Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από ntinos »

You ate our brains... and the elections are still far away....
:shock:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Φιλε fuzztone εχεις δικιο σ αυτο που λες οτι ποτε δεν ειχαμε και απ οτι φαινεται δεν θα εχουμε εφαμμιλο μπατζετ με τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο.Απλως ο καθενας μας βλεπει και φιλτραρει τα πραγματα με τον δικο του τροπο αντιληψης.
Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθε "και καλα" οπαδος του ΠΑΟΚ τον τελευταιο αρκετο καιρο πιπιλιζει την καραμελα της δηθεν καλοπροεραιτης κριτικης και εκφραζει αποψη με υφος χιλλιων καρδιναλιων για θεματα τα οποια ουτε στο ελαχιστο γνωριζει. Δεν μας εφτανε τοσο καιρο η κριτικη που ασκουσε ο καθε ανοητος , αμορφωτος α(θ)λητικογραφος , γεμισαμε τωρα και με ενα σορο τυπους που σε καθε στραβη αντι να στηριζουν την ομαδα βγαινουν και μας λενε ,"εγω σας τα λεγα" , "ο Ιβιτς ετσι ο Κονσεισαο αλλιως" , "θελουμε μεταγραφες", "Ο Σαντος ειναι λιγος" κοκ , ετσι δημιουργειται ενα ασχημο και μιζερο κλιμα διχως λογο και ουσια το οποιο αργα η γρηγορα θα περασει στις κερκιδες και θα αρχισει να επηρεαζει αρνητικα την ομαδα .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

fuzztone έγραψε:
Υ.Γ. κάποτε στην πρώτη χρονιά του Σάντος είχα διαφωνήσει με πολλούς (θυμάμαι τον paokpool σίγουρα) για το πόσο ιδανικός είναι ο Σάντος για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δε λέω πως άλλαξα γνώμη, ωστόσο όπως έλεγα και τότε, δεν είναι ο Σάντος αυτός που πρέπει να δεχτεί την όποια κριτική, γιατί απλούστατα είναι ίδιος και απαράλλακτος και δεν πρόκειται να αλλάξει. Η διοίκηση είναι υπεύθυνη γιατί γνωρίζει και προφανώς ενστερνίζεται τη λογική του προπονητή.

ακονιζουμε τα μαχαιρια αν μας κατσει το αποτελεσμα περναμε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.........
ελπιζω το αποτελεσμα να σας διαψευσει αν και νομιζω οτι θα ειστε
στην γωνια για την στραβη καποια αλλη στιγμη που θα την ορισετε
και αυτη σαν αγωνα διχως αυριο και οτι η ηττα θα ειναι η καταστροφη.....
kos

Δημοσίευση από kos »

φιλε eorptol εισαι απο τους λιγους που κανεις συνεχεια διαχωρισμους

ελπιζω το αποτελεσμα να σας διαψευσει αν και νομιζω οτι θα ειστε
στην γωνια για την στραβη καποια αλλη στιγμη που θα την ορισετε και αυτη σαν αγωνα διχως αυριο και οτι η ηττα θα ειναι η καταστροφη.....

δεν μπορω να καταλαβω τι απο αυτα που εγραψε στο υστερογραφο του ο fuzztone σε κανει να τον κατατασεις στους αλλους, στους εχθρους της διοικησης ζαγορακη.

τι ειπε δηλαδη ο ανθρωπος? (δεν τον ξερω καν).
ειπε οτι η διοικηση στηριζει σαντος και η διοικηση θα εισπραξει τα μπραβο αν παει καλα ο προπονητης ή θα εισπραξει την αρνητικη κριτικη αν δεν παει καλα ο προπονητης. τι πιο απλο και λογικο?
λεει οτι επειδη το θεμα με τον σαντος εχει κουρασει, οποιος δεν γουσταρει να κανει τα παραπονα του στην διοικηση. και αυτο απλο και λογικο.

