαδα μας.

Καλό είναι να μην τα συγχέουμε αυτά τα 2.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Kabamaru11 έγραψε:
Που ακριβως θα χωρεσει?
Στα αριστερά

Και οι 2 ομως που αναφερεις εχουν ιστορικο τραυματισμων,αρα μια χαρα χωραει ακομα ενας.
Ασε που νομιζω ο Δωνης,αν εντελει υπογραψει - που το απευχομαι - θα εχει τον ρολο που ειχε κ ο Καρελης.
Εμενα με ανησυχει λιγο ο Κοταρσκι,πολυ επιπολαιος με τα ποδια και με καμποσα τσαφ,εφτασα σχεδον 40,δεν θελω να αποκτησω θεμα με την καρδια μου.
Μα δεν ειναι μονο θεμα τραυματισμων, αλλα και θεμα μπατζετ. Πως ακριβως θα φερεις εξτρεμ με συμβολαιο μυριο αν εχεις ηδη 2 παιχτες για την θεση π κοστιζουν αλλο 1 μυριο?
Παντως ο Κολκας τωρα λεει πως ο Δωνης θα αποτελεσει ειτε αντικαταστατη του Τσολακ αν πωληθει, οποτε θα ρθει βασικος εξτρεμ, ειτε θα αποτελεσει βασικο εξτρεμ και θα ρθει επιθετικος στη θεση του Τσολακ. Αρα συμφωνα με Κολκα ειτε θα παμε για φορ ειτε για εξτρεμ. Οχι και για τους δυο.
Ε δεν το λες ιδανικο αν ισχυει.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”