Η σκούπα είναι του μικροδαχτυλου που γύρισε και ασκεί αυτός διοίκηση... δυστυχώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο έλεος τουkos έγραψε:Το επόμενο βήμα είναι να σηκωθεί το λάβαρο της επανάστασης σε φήμη για πώληση Πασχαλάκη.
Ο αμπελ, αν δεχτούμε ότι είναι δική του η σκούπα, προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον επόμενο που θέλετε να έρθει.
Εκτός αν πιστεύετε πως αν έρθει σήμερα ο Γκαρσία πρώτος προπονητής, θα παγώσει τις αποχωρήσεις μπισε Μάτος κτλ.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Επειδή περι "σκούπας" ο λόγος να σημειώσω το εξής απλό.
Άλλο παίρνω μια σκούπα και καθαρίζω το σπίτι κι άλλο παίρνω μια μπουλντόζα και το γκρεμιζω.
Υπάρχει μια βασική και ευδιάκριτη διαφορα ανάμεσα στα 2.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο παίρνω μια σκούπα και καθαρίζω το σπίτι κι άλλο παίρνω μια μπουλντόζα και το γκρεμιζω.
Υπάρχει μια βασική και ευδιάκριτη διαφορα ανάμεσα στα 2.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 02 Οκτ 2020, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mην τρελαινεστε παντως με τον επιθετικο,δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να μην αποκτηθει.Δεν ειναι δυνατον να πας με Τζολη,Κουτσια.Απλα οπως ενω περιμεναμε τον επιθετικο εσκασε στο ξαφνικο του Ουαγκε,ετσι θα σκασει και ο επιθετικος.
Ο πεόγαβρος δυστυχώς φαίνεται να κάνει μεταγραφαρες στη θεωρία, φυσικά με τόσο κασέρι που πήρε και πάλι απτους ομιλους. Ελπίζω να μη τους βγει τίποτα αλλά οι οιωνοί για το πρωτάθλημα δεν είναι καλοί.
Οτι μαλακια του κατεβει του καθενος,την γραφει,Ελλας το μεγαλειο σου.
- Aigle_Noir
Ποιες είναι οι μεταγραφάρες του gay;;;; Γιατί αυτές που έχει κάνει ως τώρα, αναλογικά με τα λεφτά που έχει πάρει, είναι στοιχήματα μόνο. Ο Μ Villa ήταν ο πιο γνωστός, αλλά ως τώρα δεν έχει δείξει κάτι.
-
32συν μυρια απο ομιλουςSantana4 έγραψε:Ο πεόγαβρος δυστυχώς φαίνεται να κάνει μεταγραφαρες στη θεωρία, φυσικά με τόσο κασέρι που πήρε και πάλι απτους ομιλους. Ελπίζω να μη τους βγει τίποτα αλλά οι οιωνοί για το πρωτάθλημα δεν είναι καλοί.
20 γιγιερμε τσιμικα..
Εμεις 12 απο ομιλους και πλευ οφ τσλ
3 λημνιος
2 τσουμπα
1 μιχογεβιτς μποτης..
Η διαφορα ειναι μεγαλη.. Αν βαλεις δε την περσινη χρονια μιλαμε για χαος
Μικροτσουτσουνου ήθελα να γραψω.jibbie έγραψε:κεσκεσε μικροδακτυλος γεροντα;
Ο αποτυχημένος πολιτικάντης γύρισε να συνεχίσει το έργο του.
Αυτόν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ στους βάζελους και στα χανούμια
Santana4 έγραψε:Ο πεόγαβρος δυστυχώς φαίνεται να κάνει μεταγραφαρες στη θεωρία, φυσικά με τόσο κασέρι που πήρε και πάλι απτους ομιλους. Ελπίζω να μη τους βγει τίποτα αλλά οι οιωνοί για το πρωτάθλημα δεν είναι καλοί.
Φιλε,δεν ηταν για σενα το σχολιο μου,απλα συνεπεσε,ακριβως απο κατω.
μάγκες, ας μη συγκρινόμαστε φέτος με τον γκέι
ξέφυγε πολύ μπροστά πάλι
αντίπαλός μας για φέτος θα ναι η κούλα, η οποία έχει παρόμοιο ρόστερ με μας κατά τη γνώμη μου
ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά
2-3οι φέτος
ελπίζω απλά να είμαι απαισιόδοξος και να λέω μαλακίες τώρα
ξέφυγε πολύ μπροστά πάλι
αντίπαλός μας για φέτος θα ναι η κούλα, η οποία έχει παρόμοιο ρόστερ με μας κατά τη γνώμη μου
ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά
2-3οι φέτος
ελπίζω απλά να είμαι απαισιόδοξος και να λέω μαλακίες τώρα
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και το τονιζω και η κουλα ειναι μπροστα απο εμας.Με 2 ικανους παικτες μεχρι τη Δευτερα παμε στα ισα ισως και μπροστα και αυτο εξαρταται κυριως απο την κινηση στην επιθεση.Οι τελευταιες κινησεις μπορει να μας φερουν ανετα και κοντα στο γαυρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 02 Οκτ 2020, 14:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όντως η ψαλίδα φαίνεται να ανοίγει πολύ. Ελπίζω μόνο σε γκέλες μετά τα ευρωπαϊκά ματς τους. Αν και εμείς δεν είμαστε και πολύ μπροστά στη διαχείριση 2 ματς ανά βδομάδα. Νομίζω θα κριθεί φέτος στο ποια ομάδα θα κουραστεί πρώτη περισσότερο. Και στο τι θα σκαρφιστουν πάλι έξω αγωνιστικά προφανώς
Μεχρι στιγμης εμεις εχουμε παιξει με τρεις παρα πολυ καλες ομαδες στην Ευρωπη. Καναμε δυο νικες και παιξαμε καλα γενικα και στα τεσσερα. Τα δυο ματς του πρωταθληματος με Ατρομητο και Βολο δεν τα υπολογιζω γιατι ηταν ειδικων συνθηκων.
Η κουλα επαιξε με δυο καλες ομαδες αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, αλλα πηρε τα αποτελεσματα παιζοντας συμπαθητικα. Ο γκει μεχρι στιγμης εχει παιξει μονο με καφενεια. Με το οποια καφενεια δεν εντυπωσιασε κιολας.
Μην σας πιανει απο τωρα ο καημος. Ειναι νωρις ακομα.
Η κουλα επαιξε με δυο καλες ομαδες αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, αλλα πηρε τα αποτελεσματα παιζοντας συμπαθητικα. Ο γκει μεχρι στιγμης εχει παιξει μονο με καφενεια. Με το οποια καφενεια δεν εντυπωσιασε κιολας.
Μην σας πιανει απο τωρα ο καημος. Ειναι νωρις ακομα.