ΥΓ. αν κανω καποιο λαθος στην ερμηνεια ας με συγχωρεσει ο φιλος ο fuzztone. σκοπος μου δεν ηταν να τον υπερασπιστω αλλα αυτα τα εσεις και τα εμεις μου την δινουν απιστευτα.

ΥΓ. στο μονο που διαφωνω με τον fuzztone ειναι οτι ο σαντος δεν εχει αλλαξει. εχει αλλαξει αλλα δυστηχως εχει αλλαξει επειδη εχει δεχτει τρομερη πιεση απο την κερκιδα.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Τα αυτονοητα λεει ο fuzztone.

Στο μονο που θα διαφωνησω με τον fuzztone, ειναι οτι θελοντας να διατυπωσει ενα σωστο επιχειρημα, αναφερθηκε μαλλον αστοχα, για την δεκαετια του '80, στο οτι οι αλλοι ειχαν Ροτσα-Ζαετς-Ντεταρι ενω εμεις ειχαμε Τσουρελα-Αλεξανδριδη. Περαν του οτι ο Κυριακος Αλεξανδριδης ηταν ενα εξτρεμ με σημαντικοτατη προσφορα στον ΠΑΟΚ (την χρονια του πρωταθληματος συμπεριλαμβανομενης), η ομαδα ειχε και παικτες εξαιρετικους εκεινη την δεκαετια, πχ Σκαρταδος, Αλαβαντας, Κωστικος, Δαμανακης, Δημοπουλος, Μπορμποκης (αναφερω καποια ονοματα φυρδην μιγδην). Επιπλεον περα απο τους καλους τους παικτες, ειχαν και οι αλλοι καμποσα παλτα περιωπης (Παπαχρηστου, Μητροπουλος, Γεροθοδωρος, Θανασης Δημοπουλος, Πεππές, Πιτας και αλλοι πολλοι, μην συνεχισω τωρα). Η εποχη εκεινη ηταν πολυ διαφορετικη. Οι οικονομικες διαφορες υπηρχαν μεν, οι παικτες ηταν δεμενοι με συμβολαια δε. Ο Σκαρταδος πχ επαιξε στον ΠΑΟΚ για περισσοτερα απο δεκα χρονια. Αν ξεκινουσε την καριερα του στον ΠΑΟΚ την δεκαετια του 90 ζητημα αν θα επαιζε 2.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Εγώ προτείνω την Πέμπτη το βράδυ να κλέιδώσει το forum, οποιαδήποτε εξέλιξη έχει το ματς για το καλό του ΠΑΟΚ! Γιατί είτε θα σπάσουν τα αυτοκίνητα των παικτών (μετά απο αυτά που είδαμε το πρώτο ματς), είτε θα έχει 3000 στο αεροδρόμιο να τους σηκώνουν στα χέρια. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΑΘΟΣ! Για να απαιτείς απο την ομάδα να πρωταγωνιστεί, πρέπει κι εσύ να αποκτήσεις παιδεία πρωταγωνιστή! Και κάτι τέτοιο δυστυχώς εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν βλέπω να το έχουμε...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω 1000%
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει..που να είχαμε και τον ΠαΪτέρι(τεν-κατε) προπονητή..θα είχαμε γεμίσει το topic με 10000 σελίδες..ξεκολλάτε επιτέλους από την μιζέρια και αφήστε τον Παοκ να βρει τον δρόμο του.Με το να γκρινιάζετε όλη μέρα για τον Σάντος νομίζετε θα βγει τίποτα? Το μόνο που κάνετε είναι κακό στην ομάδα. Αφήστε τον να δουλέψει 63 βαθμούς μας έκανε πέρσι πότε επιτέλους θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα ότι γίνετε κάτι καλό? Ηρεμήστε και αφήστε να κυλήσει η χρονιά.Από 2 παιχνίδια βγάλαμε τα συμπεράσματα εμείς..και μετά λέμε γιατί μας κοροϊδεύουν οι από κάτω..τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν..Σοβαρευτείτε. .Αυτά προς τους γκρινιάρηδες!!
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Πές τα ρε Αδερφε! Λες και μόνο εμείς τα βλέπουμε αυτά! Εχω ξενερώσει τη ζωή μου μ΄αυτά που γίνονται! Ζω στην Αθήνα και έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι αν πρέπει να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την ομάδα μου σ'αυτά που μου λένε εδώ κάτω οι οπαδοί του ΠΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Καλα μην λεμε και οτι θελουμε ....
Κανενας δεν μπορει να πει κατι ουτε για εμας ουτε για την ομαδα...
Οι βαζελοι περισυ ειχαν κανει 32 μυρια μεταγραφες και μια απο αυτες ειναι ο αρχηγος της Εθνικης Βραζιλιας...και πηγαιναν 10.000 15.000 και αν στο γηπεδο.
Ποιος θα μας πει κουβεντα???
Και στην τελικη τι σου λενε ρε αδερφε που δεν μπορεις να υπερασπιστεις την ομαδα σου???
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

ABALAEA2 έγραψε:Εγώ προτείνω την Πέμπτη το βράδυ να κλέιδώσει το forum, οποιαδήποτε εξέλιξη έχει το ματς για το καλό του ΠΑΟΚ! Γιατί είτε θα σπάσουν τα αυτοκίνητα των παικτών (μετά απο αυτά που είδαμε το πρώτο ματς), είτε θα έχει 3000 στο αεροδρόμιο να τους σηκώνουν στα χέρια. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΑΘΟΣ! Για να απαιτείς απο την ομάδα να πρωταγωνιστεί, πρέπει κι εσύ να αποκτήσεις παιδεία πρωταγωνιστή! Και κάτι τέτοιο δυστυχώς εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν βλέπω να το έχουμε...
Δεκτά τα όσα λες και έχουν τη λογική τους αλλά νομίζω ότι αν βρεθεί οπαδός του ΠΟΚ και σε κράξει ότι είμαστε εμείς γκρινιάρηδες και ότι βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα θα πέσει ο ουρανός να τον πλακώσει.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ABALAEA2 έγραψε:Εγώ προτείνω την Πέμπτη το βράδυ να κλέιδώσει το forum, οποιαδήποτε εξέλιξη έχει το ματς για το καλό του ΠΑΟΚ! Γιατί είτε θα σπάσουν τα αυτοκίνητα των παικτών (μετά απο αυτά που είδαμε το πρώτο ματς), είτε θα έχει 3000 στο αεροδρόμιο να τους σηκώνουν στα χέρια. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΑΘΟΣ! Για να απαιτείς απο την ομάδα να πρωταγωνιστεί, πρέπει κι εσύ να αποκτήσεις παιδεία πρωταγωνιστή! Και κάτι τέτοιο δυστυχώς εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν βλέπω να το έχουμε...
Αδερφέ τα λες καλά.
+4
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ναι ρε σωστα! Αυτοι δωσανε αλλοι διασταση στο γλυκο "κορνε"!

Και ο Σαντος εχει περασει τρισχειροτερα στον Παναθηναικο...

Παρολα αυτα, ειναι αληθεια οτι χανουμε λιγο σε ψυχραιμια σαν λαος και αντιδρουμε υπερβολικα. Ειτε απο χαρα (αεροδρομια), ειτε απο αγανακτηση (go village)...

Βελτιωνομαστε ομως πιστευω... Εδω ειχαμε υποδεχθει τον Ιβαν Σαββιδη πριν λιγα χρονια! Τετοια ψυχικη διαταραχη ειχαμε υποστει ελεω Γουμενου και σια...

ΥΓ Μετα απο ηττες, ακομα και αν συνεβαιναν σπανια την περσινη χρονια, απεφευγα και αποφευγω παλι να μπαινω στο forum. Λιγη ψυχραιμια ρε παιδια. Οι λυπες για εναν οπαδο ειναι παντα περισσοτερες απο τις χαρες! Ακομα κι αν υποστηριζει την Μπαρτσελονα! Αυτο ειναι νομος...
Φτανει πια με την -καθιερωμενη πλεον- ισοπεδωση των παντων μετα απο καθε ηττα ή ισοπαλια!
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Το προβλημά σας είναι τι μου λένε? Ή να μαζευτούμε παρέα να πάμε να τους μαμήσουμε το σπίτι γί'αυτά που μου λένε? Εσείς είστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά μας σαν οπαδοί την τελευταία εβδομάδα? Αξίζουν κάποιοι τόσο κράξιμο? Ξεχάσατε μερικοί που ήμασταν πριν 3 χρόνια? Και τι διοικήσεις είχαμε εδώ και 20 χρόνια? Με τι όρεξη θέλετε να συνεχίσουν να δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι? Κι εγώ ρωτάω. Χτύπα ξύλο έρχεται ένα άσχημο αποτέλεσμα την Πέμπτη. Θέλετε να ξαναζήσετε αυτό που ζήσαμε την προηγούμενη βδομάδα εδώ μέσα? Ρε ΠΑΟΚ είμαστε! Το ίδιο πράγμα αγαπάμε! Σκεφτείτε αν είναι καλό κάποιες φορές και αν βοηθάμε τον ΠΑΟΚ να εξωτερικεύουμε ότι μαλακία περνά απο το μυαλό μας. Και κάποιοι τώρα θα βγούν και θα πούν δεν με νοιάζει ρε φίλε εγώ αυτό που σκέφτομαι θα το λέω έιτε είναι καλό είτε κακό!
Άρα, γιατί συζητάμε?
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Το έχω ξαναπεί αλλά επαναλαμβάνω γιατί υπάρχουν παρερμηνείες. Εγώ δεν λέω ότι καλώς ή κακώς μένει ο Σάντος για 1-2-10 χρόνια. Διαπιστώσεις κάνω. Είναι αυτονόητο ότι η διοίκηση πιστεύει πως το μοντέλο, ο τρόπος δουλειάς, ο τρόπος αντιμετώπισης των παιγνιδιών και η γενικότερη φιλοσοφία του προπονητή Σάντος, είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στην κορυφή (θεωρώντας ότι η διοίκηση έχει ως στόχο την κορυφή φυσικά).

Για αυτό το λόγο άλλωστε του ανανέωσε το συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο, θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι έχει, άσχετα με τις όποιες επιμέρους ενστάσεις έχουμε διάφοροι, άσχετα αν μας τη βιδώνει μερικές φορές με τις δηλώσεις του ο Φερνάντος.

Υ.Γ. Ναι όντως είχε και το ΠΟΚ Καραβίδες-Κάβουρες κτλ. Και όντως η διαφορά βρίσκεται στα τότε συμβόλαια που καθιστούσαν σχετικά δύσκολη την μετακίνηση ενός παίκτη. Ωστόσο, και πάλι οι του ΠΟΚ είχαν συνολικά πιο φίρμες παίκτες, μεγαλύτερα ονόματα και ειδικά στους ξένους.

Επίσης, προσωπικά δεν έχω δει αλλαγή στον τρόπο παιγνιδιού του ΠΑΟΚ από τις σαρδέλες τις προπέρσινες, μέχρι τα φετινά, μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν. Τέλος, μου κάνει εντύπωση πόσο μακριά βρίσκεται η ομάδα από τις προγραμματικές δηλώσεις του Φερνάντο (που ξέθαψα χτες), όπου είχε δηλώσει ότι η ομάδα θα παίζει το πιο γρήγορο ποδόσφαιρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”